jola.iza1 Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 02.07.09, 20:35 Żart czy niekoniecznie?? Idę za, głosuję na Olechowskiegio Odpowiedz Link
wanda43 Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 02.07.09, 21:14 Jestem za. Ma moj glos na bank. Odpowiedz Link
elfhelm Głosowałem w 2000 02.07.09, 22:33 Był najlepszy spośród ówczesnych kandydatów. Nie widzę jednak potrzeby powtórnego skreślenia jego głosu. Brak zaangażowania w życie publiczne w ostatnich latach, po prostu hmmm czułbym zbędność takiego prezydenta. Odpowiedz Link
absztyfikant Ja pracowalem w jego sztabie w 2000 roku 03.07.09, 09:55 Sentyment pozostal, a cienias Tusk nawet angielskiego nie zna. Na gminnego sekretarza sie nadaje, a nie na prezydenta. Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: Ja pracowalem w jego sztabie w 2000 roku 03.07.09, 09:57 Ja tam lubie Tuska. Bardzo sympatyczny gosc,wg mnie.;) Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 10:12 Malo brakowalo,a wystarczyloby, by byc prezydentem, miec czarna teczke. Nie mowiac juz o pracy w ITD i elektryku z Gdanska. Oczywizda tajny wspolpracownik to dla ciebie lepsza rekomendacja?;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 10:17 Czekam na rozwinięcie tematu TW ;-) Może mu wynajdziecie dziadka gdzie bądź? ;-) Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 10:26 Ja mam cos rozwinac? Pewnie lubisz sztandary,wiec se wygugluj cos odpowiedniego. No,a poza tym, potwierdzasz jedynie,ze tobie nie przeszkadza fakt,ze Olechowski sypal kolegow i bog wie kogo jeszcze, dla jakiegos tam swojego interesiku. Moze ty to rozwiniesz?;)) Odpowiedz Link
who.is.who Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 10:35 PO pokaże swoją prawdziwą twarz => nie "uśmiechniętą" ;-) Może dotrze wreszcie do "ideoplatformersów", że wiele osób głosowało na PO jedynie PRZECIWKO, nie ZA. Sypał kolegów? No popatrz! jakieś linki? ;-) Po PiSowsku odwracasz kota ogonem. Wychodzi ta sama "szkoła" => Karpiniuk, Mularczyk, Kurski, itd. Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 10:40 Jakos slabiutko,chujizchu. Odwracam kota ogonem? Uwazasz,ze tw nie sypal kolegow? Co w tym z PiSu,za przeproszeniem? Wszyscy tw sypali,tylko Olechowski nie? To tak jak z falszywa lojalka prezesa. Odwracasz kota ogonem,a moze cheetah?;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 10:50 Wyszła z ciebie UBecka natura, brawo! ;-) Dawaj dalej! Szperaj, gugluj, wyszukiwarka ci w końcu padnie na PiSk. Nie masz argumentów - to się czepiasz nicków, jak pijany PiSiak płota ;-) Jaki masz PRAWDZIWY nick, tchórzu? Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 10:57 Prawdziwa UBcka natura.;))) A z ciebie prawdziwa lewatywa,chujiz. Na razie dam ci poglowkowac. Wytez swoja niecodzienna inteligencje kotku-cheatah(tak wlasnie).;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:00 Żałosny jesteś, trollu. Odpowiedz Link
pozarski Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:04 To raczej ty jestes zalosny,chujiz,preferujac tajnego ubeka. Ty ze swoja znajomoscia ubeckiej duszy mozesz w jego sztabie zrobic niezla kariere. Wiec do dziela, cheatah.;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:09 Panie Pożarski, służę moimi nickami: cheetah15, cheetah51, who_is_who i who.is.who oraz cheetah5115. Pana opinie na mój temat w żadnej mierze mnie nie interesują. Żegnam Pana. Odpowiedz Link
pozarski Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:28 No i prosze,jak latwo bylo sie z panem dogadac.;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:34 To nie przez wzgląd na Pana, a na Panią Belgijską. Kłaniam się. Odpowiedz Link
pozarski Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:37 Na pania Belgijska? A to ciekawe! Co ona ma wspolnego z panskim wyborem tajniaka na prezydenta? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:51 Naprawdę chce Pan wiedzieć? Tylko ze względu na Panią Belgijską odpisałem Panu w miarę grzecznie. Teraz jasne? Niech Pan nie udaje, że Pan nie rozumie. Nie odpiszę na kolejną zaczepkę, nie chcę marnować czasu. Życzę miłego dnia! Odpowiedz Link
pozarski Re: Bardzo dobrze, że Olechowski się zdecydował - 03.07.09, 11:58 Niestety,nie rozumiem panskiego ezopowego jezyka. Robi pan przyjemnosc pani Belgijskiej moim kosztem? Prosze bardzo! Trzeba bylo tak mowic od poczatku.;))) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:02 Nikogo nie sypal. Po ukończeniu studiów w 1973 rozpoczął pracę w sekretariacie Konferencji Narodów Zjednoczonych do spraw Handlu i Rozwoju (UNCTAD) w Genewie. I tam pisal raporty z danymi, ktore dzisiaj mozna znalezc w necie. Odpowiedz Link
absztyfikant Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:04 Departament I Ministerstwa Spraw Wewnętrznych – organ w strukturze Ministerstwa Spraw Wewnętrznych (PRL) zajmujący się m.in. zdobywaniem tajnych dokumentów i informacji dotyczących politycznych, ekonomicznych, militarnych i wywiadowczych planów i zamierzeń skierowanych przeciwko Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej i krajom obozu socjalistycznego, w latach 1956-1990. W maju 1990 r. zadania Departamentu I MSW przejął nowo utworzony Zarząd Wywiadu UOP. pl.wikipedia.org/wiki/Departament_I_MSW Odpowiedz Link
absztyfikant Nie byl TW 03.07.09, 11:07 Byl kontaktem operacyjnym. Po prostu bym bystrym mlodziencem. Taka dzialanosc to zaden powod do wstydu. pl.wikipedia.org/wiki/Kontakt_operacyjny Odpowiedz Link
pozarski Re: Nie byl TW 03.07.09, 11:09 Nie zartuj, Absztys. W Czechach to by go eliminowalo ze startu do prezydentury. W Polsce to taka drobnostka,ze splunac nie warto.;((( Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Nie byl TW 03.07.09, 11:13 Jako znany czechofil musze przyznac, ze nie kazde czeskie rozwiazanie jest godne nasladowania. Odpowiedz Link
pozarski Re: Nie byl TW 03.07.09, 11:25 Nie rozumiem na czym polegaja talenta ko,ktorych nie ma jakis inny polski liberal,ktory jednak ko nie byl. Mozesz mi wytlumaczyc? Dla mnie Olechowski to tylko spin. Gdyby wokol innego robiono tyle samo szumu medialnego,bylby rownie interesujacym kandydatem. Facet po prostu umie sie zakrecic. Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Nie byl TW 03.07.09, 11:32 I mam nadzieje, ze te umiejetnosci pomoga mu wygrac te wybory;) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:14 I tu się mylisz :) Nie był TW , był KO. Różnica jest taka, że KO nie podpisywał zobowiązania. Wniosek: nie podpisał a się przyznał. Taki drobiazg, że pracował dla wywiadu pomijam, bo skoro dla wywiadu to jakich "kolegów" sypał? Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:22 Sypal kolegow z organizacji,w ktorej pracowal. Uwazasz,ze sypanie cudzoziemcow(choc zapewne nie tylko; polski wywiad to nie bylo cia; jak nie wierzysz,zapytaj Kiszczaka)jest w porzadku,kiedy chodzi o przyszlego prezydenta? Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:26 A skad wiesz,ze bajdurze? W koncu wywiad to wywiad, nie jakies lewackie forum GW.;)) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:33 Ja nie jestem lewakiem. Lewakiem jest Kaczynski. Pan Olechowski jest liberalem z krwi i kosci;) Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:39 Ja wiem, wiem Absztys,zes nie lewak, i nawet ze Kaczki to lewacy,ale co z tego,jesli glos oddajesz czlowiekowi Kiszczaka?;( Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:31 Jest w porządku:) Oj nie wiesz o czym piszesz:) Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:35 To,ze ty tak twierdzisz jest wlasnie dla mnie dowodem,ze sie na prezydenta postkomunistycznej Polski nie nadaje, Jolu. Nie mam nic przeciwko babciom, jak wiesz, a i dziadkom tez,jesli zabawiaja wnuki swoje przy kominku,czytajac im np bajki Andersena.;))) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:38 Boziu, to chyba jakies ukaszenie pejszens-owskie :P Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:42 Nienie! Nie bluznij! Ale faktycznie i ja i dajczer mielismy podobny punkt widzenia na te sprawy. Pejszns, z natury rzeczy, miala taki sam punkt widzenia,bo to byl jej punkt siedzenia.;) Nasze drogi sie rozeszly w innej sprawie,no i w sprawie ipn,z ktorej oni by chcieli zrobic CzeKa. Odpowiedz Link
absztyfikant tak tak 03.07.09, 11:46 Olechowski sie do tego dawno temu przyznal. To bylo kilkadzisiat lat temu. Uwazam, ze praca w pierwszym departamencie nie dyskredytuje moralnie, tym bardziej, ze Olechowski zajmowal sie analizowaniem danych statystycznych itp. Gdyby komus zrobil krzywde, to juz dawno by to wyszlo. Odpowiedz Link
pozarski Re: tak tak 03.07.09, 11:52 A dlaczego niby mialoby wyjsc? Wyjdzie albo po jego smierci (lojalnosc to w wywiadzie rzecz wazna; no i strach),albo i nie wyjdzie. Nawet, gdyby to,co twierdzisz bylo prawda,to i tak w wyborach na prezydenta demokratycznego kraju,jego przeszlosc w strukturach sowieckiego(co tu ukrywac) wywiadu powinna go kompromitowac na tyle,ze sam nie powinien do sprawy przykladac reki. Facet ma ambicje,a ambicje, to wiadomo, ustrojstwo,ktorego nie pohamujesz. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:48 zawsze-botox napisał: > To,ze ty tak twierdzisz jest wlasnie dla mnie dowodem,ze sie na prezydenta > postkomunistycznej Polski nie nadaje, Jolu. Nie mam nic przeciwko > babciom, jak wiesz, a i dziadkom tez,jesli zabawiaja wnuki swoje przy > kominku,czytajac im np bajki Andersena.;))) Powiedz to prezydĘtowi, to raz. Dwa, przypomnij to swemu wnukowi, gdy Ci będzie miał za złe, że zamiast czytać mu bajki powinieneś był pracować, by on nie musiał zapieprzać jedynie na twoją emeryturę:) Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:54 Odkrecasz cheetah ogonem, Jolu! Nic nikomu nie powiem. Co mialem do powiedzenia, powiedzialem i jako pozarski, i jako zawsze-botox. A teraz wracaj do pielenia grządek.;))) Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:06 absztyfikant napisał: > Nikogo nie sypal. Po ukończeniu studiów w 1973 rozpoczął pracę w sekretariacie > Konferencji Narodów Zjednoczonych do spraw Handlu i Rozwoju (UNCTAD) w Genewie. > I tam pisal raporty z danymi, ktore dzisiaj mozna znalezc w necie. > Absztys, ty w to wierzysz? Ze tylko to? Nie badz naiwniak. Odpowiedz Link
absztyfikant Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:09 W co ja wierze to nieistotne. Wiem, ze na pewno na niego znowu zaglosuje, jesli tylko Olechowski zdecyduje sie wystartowac;) www.olechowski.pl Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 11:10 Twoja sprawa. A raczej zlewa.;) Odpowiedz Link
pozarski Re: To wystarczy, żeby być prezydentem RP? 03.07.09, 12:00 No,taka proba stworzenia czegos z niczego. Sprawa i zlewa,a wlasciwie powinienem byl napisac: slewa.;) Odpowiedz Link
pozarski Re: I na zakonczenie: 03.07.09, 13:42 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34311,138028.html - Olechowski jest koniunkturalistą, a jego tłumaczenia tylko to potwierdzają - uważa Czesław Bielecki, poseł AWS, przez pewien czas partyjny kolega Olechowskiego z Ruchu Stu. - W czasach PRL był po stronie władz. PRL się skończyła, a on jakby nigdy nic mówi, że nie miał z tamtym systemem nic wspólnego. Już wolę Kwaśniewskiego, który przyznaje, że wywodzi się z PZPR, przeprasza za niegodziwości komunizmu, ma kompleks wobec ludzi dawnej opozycji. Przypomina mi lorda Jima, który przechadza się po przystani i czyni sobie wyrzuty, że opuścił tonącą barkę z pielgrzymami. A Olechowski też się przechadza w doskonale skrojonym garniturze i mówi: Dlaczego miałem zostać? Przecież ta łajba była niewygodna, brudna, a pielgrzymi nie należeli do towarzystwa. Odpowiedz Link
absztyfikant Bielecki niech spada pod stol... 03.07.09, 15:19 I tam cicho siedzi;) Zapomnial juz jak od Chinczykow laptopa dostal i jak sie zachowywal w sejmowej komisji spraw zagranicznych, ktorej przewodniczyl. No i tego potworka dla TVP na Woronicza zaprojektowal, za ktora zgarnal nagrode za najwiekszego knota w architekturze zreszta: Odpowiedz Link
pozarski Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 15:26 Bo kiedy Bielecki siedzial w pierdlu,on siedzial w fotelu zagranica i zadawal sie z chlopcami Kiszczaka. A na wkus i cwiet tawariszczia niet,jak wiadomo.;) www.dziennik.pl/kultura/article321207/Czeslaw_Bielecki_Ciesza_mnie_kontrowersje.html Odpowiedz Link
pozarski Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 15:44 Co jeszcze bys chcial? Laptopa od Ho szi mina?;) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 15:46 Od laptopow jest Slawek Bielecki i na tym poprzestanmy;) Odpowiedz Link
zawsze-botox Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 15:50 No nie wiem. Napisales,ze moj argument nie byl zadnym argumentem. Pomyslalem wiec,ze laptop od Ho,Ho,Ho szi mina dla Olechowskiego - to bylby dopiero argument.;))) Odpowiedz Link
pozarski Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 15:52 Niestety,na innym forum dokopuje antysemitom i nie nadazam z przelogowywaniem. Wybaczysz?;))) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 16:20 Kiedy trolluje, to jeden nick otwieram sobie w firefox, a drugi np. w explorerze;) Odpowiedz Link
pozarski Re: Olechowski niech spada pod stol... 03.07.09, 16:21 No widzisz,jak dobrze cie miec na miejscu!;)) Odpowiedz Link
elfhelm "Cieniastwem" jest polityczna dezercja 03.07.09, 20:35 jak ktoś się budzi po 7 latach, a przez ten czas ma wszystkich w d..., to mojego zaufania nie budzi. Znalazłem za to kwiatek: ""Uważam, że Polska na takiego prezydenta zasługuje" - zaznaczył szef SD." -> toż zaczynają od najgorszych wtop starej dobrej zabitej UW. Odpowiedz Link
absztyfikant A co to wojsko? 03.07.09, 21:24 Przypominam, ze cienias Tusk tez zdezerterowal z Unii Wolnosci. Odpowiedz Link
elfhelm Re: A co to wojsko? 03.07.09, 21:26 Raczej założył nową armię. Z perspektywy czasu - jak najbardziej słusznie. Swojego głosu na PD z 2005 r. do dziś żałuję :) Olechowski nie jest politykiem formatu Piłsudskiego, by "reaktywować" się po kilku latach Sulejówka. Zwłaszcza, że odchodził po dotkliwej porażce. Odpowiedz Link
absztyfikant Re: A co to wojsko? 03.07.09, 21:43 Donek przepierdzial w Senacie (1997-2001) w gorszym stylu;) I dzisaj Olechowski tez zaklada nowa armie;) Odpowiedz Link
elfhelm Re: A co to wojsko? 03.07.09, 21:57 Olechowski to pewnie przepierdzielał w radach nadzorczych (paprotka?). Także nie ma co się licytować :) 3-miesiące w prawie-najlepszym rządzie po 1989 jako MF też chyba przebimbane, MSZ trafił na okres ogólnego nieróbstwa szkodliwej koalicji, więc trudno się czepiać. Co do nowej armii, to nie ma armii bez oficerów i podoficerów. A przy leniwym marszałku oficerowie i podoficerowie muszą być wyjątkowo sprawni. Lis czy Filar to "fajne" chłopaki (Widackiego litościwie pomijam), żaden z nich jednak partii nie zbuduje. Umiejętności organizacyjne Potockiego (po troszku niestety z racji sentymentów) też hm, lepiej nie komentować ;) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: A co to wojsko? 04.07.09, 11:27 Pepe bedzie pewnie budowal;) To on napisal statut dla PO;) Wprawe ma;) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: A co to wojsko? 04.07.09, 11:29 Wole Andrzeja, a nawet Widackiego, od Niesiola, Gowina, Schetyny i innych wynalazkow;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: A co to wojsko? 04.07.09, 12:29 Czuma, Pitera => kolejni "faworyci" ;-) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: A co to wojsko? 04.07.09, 13:11 Ten Czuma do nawet bardziej do LPR-u pasuje niz do PiS-u, a na pewno nie do PO. Wyjatkowa miernota. Odpowiedz Link
who.is.who Re: A co to wojsko? 04.07.09, 13:24 Szkoda czasu na komentowanie, bo jaki jest czuma, kazdy widzi ;-) Cwiakalski musial odejsc. Odpowiedz Link
elfhelm Pepe jest nieskuteczny :) 04.07.09, 14:11 Vide wybory samorządowe w Wawie 2002 - czyż to nie Pepe otworzył drogę do władzy Kaczyńskiemu :))))))) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Pepe jest nieskuteczny :) 04.07.09, 14:37 Pepe nigdy nie byl moim idolem, jakem udecki beton, ale rownie dobrze mozna mu przypisywac wygrana Obamy. Wygladasz mi na politologoa, choc moge sie mylic, wiec nie bajdurz;) Odpowiedz Link
elfhelm Re: Pepe jest nieskuteczny :) 04.07.09, 18:18 Nie, nie. Nie trawię politologów. Zwłaszcza tych, co wypowiadają się w mediach i z reguły zaliczają coraz to większe wtopy. Flis może jest wyjątkiem. Odpowiedz Link
whiteentrance Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 03.07.09, 22:10 absztyfikant napisał: > Kto mnie poprze? Dlaczego? Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 03.07.09, 22:18 absztyfikant napisał: > Kto mnie poprze? Ja nie. Olechowski to dla mnie człowiek taki 'obrotowy', z każdym i wszędzie pójdzie i dobrze sie czuje Pracował 'za komuny' w Genewie i w Waszygtonie, że nie wspomnę o tym szpiegostwie gospodarczym, a przy okrągłym stole po stronie rządowej później wspólpracował z Bieleckim, Olszewskim, Wałęsą, Pawlakiem, Cimoszewiczem odchodził i wracał był w BBWR i w Ruchu Stu i co tam zdziałal ciekawego? Tez sie szybko z tych partii wycofał On nigdzie miejsca długo nie zagrzeje Zreszta po przegranych wyborach w W-wie sam powiedział, że więcej nie będzie 'ubiegał sie o urząd z wyboru' Trzymam go więc za słowo i nie podoba mi sie równiez, że z Piskorskim sie spiknął bo do piskorza od lat nie mam za grosz zaufania (zupełnie jak do kaczek) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 03.07.09, 23:15 Na kogo będziesz głosować, jeśli wolno spytać? :-) Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: pytanie za milion 04.07.09, 01:06 nie wiem i mam nadzieje, że się ktos ciekawy wśród kandydatów znajdzie mam już dość wybierania 'tego, bo inaczej tamten wygra' a tak w ogóle to jestem centrystką z lekkim skrzywieniem liberalnym i mimo, że katoliczka, to wskazań kościoła w wyborach nie zwykłam słuchać ktoś podobny do Olechowskiego - 'reprezerwatywny', oblatany w świecie, znający języki i nie przynoszący wstydu krajowi bardzo by mi leżał - bo wbrew panującej obecnie 'głowie' uważam,że polski prezydent ma nas reprezentować i nie wtrącac się do rządzenia Odpowiedz Link
who.is.who Re: pytanie za milion 04.07.09, 12:20 Utopistka! :-) Pewne jest, ze "jednowladztwo" partyjne w wykonaniu PO byloby fatalne w skutkach. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: pytanie za milion 04.07.09, 15:10 who.is.who napisał: > Utopistka! :-) marzyc zawsze mozna więc i ja mogę byc fantastką a na 'jednowładztwo' jest przeciez skuteczny sposób - wybory co cztery lata wszystko w naszych(wyborców)rękach jak złe byłoby PO to i tak wole ich rządy od tego co robiła koalicja pis+lpr+so Odpowiedz Link
tojajurek Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 03.07.09, 23:20 Zgadzam się w zupełności. Olechowski to mistrz oportunizmu. A że pracował w wywiadzie PRL - to sam się przyznał publicznie, gdy wiedział, że to wyjdzie na jaw. I sam też twierdził, że tylko szpiegostwem gospodarczym się zajmował - pieprzony patriota. A wiadomości niegospodarcze połykał po przeczytaniu. Kto cokolwiek wie o działaniu komunistycznego wywiadu, to może tylko pęc ze śmiechu. A swoją działalność w PZPR to jakoś skromnie przemilcza. Bawidamek dla ubogich. Z nory wyłazi tylko gdy zwęszy jakieś konfitury, albo żeby narobić szumu dokoła własnej osoby. Odpowiedz Link
mariefurie Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 04.07.09, 03:36 Kawał mi się przypomniał. Siedzą trzy blondynki i sobie bajdurzą: Pierwsza mowi: - ja tak chciałabym schuść, bom taka gruba... Druga na to: - A ja tak chciałabym zgrubść, bom taka chuda.. Trzecia na to: Ojjj, dziewczyny, jak tak was posłuchać, to ze śmiechu można pęc. ;) Odpowiedz Link
pozarski Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 04.07.09, 04:30 A mnie sie przypomnial taki dowcip: Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK, no to oleję. Odpowiedz Link
who.is.who Re: Baca 04.07.09, 08:34 Siedzi Baca na drzewie i piłuje gałąź na której siedzi. Przechodzący turysta: - Baco spadniecie! - Ni, nie spadnę! - Spadniecie! - Ni! - No mówię wam że spadniecie! - Eeee, ni spadnę! Turysta poszedł dalej. Baca piłował, piłował aż spadł. Pozbierawszy się popatrzył za znikającym w oddali turystą i zdziwiony rzekł: - Prorok jaki, czy co? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Baca 04.07.09, 08:50 Panu, Panie Pozarski, rzadko kiedy cos pasuje, wiec nie jestem zdziwiony ;-) Odpowiedz Link
pozarski Re: Baca 04.07.09, 08:55 Nie pasuje do watka. Co mi pasuje albo i nie, co panu wiedziec?;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Baca 04.07.09, 08:59 pozarski napisał: > Nie pasuje do watka. To Panskie zdanie. Wolno je Panu miec. > Co mi pasuje albo i nie, co panu wiedziec?;) Mnie nic nie wiedziec. Monopol na "wiedziec: ma Pan ;-) Odpowiedz Link
pozarski Re: Baca 04.07.09, 09:01 > Mnie nic nie wiedziec. Monopol na "wiedziec: ma Pan ;-) Skad pan ma te wiadomosci? Jakis link moze? Jednym slowem,chudziutko przedziesz pan, panie cheatah.;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Baca 04.07.09, 09:09 Nie tak chudziutko jak Pan, Panie Pozarski. Do nastepnego razu, Panie Pozarski. Bede zagladac. Prosze znowu COS "wiedziec". Wiedza to potega! Odpowiedz Link
pozarski Re: Baca 04.07.09, 09:13 Nawet wlasnej riposty,biedaku,nie mozesz wymyslec? Aj waj,jak mawiali moi przodkowie. Slabiuchno!;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Baca 04.07.09, 12:16 Nieduzo mieli do powiedzenia Panscy przodkowie ;-) Panskie riposty, Panie Pozarski, sa powalajace. Wrecz zabijaja => smiechem! Miszcz z Pana! :-) Odpowiedz Link
pozarski Re: Baca 04.07.09, 12:49 O! Jak szybko zaczal pan wpadac! Tak,zgadza sie,najwyrazniej lepszy mistrz od pana,skoro sie pan pałęta kolo mnie i nie moze bez moich ripost zyc. Prosze bardzo,niech pan wpada na moje posty czesciej. Zapraszam.;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Baca 04.07.09, 12:57 Dziekuje, Miszczu! ;-) Do milego zatem ;-) P/S. Zeby mozna bylo napisac: nie pasuje => Zima, baca siedzi w przerębli. Przechodzący turysta pyta się: - Baco nie zimno wam? - Nie. - A co ciepło wam? - Nie. - To jak wam? - Jóźwa! Odpowiedz Link
pozarski Re: Baca 04.07.09, 13:01 Z panem mi nie po drodze,wiec "do milego" moze,ale nie ze mna. Wpadaj pan dalej.;) Odpowiedz Link
pozarski Re: Baca 05.07.09, 04:57 No, tutaj, sie przelalo.;)) Z jakichs wzgledow chujizchu uznal,ze dowcip o bacy moze byc rownie atrakcyjny,co o blondynkach. Te blondynki pojawily sie w watku nie bez przyczyny i ładowanie tu jakiegos faceta pilujacego galaz, na ktorej siedzi...to bylo za, jakby tu powiedziec, mondre. Ale cheatah(tak!)ma ambicje bycia zawsze po stronie Slusznej Prawdy, no a stad do katastrofy dziejowej, juz tylko kroczek.;))) Odpowiedz Link
who.is.who Molier 04.07.09, 13:13 Jeśli potrafisz śmiać się z samego siebie, to najlepszy dowód, że masz poczucie humoru. Olechowski to potrafi. Odpowiedz Link
pozarski Re: Molier 04.07.09, 13:19 Smieję sie z pana,panie baca,a ze jestem jak prez. Ford, wiec 2 czynnosci na raz nie potrafie wykonac.;) Niech pan wpada dalej i smieje sie z siebie do woli.;)) Odpowiedz Link
who.is.who :-) 04.07.09, 13:31 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97393762,97454932,Re_Baca.html P/S. Pan po prostu zyc beze mnie nie moze, Panie Pozarski ;-) Odpowiedz Link
pozarski Re: ;( 04.07.09, 13:37 A ja zaczynam u pana podejrzewac jakas niezdrowa obsesje (sa zdrowe obsesje? znam przynajmniej jedna). To pan sie do mnie lepi,jakbym byl jaką Leniwą Lady albo i wrecz panią Belgijska...Musze jednak pana, baco, zmartwic. Nie jestem z tych,co maja przyjemnosc z takimi modelami jak pan. Proponuje wiec,zebys pan,panie baco, wrocil do swoich tryków i sie laskawie ode mnie odstosunkowal. Zrobi to pan dla mnie, laskawco?;))) Odpowiedz Link
who.is.who Leonardo da Vinci 04.07.09, 14:00 Zawiść rani fałszywymi oskarżeniami. Olechowski to przetrzyma. Odpowiedz Link
pozarski Re: Leonardo da Vinci 04.07.09, 14:08 No,jestem mondry,ok. A teraz,spiordalaj! Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: ?????:( 04.07.09, 16:56 pozarski napisał: > No,jestem mondry,ok. A teraz,spiordalaj! Panie Pożarski ?? Co się dzieje?? Ja rozumiem, że postkomunistyczne babcie, alee?? Tak z buta do forumowicza?? Odpowiedz Link
pozarski Re: ?????:( 04.07.09, 18:16 Kiedy prosby na upierdliwca nie dzialaja,nalezy go potraktowac z glana, mila babciu Jolu. Odpowiedz Link
pozarski Re: Wracaj pan do trykow, baco 04.07.09, 20:42 i poogladaj sobie watki od poczatku istnienia tego forum,kto do kogo przyklajal swe lepkie lapki. To przeciez nie takie trudne,nie? Odpowiedz Link
who.is.who Wole tryki od syna Chama EOT 04.07.09, 21:28 Ja, syn Jafeta. Pan nie jestes synem Sema, Panie Pozarski. Pan jestes synem Chama. Zawistnym. Pisz Pan sobie a muzom. Odpowiedz Link
pozarski Re: Pan woli tryki, bos pan baca przecie.;)) 04.07.09, 21:36 Bredzisz pan i, co ciekawe, jak jakas natretna baba,musisz pan miec ostatnie slowo. Ile razy to ja juz pana pozegnalem? Raz uprzejmie,a raz znow nieuprzejmie, a pan, baco, wracasz i musisz dolozyc drewna do ogniska. Co pana tak pcha do tego pograzania sie w coraz wiekszej glupocie? No,niech sie pan zastanowi i mi odpowie w ktoryms watku,bo w tym to juz chyba nie,co? Pani Ave sie wscieknie.;))) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Panie Pożarski?? 04.07.09, 22:25 Obiecałam sobie samej, jak zwykle nic mi z tego nie wyszło:)) Panie Pożarski ?? Siostrę panu ukradł WiW?? Jak tak, to ja się nie bawwię. Emocje to Nam, Kobietom , Wy jesteście żałośni:(( Zanim Ave mnie wyrzuci, panie Pożarski, proszę mi jak: (jak Pan woli) matematykowi, budowlańcowi, postkomunie, babci?? Wytłumaczyć, które terytorium WIW naruszył samcu?? Odpowiedz Link
mariefurie Re: Panie Pożarski?? 04.07.09, 22:50 Dżentelmeni nie rozmawiają ani o polityce, ani o pieniądzach, ani tym bardziej o stosunkach....w obecności kobiet. Wiec: Sursum corda! Concordat! ;-P Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: hmmm>>> 04.07.09, 23:20 > Dżentelmeni nie rozmawiają ani o polityce, ani o pieniądzach, ani tym bardziej > o stosunkach....w obecności kobiet. > Wiec: Sursum corda! Concordat! > ;-P Nie jestem tym na DŻ..?? Jako JA, jola.iza, mówię tak: to nie tak miało hulać? Zatem?? Módlcie się Panowie, by Nam się nie zechciało chcieć?? Odpowiedz Link
mariefurie Re: hmmm>>> 04.07.09, 23:28 jola.iza1 napisała: > Módlcie się Panowie, by Nam się nie zechciało chcieć?? Czyżby zmartwiło Cię to "o stosunkach"? Chodziło o jedna wypowiedz wczesniejszą Pozarskiego, która dotyczyła stosunków między mężczyznami ;)) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Uczciwie?? 04.07.09, 23:51 Stosunkowo mam do stosunków międzyludzkich pozytywne podejście. Szło mim tylko o to, że..,? Nic nie kumam, o co panom poszło?? A jak nie kumam, ideM emocjami:) I o tym panowie powinni wiedzieć:) Bo, niby dlaczego nie??? Odpowiedz Link
gat45 Re: Uczciwie?? 04.07.09, 23:56 jola.iza1 napisała: > Stosunkowo mam do stosunków międzyludzkich pozytywne podejście. > Szło mim tylko o to, że..,? > Nic nie kumam, o co panom poszło?? > A jak nie kumam, ideM emocjami:) > I o tym panowie powinni wiedzieć:) > Bo, niby dlaczego nie??? Uczciwie to ja też nie wiem, o co im detalicznie poszło (bo że nie o Olechowskiego, to widać gołym i nieuzbrojonym). Domysłów snuć nie mam zamiaru, bo nie lubię i nie do twarzy mi z tym Al uczciwie widać, że bardzo się na siebie rozsierdzili i jak im się nie przerwie, to sobie jeszcze jaką krzywdę zrobią. Dlatego schowałam Olechowskiego. Do odwołania Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Uczciwie?? 05.07.09, 00:04 gat45 napisała: > Uczciwie to ja też nie wiem, o co im detalicznie poszło (bo że nie o > Olechowskiego, to widać gołym i nieuzbrojonym). Domysłów snuć nie > mam zamiaru, bo nie lubię i nie do twarzy mi z tym > > Al uczciwie widać, że bardzo się na siebie rozsierdzili i jak im się > nie przerwie, to sobie jeszcze jaką krzywdę zrobią. Dlatego > schowałam Olechowskiego. Do odwołania Jak schowałaś?? Bo ja widzeM, a schowaj skuteczniej?? Odpowiedz Link
mariefurie Re: Uczciwie?? 05.07.09, 00:00 No chyba o te stosunki poszło.... bo ja w zasadzie tez nie wiem o co, jak nie o to właśnie. ps. o to poszło, że ...nie pasuje. A dlaczego???? Któż to wie... :-D Odpowiedz Link
mariefurie Re: Uczciwie?? 05.07.09, 00:01 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97393762,97448975,Re_Baca.html Odpowiedz Link
pozarski Re: Uczciwie??/link 05.07.09, 04:59 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,97393762,97472895,Re_Baca.html mariefurie napisala: > Sorki. Wlasnie wstalem i pomylilo mi sie,gdzie odpowiadam.;) Odpowiedz Link
mariefurie Re: Uczciwie??/link 05.07.09, 09:56 www.youtube.com/watch?v=RBjjtBTMQo8&feature=related :)) Odpowiedz Link
pozarski Re: Panie Pożarski?? 05.07.09, 04:50 Pani Jolu, to z samczym terytorium,jesli ma w ogole co do roboty, to na pewno nie z mojej strony.;)) Niech pani zacznie od poczatku, niekoniecznie konfliktu miedzy mna i chujizchu,ale tego watku. Chodzi o wybor prezydenta, moja sympatie dla Tuska i jego dla tej mendy (wcale sie nie dziwie!) - Olechowskiego. Od tego sie zaczelo (w tym watku) i tak polecialo az do tego miejsca. Z sympatia dla babci kresli sie pozarski.;))) Odpowiedz Link
gat45 Panowie ! Ave w komputerze pierdyknął wiatraczek 04.07.09, 23:33 i kazała mi "zajrzeć, co się tam dzieje". No tom zajrzała. I cóż ach cóż ukazuje się oczarowanym oczom moim ? Dwaj skądinąd mili panowie zachowują się jak .... oraz czasem nawet jak ......, a momentami jeszcze gorzej. Słowo daję, oczom nie wierzę. Najchętniej wyrżłabym obu dyskutantów - albo i cały wątek, ale ja już od pewnego czasu nie czuję się w prawie przestrzegać terminów obwieszczenia własnego co do dowolnosci rżnięcia. Zwracam się więc do obu panów z uprzejmą prośbą, żeby sobie podyskutowali o literaturze pięknej, XX-wiecznej sztuce figuratywnej i przewadze Bergmana nad pornografią. Pana Olechowskiego na razie - uwaga, jako XENOFANT - konfiskuję, bo się nim nieładne bawicie. Oddam, jak zobaczę, że obaj już jesteście grzeczni i że podaliście sobie rączki. Niech się wam piękne sny przyśnią. Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
pozarski Re: Panowie ! Ave w komputerze pierdyknął wiatrac 05.07.09, 05:02 No, prosze bardzo. Ku chwale ojczyzny ma pana Olechowskiego na twardym dysku,wiec mnie to nie zmartwi, choc wolalbym,zeby watek wisial ku przestrodze mlodziezy, zwlaszcza niewinnych dzieci.;) Odpowiedz Link
socjalliberal Re: Olechowski na prezydenta, kosci zostaly rzuco 04.07.09, 16:45 Pewnie tak. Odpowiedz Link