Gość: aga IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 10.04.05, 23:33 Proszę napiszcie mi swoje opinie lub doświadczenia o firmie MACKENZIE CONSULTING . Bo nie wiem czy jechać za ich pośrednictwem czy nie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eucon@neostrada.pl Re: MACKENZIE CONSULTING???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:08 Bardzo dobre biuro,rzetelne, poważnie podchodzace do pracy. Korzystałam z ich pośrednictwa - profesjonalne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: MACKENZIE CONSULTING???? IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 11.04.05, 12:40 Bardzo dziękuje, za informacje. Upewniłaś mnie,że dobrze robie ufając im. :) Jeśli byłoby to możliwe to chciałabym uzyskać od ciebie pare informacji na temat całej rekrutacji, czasu oczekiwania, zarobków. Jesli mogłabys udzielić mi informacji byłabym Ci bardzo wdzieczna :)) MOJE GG:2432367. LUB MEJL:aganowakmalbork@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: MACKENZIE CONSULTING???? IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 12.04.05, 09:43 Ja też się nad tym zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś