mariefurie 16.06.09, 22:36 www.youtube.com/watch?v=lyJwbwWg8uc&feature=PlayList&p=A35E73214E1D5DA1&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariefurie Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 22:55 I mój od lat ulubiony, najlepszy dyrygent w Polsce: www.bibl.amwaw.edu.pl/chor/conductor.htm ps. mącić to mącić, a ze w tym kierunku mnie naszło... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 23:12 To ja Ci zamącę w Twoim mąceniu > czy to nie ten kretyn Nietzsche twierdził, że uwierzyłby tylko w takiego boga, który potrafi tańczyć? ;) ps. co sądzisz o Maksymiuku? ;) :p Odpowiedz Link
mariefurie Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 23:22 Do Maksymiuka to tyle tylko., ze ..delikatnie mowiąc dusza artystyczna- oszołom, ale w sensie pozytywnym ;) . Choc nie moje to...mimo ze akurat Maksymiuka to widziałam tylko i wyłącznie w tv. Na jego koncercie nigdy nie byłam. Nieco mi przypominał zawsze : (sentymentalnie ):) www.youtube.com/watch?v=6iedTnII23c Odpowiedz Link
mariefurie Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 23:51 ave.duce napisała: > Pytałam z prywaty czystej ;) To znaczy? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Also sprach Zarathustra! 17.06.09, 00:24 Chciałam poznać opinię niezależnej melomanki ;) :p Odpowiedz Link
mariefurie Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 23:27 ave.duce napisała: > To ja Ci zamącę w Twoim mąceniu > > > czy to nie ten kretyn Nietzsche Co do Nitzshego to z nim trza delikatnie. Okroić wszystko co zbędne, a myśl ... wypreparować :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 23:47 No to dawaj! Okrawaj i wypreparowuj! ;) :p Odpowiedz Link
mariefurie Re: Also sprach Zarathustra! 16.06.09, 23:56 ave.duce napisała: > No to dawaj! Okrawaj i wypreparowuj! ;) > > :p Czekaj no, ino z myslami się zbierę, przespię i wypreparuje... a la Nietzsche i inne modyfikacyje ;)) Spankowo sie kłania niestety, więc Panią : Tymczasem Kluski na noc ps cholercia, i się wzięło, i się mi nie rymło jak należy tym razem. rozjazd w fazie :)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Also sprach Zarathustra! 17.06.09, 00:24 Lepiej się rozjechać w fazie, niż bazować na emfazie. :p Odpowiedz Link