Dodaj do ulubionych

epso/C/8/03

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:07
Zostałam zakwalifikowana do Section II merit group I. Czy ktoś może wie co to
oznacza? Jaka jest różnica między Section I & II oraz merit group I & II?
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Re: epso/C/8/03 IP: 213.121.151.* 09.02.05, 22:52
      Witaj,
      pewnie jestes w Sek. II, poniewaz zdawalas egz. na jesieni 2004.
      Ci co zdawali w lecie sa w Sek. I. Co do meritu, to jest to grupa zarobkowa.
      Co to wszystko oznacza:
      To, ze prawdopodobnie nie jestes jeszcze przypisana do jakies konkretenej Inst.
      UE tylko jestes na ogolnej liscie rezerwowej, a to oznacza, ze nie moga cie
      teraz na rozmowe zaprosic. Nastepne przypisy pod konic lutego. Zdzwonila dzisaj
      do ESPO i mi o tym powiedziano.

Pozdrawiam i zycze cierpliwosci w oczekiwaniu!
      Katarzyna
      • Gość: Sil Re: epso/C/8/03 IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 10.02.05, 09:03
        Chyba nie ma na to reguły. Ja też jestem w sekcji 2, 1 merit group i mimo że
        nie jestem na razie przypisana do żadnej instytucji, dostałam zaproszenie na
        rozmowę.
        • Gość: daisy26 Re: epso/C/8/03 IP: *.crowley.pl 10.02.05, 09:23
          Sil, powodzenia!!! jedziesz do Luxa czy BXL?
          • Gość: Sil Re: epso/C/8/03 IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 10.02.05, 10:19
            Dziękuję Daisy. Zaproszenie przyszło z Brux, ale musiałam zacząć niestety od
            zmiany terminu, bo mam zobowiązania w obecnej pracy. Tak więc czekam na nową
            datę i wtedy wszystko napiszę. Pa!
            • Gość: daisy26 Re: epso/C/8/03 IP: *.crowley.pl 10.02.05, 11:34
              Widzisz,a tak się martwiłaś ;)) może wreszcie coś sie ruszy na dobre :)) bądźmy
              dobrej myśli :)) pozdrawiam
              • Gość: Sil Re: epso/C/8/03 IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 10.02.05, 13:46
                Wolę nie chwalić dnia przed zachodem słońca, bo jeszcze zapeszę. A jak tam u
                Ciebie? Napisz do mnie na priva jeśli masz ochotę: s_biszto-szczesny@o2.pl
      • Gość: SEKRETARKA Re: epso/C/8/03 IP: *.cec.eu.int 10.02.05, 15:51
        Zaje sie, ze to nie dokladnie tak wyglada... Ci co sa w sekcji 1 czyli zawali
        egzaminy latem otrzymali na testach lespsze wyniki. A pozniej po ustym znow wg
        punktow zostali podzieleni na grupy. Wszystko jest dokladnie opisane w JO. i
        nie ma to zadnego zwiazku z pozniejszym zaszeregowaniem finansowym. Jesli
        chodzi o szanse przy woborze z listy to chyba jak ma sie ciekawy zyciorys to
        nie zwracaja za bardzo uwagi na te grupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka