Dodaj do ulubionych

Znikajace watki

IP: *.135-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.01.11, 21:40
widze, ze watek o orkiestrze owsiaka zostal odchudzony o 70 procent, a watek o anbxl calkiem sie ulotnil. o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: hmmmm Re: Znikajace watki IP: *.fbx.proxad.net 13.01.11, 22:23
      wyciąć a raczej wyrznąć trzeba raczej watek rzeźników którzy absolutnie tu nic nie maja do robienia

jak i inżyniera z Niemiec
      • Gość: mczapl Rzeznicy IP: 136.173.162.* 14.01.11, 12:20
        Jezeli chcecie, to moge usunac watek o rzezni, ktory rzeczywiscie nie ma nic wspolnego z naszym forum.
        • karlapat Re: Rzeznicy 14.01.11, 12:45
          tak! wykasowac rzeznikow!
        • katoda_ltd Re: Rzeznicy 14.01.11, 14:20
          Gość portalu: mczapl napisał(a):

> Jezeli chcecie, to moge usunac watek o rzezni, ktory rzeczywiscie nie ma nic ws
          > polnego z naszym forum.

Fakt, wspólnego dużo z tematem forum to nie ma, ale przez tyle czasu już się z nim zżyłem i będę się dziwnie czuł bez niego. Mimo wszystko głosuję żeby rzeźnicy zostali. Zadomowili się chłopaki na naszym forum, nie wadzą za bardzo, dobrze im jest z nami to niech sobie siedzą w swoim kąciku.
          • rokko Re: Rzeznicy 15.01.11, 10:39
            Zgadzam się. Rzeźnicy są elementem lokalnego kolorytu. :)
    • Gość: mczapl Re: Znikajace watki IP: 136.173.162.* 14.01.11, 12:17
      Watek o Anbxl zostal usuniety zgodnie z prosba autorki watku (i nie byla to bohaterka watku, choc i ona byla za).

watek o WOSP zostal ograniczony na prosbe bohaterek opisywanych w kasowanych postach.

W razie watpliwosci warto zajrzec do naszego regulaminu, ktory opisuje, jakie jakie posty beda kasowane.
      • Gość: . Re: Znikajace watki IP: 109.128.51.* 15.01.11, 18:30
        zajrzalem do regulaminu.

kasowane (miedzy innymi) beda watki naruszajace dane osobowe.

Tymczasem nie sa - nawet po wystosowaniu do Ciebie prosby na sluzbowego maila. A wiec jak? Sa zasady? Czy ich nie ma?

I tym optymistycznym postem zegnam sie z tym forum.
        • Gość: mczapl Re: Znikajace watki IP: *.dsl.scarlet.be 15.01.11, 20:42
          Wyslij mi pliz maila na sluzbowa skrzynke z informacja kiedy mi wyslales info o naruszaniu danych osobowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka