Dodaj do ulubionych

dojazd na Uccle

IP: 136.173.62.* 23.03.11, 16:43
Mam pytanie, czy jesli ma sie dostac prace w okolicy placu Luksemburskiego, a dziecko bedzie chodzic do szkoly europejskiej, to Waszym zdaniem najwygodniej jest wynajac cos w dzielnicy Uccle?
Obserwuj wątek
    • Gość: uuuu Re: dojazd na Uccle IP: *.ec.europa.eu 23.03.11, 17:10
      A ta praca to rozumiem, ze HoU co najmniej?

Bo wiesz pod szkola czynsze to tak od 1200 sie zaczynaja ...
      • Gość: mz Re: dojazd na Uccle IP: 46.115.2.* 23.03.11, 19:29
        nie wiem gdzie ten plac ale jest szkolny transport takze niekoniecznie Uccle
      • Gość: gosc Re: dojazd na Uccle IP: *.mobileinternet.proximus.be 23.03.11, 19:44
        bez przesady. dwu-sypialniowe mieszkanie przy ch. de waterloo w okolicy fort jaco mozna wynajac za 1000 €. ale sa i tansze , za 700 €. szukaj na immoweb.be. np. to jest w bezposrednim sasiedztwie szkoly : www.immoweb.be/fr/Rent.Estate.cfm?IdBien=3070070&xgallery=gallery&xpage=1
        • anbxl Re: dojazd na Uccle 23.03.11, 20:35
          Nie wiesz gdzie place LUX???To pewnie nie pracujesz w BXL (to moze byc PE,lub jedno z DG z KE np ex-JLS lub inne w kierunku rue Montoyer).Nie sluchaj innych.Przyjedz osobiscie do BXL i popatrz sam w dzielnicach,ktore ciebie interesuja.Najpierw dowiedz sie jak jezdza szkolne autobusy (ja nie mam pojecia,ale na pewno staje przy AMBIORIX,moze tam na poczatek mozna zamieszkac-duzo blokow i obecnie kartek à louer)Nie wynajmuj przez net,najpierw sam rozgladnij sie
          • Gość: Haha Re: dojazd na Uccle IP: 136.173.62.* 01.04.11, 12:52
            czynsze od 1200? Sa miasta w Europie gdzie przy AST1 to i tak standard.
            Bxl ma po prostu b. tani wynajem w skali Europy
            • Gość: dziecko w uccle Re: dojazd na Uccle IP: 88.147.41.* 03.04.11, 22:21
              Jest transport dzieci do szkoly z calej Brukseli, wiec mozesz wynajac blisko pracy. Jesli wynajmiesz w Uccle, to zwroc uwage czym i ile bedziesz dojezdzal do pracy. Trzeba wybrac, albo dziecko szybko albo ty. W podlizu szkoly nie ma autobusow, wiec musisz liczyc sie z dowozeniem dziecka albo doprowadzaniem. A w jakim wieku dziecko? DO ktorej klasy przyjdzie?
    • Gość: rany boskie Re: dojazd na Uccle IP: *.36-65-87.adsl-static.isp.belgacom.be 04.04.11, 19:21
      wynajac 2 mieszkania jedno kolo pracy a drugie obok szkoly

jaki glupi dylemat
      • Gość: KaMaRiT Re: dojazd na Uccle IP: 136.173.62.* 07.04.11, 17:33
        no wlasnie, starsze ma 4 lata, a mlodsze jeszcze nie chodzi do crecha. Wiec raczej przez dluzsza chwile czeka nas odprowadzanie.

Jak rozumiem garderie tez jest w kompleksie Uccle. Jak wyglada odbieranie dziecka w przypadku opcji autobus? O konkretnej godzinie na przystanku czy trzeba juz samemu udac sie na Uccle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka