hania_2006 16.12.07, 20:54 "Niech wpadnie ktoś na chwile, powie, że pamięta... i to by było już tyle... przynajmniej na te Święta". Hanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdatysz Re: Życzenia 25.12.07, 00:14 Świąt niosących spokój i odpoczynek, pełnych nadziei i wiary w lepsze jutro życzy Magda z Łukaszem Odpowiedz Link Zgłoś
dusia75 Re: Życzenia 26.12.07, 10:27 Z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku, życzę Wam odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju. Edyta, Nikola i Szymon. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Życzenia 17.12.08, 21:01 Z okazji zbliżających się Świąt i nadchodzącego Nowego Roku życzę wszystkim otuchy, wiary w lepsze jutro, siły a naszym dzieciakom radosnych świąt i obfitego mikołaja :-)) Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
jucha32 Re: Życzenia 18.12.08, 13:30 Tylko życzenia od Was są prawdziwe. Ja też życzę Wam w te Święta odpoczynku, spokoju, wiary w lepsze jutro, siły do dalszego życia, siły do pokonywania trudności, które Nas czekają. Życzę Wam zrozumienia ze strony innych ludzi, w pewnych sytuacjach ich mniejszego zainteresowania Waszym życiem, ale również tego żeby o Was nie zapominali. Życzę Naszym dzieciom mnóstwa prezentów pod choinką i Naszych uśmiechów pomimo braku siły, aby się uśmiechać. Justyna, Piotruś i Oluś. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiamarcin Re: Życzenia 19.12.08, 15:14 Chcialabym WSZYSTKIM zyczyc,aby czas sie cofnal, by nasi NAJUKOCHANSI byli ponownie z nami, by te swieta byly przepelnione miloscia, radoscia i SPOKOJEM....coz to tylko marzenie,ktore sie nie spelni. Od serca pragne zyczyc zdrowia dla naszych najblizszych, spokoju w sercu, zwolnijmy w tej gonitwie i postarajmy sie zatrzymac na chwile i mimo wszystko usmiechnac do MILUSINSKICH a dla naszej duszy, by kazda/kazdy a nas znalazl dla siebie jakis balsam dla duszy, ktory ukoi nam rany, smutek i cierpienie. Pozdrawiam.... dzisiaj zrozumialam,ze tragedia, ktora sie u mnie wydarzyla ona BYLA a dzieci moje sa nadal i zrobie wszystko by nie zalowac ani pol minuty i kazda chwile wykorzystac na maxa, zeby maluszki czuly ze maja mame, ktora dla nich zyje a nie wegetuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_2006 Re: Życzenia 19.12.08, 20:21 Zawsze ilekroć się uśmiechasz do swojego brata i wyciągasz do niego rękę, zawsze wtedy jest Boże Narodzenie.Zawsze ilekroć milkniesz by innych wysłuchać,zawsze kiedy rezygnujesz z zasad, które jak żelazna obręcz uciskają ludzi w ich samotności,zawsze kiedy dajesz odrobinę nadziei załamanym,zawsze kiedy rozpoznajesz w pokorze,jak bardzo znikome są twoje możliwościi jak wielka jest twoja słabość,zawsze ilekroć pozwolisz, by Bóg pokochał innych przez Ciebie – zawsze wtedy jest Boże Narodzenie. Matka Teresa z Kalkuty Odpowiedz Link Zgłoś
i_buch Re: Życzenia 19.12.08, 21:12 Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta39.misia Re: Życzenia 21.12.08, 19:31 Życzę Wam....dobrze Wam życzę...Najlepsze co mnie spotkało przez ostatnie 15 miesięcy to Wy.Dziękuję.Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mariola008 Re: Życzenia 22.12.08, 09:57 Życzę Wam i sobie spełnienia niemożliwego do spełnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Życzenia 22.12.08, 11:30 Ale zapodajecie zyczenie...nie ma co...eh Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Życzenia 22.12.08, 16:47 sorry jucha ,ale Ty masz lekkie zboczenie na moim ponkcie... Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: Życzenia 22.12.08, 14:52 podzielsieoplatkiem.pl/alicjajulia,289839/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2222 Re: Życzenia 22.12.08, 15:25 odnalezienia wewnętrznego spokoju Wam życzę Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jucha32 Re: Życzenia 22.12.08, 20:22 Czyczasleczyrany nie mam nic na Twoim punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
binka19 Re: Życzenia 22.12.08, 21:48 Jest cicho. Choinka płonie. Na szczycie cherubin fruwa. Na oknach pelargonie, blask świeczek złotem zasnuwa, a z kąta, z ust brata płynie kolęda na okarynie:Lulajże, Jezuniu... Aby Święta Bożego Narodzenia były bliskością i spokojem, a Nowy Rok - Dobrym Czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
ika.66 Re: Życzenia 23.12.08, 18:31 Najważniejsze jest, by gdzieś istniało to, czym się żyło: i zwyczaje, i święta rodzinne. I dom pełen wspomnień. Najważniejsze jest, by żyć dla powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
idealnie_zagubiona Re: Życzenia 23.12.08, 23:57 Życzę Wam i sobie także, spokoju i siły na Święta i Nowy Rok, Byśmy pamiętając Wczoraj z nadzieją spojrzały na Jutro Dziękuję, że Jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
corka.bossa Re: Życzenia 24.12.08, 00:54 Powrotu do przeszłości..Abyśmy mogli być tak szczęśliwi jak kiedyś.Abyśmy mieli kogoś,komu można powiedzieć o czym marzymy...Kogoś kto powie że spełni to wszystko, za jeden nasz uśmiech,kogoś kto powie że będzie nas kochał już na zawsze,bezwarunkowo..Kogoś kto będzie płakał razem z nami...Kto będzie z nami się śmiał..Kogoś kto zrobi kanapki do pracy...Kogoś kto będzie,blisko.Sobie i Wam,życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
0czarna74 Re: Życzenia 24.12.08, 10:59 Żeby ból ,rozpacz w miłość się zmieniły Żeby tęsknota ustąpiła nadziei, Żeby łzy,które teraz płyną i tak bardzo bolą, Popłynęły lecz inną już radosną drogą. Żebyś Panie mógł-bo masz przecież władzę- Sprawić,że chociaż dzisiaj sobie z życiem poradzę, Żeby ta nadzieja z Bożego Narodzenia, Miała w moim życiu trochę znaczenia... I tym wszystkim co teraz myślą co by było... Życzę by ich życie w miłości i spokoju tuliło, Wszystkiego co dobre,wszystkiego co piękne, Życzę Wam Kochani na te Święta. Odpowiedz Link Zgłoś
arla777 Re: Życzenia 24.12.08, 11:08 Piękne życzenia Oczarna74, lepiej ich ująć nie sposób. Życzę Wam dokładnie tego samego, spokojnych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: Życzenia 24.12.08, 12:23 Spokoju , cierpliwości i wiary.Za jakiś czas spotkamy się z naszymi Ukochanymi.Ja w to wierzę.I wierzę w to , że Oni są , chociaż Ich nie widzimy to na pewno , każdy z nas czuje Ich obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
ewu.sia Re: Życzenia 24.12.08, 13:14 Dawno się nie odzywałam.Ale z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim zdrowia,miłości,wiary w lepsze jutro.I życzę Wam abyście poczuły dzisiaj obecność naszych mężów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czyczasleczyrany Re: Życzenia 24.12.08, 16:00 No i ja wam życzę spokojnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
trelka10 Re: Życzenia 24.12.09, 06:00 Gwiazdy z nieba,marzeń spełnienia, radości w życiu tak ciężkim Uśmiechu,wiary i szczęścia niewidzialnego oczyma... Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu,która mija nas jak wiatr i czas lecący. Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył. Powodzenia i walki, sukcesu i uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha. Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne! Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego! Zdrowia by móc w nim brnąć. Dobrego ducha wiary i myśli w dni 2010. Życzę Wam spokoju i siły Kochani spokojnych Świąt :* Odpowiedz Link Zgłoś
beattrix120309 Re: Życzenia 24.12.09, 07:01 Spokojnych, zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w serdecznym gronie rodzinnym oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Niechaj piękne Bożonarodzeniowe święta Niosą wszystkim betlejemski blask. Chciała bym wam życzyć Wesołych świat lecz na pewno nie bedą takie ....Chciała bym życzyć uśmiechu ale jego tez nie będzie, nie będzie tez radości jedynie co moge to życzyc wytrwałości, spokoju ducha i dużo siły ...bo tego nam teraz trzeba. Pozdrawiam Beatrycze z córeczka Madzią. Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: Życzenia 24.12.09, 10:27 ...W te święta życzę nam dużo siły , spokoju, zdrowia. ...Życzę żeby skruszony Los niósł już tylko radosne chwile w przyszłości... ...Życzę pociechy z dzieci.. niech rozświetlają nam dni codzienne swoimi wesołymi buziami. ...Dzieciom zaś życzę obfitych prezentów pod choinką.. i kochanego rodzica, który mądrze i wytrwale poprowadzi was ku dorosłości... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola0302 Re: Życzenia 24.12.09, 12:03 Pogodnych, zdrowych i spokojnych świąt życzy Wiola, Julcia i Hubercik. ... Moje pierwsze święta bez Grzesia... Odpowiedz Link Zgłoś
nn-a Re: Mimo wszystko Wesołych Świąt wszystkim :) 25.12.09, 19:48 Minął pierwszy dzień świąt na kolejny świąteczny i wszystkie kolejne przyjmijcie ode mnie życzenia pogody ducha mimo piętrzących się trudności,spokoju ,wytrwałości i pociechy z milusińskich ,i tych małych ,i tych większych. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolawarszawa Re: Życzenia 24.12.09, 16:53 Dziś jest ten rodzaj ciszy, że Każdy wszystko usłyszy... lecz mimo tej ciszy.... Życzę Wszystkim zdrowia, spokoju i nadziei, że kiedyś i dla nas przyjdą lepsze dni... Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: Życzenia 24.12.09, 22:11 I ja Wam życzę,żeby te święta były spokojne i zdrowe.Mamy "tam" wszystkie/scy swoich Aniołów Osobistych,życzę Wam z całego serca,żebyście w tym czasie szczególnie mocno czuły/li ich opiekuńczą obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia764 Re: Życzenia 24.12.09, 22:52 Ja również życzę kolejnych dni w światecznym nastroju.... oby nasze Anioły Osobiste były z nami .... Tilia tak bardzo chciałabym, aby Twoje życzenia stały sie realne ... Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2-4 Re: Życzenia 25.12.09, 00:19 Oby te Święta mimo wszystko były szczęśliwe i radosne,mimo wszystko aby były pogodne............ Odpowiedz Link Zgłoś
justynakm1 Re: Życzenia 25.12.09, 10:58 Kochani...ja Wam życzę w te Święta spokoju ducha i oby nadzieja na lepsze czasy zagościła na stałe w naszych sercach... bo mimo smutku staram się wierzyć, ze kiedyś wszyscy bedziemy szczęśliwi.. "Crazy skies all wild above me now Winter howling at my face and everything I held so dear disappeared without a trace. Odpowiedz Link Zgłoś
agni-123 Re: Życzenia 25.12.09, 11:28 Kochani ja Wam też życzę zdrowych i spokojnych świąt i niech ta gwiazdka betlejemska która świeci Nam o zmroku zaprowadzi Nas do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gajaga75 Re: Życzenia 25.12.09, 16:08 Kochani,z okazji Świąt Bożego Narodzenia wewnętrznego spokoju,wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
alex2377 Re: Życzenia 25.12.09, 22:21 Święta Bożego Narodzenia.....magiczny czas..... Wszystkim tu czytającym i piszącym serdeczne życzenia: wewnętrznej siły, wiary w lepsze jutro i choć odrobiny światła w mroku:) Pozrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ls48 Re: Życzenia 25.12.09, 23:15 Wszystkim czytającym, spokojnych, refleksyjnych Swiąt i wiary w to, że kiedys przeciez bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś