IP: 158.66.131.* 08.11.04, 08:58
Hej Kochani,
Czy do kogos moze odzywali sie z DG Relex?
Nie wazne czy z Komisji czy z Rady!
Cokolwiek w branzy stosunkow zewnetrznych.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • integration Re: DG RELEX 08.11.04, 09:24
      tam cienko z wakatami. mi albo nie odpisywali albo pisali, ze nie ma wakatow. A
      to byl one of my first choices.
      • Gość: Tito Re: DG RELEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:54
        Rozmawialem ze znajomym DG w relexie Komisji i z innym HoU. Do stycznia wakatow nie bedzie, pozniej jesli bada to pierwszenstwo maja wracajacy z placowek w bylych krajach kandydujacych. A jak cos zostanie to moze rzuca epsiakom...
        • Gość: lll Re: DG RELEX IP: 212.244.180.* 08.11.04, 13:43
          czy to aby normalne? to znaczy, że w najbliższym czasie obywatele nowych państw
          nie będą zatrudniani w relexie? wydaje mi się to trochę dziwne.
          dla mnie zagwozdkę stanowi DG Comp. czy komukolwiek odpowiedzieli na
          jakiegokolwiek maila, chociaż zdawkowo, że nie ma wakatów?
          bo mi nigdy.
          • Gość: Mirek Re: DG COMP IP: *.bphpbk.pl 08.11.04, 13:59
            Mnie odpowiedzieli na drugi dzień, że CVs laureatów zostały rozesłane do
            wszystkich Units i jak bedą wakaty to raczą się skontaktować.
          • Gość: sim Re: DG RELEX IP: *.ergo-communications.com 08.11.04, 14:00
            Mam 2 kolezanki pracujace w DG COMP. Powiedzialy mi, ze wszystkie wakaty sa juz
            zaklepane przez znajomych znajomych itp.

• Gość: Adam A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG RELEX? IP: 158.66.131.* 09.11.04, 11:12
              A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG RELEX?
              Czy Waszym zdaniem warto tam pracowac. Mysle jeszcze nad Trade.
              Moze to lepsze rozwiazanie?
              Adam
              • Gość: Unia A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG RELEX IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 09.11.04, 15:38
                To jest najgorsza DG. KAZDY JEST W DEPRESJI PO 3 LAT JUZ. Pani Graykowski, Head
                of Unit "delegations" tylko manipuluje wszystkie "dossiers". Powodzenia .....
                • Gość: XXX Re: A czy duzo z Was jest zainteresowanych DG REL IP: 158.66.131.* 10.11.04, 14:03
                  Hej Unia,
                  Tak myslisz?
                  • Gość: Unia Do XXX IP: *.wol.be.prserv.net 17.11.04, 08:00
                    Mysle tak jak napisalem. W Relex, jest naprawde okropnie, tylko
                    budynek "Charlemagne" jest super.
                    • Gość: Michał77 Re: Do XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:16
                      Ja niestety mam typowo "relexowe" CV - studia, staze itp. lobbowalem i w RUE i
                      w Komisji - albo nic nie odpowiadaja albo ze nie ma wakatow. Jestem w
                      1 "mericie" i nawet mnie nie przypisali do zadnej instytucji - byc moze ze mna
                      cos nie tak, ale mam wrazenie ze oni nie zamierzaja tam przyjmowac ludzi z
                      nowych panstw!!???? Macie jakies wiarygodne info w tej sprawie??? Np. znacie
                      kogos kto juz mial tam rozmowe?
                      • Gość: Unia Re: Do Michala77 IP: *.wol.be.prserv.net 19.11.04, 07:49
                        Dzien dobry Michal, Ja tam pracowalem ale szybko odmowilem. Jak nie
                        masz "plecy polityczne", to nic nie otrzymac. A jak otrzymac, to wtedy
                        zostawia Cie z boku. Powodzenia. Unia
                        • Gość: Michał77 Re: Do Michala77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:36
                          Kiepsko... Jednym słowem pozostaje mi sobie spokojnie usiąść i przemyśleć swoje
                          priorytety. Pzdr.
                          • Gość: 1979 Re: Do Michala77 IP: 158.66.131.* 19.11.04, 14:34
                            Michał nie łam się znam wiele osób w podonej sytuacji.
                            Nawet znam bardzo dobrze ;-)
                            • Gość: 1979 Mam pytanie IP: 158.66.131.* 24.11.04, 09:54
                              Mam pytanie do wszystkich dotychczas zainteresowanych DG Relex.
                              Czy dalej lobbujecie? Czy raczej daliscie sobie spokoj
                              i wybraliscie inne Dyrekcje?
                              Pozdrowka
    • Gość: a Re: DG RELEX IP: *.provider.pl 24.11.04, 19:56
      <style type="text/css">
      .ribbon {
      z-index: 100;
      position: absolute;
      right: 20px;
      top: 20px;
      background-image: url(varyform.org.ua/tak/ribbon.png) !important;
      background-image: url(varyform.org.ua/tak/ribbon.gif); /* ie :( */
      background-repeat: no-repeat;