Gość: sanatorium IP: *.135-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.01.11, 21:40 widze, ze watek o orkiestrze owsiaka zostal odchudzony o 70 procent, a watek o anbxl calkiem sie ulotnil. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmmm Re: Znikajace watki IP: *.fbx.proxad.net 13.01.11, 22:23 wyciąć a raczej wyrznąć trzeba raczej watek rzeźników którzy absolutnie tu nic nie maja do robienia jak i inżyniera z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Rzeznicy IP: 136.173.162.* 14.01.11, 12:20 Jezeli chcecie, to moge usunac watek o rzezni, ktory rzeczywiscie nie ma nic wspolnego z naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
katoda_ltd Re: Rzeznicy 14.01.11, 14:20 Gość portalu: mczapl napisał(a): > Jezeli chcecie, to moge usunac watek o rzezni, ktory rzeczywiscie nie ma nic ws > polnego z naszym forum. Fakt, wspólnego dużo z tematem forum to nie ma, ale przez tyle czasu już się z nim zżyłem i będę się dziwnie czuł bez niego. Mimo wszystko głosuję żeby rzeźnicy zostali. Zadomowili się chłopaki na naszym forum, nie wadzą za bardzo, dobrze im jest z nami to niech sobie siedzą w swoim kąciku. Odpowiedz Link Zgłoś
rokko Re: Rzeznicy 15.01.11, 10:39 Zgadzam się. Rzeźnicy są elementem lokalnego kolorytu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Znikajace watki IP: 136.173.162.* 14.01.11, 12:17 Watek o Anbxl zostal usuniety zgodnie z prosba autorki watku (i nie byla to bohaterka watku, choc i ona byla za). watek o WOSP zostal ograniczony na prosbe bohaterek opisywanych w kasowanych postach. W razie watpliwosci warto zajrzec do naszego regulaminu, ktory opisuje, jakie jakie posty beda kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Znikajace watki IP: 109.128.51.* 15.01.11, 18:30 zajrzalem do regulaminu. kasowane (miedzy innymi) beda watki naruszajace dane osobowe. Tymczasem nie sa - nawet po wystosowaniu do Ciebie prosby na sluzbowego maila. A wiec jak? Sa zasady? Czy ich nie ma? I tym optymistycznym postem zegnam sie z tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Znikajace watki IP: *.dsl.scarlet.be 15.01.11, 20:42 Wyslij mi pliz maila na sluzbowa skrzynke z informacja kiedy mi wyslales info o naruszaniu danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś