Dodaj do ulubionych

MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 02:07
Na wstepie chce podziekowac pewnemu czlowiekowi dzieki ktoremu w ciagu 24
godzin od pierwszych dzialan dostalem oferte pracy w Anglii. Dzieki piekarz!

Sprawa wyglada tak:
Poprostu zamiescilem stronke www w necie na moj temat i z krotka notka w
jezyku angielskim rozeslalem link do tej strony do kilkunastu firm w Anglii.

Efektem jest narazie jedna oferta pracy ktora jednak mi nie odpowiada gdyz
jest ona na 2005 rok. Ale i tak dogadalem sie z pracodawca ze jesli w 2005r
bede szukal jeszcze pracy to mam sie do niego zglosic. Dopiero w 2005 gdyz
planuje on powiekszenie swojej firmy w tym wlasnie roku.

Pomysla na zareklamowanie sie bardzo prosty i skuteczny. Bez wychodzenia z
domu mozna bezposrednio z pracodawca zawrzec uklad i pracowac.

Pomysl byl zaciagniety od dosc popularnej osoby na tym forum ktora zreszta w
taki sam sposob uzyskala prace w Anglii.

Dzieki piekarz!!!

Obserwuj wątek
    • pia.ed W Anglii jest praca. 06.09.04, 07:04
      Oczywiste, ze praca jest.
      Jedyny problem w tym, ze wiekszosc szukajacych nie potrafi zrobic stronki po
      angielsku, a poza tym nie ma sie czym pochwalic, bo nie ma konkretnego zawodu.

Co radzisz tym ludziom?
      • sevenoaks bad time in England???? 09.09.04, 10:37
        I am a British journalist looking for Poles who had a bad experience working or
        looking for work in England after May 1. Please contact on
        mattday_69@hotmail.com
        • sevenoaks Re: bad time in England???? 09.09.04, 10:45
          sevenoaks napisał:

> I am a British journalist looking for Poles who had a bad experience working
          or
          >
          > looking for work in England after May 1. Please contact on
          > mday@polandmonthly.pl
          • Gość: ya Re: bad time in England???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:35
            Siedem Dębów? Nick jak imię indiańskiego wodza...
            • Gość: herr_lak Re: bad time in England???? IP: *.interbit.com.pl 16.09.04, 20:16
              > Siedem Dębów? Nick jak imię indiańskiego wodza...

raczej jak miejscowosc na poludniowy wschod od londynu przy m25
    • tanczacyzwilkami Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 06.09.04, 07:27
      A czy możesz podpowiedzieć ( mam na to oczywiście pewien pomysł, ale byc może
      Twój jest lepszy )jaki stosowałeś klucz w wyszukiwaniu tych firm, do których
      podesłałeś link?

pozdrawiam
      • Gość: Pawel Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: 194.74.11.* 06.09.04, 17:50
        Nie slodzic mi tutaj :))) hehe.
        Jest robota, chyba sie urwe niedlugo z tej piekarni, bo wyczeilem, ze placa 15
        funtow na godzine za skladanie komputerow. Ale niech to szlag trafi mieszkania
        sa kur***ko drogie, ale cenami jedzenia sie mile rozczarowalem, jak umie sie
        gotowac to 20 funtow na tydzien wystarczy po warunkiem ze ktos lubi pieczone
        kurczaki i frytki :))) Ceny oczywiscie z Nottingham, nie wiem jak jest w
        Londynie.
        Pozdro

• Gość: slawek Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 00:39
          Hi
          17.09 wyjezdzam do Manchesteru i tez szukalem prace przez net...glownie
          skladanie komputerow i ich naprawa ale mi proponuja na poczatek "tylko"
          6funtow....mozesz mi powiedziec skad znalazles oferte za 15? I gdzie szukasz bo
          byc moze cos w necie przeoczylem...

pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki
          Slawek
        • Gość: Piotr To ile te mieszkamia??? IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:58
          UIle kosztuje wynajecie mieszk. w Noth? I jak to ogólnie wygląda (quality)?

A jak sie nie umie gotowac to ile kaski pojdzie? :)
        • Gość: Rabinek Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 16.09.04, 09:48
          Cześć. Ja też jestem zainteresowany pracą polegającą na składaniu komputerów,
          ale w Southampton. Wygląda na to, że coś się znajdzie za strony Yell.com, tzn.
          mam nadzieję, bo wyszukiwarka zwróciła sporo wyników :). Pozdrawiam.
        • Gość: Joga Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.10.04, 20:10
          Składam kompy jestem w tym dobry jestem gotów do wyjazdu mogę gotować
      • Gość: BASEman Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 01:17
        Jest prostszy sposob niz wertowanie ston za posrednictwem wyszukiwarek.

