Dodaj do ulubionych

Sikorski = kompromitacja

21.10.14, 10:07
Tyle w temacie.
Obserwuj wątek
    • gat45 Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 11:31
      Cy ktoś wie, po członek męski rozrodczy on to chlapnął ?
      • ave.duce Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 16:05
        Nie dość, że miele ozorem, to w dodatku głupio.
    • ex.mila Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 12:47
      ave.duce napisała:

> Tyle w temacie.

Pajac, dureń, kmiot.

Musiałam to napisać. Kłaniam się.
      • ave.duce Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 17:43
        Aleszsz proszę uprzejmie - i o0dkłaniam się.
    • tojajurek Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 13:51
      Nieodpowiedzialny przejaw gówniaterii Sikorskigo - nie pierwszy zreszta raz.
      Bo jeśli miałoby to być świadome zagranie polityczne, to raczej by dowodziło głupoty i braku zdolności przewidywania politycznych skutków własnych zachowań.
      Ja bym Sikorskiego już dawno wypierdzielił z kierownictwa MSZ. Gówno chłopu nie zegarek (nie pierwszemu zresztą).
      • ave.duce Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 17:49
        Mnie nawet nie chodzi o to, że głupio kłapał (chociaż to oczywiście też), ale JAK głupio kłapał:

... Tusk na propozycję nic nie odpowiedział, ponieważ zdawał sobie sprawę, że rozmowa była nagrywana ...

Powód braku odpowiedzi Tuska na propozycję to wtopa na całej linii.
        Czyli co: gdyby nie wiedział, że jest nagrywany, to odpowiedziałby przystając na tę propozycję?
    • ave.duce Kopacz się coś pokopało... 21.10.14, 16:12
      • gat45 Re: Kopacz się coś pokopało... 21.10.14, 16:58
        Czyżby pan Tusk jako premier tak ją traktował jako marszałka sejmu ? "Nie będę tolerował" -mówił do niej ? Oj, powinna pani premier przejść szybki, skrócony kurs hierarchii polskich urzędów.
        • ave.duce Re: Kopacz się coś pokopało... 21.10.14, 17:51
          Łoj, łoj, łoj - nie jest topsze.
    • jola.iza1 Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 16:36
      Może rodzice/kariery/ Sikorskiego się opamiętają , może warto leczyć uzałeżnienie dziecka wywalając z domu ? Przyznam szczerze, im więcej Radka, tym bardziej chce mi się głosować.
      • ave.duce Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 17:52
        Nie znam życiorysu Radosława S.
        • jola.iza1 Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 19:06
          Życiorys polityczny :) Nie znasz , serio ?
    • man_sapiens Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 17:49
      Sikorski powtórzył to, co powiedział 2 tygodnie temu Saakaszwili. Nikt wtedy nie robił sensacji i tak samo będzie z wywiadem Sikorskiego - minie bez większego echa. Zainteresowanie (i to nikłe) może wywołać jedynie maciczność opozycji. A pani premier Kopacz chyba zapomniała, że to Sikorski jest marszałkiem a ona zaledwie premierem.
    • ave.duce Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 17:59
      "Zawiodła mnie pamięć. Nie było tego spotkania Tusk-Putin"
      Sikorski wycofuje się: "Zawiodła mnie pamięć. Nie było tego spotkania Tusk-Putin"

Marszałek Sejmu po burzy, którą wywołała jego pierwsza konferencja - postanowił posypać głowę popiołem i wytłumaczyć się dziennikarzom. "Przepraszam za niezręczność" - powiedział.

m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,16841919,Burza_po_konferencji_Sikorskiego__Marszalek_Sejmu.html?wall=1
      • gat45 Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 18:14
        Śmaćna była ta ziabcia ? Mniam mniam pychotka ?

A swoją drogą wysoko postawiony urzędnik z takimi zanikami pamięci, to niebezpieczne.
        • magdolot Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 23:40
          Kazali Radkowi połykać żabcię za karę za pyskowanie pod kotleta i odbyli ten cały cyrk żeby przykryć rejteradę antyprzemocową? Rejtany, psiakrew. Od episkopatu się tak-tyki wyuczyli?!
    • 99venus Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 19:43
      pan Sikorski jeszcze nie dojrzał do wielu spraw.chyba koniec kariery,szczególnie na rynku międzynarodowym.może to i dobrze,będzie się mógł w strefie zdekomunizowanej pobawić w harcerza.
      • gat45 Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 19:59
        JESZCZE nie dojrzał ? A ileż to chłopię latek sobie liczy ? Bo na moje oko to już jakiś czas temu wyrósł z wieku pacholęcego.
        • 99venus Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 15:27
          to nie jest sprawa wieku ale mentalności.
      • spinoff Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 15:07
        W stopce "motłoch" i "paranoja", i chyba dlatego mam wrażenie, że razem z motłochem ulegasz paranoi.

Zwykła gafa nie przekreśla 7 lat skutecznego kierowania polską dyplomacją, z wieloma sukcesami.
        • 99venus Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 15:28
          po pierwsze to nie jest jedyna gafa pana ministra a po drugie to bądź tak miły i wymień te sukcesy.
          • spinoff Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 15:46
            Proszę bardzo, pierwsze z brzegu, najbardziej medialne: niezawisłość Ukrainy, ostatni budżet unijny, Partnerstwo wschodnie, EED, Buzek przewodniczącym Parlamentu, Tusk przewodniczącym Rady...
            • 99venus Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 17:36
              zamarłem z wrażenia.szczególnie to pierwsze.nie podejrzewałem,że minister Sikorski w 1991 roku tworzył niezawisłą Ukrainę.
              co do reszty-mamy najbardziej potężnego człowieka Europy.
    • mania.sza Re: Sikorski = kompromitacja 21.10.14, 22:12
      Totalna.
      Dla mnie zreszta zawsze byl, jeszcze od czasow jak sie sam zwal Radkiem w oficjalnych relacjach w czasach kiedy mial chrapke na ministra obrony, przed, w sensie. Nieodekwatny gosc, niespojny, niestabilny, niewiarygodny. Nic sie nie zmienilo jak widac. Wciaz Radek w spodenkach.
      • smutas13 Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 06:29

Żenada!

Brak słów.
    • widz102 Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 20:46
      Buldogi coraz mocniej trzęsą dywanem? Bo na to mi wygląda.
      A co do samego pana r. ... Cóż, lotny to on zawsze był.
      • magdolot Re: Sikorski = kompromitacja 22.10.14, 22:40
        Jakie buldogi?! Jusz prendzej dystanse. :)
        • widz102 Re: Sikorski = kompromitacja 23.10.14, 06:44
          Też o tym myślałem. Ale czy to coraz częściej nie na jedno wychodzi?
    • man_sapiens Re: Sikorski = kompromitacja 23.10.14, 16:48
      Czekam na ten kryzys światowy, 3 wojnę światowa i 5 rozbiór Polski wywołane przez Sikorskiego.
      • 99venus Re: Sikorski = kompromitacja 23.10.14, 19:54
        jestem absolutnie przekonany,że z powodu p.Sikorskiego żadne z tych zdarzeń nie nastapi.natomiast nie mogę zrozumieć jak człowiek będący przez 7 lat ministrem spraw zagranicznych mógł coś takiego zrobic dając Rosji okazję do wielu uszczypliwości i deprecjonując pozycję Polski.dla mnie to ziecinada.
        natomiast rozdzieranie szat przez opozycję świadczy już tylko o ich kompletnej bezsilności.nie są w stanie zaatakować rządu merytorycznie więc czepiają się frajera-bo jak Pawłowiczowa powiedziała spierdalaj to oczywiście problemu nie było,podobnie z afera podsłuchową i wyczynami Ziobry,który pokazywał wszystkim "gwoźdź" do trumny.
        ten rząd jest kiepski ale w porównaniu z opozycją wręcz genialny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka