ryvka1 20.11.08, 16:00 Greczynka jest lepsza od Polki,jak tylko zdobedzie Twoj majatek wyjedzie...to uslyszal moj maz od wlasnej Matki. dlaczego zwiazki matka-syn musza byc tak bardzo toksyczne dla innych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vickydt Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 16:47 to nie zalezy od miejsca jej urodzenia. Bylaby Polka, to gadalaby to samo. Ja znam wiecznych kawalerow ociekajacych kasa, bojacych sie zwiazac, bo ona przeciez "tylko czycha". Tacy ludzie sa biedni. Biedni materialnie tez, cokolwiek i ile tylko by mieli bedzie im za malo by sie dzielic. Przyjżyj sie temu zwiazkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 16:53 a w czym problem, ? jestes greczynką i o tobie ten przytyk o pieniądzach ? Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 18:13 Jest POLKA i o niej ten przytyk.Wiesz mi sie wydaje ze to nie chodzi o Ciebie tylko o opinie jaka sobie wyrobilismy.Moze nie miala okazji Cie poznac dostatecznei i stad wrzucila Cie do wora z wszystkimi "czarnymi owcami" Odpowiedz Link Zgłoś
ryvka1 Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 18:51 rodzina na samym poczatku byla ok!!!! problemy zaczely sie wtedy gdy on zaczal uwazac bardziej moje zdanie niz zdanie mamy i rodziny!!! wiec co Polki sa gorsze????? Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 19:16 Najwazniejsze, ze on chce z Toba byc i jest po Twojej stronie. Polki nie sa gorsze, ale rzecz wynika z nieznajomosci rzeczy, Europa wschodnia to bieda i dletego tesciowa mysli, ze lecisz na kase. Nic bym sobie z tego nie robila. Przerabialam to z moja. Najwazniejsza jest postawa Twojego meza. Moj zawsze byl po mojej stronie. Teraz mam bardzo dobre uklady z tesciowa a co najwazniejsze mieszkamy daleko od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryvka1 Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 19:12 jak greczynka!!!!! ja jestem Polka i zawsze nia bede!!!! to nie ja mam problem,ze tesciowa jest Greczynka tylko ona ze ja jestem Polka. doprowadzili mnie do takiego sanu,ze pare tygodni temu poronilam 1 dziecko i z czego sie tu cieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 19:18 No przestan, nie daj sie zwariowac, nie zyjesz z tesciowa, tylko z mezem. A jezeli zyjesz z nia jednak pod jednym domu to wyprowadz sie jak najszybciej. Jak zobacza, ze dobrze sie rozumiecie i maz nadal bedzie po Twojej stronie, to sie odczepia. Mnie tez przyszla tesciowa natrula krwi i mojemu mezowi tez. Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: Grecka Tesciowa 20.11.08, 23:55 Ludzie zwykle obawiaja sie nieznanego. Twoj grecki maz jest zakochany, wiec chec poznania ciebie jest silniejsza niz lek przed innoscia. Dla tesciwej to wyzwanie, z Greczynka, czulaby sie pewniej,choc moze bylaby gorsza synowa niz ty jestes. Zaakceptuj obawy tesciowej, i pomoz jej znalezc sie w tej nielatwej roli. Jesli przekonasz sie,ze jej intencje sa zle i przynosza szkode malzenstwu, po prostu zdystansujcie sie oboje. JEDNAK to maz MUSI zalatwiac trudne sprawy ze swoja rodzina, a ty ze swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
ryvka1 Re: Grecka Tesciowa 22.11.08, 18:07 ja rozumiem,ze nie trzeba sie przejmowac,ale jak ci juz tak dogryzaja,ze nie mozesz wytrzymac co w rezultacie oprowadza do utraty dziecka,nerwy sa poprosty zlamane to co robic,. kocham swojego meza i dlatego postanowilismy sie przeprowadzic...super wlasne mieszkanie daleko od rodziny,bo na drugim koncu grecji...to co...to ktos z rodziny przyjechal za nami. ONI MNIE NIENAWIDZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: Grecka Tesciowa 26.11.08, 16:41 cos mi tu niezbyt dobrze wyglada...w twojej relacji... spedzilam sporo czasu w grecji i nie bardzo mi pare faktow pasuje. Uderzylo mnie jedno tam sa tylko trzy miasta, z praca maja tam ciezej niz my - naprawde. A tu wy mlodzi szybko przeprowadzka a za wami rodzinka... sorry nie widze tego.... Znam sporo grekow i wiem ze oni sa bardzo przywiazani do miejsca swojego urodzenia, rodziny itd. Dlatego sa malo mobilni, dlatego zyja zwykle tam gdzie sie urodzili. Zupełnie nie pasuje mi ich mentalnosc do tego co piszesz. Ale pomijajac te male niescislosci /dla mnie/ to powiem ci tak: fujara z twojego meza i tyle. Malo tego jesli poronilas na tle nerwowym to tym bardziej chyba powinien ostro reagowac... nie jakos tego nie widze. Zwlaszcza ze grecy sa strasznie rodzinni i dzieci sa dla nich bardzo wazne... Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: Grecka Tesciowa 26.11.08, 16:46 i o jeszcze jednym zapomnialam, tak srednio wieku wolnych mezczyzn jest 37 lat. Oni blisko 40tych urodzin zaczynaja myslec o malzenstwie... A matki sa wtedy wniobowziete bo wreszcie.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś