Gość: Adam IP: 158.66.131.* 08.11.04, 08:58 Hej Kochani, Czy do kogos moze odzywali sie z DG Relex? Nie wazne czy z Komisji czy z Rady! Cokolwiek w branzy stosunkow zewnetrznych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
integration Re: DG RELEX 08.11.04, 09:24 tam cienko z wakatami. mi albo nie odpisywali albo pisali, ze nie ma wakatow. A to byl one of my first choices. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito Re: DG RELEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:54 Rozmawialem ze znajomym DG w relexie Komisji i z innym HoU. Do stycznia wakatow nie bedzie, pozniej jesli bada to pierwszenstwo maja wracajacy z placowek w bylych krajach kandydujacych. A jak cos zostanie to moze rzuca epsiakom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: DG RELEX IP: 212.244.180.* 08.11.04, 13:43 czy to aby normalne? to znaczy, że w najbliższym czasie obywatele nowych państw nie będą zatrudniani w relexie? wydaje mi się to trochę dziwne. dla mnie zagwozdkę stanowi DG Comp. czy komukolwiek odpowiedzieli na jakiegokolwiek maila, chociaż zdawkowo, że nie ma wakatów? bo mi nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: DG COMP IP: *.bphpbk.pl 08.11.04, 13:59 Mnie odpowiedzieli na drugi dzień, że CVs laureatów zostały rozesłane do wszystkich Units i jak bedą wakaty to raczą się skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: DG RELEX IP: *.ergo-communications.com 08.11.04, 14:00 Mam 2 kolezanki pracujace w DG COMP. Powiedzialy mi, ze wszystkie wakaty sa juz zaklepane przez znajomych znajomych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG RELEX? IP: 158.66.131.* 09.11.04, 11:12 A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG RELEX? Czy Waszym zdaniem warto tam pracowac. Mysle jeszcze nad Trade. Moze to lepsze rozwiazanie? Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG RELEX IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 09.11.04, 15:38 To jest najgorsza DG. KAZDY JEST W DEPRESJI PO 3 LAT JUZ. Pani Graykowski, Head of Unit "delegations" tylko manipuluje wszystkie "dossiers". Powodzenia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG REL IP: 158.66.131.* 10.11.04, 14:03 Hej Unia, Tak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Do XXX IP: *.wol.be.prserv.net 17.11.04, 08:00 Mysle tak jak napisalem. W Relex, jest naprawde okropnie, tylko budynek "Charlemagne" jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał77 Re: Do XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:16 Ja niestety mam typowo "relexowe" CV - studia, staze itp. lobbowalem i w RUE i w Komisji - albo nic nie odpowiadaja albo ze nie ma wakatow. Jestem w 1 "mericie" i nawet mnie nie przypisali do zadnej instytucji - byc moze ze mna cos nie tak, ale mam wrazenie ze oni nie zamierzaja tam przyjmowac ludzi z nowych panstw!!???? Macie jakies wiarygodne info w tej sprawie??? Np. znacie kogos kto juz mial tam rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Re: Do Michala77 IP: *.wol.be.prserv.net 19.11.04, 07:49 Dzien dobry Michal, Ja tam pracowalem ale szybko odmowilem. Jak nie masz "plecy polityczne", to nic nie otrzymac. A jak otrzymac, to wtedy zostawia Cie z boku. Powodzenia. Unia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał77 Re: Do Michala77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:36 Kiepsko... Jednym słowem pozostaje mi sobie spokojnie usiąść i przemyśleć swoje priorytety. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1979 Re: Do Michala77 IP: 158.66.131.* 19.11.04, 14:34 Michał nie łam się znam wiele osób w podonej sytuacji. Nawet znam bardzo dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1979 Mam pytanie IP: 158.66.131.* 24.11.04, 09:54 Mam pytanie do wszystkich dotychczas zainteresowanych DG Relex. Czy dalej lobbujecie? Czy raczej daliscie sobie spokoj i wybraliscie inne Dyrekcje? Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: DG RELEX IP: *.provider.pl 24.11.04, 19:56 <style type="text/css"> .ribbon { z-index: 100; position: absolute; right: 20px; top: 20px; background-image: url(varyform.org.ua/tak/ribbon.png) !important; background-image: url(varyform.org.ua/tak/ribbon.gif); /* ie :( */ background-repeat: no-repeat; width: 150px; height: 193px; cursor: pointer; } </style> <div class="ribbon" onclick="window.location='http://varyform.org.ua/tak'"></div> Odpowiedz Link Zgłoś