ave.duce 21.04.09, 16:28 >>> Bulgotka i Mamrotka. Wieszać każdy może! Śmiało! >>> et consortes takoż! ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony-ryj Co te muszki na tym suficie sobie robium? 21.04.09, 16:36 bi.gazeta.pl/im/1/4858/z4858881X.jpg Odpowiedz Link
wanda43 Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 21.04.09, 18:02 Mnie sie to podoba bardzo i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 21.04.09, 18:39 wanda43 napisała: > Mnie sie to podoba bardzo > i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg a co na takie wydanie p. Rezydenta, Pani?:) skocz.pl/naKrasnala ps musiała Pani no FoKraj 'krasnala' widywać, no przecież bym nie był sobą, gdybym go tam q uciesze giwie&siwej nie umieszczał..d. często:) Odpowiedz Link
henryk.log.viii w "Galerii im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych.." 21.04.09, 18:32 mogłbym o 'palmę..?(:)) z Panem Z_P się ścigać, a i o Pani oddech na plecach bym się obawiał:) .. Bulgotka ..i Mamrotka. > > Wieszać każdy może! Śmiało! >>> > et consortes takoż! ;) > > Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 21.04.09, 18:48 Grafika może być? ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 21.04.09, 18:56 > Grafika fotoSzopa..też.. może być? ;-) img120.imageshack.us/img120/5456/poddajesienv0.jpg img126.imageshack.us/img126/3494/boszszgu0.jpg Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 23:28 ;-))) Poddaje sie na dzisiaj ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 13:03 > Poddaje sie na dzisiaj ;-).. mnie i na pojutrze wystarczy z własnych zasobów:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 18:48 Nie chodziło, Panie Heniu, o zasoby, tylko o "zawartośc" - niedobrze mi się zrobiło, a miałem zamiar coś zjeść ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 21.04.09, 22:54 Sobecka Anna ;) Urocza, urokliwa, urodzajna, urodzona spikerka! ;) www.youtube.com/watch?v=Ewm2KomTg0o&hl=pl :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 21.04.09, 23:29 > Sobecka Anna ;) > > Urocza, urokliwa, urodzajna, urodzona spikerka! ;) jak Pani sądzii, mogłem się powstrzymać od 'udźwiękowienia p. pOsłanki Anny? :) www.wrzuta.pl/audio/rFKPlDgG6G/ Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 00:33 coś tam, coś tam ;-) Odpowiedz Link
snajper55 Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 02:14 fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/zIvW6gHUAGsMjipxHX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/fE9e8S1x8Ef7NCrxgX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/y1aW15dhB2RR9p6D8X.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/P56NbGEvtMV07NDFGX.jpg seatcordobawrc.wrzuta.pl/img/file/vaD9W8gKez/kaczynski_-_haker blogfm.blox.pl/resource/kaczynski_lech_small.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/6X5pLqzGuPrAUYnWQX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/SbjnTyRfjcRrDQafaX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/TTFd0rnx1tcTI0Jk1X.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/apzScrayqyUMwOYq1X.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/wreG67rTrNI2a06cRX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/zELooq8jMI1YQGoVRX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/BoHbVZWemkIt7eTBuB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/IF4uyb6x165HIEsPMX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/cYwGAE8KiTxUDj4bwX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/aVizNNUC8WnauwpmSX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/pq4kHgCYDNYVAgee5X.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/jpEMhp8WDWVFakxRyX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/mas5leNuIbYn0kZeYX.jpg Ale się tego zebrało. ;) A z archiwaliów polecam: tekstowisko.com/leszek-sopot/56947.html S. Odpowiedz Link
belgijska Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 02:23 Greta Garbo, to on nie jest ale czy kazdy moze byc fotogeniczny? ;))) A swoja droga - koszmary na dobranoc! ;) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 11:12 już wtedy Lesio na zamał(k)powanego wyglądał?;) img25.imageshack.us/img25/3742/lechjarosawa.jpg Odpowiedz Link
snajper55 Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 12:38 henryk.log.viii napisał: > już wtedy Lesio na zamał(k)powanego wyglądał?;) Tutaj też. ;) S. Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 21:27 > > już wtedy Lesio na zamałp(k)owanego wyglądał?;) > > Tutaj też. ;) > > i skutki nadużywnia vodki.. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 22:15 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ye/oe/in9j/jd46rlHbKDRGIwyseX.jpg Tak nie lepiej? Bez "otoczenia"? :) ps. jak Pan robi te "literki"? PANIE HENRYKU.log > przecież Pan jest WIELKI ŁOWCA, ale też TECHNICZNY! Proszę wątek zakładać, ale jużżż... :))) ps.ps. mam prośbę - gdyby tu się pojawił bard > proszę zachować dystyngowany spokój :))) :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 23.04.09, 11:42 > Tak nie lepiej? Bez "otoczenia"? :) fotoforum.gazeta.pl/k/kaczy%25F1ski.html ..a chciałem się obok kolekcji Pana S. ulokować, wolno mi;) w moich 'zbiorach' link lesia głosującego tak wyglądał: img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg > ps. jak Pan robi te "literki"? a posiadam pod prawym przyciskiem myszy funkcje BBcodeXtra ..Pana Snajpera na FzD widzę, przy tym Panu chyba bym się w 'tych' sprawach techn. nie starał wymOndrzać:) > ps.ps. mam prośbę - gdyby tu się pojawił bard proszę zachować dystyngowany spokój :))) Tego 3333-PiSiaka - Niech już ten bard lepiej zza tarczy łba nie wychyla,Polska będzie estetyczniejsza bez tego kaczego debila. - chce Pani przede mną ochraniać?.. no, nie wiem ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 08:51 Panie Henryku.log > z tego BBC nic nie kapuję? Pan biedną mysz przyciska?! No wie Pan ;( Ok, zostawiam to :( Spytam w takim razie Snajpera. Trochę szkoda, bo... taka świecka tradycja była... :( Co do Pana B. > nie ochraniam, jeno uprzedzam i proszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 21:32 Pani Ave, ładnie upraszam..barda proszę 'panem' nie określać..choćby przez wzgląd na naszą dłuugą furumową znajomość..gdy bezpośrednio do mnie Pani pisze. Serdecznie Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych 22.04.09, 11:37 >>> Bulgotka i Mamrotka et consortes takoż! ;) Wieszać każdy może! Śmiało! >>> Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 20:31 Ave, to ostatnia próba, jak nie wyjdzie tom widac tempaklempa a nie l_l Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 20:48 leniwa_lady napisała: Sama robiłaś?! > Ave, to ostatnia próba, jak nie wyjdzie tom widac tempaklempa > a nie l_l E, nie jest tak źle! :) Jak wejdziesz na tę stronę fotogazety, to każ "pokazać obrazek" > sam, bez "otoczenia". Ten link wklejaj. Ja to robię ręcznie, nie używam tych kretyńskich udogodnień. I po ostatnim ] za linkiem > wciskam "enter" > nie wiem, czy potrzebnie, ale... ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce ps. do Leniwej :))) 22.04.09, 20:57 Przyślij mi, proszę, tamten swój n..k, bo mi gdzieś wcięło! :( :p Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 22.04.09, 22:05 Czy ja mogę obrazkowo Pani L.L pomóc? fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/lF0BnZNzJvyD1VpuCB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/tdteNDKA3W9rlrVTNX.jpg jak na poniższym obrazku trza linki, jak wyżej, umieszczać:) img91.imageshack.us/img91/5967/dlapanillady.jpg > E, nie jest tak źle! :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 09:28 Super! Tylko gdzie Leniwa?! ;-) :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: jezdem, jezdem - prosiak jezdem - na fk bylam 24.04.09, 19:17 a tu nie zajrzalam, ale nie dlatego, żem leniwa, raczej zapominalska Ave - dzieki za poprawke Panie Henryku tez dziękuję - bardzo lopatologicznie pan to zrobił ale czy mi wyjdzie to się okaże muszę sprobowac Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: jezdem, jezdem - prosiak jezdem - na fk byla 24.04.09, 20:25 >.. Henryku tez dziękuję - nie za maco Pani L_L i proszę dalej próbować:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=94341647&wv.x=2&a=94490640 Odpowiedz Link
wanda43 Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 13:31 Robie wg instrukcji, ale fotki mi włazic nie chcą :( Odpowiedz Link
wanda43 Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 13:32 O!!!! wlazło!!!! Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 13:39 znaczy się nie całkiem'M tłumok, gdy o objaśnianie choćby graficzne idzie?;) Dzień Dobry Pani Wandziu:) Odpowiedz Link
belgijska Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 14:11 To ja sie chociaz dopiSZeM - dzien dobry Wandziu, dzien dobry Panie Heniu! ;) Tlumok, tlumokowi, nierowny (jak widac na zalaczonych obrazkach) :) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 15:06 Dzień dobry Pani:-) Odpowiedz Link
wanda43 Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 17:38 Witam Panie Heniu! :) Jam z doskoku jeno dziś, bo mam roboty polowe na balkonie. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: dopisek 24.04.09, 19:21 ave.duce napisała: > Sama robiłaś?! > Przyślij mi, proszę, tamten swój n..k, bo mi gdzieś wcięło! :( to znaczy adres mailowy? Zaraz wysle buglgot pierwszy z dziennika a drugi nie pamiętam już Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych 22.04.09, 20:37 AUTENTYK! IV RP Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Psy na tych dwu bede wieszal! 24.04.09, 22:22 Dziękując za zaproszenie;) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Psy na tych dwu bede wieszal! 24.04.09, 22:31 > Dziękując za zaproszenie;) tym łObywateloM już dziękujemy? Odpowiedz Link
ave.duce Przepraszam! Dopiero przeczytałam ten post! :))) 27.04.09, 20:52 "Nie dziękuj, wyznam ci szczerze, Pierwszy bym pałkę strzaskał na twej głowie, Gdyby nie dziatek pacierze..." :))) TWÓJ ostrolotkowy, odlotowy Gosiu ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 23.04.09, 01:13 LEGENDARNA DYPLOMATOŁKA z bratem? ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Bliźniak! Też kuchta? ;) 23.04.09, 09:19 Ależ oni są do siebie podobni! ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: :-) 24.04.09, 18:53 To ten zly dzin od Harry'ego Pottera ???? Harry Potter Gin! Odpowiedz Link
belgijska Re: To Gollum z Wladcy Pierscieni /nt 24.04.09, 19:13 No popatrz, jakie one wszystki brzydkie: www.isnanchordesk.com/autos/harrypotter/tjones.jpg Mozna sie pomylic ;)) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Prezentacja pierwszego polskiego F-16 24.04.09, 22:10 jaŚciomba nie miałeś na myśli, Panie A. lub 'stracha' kaczego?;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 10:20 malutki nierehabilitowalny Migdalski Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej 24.04.09, 19:49 jedyne dobra fotka prezydenta ( ten po prawej oczywiście)fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/p5IBcBOuaf5h7yTW4B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/p5IBcBOuaf5h7yTW4B.jpg"> Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: na podgladzie fotka byla u teraz jej niet - 24.04.09, 19:57 ja sie tak nie bawie fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/gt2OJGrTHgdKWVJYOX.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/gt2OJGrTHgdKWVJYOX.jpg"> wklejam jak trza a tu co? zemsta kaczek Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: na podgladzie fotka byla u teraz jej niet - 24.04.09, 20:22 Pani L_L, najpierw Pani Link - HTTP://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/gt2OJGrTHgdKWVJYOX.jpg(celowo http napisałem z dużych liter) fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/gt2OJGrTHgdKWVJYOX.jpg a niżej też Pani link tyle, że poprzedzony img w "[ ]" na początku linka i /img w "[ ]" ujęte na końcu:) Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: na podgladzie fotka byla u teraz jej niet - 24.04.09, 20:58 Rozumiem - na poczatku miedzy nimi bez jakiejkolwiek przerwy umieszczam link np. taki: fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/WtOf7b1YFBB4p2WsqB.jpg - i nic, jak zwykle ale ten mój link: fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/WtOf7b1YFBB4p2WsqB.jpg gdy go wklejam tam gdzie trzeba nie chce mi sie wkleic zaraz za [img]tylko ciagle wywala go coś do nastepnej linijki wiersza (nie obok tylko pod [img] - i klops i czy wpisuje recznie czy korzystam z tego automata IMG jest tak samo lepiej bedzie tak: fotoforum.gazeta.pl/5,2,leniwa_lady,0.html to link to wszystkich fotek, ktore zdazylam w galerii umiescic dzieki za cierpliwosc i pomoc Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: na podgladzie fotka byla u teraz jej niet - 24.04.09, 21:20 ..a ja mimo wszystko Panią 'zachęcam ==> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=94341647&a=94421841 ... [i m g]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/WtOf7b1YFBB4p2WsqB.jpg[/i m g] przykładowo napisałem ze spacjami w img, a teraz to samo img i /img w nawiasach i bez spacji:) ..niech się Pani nie przejmuje tym, że link się na dwa wiersze rozłazi, wystarczy, tak jak Pani pisala, na poczatku i na końcu czystego linka stosowne "img' w kwadratowych nawisach wstawiać. ps przy długich linkach może się Pani 'skracaczami' posłużyć - np. tiny.pl/ Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie: 24.04.09, 20:01 I o żonie nad wyraz pozytywnie Najmilszy sercu memu, Przemko:) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 20:43 ostrolotka napisała: Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 21:07 Nie daloby sie chociaz jednego, bardziej negatywnego? ;-) Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 21:45 Nie potrafię, to moja wielka Miłość. On się kulom nie kłania PS buziaczek:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 21:50 Specjalnie dla fanki Edgara Perona G. Przepraszam za jakosc, nadrobilem iloscia ;-) Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 22:15 Dziękuję, ale wolę Przemka w garniturze:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 22:24 Każdy by wolal! Zeby ni bylo monotonnie Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 22:55 Żeby nie było;) I ciekawych snów po piwku;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 23:19 Wielki Dorn nie jest passe? Na frasunek dobry trunek (nowosc!) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych pozytywnie 24.04.09, 22:42 > Dziękuję, ale wolę Przemka w garniturze:) > > a co Pani powie na obu jednoYaYOwców w gaYerkach?;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 22:09 Panie Heniu, dostaje Pan Newswies(ci)? W jednym z ostatnich numerow Ave pisala o Fiuthach, stare czasy sie przypomnialy. Byly jazdy! ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 22:24 > o Fiuthach(dwóch) wspomniałeś Pan, na kolanach Anastazji może? NW?.. a jakże, Dobrodziejka RedaChtorka JednoosobowA(o) nie zapomnina o najstarszych preprepre...torach:) >. stare czasy sie przypomnialy. Byly jazdy! ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 22:42 Przyzna Pan, Panie Heniu, ze Anastazja Ges nawet Sobecka bija na glowe, nie mowiac o cos tam, cos tam - Kruk i nowej gwiezdzie Wrobel Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 22:52 CHorerka, czystej Anastazji mi się nie udało i w prywatnych zasobach odnaleźć:( muszę się braćmi mniejszymi w całej okazałości POcieszyć; Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 23:23 To Senior ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 22:27 Czas na szamanko! ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 23:10 > Czas na szamanko! ;-) i coś dla zaspokojenia chuci prawdziwNego meNszczyzny - Męża Stana? pl.youtube.com/watch?v=RqV7gfIWKy0 Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 23:34 Ziobrem na dzisiaj koncze ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 23:44 DobrejNocki:)..o ile na widok Zbigniewu Zery to jest możliwe:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 24.04.09, 23:50 Nie ide spac, koncze na dzisiaj wieszanie ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 00:07 ...ja kończę i wieszanie i Netowanie na dzisiaj..małżonkę z dyżuru zwiozłem i trochę po tygodniu i zmachany jestem.. Dobranoc:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 00:12 Jasne! Dobrej nocy zycze i zeby Panu nie przyszlo do glowy co zmajstrowac, Antek Stroz bedzie czuwac ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 13:21 > Jasne! Dobrej nocy zycze i zeby Panu nie przyszlo do glowy co zmajstrowac, Antek Stroz bedzie czuwac > Ło Matko boZko!;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 14:13 Ale przyzna Pan, Panie Heniu, ze on ma swoj STYL ;) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 14:50 on ma swoj STYL ;) antoś POlicmajster? ..gdyby mu się tak dokładniej przyjrzeć i doczytać, jak to młodzieńczy Antek się ustępom nie kłaniał?:) Uciekamy przed esbecją. Nasze telefony są wręcz ostentacyjnie podsłuchiwane, rozłącza się nam rozmowy. Macierewicz ukrywa się na swoim blokowisku na Żoliborzu, ale nie w swoim mieszkaniu. Przychodzę do niego, nie pali się tam światło. Żona Macierewicza, Hanka, wprowadza mnie do łazienki. Antek siedzi w zamkniętej łazience na sedesie. Podekscytowany krzyczy: niech mnie rozstrzelają. A żona: mogą cię rozstrzelać, na razie siedzisz na klozecie. W końcu powstaje pomysł, żeby go stamtąd ewakuować. Znalazłem współpracującą z opozycją lekarkę, która miała wywieźć Macierewicza karetką pogotowia. Ale ostatecznie przyszły panie, ogoliły, wymalowały i przebrały Antka, po czym wyprowadziły go jako elegancką, wysoką damę. Odpowiedz Link
belgijska Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 15:06 Znam tego Pana tylko z gazet, ktore sa mi podsuwane - ma, rzeczywiscie "kabaretowy styl" a nie? ;) Szkoda tylko, ze za ten kabaret musza placic i ci, ktorzy groteski nie lubia ;) Dobrze, ze mial kibel w lazience - zawsze to wiecej przestrzeni ;) Teraz tak juz nie buduja ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 18:39 Sprawdził się w roli stróża, Panie Heniu? Ogólnie to AM nie nadaje się do niczego ;-) Odpowiedz Link
zapijaczonyryj KnowajOM 25.04.09, 07:58 komu by tu swinie podłożyć www.dziennik.pl/files/archive/00035/Prezydent_i_premier__35124l.jpg Odpowiedz Link
who.is.who Re: KnowajOM 25.04.09, 08:26 Popatrz, jak to trzeba uwazac na to ptactwo dziobate! ;-) Odpowiedz Link
wos9 Jeden na szczęście jest BYŁYM premierem, drugi 25.04.09, 08:35 niedługo będzie BYŁYM prezydentem. zapijaczonyryj napisał: > komu by tu swinie podłożyć > > www.dziennik.pl/files/archive/00035/Prezydent_i_premier__35124l.jpg Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 09:28 WÓDZ WOLSKI< JArosław K. Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 12:23 i jaki duuuuży..:) > WÓDZ WOLSKI< JArosław K. > Odpowiedz Link
who.is.who Re: Galeria im. Bliźniąt Jednojajowych CEPowych & 25.04.09, 18:40 Po wzroście sądząc, to pierwszy z prawej. Po zmianie image'u ;-) Odpowiedz Link