Wystarczy uruchomic jakas strone "yellow page" np
        www.yell.com/
        a nastepnie wpisac kluczowe dane takie jak: miejsce (miasto) poszukiwania pracy
        i rodzaj szukanej pracy.

Mozna tez wertowac wg kategorii. Na ww stonce nalezy kliknac na
        zakladke "CATEGORIES" i mamy wykaz firm podzielonych na kategorie i
        podkategorie.

Potem nalezy uruchomic stronke danej firmy, poszukac ich maila i wyslac im link
        do swojej stronki.
        • Gość: jacek Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: 80.55.34.* 15.09.04, 12:43
          wielkie dzieki brachu to jest bardzo dobra stronka, rzeczywiscie przez
          wyszukiwarki ciezko to idzie
        • Gość: sensor Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 01:41
          Wjakim formacie wprowadzić mobile number - różnych prubowałem i wywalało
          Dzięki za pomoc jawox@poczta.onet.pl
          • Gość: mirastolp@op.pl ja kiedys tak zrobilem... IP: *.wmc.net.pl 28.10.04, 14:28
            ..zacząłem bładzić po stronkach holenderskich bauerów etc, zbierałem maile z
            tych stronek i do kazdego wysyłałem. Jeden konkretny sie odezwał i wyjechałem
            na kilka miesiecy do pracy przy renowacji domków letniskowych.
            Teraz potrzebuje pracy na dłużej i robie podobnie tylko,że wysyłam do uk maile.
        • mywebcv Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 16.10.04, 18:21
          Pomogę w zrobieniu strony informującej o Tobie.
          Spójrz na przykład: www.mywebcv.webpark.pl

Od momentu nawiązaniu kontaktu mailowego lub gg (nie zawsze jestem przy
          komputerze :) )będziesz miał bardzo dobrą i gustowną stronę w ok.1 godz.
          W temacie maila wpisz: CV

Na przykładowej stronie jest kontakt do mnie - zapytaj o szczegóły -miło Cię
          zaskoczę :)
          M.in. : Za polecenie mojego adresu 5-ciu osobom otrzymasz gratyfikację.

Jedyne czego od Ciebie potrzebuję to klasycznego CV w formacie np. doc lub
          odpowiedzi na klasyczne pytania -patrz: www.mywebcv.webpark.pl oraz (jeśli
          chcesz) zdjęcia oraz teksty do zamieszczenia na stronie.

Pozdrowienia i w kontakcie :)

Quepasa

• Gość: IrC[PL] Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:11
            Dzieki jeszcze raz Quepasa :)
            Stronka super - i to za 50 zł :)))

Polecam forumowiczom zajrzec na przykladowa strone goscia www.mywebcv.webpark.pl

Promuje ludzi, ktorzy polecaja innym (zwrot kosztow!):)

IrC[PL]
    • Gość: yoss Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:48
      hehe, moj ojciec znalazl prace w anglii dokladnie przez ten sam sposob :)
      strona www + www.gumtree.com, po dniu zadzwonil koles i w srode moj ojciec wyjedza do angli... nice ;)

dzieki Pawel ! :D
      • Gość: BASEman Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 01:24
        Wlasna strona www i link do niej dla potencjalnego pracodawcy to super sprawa!!!

Dzis dostalem propozycje pracy w jednym z angielskich hoteli.

A myslalem ze po przyjezdzie do anglii bede musial chodzic i wszedzie zagladac
        za praca :)
        • Gość: taktak Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.zabrze.net.pl 07.09.04, 20:32
          a moglby ktos z Was podac link do takiej przykladowej strony o sobie??
          zastanawiam sie co tam wpisac........ z gory dzieki.
          • Gość: BASEman Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:52
            Niestety ja juz sciaglem stronke z sieci>

Widniala tam kilka dni a dostalem w sumie 4 oferty pracy. Wczesniej musialem
            troche posiedziec przed komputerem i porozsylac mase linkow do potencjalnych
            pracodawcow. W sumie rozeslalem ich ok 100. Ale oplacalo sie.

Podaj swego maila to przesle ci linka do takiej stronki- niestety nie mojej
            tylko innej osoby.
            • Gość: taktak Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.zabrze.net.pl 08.09.04, 16:04
              wdzieczny bylbym niezmiernie:)
              jarc@poczta.fm
              pozdrawiam.
              • Gość: Pawel Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.as15444.net 08.09.04, 16:28
                Skladnaie komputerow znalazlem w Job Center, mozecie zobaczyc moja strone
                baker.xt.pl.
                Jak nie umiesz gotowac to 50 funtow na tydzien.
                Mieszkanie w Notts kosztuje 250-290 za m-c. Dzis sa targi pracy zobacze co jest
                ciekawego.
                Jest szkola angielskiego za free.
                Ogolnie da sie zyc.
                Pozdro
                • pia.ed Do PIOTRA W Anglii jest praca. 08.09.04, 16:42
                  Gotowac potrafi juz 7-letnie dziecko, wiec nie pisz ze ktos
                  "nie umie gotowac" tylko "nie chce mu sie gotowac"...

Goraca kielbaske potrafisz przygrzac? Potrafisz!
                  Ugotowac makaron potrafisz? Potrafisz!

Kurczaka posypac pieprzem i sola, wstawic do piekarnika potrafisz? Potrafisz!
                  Ziemniaki w mundurkach potrafisz ugotowac? Potrafisz!
                  • Gość: toro Re: Do PIOTRA W Anglii jest praca. IP: *.fuw.edu.pl 08.09.04, 19:21
                    Nie bądź taka pewna... naprawdę. Znam taką Angielkę (mieszkającą w Monachium :-
                    )), która na moich oczach uczyła się gotować.

Pierwszego dnia uczyła się gotować wodę (ćwiczyła zapalanie i gaszenie gazu,
                    sprawdzanie kiedy woda się gotuje itp.). Drugiego dnia ugotowała... uwaga...
                    MAKARON (oczywiście sam). Zapewniam Cię, miała potem wielkie wypieki na twarzy
                    z wrażenia i opowiadała o tym wszystkich których tego dnia napotkała. Podobno
                    kilka dni później bez sukcesów uczyła się smażyć JAJECZNICĘ.
                    • Gość: toro Re: Do PIOTRA W Anglii jest praca. IP: *.fuw.edu.pl 08.09.04, 19:22
                      Aha, ta Angielka miała 24 lata.
                • Gość: Piotrek Re: Pawel IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:27
                  A placiles juz za mieszkanie. I jak za tydzien czy z kaucja za iles tam?

<Jest szkola angielskiego za free.>

To mi sie cholera strasznie podoba, naprawde. Lubie sie uczyc angielskiego. No
                  to teraz juz zdecydowalem - jade ;)) Ale w marcu/kwietniu/maju 2005.
                • przycinek.usa do Pawla. 09.09.04, 06:24
                  Masa bledow na stronie. Popraw to.

1)”Home”

“Thank you for taking your time to visit my website. I have created it to
                  present my work experiences as well as my possessed skills and myself. I am
                  looking for employment opportunity as a baker. I have been working as a baker
                  for fifteen years now. During this time I have acquired expertise in pastries,
                  bread and artisan baking. If you need someone who is creative at baking
                  naturally leavened breads, fermenting, mixing, scaling, shaping and hearth
                  baking of handcrafted breads then I am the baker for you.

As of now I live in Poland but I am ready to relocate anytime for the right
                  position.

Should you have any additional questions, feel free to contact me at my email
                  address:
                  pawel.dys@wp.pl
                  Sincerely,
                  Pawel Dys”

2) “About me”
                  “I am a self-motivated, hard working person with strong communication skills.
                  In addition to being a team player I am very well organized and punctual.”

Polish z duzej litery, date urodzenia wywalic.

3) “Experience” – zwroc uwage na pisownie. Slowo “Responsibilities:” zamien
                  na “duties:” Zamien: “References on request.” Na “References available upon
                  request”

Reszta bez zarzutu.
                  4) “Additional skills” wszystkie jezyki z duzej litery!!!!

Absolutnie wywal natychmiast slowo “programming” najlepiej zamien to
                  na “computer and video games.” - to bardzo niedobrze, ze jestes tak
                  wyksztalcony, bo pracodawca sie zawsze boi, ze pracownik mu ucieknie.
                  Dlatego to wywal. Jestes piekarz i nikomu do tego, ze umiesz programowac
                  komputery. I pamietaj, ze jak sie przyznasz, ze umiesz np. skladac komputery,
                  to oni na pewno cie nie przyjma. Bo jestes "overqualified".

"my favorite pop group: Metallica"

Wywal tez te przecinki na dole strony.

Trzymam kciuki, ciesze sie, ze sa tacy aktywni mlodzi ludzie jak ty, powodzenia.
                  • Gość: Piotrek Re: do Pawla. IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:56
                    No, bledow bylo masa, az w oczy razilo. Ale jak widac wcale mu to nie
                    przeszkodzilo w znalezieniu pracy ;)

A twoje poprawki przydadza sie wszystkim, thx.
                  • Gość: maruszka Re: do Pawla. IP: *.krakow.pl 17.09.04, 21:18
                    ja też chcę taką korektę... ;)
                    • przycinek.usa chciec mozna zawsze 18.09.04, 01:31
                      Prosze bardzo. Tylko, ze on to zupelnie zignorowal i poprawek nawet nie
                      wprowadzil:

baker.xt.pl/
                      Jesli chcesz taka sama teoretyczna korekte, to ja nie mam czasu. Inna sprawa,
                      jesli chcesz cos osiagnac i rzeczywiscie planujesz taka strone wykonac.
                      To wtedy pomysle.
                      • Gość: student Re: chciec mozna zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:50
                        Witaj,
                        A mnie sie zdaje ze on nie zrobil korekty bo prace juz dostal.
                        Pozdrawiam
                        • przycinek.usa Re 19.09.04, 05:50
                          Czy wyrzucasz swoje wizytowki, jak juz zdobedziesz prace? NIE!
                          To jest wstyd nie poprawic tej strony. To jest obojetne czy on ma prace czy tez
                          nie. Nie poprawienie tego oznacza dla mnie brak sklonnosci do doskonalenia
                          swojego wizerunku oraz brak ambicji i checi robienia kariery zawodowej.

On powinien te strone poprawic dla zasady.
                          Nic go to nie kosztuje.
                      • mywebcv Re: chciec mozna zawsze 16.10.04, 18:21

Quepasa

• Gość: baker.xt.pl Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.parczew.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:12
                  słuchaj jestem kierowcą zawodowym jakie mam szanse na prace czy możesz mi cos
                  podpowiedzieć. Pozdrawiam dzięki bardzo mój adres stprzekora@op.pl
                • may_b Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 04.10.04, 10:39
                  proszę o namiary do szkoły, gdzie angielski jest za darmo!
                • Gość: Joga Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 29.10.04, 20:20
                  moje GG 5122263 jeśli byłaby jakaś oferta będę wdzięczny za pamięć
            • Gość: Aśka Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.parczew.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:06
              podaj namiary na ta strone z góry dzieki bardzo stprzekora@op.pl
        • mszalonek Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 15.09.04, 10:54
          Wlasnie wszedlem na ta strone pierwszy raz i nie wiem jak stworzyc wlasna
          strone www o ktorej czytam i linki do niej.
          Jakbys mogl mi pomoc bede bardzo wdzieczny
          • Gość: kubus Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: 213.241.2.* 15.09.04, 11:45
            Witaj! Ja Ci mogę pomóc w zrobieniu www. Nie ma problemu. Mam w tym
            doświadczenie. Napisz na programowanie@vp.pl
            Kuba
            • Gość: mszalonek Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:33
              Dziękuję ci bardzo za pomoc, ale jakbyś mógł bardziej sprecyzować co mam
              zrobić, bo nie mam zielonego pojęcia. Nie rozumiem co znaczy: Napisz na
              programowanie@vp.pl. Z góry dziękuję ci bardzo.
              Jakbyś mógł mi pomóc, oto mój adres: mszalonek@vp.pl
          • Gość: GigaTM Pomoge w zrobieniu stronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:28
            Witam serdecznie

zaciekawił mnie ten post , sam pojechałbym do pracy zagranice ale układam sobie
            życie tutaj, żona w ciązy i jakoś żal mi ją zostawiać na dłuższy czas, ale z
            miłą chęcia pomoge Wam :) jeśli ktoś z Was potrzebuje pomocy przy zrobieniu
            stronki WWW o sobie i "wsadzeniu" jej do internetu to napiszcie na GIGATM@wp.pl

mam własny serwer i ze zrobieniem stronki niebedzie problemu , 10 minut i
            istniejecie w sieci :)

pozdrawiam GigaTM
            • Gość: Maciej -Torun Re: Pomoge w zrobieniu stronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:06
              Dzięki ale skorzystalem z propozycji ponizej :))

rewelacyjna sprawa - swietna strona i prawie za darmo

pozdrawiam

Maciej -Toruń
        • Gość: Loky Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.g / *.g-net.pl 16.09.04, 16:07
          Proszę o pomoć chodzi mi o to jak taką stronkę zamieścić w Internecie.
          • Gość: quepasa sposób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:05

komputerze :)) będziesz miał bardzo dobrą i gustowną stronę w ok.1 godz.

Dzięki temu już kilkunastu (!) moich znajomych wyjechało z umówioną pracą i
            mają się tam dobrze.

Quepasa
      • Gość: Loky Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.g / *.g-net.pl 16.09.04, 16:05
        Witam.

Mógłbym się dowiedzieć od Ciebie jak zamieścić taką stronkę www w intr\ernecie
        na www.gumtree.com. Totalnie nie mam pojęcia gdzie tam się "klika" i dlatego
        proszę o dość dokładną pomoc.
    • Gość: Sabat (Gliwice) Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:19
      I to jest właśnie najbezpieczniejszy sposób.Właśnie odpisałem gościowi, który
      szuka jakiejs firmy pośredniczącej. Ja szukam roboty przez tamtejsze
      pośredniaki, bez ryzyka. Siedze w chacie i meiluje z pracodawcami.Nawiązałem
      kontakt z paroma firmami, którym wysłałem CV i jest duża szansa że w
      najbliższym czasie coś się konkretnego znajdzie. Polecanm taki sposób.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Pawel Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: 194.74.11.* 13.09.04, 19:16
        Dzieki za poprawki napewno sie przydadza, ale moj angielski jest naprawde basic
        i sam to wszystko klecilem.
        Za mieszkanie placilem 280 za m-c i 100 kaucja. Wydaje mi sie ze to chyba
        bardzo drogo i zmieniam na cos tanszego.
    • darkness Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 16.09.04, 10:27
      Jade w polowie padziernika , kto jedzie ze mna ??? to na meila zapraszam
      darkness@gazeta.pl
      • hadoram Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 17.09.04, 10:51
        Widzę że trochętu się psioczy na pośredniaków, nie wiem jak to jest z tym (mam
        jeszcze małe doświadczenie). ale zamiescilem jego CV na jednym z portali
        posredniakow, było to 3 tyg. temu, w niedziele bracki wyjezdza do Angli, jako
        betoniaz, umowa juz podpisana i warunki scisle okreslone. Jedzie 30 osob. Z
        tego co wiem za jakis czas jest drugi nabór. pzdr
        • hadoram Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. 17.09.04, 10:58
          hadoram napisał:
          zapomnialem napisac że "jemu" to mojemu bratu ;-))

> Widzę że trochętu się psioczy na pośredniaków, nie wiem jak to jest z tym
          (mam
          > jeszcze małe doświadczenie). ale zamiescilem jego CV na jednym z portali
          > posredniakow, było to 3 tyg. temu, w niedziele bracki wyjezdza do Angli, jako
          > betoniaz, umowa juz podpisana i warunki scisle okreslone. Jedzie 30 osob. Z
          > tego co wiem za jakis czas jest drugi nabór. pzdr
        • Gość: Aśka Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.parczew.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:17
          jestem kierowca zawodowym jakie mam szanse na prace w Angli czy możesz mi coś
          podpowiedzieć za co z góry dziękuję. Pozdrawiam stprzekora@op.pl
        • Gość: Elena Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 03.11.04, 17:44
          hej !a możesz napisać co to za pośredniak? namiary?z góry dzieki
    • Gość: Loky Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.g / *.g-net.pl 17.09.04, 15:14
      BASEman człowieku jak to zrobiłeś. Interesuje mnie jak i gdzie tą stronkę
      zamieściłeś i gdzie rozsyłałeś linki (chodzi mi o konkretne adresy.
      Z góry dziękuję.
      E-mail: luke4@poczta.gazeta.pl
    • Gość: sensor Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 02:25
      Panowie jak wam idzie składanie kompów w Angli - jaki jest zakres Waszej pracy??
      Pozdrawiam
      sensor
    • mywebcv Strona WWW 16.10.04, 12:18

Quepasa

• Gość: codec Re: Strona WWW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:08
        Polecam!

Juz dwoch znajomych (oprocz mnie:)) w ciagu tygodnia dostalo kilkanascie
        ciekawych ofert i niedlugo wyjezdzaja :))

pozdro

Codec
    • Gość: Julka Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.04, 16:51
      Mam pytanie: poszukuję linków do witryn typu gumtree.com. Czy ktoś mógłby mi
      pomóc? zibibbo@poczta.onet.pl
    • Gość: bukietowa IDIOCI........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 23:20
      no i po co sie idioto chwalisz, jesli sobie zrobiles stronke, to super, ciesz
      sie i jedz pracowac, a nie pisz takich durnych postow, bo tylko dajesz szanse
      kilku osobom, zeby sie zareklamowaly (a moze ty jestes jednym z nich???)

a do tych co pytaja o serwisy, linki itp.:
      skoro sobie w sieci nie potraficie tego wyszukac , tylko piszecie na liste, to
      lepiej siedzcie w domu i niegdzie nie wyjezdzajcie, bo sobie nie poradzicie.
      • Gość: codec ..agresja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:41
        Czym spowodowana jest ta agresja?
        idioci bo informuja innych, ze przy pomocy www mozna znalezc prace?
        a ci, ktorzy nie potrafia znalezc potrzebnych stron w necie to dla ciebie
        ludzie ponizej poziomu?
        Wychodza z ciebie ogromne kompleksy. Domyslam sie, ze jestes w stanie znalezc w
        necie wszystko -padam na kolana. Musisz jednak zrozumiec (sprobuj, nie boli),
        ze nie wszystkim potrzebna jest znajomosc bieglego poruszania sie w Internecie,
        oni szukaja np. pracy dla stolarza, kierowcy czy kucharza i chwała im za to.
        Jesli jestes w stanie wyobrazic sobie przekroj spoleczenstwa (sprawdz w google
        ten wyraz, to pewnie jedyne zrodlo twojej wiedzy) - to zauwazysz, ze i tacy
        ludzie (ktorymi najwyrazniej pogardzasz) sa potrzebni.

To oni sa spoleczenstwem.
        A niepotrzebni sa ludzie agresywni, patrzacy z pogarda i znajacy tylko
        zawezony, wirtualny swiat, czesto z bardzo chorymi glowami.

Pozdrawiam, mam nadzieje, ze nigdy sie nie spotkamy, wszystkiego "najlepszego"
        na dalszej drodze przepelnionego agresja i kompleksami zycia.

• Gość: KRZYCHU Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.10.04, 18:04
      W ANGLII NIE MA PRACY JEST 40 PROCENTOWE BEZROBOCIE NIE PRZYJEDZAJCIE TAM BO
      WAS ANGOLE POGRYZĄ
      • sportif W Anglii jest praca. 27.10.04, 20:01
        Bezrobocie jest najniższe od 30 lat i wynosi 3,9%. Ja pracuję w Londynie przy
        remontach i ciągle jest tu duuużo pracy. Wciąż przychodzą jacyś angielscy
        sąsiedzi i proszą żeby im robić takie remonty.
        • xiv Re: W Anglii jest praca. 27.10.04, 22:52

sadzac po stanie domow w Londynie, to jeszcze dlugooo bedziesz mial prace
      • Gość: dzieki KRZYCHU Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:33
        buhaaaaaaaaaaaaaaaaabuhaaaaaaaaaaaa dzieki ten zart pozwolił mi zapomniec o
        trudach codziennosci i przy okazji, jak juz sie tak smiałem ze malo z krzesła
        nie spadlem, przestała mnie bolec trzustka .
        Dzieki
        Pozdro
        • Gość: eciu Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:00
          ja własnie tworze stronke www. i bede wysylać potnecjalnym pracodawcą ....

jak znacie jakies ciekawe linki ze stronkami typu gumtree to porsze o e-maila
          eciu@o2.pl
          • Gość: KRZYCHU Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.10.04, 11:43
            NIE MA ROBOTY KONIEC ANGOLE GRYZĄ POLAKÓW WAMPIRY
            • Gość: magdagielo@go2.pl Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.olsztyn.mm.pl 30.10.04, 00:16
              cze.krzysiu.gdzie mozna znalezc adresy firm w anglii?pozdrawiam.ja tez szukam
              pracy razem z mezem w anglii,moze ty cos doradzisz?
              • Gość: www.ell-s.com Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.pl 01.11.04, 13:56
                wystarczy zajrzec tutaj , znajdziecie wszystkie informacje i oferty pracy dla
                siebie
                www.ell-s.com/catering.php
    • Gość: kleopatra Re: MYSLEC LUDZIE!!! W Anglii jest praca. IP: *.bg.us.edu.pl 04.11.04, 10:56
      jak mi pomozesz zrobic str.www to masz buziaka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka