Gość: faure IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 14:44 Jaki jest final strajkow w sprawie indeksjacji? Czy cos wywalczono? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.217.130.80.coditel.net 20.03.10, 17:21 sprawa w trybunale, więc trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 17:27 kto wniosl sprawe? zwiazek zawodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
katoda_ltd Re: indeksacja - jaki final? 20.03.10, 18:35 Gość portalu: ja napisał(a): > kto wniosl sprawe? zwiazek zawodowy? Komisja Europejska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 19:30 przeciwko komu? przeciwko Radzie Ministrow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faure Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 17:29 jaki trybunal? civil service tribunal? a numer sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: indeksacja - jaki final? 20.03.10, 17:47 bosh ludzie, albo wcale nie pracujecie dla komisji albo czytac nie umiecie: dyr. DG HR wyslala w ostatnich dniach maila do wszystkich pracownikow w tej sprawie, informacja znajduje sie na pierwszej stronie intracommu, a wy na jakims ogolnym forum informacji szukacie? Do kupy to sie nie trzyma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faure Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 17:59 ja nie pracuje, ale mnie to interesuje, dlatego pytam. moze bys strescil w kilku slowach, jakie jest state-of-play w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: indeksacja - jaki final? 20.03.10, 18:13 kaja napisala wszystko, co o tej sprawie mozna na razie powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.217.130.80.coditel.net 20.03.10, 20:38 dzięki były! powtarzam w pełnej wersji (choć wszystko można wygooglować): Komisja Europejska wniosła skargę do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości o anulowanie decyzji Rady Unii Europejskiej w sprawie zmniejszonej indeksacji płac pracowników Instytucji. Decyzja Rady łamie wcześniejsze porozumienia zawarte w Regulaminie Pracowniczym (Staff Regulations) obowiązujące do 2012r. Komisja wniosła wniosek o zastosowanie procedury przyśpieszonej, na co Trybunał nie wyraził zgody. Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowlasnie Re: indeksacja - jaki final? IP: *.fbx.proxad.net 20.03.10, 22:10 co to obchodzi obcych ??, faure a powiedz ile zarabiasz i gdzie oraz kiedy miales po raz ostatni sraczke bo to tez kogos napewno interesoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: indeksacja - jaki final? IP: *.access.telenet.be 20.03.10, 23:34 no wlasnie,ja tez uwazam,ze tutaj w szczegoly na ten temat nie nalezy wchodzic...tym bardziej,ze autor tego watku jest rowniez autorem watku,gdzie nalega/wymaga /chce info,ktorego nie ma o 50% znizki na komunikacje miejska.Pewnie,ze z kazdego dodatku kazdy bedzie zadowolony,ale zeby az tak nalegac...teraz w tym temacie zrozumialam,ze pewnie ta osoba kiedys,gdzies,od kogos cos uslyszala....a to jest moim zdaniem najgorsze...Tak jak byly napisal- info dostalismy...Podobno HR nie nadaza z rozpatrywaniem art 90.2.Ciekawe ilu rodakow w tej sprawie wystapilo,ale poprawiam sie to nie jest temat na to forum,sorry za ciekawosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANAN Re: indeksacja - jaki final? IP: 136.173.62.* 22.03.10, 09:52 belkot, jak zwykle w twoim wydaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś