Dodaj do ulubionych

indeksacja - jaki final?

IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 14:44
Jaki jest final strajkow w sprawie indeksjacji? Czy cos wywalczono?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.217.130.80.coditel.net 20.03.10, 17:21
      sprawa w trybunale, więc trzeba czekać
      • Gość: ja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 17:27
        kto wniosl sprawe? zwiazek zawodowy?
        • katoda_ltd Re: indeksacja - jaki final? 20.03.10, 18:35
          Gość portalu: ja napisał(a):

> kto wniosl sprawe? zwiazek zawodowy?

Komisja Europejska
          • Gość: ja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 19:30
            przeciwko komu? przeciwko Radzie Ministrow?
    • Gość: faure Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 17:29
      jaki trybunal? civil service tribunal? a numer sprawy?
      • byly_eurokrata Re: indeksacja - jaki final? 20.03.10, 17:47
        bosh ludzie, albo wcale nie pracujecie dla komisji albo czytac nie umiecie: dyr. DG HR wyslala w ostatnich dniach maila do wszystkich pracownikow w tej sprawie, informacja znajduje sie na pierwszej stronie intracommu, a wy na jakims ogolnym forum informacji szukacie? Do kupy to sie nie trzyma....
        • Gość: faure Re: indeksacja - jaki final? IP: *.246-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.10, 17:59
          ja nie pracuje, ale mnie to interesuje, dlatego pytam.
          moze bys strescil w kilku slowach, jakie jest state-of-play w tej sprawie?
          • byly_eurokrata Re: indeksacja - jaki final? 20.03.10, 18:13
            kaja napisala wszystko, co o tej sprawie mozna na razie powiedziec
            • Gość: kaja Re: indeksacja - jaki final? IP: *.217.130.80.coditel.net 20.03.10, 20:38
              dzięki były!

powtarzam w pełnej wersji (choć wszystko można wygooglować):
              Komisja Europejska wniosła skargę do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości o
              anulowanie decyzji Rady Unii Europejskiej w sprawie zmniejszonej indeksacji płac
              pracowników Instytucji. Decyzja Rady łamie wcześniejsze porozumienia zawarte w
              Regulaminie Pracowniczym (Staff Regulations) obowiązujące do 2012r. Komisja
              wniosła wniosek o zastosowanie procedury przyśpieszonej, na co Trybunał nie
              wyraził zgody.

Jeszcze jakieś pytania?
              • Gość: nowlasnie Re: indeksacja - jaki final? IP: *.fbx.proxad.net 20.03.10, 22:10
                co to obchodzi obcych ??,

faure a powiedz ile zarabiasz i gdzie oraz kiedy miales po raz ostatni sraczke
                bo to tez kogos napewno interesoje...
                • Gość: anbxl Re: indeksacja - jaki final? IP: *.access.telenet.be 20.03.10, 23:34
                  no wlasnie,ja tez uwazam,ze tutaj w szczegoly na ten temat nie
                  nalezy wchodzic...tym bardziej,ze autor tego watku jest rowniez
                  autorem watku,gdzie nalega/wymaga /chce info,ktorego nie ma o 50%
                  znizki na komunikacje miejska.Pewnie,ze z kazdego dodatku kazdy
                  bedzie zadowolony,ale zeby az tak nalegac...teraz w tym temacie
                  zrozumialam,ze pewnie ta osoba kiedys,gdzies,od kogos cos
                  uslyszala....a to jest moim zdaniem najgorsze...Tak jak byly napisal-
                  info dostalismy...Podobno HR nie nadaza z rozpatrywaniem art
                  90.2.Ciekawe ilu rodakow w tej sprawie wystapilo,ale poprawiam sie
                  to nie jest temat na to forum,sorry za ciekawosc...
                  • Gość: FANAN Re: indeksacja - jaki final? IP: 136.173.62.* 22.03.10, 09:52
                    belkot, jak zwykle w twoim wydaniu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka