05.03.14, 13:02
Leci program o lwach w tv, czyta jak zwykle ta sama Pani co zawsze i tak mądrze rzekła właśnie: "Przy suto zastawionym stole więzy rodzinne nie mają znaczenia".
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Lwy 05.03.14, 13:52
      Czy ja wiem, czy mądrze? Zawsze jest sposób, by pokazać że jest się ważniejszym. Są kawałki zarezerwowane dla wyżej postawionych.
      • ellena_cyganka Re: Lwy 05.03.14, 14:01
        Raczej tak sobie stare czasy rodzinnych spotkań w gronie szerzej pojętej rodziny przypomniałam, jak też i tzw. dzielenie tortu dosłownie i w przenośni
        • magdolot Re: Lwy 05.03.14, 16:05
          A ja się mają te więzy przy stole zastawionym niesuto?
        • lodziarek Re: Lwy 05.03.14, 16:52
          Fakt! Przy podziale tortu wszystkie więzi zanikają:)
    • damakier1 Re: Lwy 05.03.14, 16:31
      czyta jak zwykle ta sama Pani co zawsze

Czy to ta sama miłośniczka zwierząt, która teraz swym przemiłym, empatycznym głosem reklamuje tran z wątroby rekina?
      • ellena_cyganka Re: Lwy 05.03.14, 17:58
        Tak właśnie, i na to konto przypomniał mi się taki program cały o małym porzuconym przez mamę słoniku i oni tak szli za tym umierającym z głodu słonikiem i film robili, aż ten słonik umarł już zupełnie i też czytała tak samo pięknie. Taka praca.
        • damakier1 Re: Lwy 05.03.14, 18:56
          Taka praca? Jednak mi się zdaje, że nie ma obowiązku przyjmowania każdego zlecenia. I myślę też, że pani czubówna aż w takiej nędzy nie jest, żeby sobie na przebieranie w propozycjach pozwolić nie mogła.
          • damakier1 Re: Lwy 05.03.14, 19:25
            Czubówna, oczywiście. Ta mała litera to niechcący.
            • ellena_cyganka Re: Lwy 05.03.14, 20:04
              Oj tam, oj tam. Pecunia non olet ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka