trusiaa Re: Heheszki 03.12.21, 07:55 Z netu: - Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: to mój samochód, mój wybór, moja wolność. Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona poza badaniami przeprowadzonymi przez producentów (zaskakujące). Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych. Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności. Nie wiemy, z czego są zrobione. Giganci, producenci opon straszą nas zimą, żeby się wzbogacić. Poza tym, to producenci opon wymyślili śnieg i rozrzucają go w nocy, gdy śpisz. Otwórzcie oczy, przestańcie być owcami! W tym roku oponom zimowym mówimy nie! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Heheszki 03.12.21, 14:29 Jestem za tym, żeby jeździć w ogóle bez opon! Nie dajmy się ogłupiać producentom gum! Brak gum - oznaką polskiego genu wolności! Odpowiedz Link
nickbezznaczenia Re: Heheszki 03.12.21, 20:29 Czyli tych gum też?! Ave! Z tej strony Cię nie znałam. Odpowiedz Link
nickbezznaczenia Re: Heheszki 08.12.21, 21:08 Nie napiszę, bo się wstydzę. Kiedyś Stomil produkował, a teraz to nie wiem. Odpowiedz Link
inna57 Re: Heheszki 10.12.21, 16:01 "- Wdepnąłem w mejzę - To wytrzyj kukizem" (z netu) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Heheszki 15.12.21, 10:53 Spotkanie Towarzystwa Dziennikarskiego, pieśń na cześć Jarosława To była taka scenka kabaretowa do śmichu, bo wszyscy co i rusz lubią się pośmiać. Ale było i koniec. A tera, kto mi się zacznie śmiać, ten dostanie w ryj! "I wszystko po to, żeby pośmiać się z Kaczyńskiego. Chore, po prostu chore!" by MartynaBP #MuremZaPolskimMundurem Odpowiedz Link
trusiaa Re: Heheszki 27.12.21, 12:20 Znajdź różnicce: Ciągle mam wrażenie, że Anżej jakiś taki nieumalowany. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Heheszki 06.09.22, 21:08 Suski z siekierą "na zdrajców Polski". TV Republika Prawie jak Nicholson. Prawie. Odpowiedz Link