Dodaj do ulubionych

Rozpękłam się 2

21.01.14, 16:07
Kempa!
Moim zdaniem na Światowym Szczycie Kobiet w ogóle nie było mowy o gender. Ja znam definicję tego słowa, to pani Środa ją wypacza, rozumie, jak chce i dopasowuje do swojego toku rozumowania. Nie słyszałam, żeby ktoś mówił np. o tym, aby dziecko w czwartym roku życia wybierało sobie płeć, a to wyznaje ideologia gender. Jeśli pani Środa tego nie wie, to niech doczyta. Dzisiejsze feministki skaziły się po prostu ideologią gender. Pierwsze feministki nie mieszały dzieciom w głowach, mówiły np. o wyrównywaniu szans wyborczych i z tym się zgadzam i zawsze się zgadzałam.

Umarłam.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 16:39
      Posłanka Kempa przywiozła ze sobą tłumaczkę, bo nie zna żadnego języka (trudno więc powiedzieć, dlaczego wybiera się do europarlamentu).

W PE należy wreszcie wywalczyć, żeby język wolski był obowiązkowy! Nikt nie nadaje się do tego celu lepiej niż jej osoba ...

Nie słyszałam, żeby ktoś mówił np. o tym, aby dziecko w czwartym roku życia wybierało sobie płeć. > też nie słyszałam.
      • ploniekocica Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 16:45
        Z tego, co wiem o studiach gender na UW to też się o gender wg terminologii Kempy nie mówi za dużo.
        • ave.duce Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 17:50
          To oczywista oczywistość, fszak co nauka to nie ideologia! Biedna Kempa...
          • ploniekocica Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 18:03
            ave.duce napisała:

> To oczywista oczywistość, fszak co nauka to nie ideologia! Biedna Kempa...

No biedna bardzo i na dodatek rozczarowana.
            Na Szczycie nie było żadnych warsztatów gender! Było to spotkanie kobiet sukcesu, które opowiadały o swoich osiągnięciach, bardzo dużo mówiono o tym, jak ważna jest rodzina. W ogóle nie mówiono o aborcji, transseksualizmie i tym podobnych sprawach. Nie było tam lewactwa, a uczestniczki szczytu były normalnymi kobietami, pozbawionymi zacięcia ideologicznego.
            • ave.duce Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 18:23
              ploniekocica napisała:

> No biedna bardzo i na dodatek rozczarowana.
              > uczestniczki szczytu były normalnymi ko
              > bietami, pozbawionymi zacięcia ideologicznego.

Przeżyła takie rozczarowanie: nienormalna z zacięciem... To jest dopiero sukces!
      • magdolot Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 02:11
        A ja słyszałam. Od Michalika.
    • gat45 Ten drzęder to według mnie taki sam wynalazek 21.01.14, 18:15
      jak mapa, czy raczej hemisfera, którą kiedyś widziałam w ZSRR (epoka triumfująca) : półkula globusa w rzucie płaskim, ale w centrum miast bieguna - Moskwa. Niby wszystko na swoim miejscu, ale jakże inaczej całość się przedstawia.
      Myślicie, że gdybym to napisala do Pani Kempy, to jakoś by jej pomogło ? Pojmie ?
      • ave.duce Re: Ten drzęder to według mnie taki sam wynalazek 21.01.14, 18:25
        Narysuj to i opisz po wolsku - wtedy jest cień szansy.
    • scoutek Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 18:27
      nie umieraj z powodu durnej Kempy i tego, że nie kuma tego co się do niej mówi
      nie warto
      • ploniekocica Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 19:06
        scoutek napisała:

> nie umieraj z powodu durnej Kempy i tego, że nie kuma tego co się do niej mówi
        > nie warto
        >

Umarłam ze śmiechu, Scoutku. Kempa należy do moich absolutnych faworytek może dlatego, że jako nieposiadaczka telewizora nie słucham jej i nie oglądam tylko czytuję streszczenia. Nie dość, że maglara to na dodatek w pretensjach. Sam mjut!
        • scoutek Re: Rozpękłam się 2 21.01.14, 19:30
          jasne, ale i tak nie warto ;))

żałuj, że do tego jej nie oglądasz, bo miny i te kokieteryjne spojrzenia to dopiero jest kropka nad i
          • magdolot Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 02:12
            Kępa o zalotnym spojrzeniu?
            • trusiaa Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 08:49
              magdolot napisała: > Kępa o zalotnym spojrzeniu?

Macha rzęsami?

Rzęsa uroczo zarasta kępę.
              • ave.duce Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 08:53
                https://grafik.rp.pl/grafika2/716078,640104,16.jpg
                • magdolot Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 12:26
                  Smakowity komętarz by uzdek98:
                  a ze klempa zna tylko dwa jezyki, te od swoich butow, stad o gender nie mogla uslyszec...

Ale dla mnie ta jej wypowiedź to rewela i Kamień Milowy:
                  "Dzisiejsze feministki skaziły się po prostu ideologią gender. Pierwsze feministki nie mieszały dzieciom w głowach, mówiły np. o wyrównywaniu szans wyborczych i z tym się zgadzam i zawsze się zgadzałam."

I tak to Klępa publicznie się przyznała do feminizmu, kurcza, potwierdzając moją teorię [hihi] i stając w rozkroku gdzieś między ks. Oko a byciem Pierwszą Feministką Nieskażoną, malującą ukradkiem ryby sufrażystką wymachującą pieluchą... przeciwko korupcji.
                  To coś jakby taniec na róże...
                  • ploniekocica Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 12:34
                    Od butów też nie zna. Języków. Kempa. Albowiem ponieważ jak zapewne pamiętacie straciła buty (wraz z językami) w starciu z PiSem.
                    Szczegóły tu i jeszcze tu
                    • magdolot Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 13:16
                      Buty już jej odrosły. Ale takie języki w upalnej Malezji, to może jeno odparzenia powodują, a klapki nie kumają bo im brakuje jenzykuf? Szczególnie te na oczach. No, niby pat, ale jakże opatrznościowy! Dzięki niemu Klępa Fciąż Nieskażona z Malezji wróciła.
                      • ave.duce Re: Rozpękłam się 2 22.01.14, 14:10
                        Może to wina uszu?
    • ploniekocica łomatko i łocórko! 23.01.14, 11:50
      Każdy ma takie szkiełko i Oko na jakie go stać!

Dla niektórych ludzi, szczególnie niewierzących, seks może stać się zbyt ważny. Mogą nawet łatwiej stać się maniakami seksualnymi – stwierdził. – To częściowo tłumaczy gender. Zastanawiamy się, kto mógł coś takiego napisać. Jeżeli przyjmiemy, że napisali to maniacy seksualni, to staje się to częściowo zrozumiałe – dodał.
      • ave.duce Re: łomatko i łocórko! 23.01.14, 15:43
        Co oni z tym przebieraniem w sukienki? Padło im na musk kompletnie.
        • magdolot Połcie nadlatują! 23.01.14, 19:26
          Przed wyjściem z domu zdążyłam Oku wytknąć w komentarzu, że ja może jestem nimfomanką, ale to on jest maniakiem seksualnym.
          Przyszłam do chaty i...
          "W Holandii, jak zniszczono kościół, to kobiety już całkiem jawnie, na witrynach sklepowych, są jak połcie szynki."

Od dziś przestaję być połowicą i zostaję połciem. Howgh.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,15325402,_Oni_mowia______czyli_gonitwa_mysli_ksiedza_Oko__wielkiego.html#ixzz2rFP1fNlg

wyborcza.pl/1,75478,15325402,_Oni_mowia______czyli_gonitwa_mysli_ksiedza_Oko__wielkiego.html
          • ploniekocica Re: Połcie nadlatują! 23.01.14, 19:34
            A na całej POŁCI śnieg!
            • gat45 Re: Połcie nadlatują! 23.01.14, 19:41
              Maniaczki seksualne, jedna z drugą.
              Połeć to przecież rodzaj męski od płeć.
              • ploniekocica Re: Połcie nadlatują! 23.01.14, 19:49
                gat45 napisała:

> Maniaczki seksualne, jedna z drugą.
                > Połeć to przecież rodzaj męski od płeć.

A na rodzaju męskim to śniegu być nie może niby? Szowinistka damska śnieżna!
                • gat45 Re: Połcie nadlatują! 23.01.14, 19:56
                  Na połaciu to może być biały puch.
                  Dama się ucieszy.
                  • damakier1 Re: Połcie nadlatują! 25.01.14, 11:08
                    A jak połać duży, to nawet puchowy śniegu tren... (rozmarzyłam się).
          • ave.duce Re: Połcie nadlatują! A dlaczego? 23.01.14, 22:07
            Gdyż albowiem: "Coming out się wyzwolił"!!!
            • magdolot Re: Połcie nadlatują! A dlaczego? 24.01.14, 02:03
              Bardzo przepraszam, Ave, że potraktowałam jednego durnego pana Twoim kapturkiem na imbryczek, ale:
              1. Ty dostałaś kapturki jako pierwsza i są nieużywane,
              2. Tyś mię rzuciła f tę wątek osobiście i tropem Kościuszkuf,
              2. Odpowiedź "Zrób to sam - kapturek na imbryczek" była prima w kontekście wzgardzonej dyspensy do dmuchania kozy.
              • ave.duce Re: Połcie nadlatują! A dlaczego? 24.01.14, 15:27
                Po co pisać cokolwiek - zbrojony beton jest zafiksowany na pewnej tematyce i nie myśli.
                • magdolot Re: Połcie nadlatują! A dlaczego? 24.01.14, 16:00
                  Fkładanie rozżarzonego pręta we beton uzbrojony bywa czasem zabawne?
                  • ave.duce Re: Połcie nadlatują! A dlaczego? 24.01.14, 16:06
                    Jeżeli beton nie dość, że zbrojony, to w dodatku w procesie mięszania użyto wody sodowej - czy ja wiem?
                    • magdolot Re: Połcie nadlatują! A dlaczego? 25.01.14, 11:56
                      Alesz jak on ftedy pszepięknie wybucha?
    • ploniekocica Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:17
      W Polsce powstaje nowa policja - DŻĘDERMERIA NARODOWA.
      • ave.duce Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:33
        Kto dowódcą?
        • ploniekocica Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:34
          Przodowniczka Kempa. A Oko kapelanem.
          • ave.duce Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:41
            W jakiej randze ona i on?

A tu cytat też:

... Jest piesek, to jest piesek. I nie można pieska zrobić suczką ...
            • ploniekocica Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:45
              Matko, a czemu Kempa głosi swoje idee przebrana za mandaryna jakiegoś?
              Kempo droga, bajka filmowa "Mulan" to najbardziej dżęderowa bajka chyba. Nie dość, że moje dziecko męskie nosiło sukienkę (w kfffiatki!) to jeszcze tę "Mulan" na okrągło oglądało. Dobrze, że mi praw rodzicielskich nie odebrali!
              • ploniekocica Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:53
                Jezusiczko, jeszcze mi powinna gendermeria kempia kota zabrać (już śp.), bo gdzieś w połowie jego życia postanowiłam, że odtąd będzie "moją córeczką", zmieniłam mu imię i wszyscy myśleli, że on jest kotką, a był kocurem i to dziewięciokilowym bandytą rudym. Nic mu się charakter nie zmienił po tej płciowej degrengoladzie.
                • ave.duce Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 01.02.14, 16:22
                  No nie wiem...

https://i1.memy.pl/obrazki/a24e857721_potwor_gender.jpg
            • ploniekocica Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:48
              ave.duce napisała:

> W jakiej randze ona i on?

Najwyższej możliwej. I takoż półki. Podsufitowe.
            • damakier1 Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 14:53
              ... Jest piesek, to jest piesek. I nie można pieska zrobić suczką ...

Ale była suczka, a zrobił się suczek - powiedziała dżenderka Wrona.
              • ploniekocica Re: Ukradzione z jakiegoś komentarza 31.01.14, 15:00
                A Zima z damskim imieniem, co to miał być kotką białą?
                • magdolot Oka dzieciontka ukradzione z Piontka 01.02.14, 14:22
                  Proszę Państwa, była kiedyś taka sztuka "Monologi waginy", teraz mamy monologi Oka. Oko tak ma, że nawet jak rozmawia, to monologuje. Teraz wygłosiło monolog w Pszczynie, gdzie stwierdziło, że "ateiści zamiast wartości etycznych posiadają wartości erotyczne, są mniej moralni, mniej duchowi, bardziej zdolni do rzeczy złych i najgorszych, bardziej prymitywni, brutalni, najbardziej poniżają godność człowieka". No proszę, nie wiedziałem, że Oko jest ateistą.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75248,15381042,MacAdamczyk_MacHitlerem__MacPiskorski_koneserem__a.html#TRNajCzytSST#ixzz2s4ldRfOx

Chrząszcz brzmi w trzcinie w Szczebrzeszynie
                  Oko wypłynęło w Pszczynie
                  i nam Pszczyna z tego słynie,
                  że w dżęderze nie zaginie.
                  Oj, dana.
                  • man_sapiens Re: Oka dzieciontka ukradzione z Piontka 01.02.14, 18:20
                    Ateista z Tych próbuje zorganizować zbiorowy pozew przeciwko mechanikowi od tłoka z okiem.
                    www.wiadomosci.pless.pl/33397-ks-oko-za-wyklad-trafi-przed-sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka