Dodaj do ulubionych

ITC z krakowa

IP: *.enter.provector.pl 15.11.04, 20:34
Czy ktos moze zaczal juz prace poprzez itc w anglii? czy rzeczywiscie latwo
jest o nadgodziny. Wg. ITC w hotelach jest to dosc latwa sprawa.pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: ITC z krakowa IP: 80.48.118.* 16.11.04, 14:43
      CZe ,
      Ja o nich za wiele dobrego nie slyszałam. Ale mam sprawdozne biuro zero opłat
      sam kupujesz bilet i ubezpieczenie. I sa naprwdę spox. Mail do szefowej
      icy@interia.pl spoko babka tylko momentami za bradzo się martwi.
      • Gość: Paweł ludzie wy chyba jestescie niepoważni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:42
        Sam mail do jakiejś "szefowej".Przecież to są jakieś kpiny.Może by tak
        adres,nazwę firmy,pełne nazwisko"szefowej",jakis certyfikat i będzie spox.A nie
        robicie z ludzi idiotów.
    • Gość: balbinka Re: ITC z krakowa IP: 193.62.43.* 16.11.04, 18:54
      hej, ITC- pozdna agencja, nie oszukali mnie w niczym, jestem juz w UK 4 miesiac.
      Pracuje w domu opieki a nie w hotelu- 100% gwarancji.pozdro
    • Gość: Ania Re: ITC z krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:53
      Witam
      Byłam z tą firmą w tym roku w wakacje
      Niestety u mnie nie było kolorowo,
      Wszystko było nie tak.A jak sie skończyło? Po trzech tygodniach wszyscy zrewali
      kontrakty i zaczeli szukać pracy na własną ręke
      • Gość: balbinka Re: ITC z krakowa IP: 193.62.43.* 17.11.04, 18:52
        ..a ja dalej przystaje przy swoim, ze to solidna firma. czyzbym miala po
        prostu "szczescie poczatkujacego " jak to napisla P.Coelho...> Bez polecenia
        sprobowalam i sie niezawiodlam!pzdr
        • Gość: 'Pszczola Re: ITC z krakowa IP: 194.223.152.* 17.11.04, 19:08
          Przeplacilas. Proste prace w UK mozna znalezc z palcem w d.upie.
          • Gość: Celine Re: ITC z krakowa IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 20.11.04, 11:21
            Tak pracę nie jest trudno znalezc ale podpisując kontrakt już w Polsce(ja
            podpisałam z ITC)angielski pracodawca organizuje Ci zakwaterowanie,opłaca
            część,pomaga w rejestracji w HO(nam nawet zapłacono )Pomagają otworzyć konto
            bankoweNajtansze mieszkanie jakie znam to 380funtów mieś.do tego depozyt 400
            funtów.Policz sobie z jaką kasą musisz jechać jeśli jedziesz w ciemno.Ja
            wzięłam 100 funtów i wystarczyło mi dzięki temu,że właśnie ang.pracodawca mi
            pomógł.Ale takie były warunki kontraktu.
      • Gość: agnieszka Re: ITC z krakowa IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 26.11.04, 01:23
        a jaką pracę wykonywałaś?w jakim miejscu?
    • Gość: Lena Re: ITC z krakowa IP: 62.233.144.* 20.11.04, 12:47
      A ja znam zajebistą agencje która ani grosza nie bierze;) ich mail icy@interia.pl
      • Gość: Marcin Skończ z tym Leno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:53
        "Firmy" nie reklamuje się przez podanie wyłącznie jej maila.Przeklinając
        również nie dodajesz sobie wiarygodności
    • Gość: gosc Re: ITC z krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:00
      nie polecam ITC , wiele złego o nich słyszałem.moje znajome z certyfikatem ACE
      czekały na kontrakt pół roku i skierowały sprawe do sądu , jednym słowem
      naciagacze !!! nie szukajcie pracy przez agencje , to pasozyty zerujące na
      naiwnikach !!
    • Gość: naiwna Re: ITC z krakowa IP: *.toya.net.pl 27.11.04, 19:27
      Itc to oszuści. Pracowałam 3 miesiace i nie dostałam zapłaty. Znam innych w tej
      samej sytuacji. Teraz unikam pośredników jak ognia , a na samą mysl o firmie
      itc robi mie sie słabo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka