ave.duce 21.12.16, 10:37 ... Mamy pewne podstawy powiedzieć, że opozycja uznała, że prawo jej nie obowiązuje ... - i to mówi K. Jarosław, który łamie KONSTYTUCJĘ od ponad roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 10:45 ... Nie przepychanki ze strony opozycji, nie próby bojkotowania prac nad budżetem państwa ... - zełgała Becia. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 10:48 Ups! Becia znowu łże, że z opozycją chce "wspólnie, razem" ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 10:54 ... wszyscy posłowie zostali poinformowani o kontynuacji obrad w Sali Kolumnowej sms-ami oraz jako komunikat wyświetlany na sali plenarnej. Wszyscy posłowie mogli wejść do Sali Kolumnowej jej głównym wejściem i brać udział w każdym głosowaniu ... - "fotel" Kuchciński Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 10:56 ... nie było naszym zamiarem, aby ograniczyć dostęp dziennikarzy do pracy posłów i senatorów. Ten dostęp był i będzie. Ale chcemy polepszyć warunki ... - Karczewski "to nie moja ręka" Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 11:00 ... nasz klub parlamentarny jest otwarty na rozmowy i współpracę z tymi wszystkimi, którzy nie chcą uczestniczyć w zamieszaniu jakie powstało w ostatnich dniach w Sejmie i nie chcą uczestniczyć w wywoływanych tam awanturach ... - Terlecki - awanturnik ;) Odpowiedz Link
ave.duce Ups, zapomniałam - jest drugi 21.12.16, 11:04 "poległy", wg K. Jarosława: - Zacząć muszę od kondolencji dla rodziny poległego pana... zamordowanego w trakcie zamachu... Odpowiedz Link
99venus Re: Ups, zapomniałam - jest drugi 21.12.16, 12:08 O pozostałych ofiarach zapomniał.Szmaciarz. Odpowiedz Link
ploniekocica Kościuszko chlustający! 21.12.16, 11:04 nawet iść się zabić nie mam siły - zemglilo mię! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kościuszko chlustający! 21.12.16, 11:06 Łojtam, łojtam, wrażliwa jaka, myślałby kto ;) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Kościuszko chlustający! 21.12.16, 11:37 Ma granice nieskończony..... nawet mój absolutny brak wrażliwości! Odpowiedz Link
yoma Re: Kościuszko chlustający! 21.12.16, 12:17 Aaa Kociczko, toś ty jeszcze d.py powołującego Przybłędską nie widziała... Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 11:24 I Sekretarz KC w towarzystwie Przewodniczącego Rady Państwa, premiera i członków Biura Politycznego. Jedyna różnica: komuna nie była tak zakłamana. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 11:39 O panienko lekkich obyczajów! A dlaczegoż to tylko jeden zwykły poseł z PiS ma prawo zabierać głos w sprawie MOJEJ OJCZYZNY. Innym posłom z innych opcji język głęboko do gardła uciekł. Dać się tak WYDUDKAĆ na strychu. O! Panienko lekkich obyczajów! O! Kobieto pracująca w najstarszym zawodzie świata aga PS Podobno najstarszym zawodem świata była "polityka", bo któżby zrobił na świecie taki "dom uciech" aga Odpowiedz Link
yoma Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 12:56 Najstarszym zawodem świata jest grabarz :) Odpowiedz Link
99venus Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 12:09 I chyba nie była taka chamska i bezczelna. Odpowiedz Link
yoma Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 12:18 Witek.bis to ładnie ujął na Kraju: to będzie jedna z najładniejszych ław oskarżonych. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 13:08 Do tej akurat ławy - obecnie "5 -", pasuje ino jeden: Pozostali "ławnicy" to wataha. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 13:19 ave.duce napisała: a tak nawiasem -> to niesamowite, że są tacy/takie, którzy "to coś" uważają za "coś przystojne". >:-O Odpowiedz Link
eulalija Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 13:22 Znam taką jedną. Tłumaczy ją fakt, że lat ma 82 i słaby wzrok. Słuch zresztą też. I nie jest to moja rodzina:) Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 21.12.16, 18:57 Mina psiaka, który nasiusiał na parkiet. ;( aga Odpowiedz Link
smutas13 Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 22.12.16, 07:51 Oni wszyscy (PiS) jacyś tacy...i fizycznie i psychicznie. Odpowiedz Link
eulalija Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 22.12.16, 10:14 Tak się przyglądam i przyglądam (czy mi nie zaszkodzi?) i widzę sinusoidę. I K.Jarosław jakby w dołku. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 22.12.16, 10:42 eulalija napisała: > Tak się przyglądam i przyglądam (czy mi nie zaszkodzi?) i widzę sinusoidę. I K. > Jarosław jakby w dołku. --- nadal w bardzo płytkim. Acz będąc niedawno na pogrzebie, zdziwiłam się *) że dól bardzo płytki był. == *) oczywiście dziwiłam się w duchu a nie werbalnie :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pięcioro Pi$-łgarzy 22.12.16, 14:18 A u tej piątki, którą Trusiaa sprytnie ukryła pod znakiem :(, sinusoida jakby nieco inna: Odpowiedz Link