Dodaj do ulubionych

Prace w Norwegi !

• Gość: Mik Re: Prace w Norwegi ! IP: *.gdynia.mm.pl 24.08.04, 22:37
      Chętnie przyjadę do pracy kontakt stigmas@wp.pl
    • Gość: Tez bezrobotna Praca w Norwegii IP: *.82-134-63.bkkb.no 26.08.04, 13:36
      Po pierwsze ten klillestol wydaje mi sie cos niepewny.Dlatego ze wielu
      posrednikow chce na tym zarobic,a skad wiadomo kto jest uczciwy.
      Ludzie,sprobujcie wiec sami sobie prace poszukac.Podaje adresy norweskiego
      biura pracy www.aetat.no. wprawdzie wszystko po norwesku ale jest tam link
      ENGLISH gdzie znajdziecie informacje nawet po polsku.w norwegii beda wymagac
      conajmniej znajomosci jezyka angielskiego bo jakos sie trzeba dogadac tak na
      budowie jak i w szpitalu. A poszukuja hydraulikow,stolarzy,murarzy itp oraz
      pielegniarek i lekarzy.Jesli zatrudni was pracodawca norweski zarobki sa
      sliczne,chociaz zycie tutaj tez troche kosztuje.Jest tez takie biuro o nazwie
      eures wspolpracujace z aetat ktore ma pomagac obcokrajowcom w zatrudnieniu
      www.eures.no.
      Kiedys czytalam ze pomagali niemcom i holendrom w znalezieniu pracy w
      norwegii.Oni po prostu zadzwonili do lokalnego biura eures w nowegii ktore im
      pomoglo w znalezieniu pracy.Dla budowlancow to moze najlepiej jest w rejonie
      oslo bo tam nawiecej buduja.
      Na www.eures.no znajdziecie cala informace po angielsku.wystarczy wejsc na link
      z lewej SELECTED PROFFESIONS AND INDUSTRIES.
      zapytac sie zawsze mozna ,email nic nie kosztuje a w najgorszym wypadku
      powiedza ze nie.
      Zycze wszystkim rodakom powodzenia w znalezieniu pracy.
    • Gość: maressa77 Re: Prace w Norwegi ! IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 15:44
      Z przyjemnością skorzystamy z twojej oferty, daj jakies namiary i powiedz co to
      za praca.Pozdrawiam Marek
      • Gość: klillestol Re: Prace w Norwegi ! IP: *.dialup.online.no 01.09.04, 23:04
        Czy masz szans kontaktowac sie na moje email klillestol@gazeta.pl
    • Gość: CZESŁAW Re: Prace w Norwegi ! IP: 217.97.220.* 02.09.04, 14:56
      Chętnych do pracy w krajach skandynawskich jest bardzo dużo.
      Na przykład ja sam jak i kilku mojch znajomych byłoby zainteresowanych taką
      ofertą.Są to [suwnicowi,ślusarze,chandlowcy,kierowcy,rolnicy,tokarze,spawacze]
      i wiele innych ciekawych zawodów.Czekam na konkretne propozycje na tej samej
      stronie i wskazówke jak się z tobą skontaktować.

Czesław
    • Gość: CZESŁAW Re: Prace w Norwegi ! IP: 217.97.220.* 02.09.04, 14:56
      Chętnych do pracy w krajach skandynawskich jest bardzo dużo.
      Na przykład ja sam jak i kilku mojch znajomych byłoby zainteresowanych taką
      ofertą.Są to [suwnicowi,ślusarze,chandlowcy,kierowcy,rolnicy,tokarze,spawacze]
      i wiele innych ciekawych zawodów.Czekam na konkretne propozycje na tej samej
      stronie i wskazówke jak się z tobą skontaktować.

Czesław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka