belgijska 22.04.09, 08:33 lukasz0909090909.wrzuta.pl/audio/37B5qQfnzjS/wszystkiego_najlepszego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Chciałam się zażalić na Pożarskiego, ale właśnie 22.04.09, 17:51 przybył do dworu, więc na razie chowam zażalenie głęboko w pamięci ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 18:26 Zazalen ogolnych? Ksiazka bedzie ;) To mialo byc dla dzisiejszych "obchodzacych", tych, ktorzy sa i ktorych juz nie ma ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 18:51 belgijska napisała: > > Zazalen ogolnych? Ksiazka bedzie ;) > > To mialo byc dla dzisiejszych "obchodzacych", tych, ktorzy sa i > ktorych juz nie ma ;) > Obchodzących co? Coś tam, coś tam wkoło Wojtek czy kółko jerzaste czworokanciaste? To dzisiaj? ŁOmatko! ;) ps. zaraz Ci coś nawrzucam do kuferka :) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Koncert zyczen. 23.06.09, 10:42 Miała być książka :-( Gdzie mam wpisać zażalenie? Tu? Wykorzystam niecnie Zagajewskiego ;-) Dla Ciebie Dla ciebie - może śpisz teraz, w chmurze wełnianych snów - piszę nie tylko ten wiersz. Dla ciebie, zwycięskiej, uśmiechniętej, pięknej, ale także dla ciebie smutnej, pokonanej (chociaż nigdy nie zdołam zrozumieć, kto mógłby pokonać ciebie!), dla ciebie nieufnej, niespokojnej, dla ciebie piszę wiersz za wierszem, jakbym chciał któregoś dnia - jak żółw - dotrzeć, przy pomocy niedoskonałych słów i obrazów, tam, gdzie ty jesteś już od dawna, tam, gdzie ciebie zaniosła błyskawica życia. Dobranoc. Odpowiedz Link
who.is.who Re: Koncert zyczen. 23.06.09, 18:52 Dzisiaj mam sądny dzień ;-( Będzie ze mnie "nocny.marek.time.eu" ;-( Odpowiedz Link
who.is.who Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 16:57 www.youtube.com/watch?v=NPHoilQ094c&feature=related To nie ja, to ona! Troja/nowska vel kucyk/trojański ;-) Odpowiedz Link
scoutek Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 17:22 a ja ja wole tutaj: www.youtube.com/watch?v=80q-2z4qlM0 Odpowiedz Link
ave.duce Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 17:30 scoutek napisała: > a ja ja wole tutaj: > www.youtube.com/watch?v=80q-2z4qlM0 A to sama "budka" ;))) www.youtube.com/watch?v=rDqrhkOYmcg&feature=related Mówi NAM to coś? :))) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 18:30 ave.duce napisała: > Mówi NAM to coś? :))) pewnie:)))) a to jeden z moich ulubionych kawalkow: www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q Odpowiedz Link
ave.duce Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 19:11 scoutek napisała: > ave.duce napisała: > > Mówi NAM to coś? :))) > > pewnie:)))) > > a to jeden z moich ulubionych kawalkow: > www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q Scoutku, asienka ante my portas (w Twoim wątku o histErykach) :))) Masz jakieś życzenie w związku? Czy dajesz mi wolną rękę? ;))) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: Koncert zyczen. 23.04.09, 08:17 ave.duce napisała: wiem, ze po grzybach, ale tak na wszelki wypadek: ZAWSZE masz wolna reke;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Koncert zyczen. 23.04.09, 08:43 scoutek napisała: > ave.duce napisała: > > wiem, ze po grzybach, ale tak na wszelki wypadek: ZAWSZE masz wolna reke;) Ufff, to ok! ;-) Wiesz, że ZAWSZE chętnie, choć nic na siłę :))) Miłego dnia! :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Koncert zyczen. 23.04.09, 09:50 Odsiecz przybyła! Ale jak KUBA... la... tak KUBA... li... ;) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Koncert zyczen. 22.04.09, 22:38 Jeśli mam powiedzieć prawdę, w ogóle jej nie wolę ;) wolę to: www.youtube.com/watch?v=EsCyC1dZiN8&feature=related :) Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Koncert zyczen. Bardzo dziekuje, bardzo 26.04.09, 16:23 jesteś miła! Poprawiło Ci sie? No wiesz ... Będzie dobrze! Odpowiedz Link