Dodaj do ulubionych

dlaczego zostalem EPSEM

10.09.05, 21:01
n owlasnie dlaczego? prestiz? kasa? pewnosc zatrudnienia? a mzoe do niczego
sie nie nadawalem i zeby nie skonczyc jako nauczyciel mianowany (sandalki
beret po 20 latach pracy)? n o dlaczego?
Obserwuj wątek
    • essere1 Re: dlaczego zostalem EPSEM 10.09.05, 23:00
      paw_dady napisała:

> n owlasnie dlaczego? prestiz? kasa? pewnosc zatrudnienia? a mzoe do niczego
      > sie nie nadawalem i zeby nie skonczyc jako nauczyciel mianowany (sandalki
      > beret po 20 latach pracy)? n o dlaczego?

1. Pewnosc zatrudnienia
      2. Miedzynarodowe, wielojezyczne srodowisko
      3. Przebalowalem cale studia i pomyslalem sobie tak "Czas podejsc do jakiegos
      egzaminu bez kaca i na trzezwo, no zobaczyc jak to jest";) ;);)
    • Gość: Lalka Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 09:46
      oczywiscie z powodu kasy i zeby sie za bardzo nie przepracowac....
    • Gość: tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.217.132.216.coditel.net 11.09.05, 09:51
      Po "czesci epsem" oczywiscie dla... VOLVO. Potem dla kasy, dla dodatkow oraz
      benefitow oraz totalnej olewki na prace codzienna ;)))
      • Gość: do tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:11
        I kto to pisze? Ktos kto jest na zasilku i za darmo bierze pieniadze??
      • Gość: do tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:14
        to jest bardzo ciezka i stresujaca praca byc Epsem, jak nie wiesz to sie sam
        zatrudnij i zobacz jaki bedziesz zestresowany i ile godzin bedzisz pracowal.
        • tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:24
          SLUCHAM??? Mam pytanie: Czy ty gdziekolwiek i kiedykolwiek pracowales/as??? Na
          kilometr widac, ze nie. Widac ze nie jestes ESPEM i widac, ze pojecie masz o
          tym jak ja o fizyce jadrowej. To po pierwsze. Po drugie, to nie odrobiles/as
          pracy domowej przed zabraniem glosu. Otoz, musze Cie zasmucic. Jestem EPSEM,
          ale tzw EPSEM nie konkursowym! I nie pobieram zadnego zasilku. Skad ty takie
          info zapodales/as? Pobieram natomiast niezla pensyjke co miesiac.
          • Gość: do tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:48
            sam pisales wczesniej ze bierzesz lewa kase bo jestes na bezrobociu. A wogole
            to jestes arogancki, zarozumialy, leniwy i bardzo samotny.
            • maya18 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:51
              Zeby sobie znalesc meza - Wlocha na grade A ;) ;)
              • tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:58
                Makarona??? Po co? Zeby Cie zdradzal??? Ale co tam, jeden lubi czekolade, a
                drugi... Wez Kaczorka, on szuka ;P
                • maya18 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 11:08
                  tomi_22 napisał:

> Makarona??? Po co? Zeby Cie zdradzal??? Ale co tam, jeden lubi czekolade, a
                  > drugi... Wez Kaczorka, on szuka ;P

Mnie sie Tomi nie zdradza :-), a Kaczorek mnie jakos nie przekonuje, kto by ze
                  mna chodzil na tance ;-)
                  • tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 11:13
                    No pewnie, wg makaronow oni nie zdradzaja. Kochanka u nich to rzecz naturalna.
                    Tak jak rodzina. Aha, zaslyszane od wielu makaronow :)))

Ale powodzenia.

Ps
                    Nie wystarczy chciec, ale trzeba tez byc chcianym ;)))
                    • Gość: do tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 11:26
                      Wlosi sa the best!!! lepsi od nudnych i upierdliwych facetow Polakow:)))
                    • maya18 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 11:33
                      > No pewnie, wg makaronow oni nie zdradzaja. Kochanka u nich to rzecz
                      naturalna.
                      > Tak jak rodzina. Aha, zaslyszane od wielu makaronow :)))
                      >
                      > Ale powodzenia.

Tomi nie zrozumiles mnie, mjac taka wspaniala zone, nawet sie nie mysli o czyms
                      takim.

> Ps
                      > Nie wystarczy chciec, ale trzeba tez byc chcianym ;)))

No to sie dopiero okaze na miejcu, ale nie przewiduje wiekszych problemow. :-)

• Gość: tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.217.132.216.coditel.net 11.09.05, 12:50
                        Hihihi... dobre. Ale fakt, nie ma co, sie zobaczy ;))) Uwazaj na arabow tylko,
                        bo cie potem bedzie musial detektyw Rutkowski "odbijac" ;P
              • Gość: paw_dady maju IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 20:53
                jestes pewna ze tak iwloch bedzie cie chcial? bo jak nie zawsze masz w odwodzie
                Gucia ;P
                • rpj4 Re: maju 11.09.05, 20:56
                  Paw, daj spokój, jesteś Aleksander czy Filip :).

Pozdrowienia,

rpj4
                  • Gość: paw_dady Re: maju IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 22:48
                    Wodecki, Zbigniew Wodecki
            • tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:56
              Dobre, nie powiem. Zapomnialem. Ale ja mleko rozwoze... jestem mleczrzem i mam
              dobry kontakt z klientem, wiec na samotnosc nie narzekam ;)
    • tomi_22 UWAGA, UWAGA!!! 11.09.05, 10:57
      Szykuje sie awantura. Ktos z IP chello.pl naskakuje na mnie. Szanowne
      towarzystwo prosze o przeanalizowanie jego zachowania, zeby nie bylo, ze ja
      zaczynam lub cos ;P
      • Gość: do tomi Re: UWAGA, UWAGA!!! IP: *.chello.pl 11.09.05, 11:01
        uhahahahuhahahahahahahahahaha, mozna peknac ze smiechu, uhahahahahahah!!!!!
    • Gość: Ekonomist(k)a PD, zostales EPSEM?? Gratuluje :P IP: 80.91.145.* 11.09.05, 23:50
      ... no ale sam musisz sobie odpowiedziec na pytanie dlaczego

;0
      • paw_dady a jest czego gratulowac? ;P n/t 13.09.05, 19:05
        stoi napisane kurde n/t czytac nie umie?!!!
    • paw_dady rport podsumowujacy 16.09.05, 00:27
      100% kobiet przyjechalo zeby znalezc meza Wlocha ze skonczona jedna klasa A
      100% mezczyzn przyjechalo zeby znalezc ciepla pewna posadke

testy byly przeprowadzana na reprezantatywnej probce ludznosci wiejskiej
      przyjezdzajaej do Bxl. Z testami neizgadzaja sie mieszkancy malych miasteczek
      ludzie starsi, slabo wyksztalceni i niezaradni zyciowo. slowem dupy i wsiory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka