paw_dady 10.09.05, 21:01 n owlasnie dlaczego? prestiz? kasa? pewnosc zatrudnienia? a mzoe do niczego sie nie nadawalem i zeby nie skonczyc jako nauczyciel mianowany (sandalki beret po 20 latach pracy)? n o dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
essere1 Re: dlaczego zostalem EPSEM 10.09.05, 23:00 paw_dady napisała: > n owlasnie dlaczego? prestiz? kasa? pewnosc zatrudnienia? a mzoe do niczego > sie nie nadawalem i zeby nie skonczyc jako nauczyciel mianowany (sandalki > beret po 20 latach pracy)? n o dlaczego? 1. Pewnosc zatrudnienia 2. Miedzynarodowe, wielojezyczne srodowisko 3. Przebalowalem cale studia i pomyslalem sobie tak "Czas podejsc do jakiegos egzaminu bez kaca i na trzezwo, no zobaczyc jak to jest";) ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.05, 09:46 oczywiscie z powodu kasy i zeby sie za bardzo nie przepracowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.217.132.216.coditel.net 11.09.05, 09:51 Po "czesci epsem" oczywiscie dla... VOLVO. Potem dla kasy, dla dodatkow oraz benefitow oraz totalnej olewki na prace codzienna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:11 I kto to pisze? Ktos kto jest na zasilku i za darmo bierze pieniadze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:14 to jest bardzo ciezka i stresujaca praca byc Epsem, jak nie wiesz to sie sam zatrudnij i zobacz jaki bedziesz zestresowany i ile godzin bedzisz pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:24 SLUCHAM??? Mam pytanie: Czy ty gdziekolwiek i kiedykolwiek pracowales/as??? Na kilometr widac, ze nie. Widac ze nie jestes ESPEM i widac, ze pojecie masz o tym jak ja o fizyce jadrowej. To po pierwsze. Po drugie, to nie odrobiles/as pracy domowej przed zabraniem glosu. Otoz, musze Cie zasmucic. Jestem EPSEM, ale tzw EPSEM nie konkursowym! I nie pobieram zadnego zasilku. Skad ty takie info zapodales/as? Pobieram natomiast niezla pensyjke co miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:48 sam pisales wczesniej ze bierzesz lewa kase bo jestes na bezrobociu. A wogole to jestes arogancki, zarozumialy, leniwy i bardzo samotny. Odpowiedz Link Zgłoś
maya18 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:51 Zeby sobie znalesc meza - Wlocha na grade A ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:58 Makarona??? Po co? Zeby Cie zdradzal??? Ale co tam, jeden lubi czekolade, a drugi... Wez Kaczorka, on szuka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maya18 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 11:08 tomi_22 napisał: > Makarona??? Po co? Zeby Cie zdradzal??? Ale co tam, jeden lubi czekolade, a > drugi... Wez Kaczorka, on szuka ;P Mnie sie Tomi nie zdradza :-), a Kaczorek mnie jakos nie przekonuje, kto by ze mna chodzil na tance ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 11:13 No pewnie, wg makaronow oni nie zdradzaja. Kochanka u nich to rzecz naturalna. Tak jak rodzina. Aha, zaslyszane od wielu makaronow :))) Ale powodzenia. Ps Nie wystarczy chciec, ale trzeba tez byc chcianym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.chello.pl 11.09.05, 11:26 Wlosi sa the best!!! lepsi od nudnych i upierdliwych facetow Polakow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maya18 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 11:33 > No pewnie, wg makaronow oni nie zdradzaja. Kochanka u nich to rzecz naturalna. > Tak jak rodzina. Aha, zaslyszane od wielu makaronow :))) > > Ale powodzenia. Tomi nie zrozumiles mnie, mjac taka wspaniala zone, nawet sie nie mysli o czyms takim. > Ps > Nie wystarczy chciec, ale trzeba tez byc chcianym ;))) No to sie dopiero okaze na miejcu, ale nie przewiduje wiekszych problemow. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: dlaczego zostalem EPSEM IP: *.217.132.216.coditel.net 11.09.05, 12:50 Hihihi... dobre. Ale fakt, nie ma co, sie zobaczy ;))) Uwazaj na arabow tylko, bo cie potem bedzie musial detektyw Rutkowski "odbijac" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw_dady maju IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 20:53 jestes pewna ze tak iwloch bedzie cie chcial? bo jak nie zawsze masz w odwodzie Gucia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rpj4 Re: maju 11.09.05, 20:56 Paw, daj spokój, jesteś Aleksander czy Filip :). Pozdrowienia, rpj4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw_dady Re: maju IP: *.83-201-80.adsl.skynet.be 11.09.05, 22:48 Wodecki, Zbigniew Wodecki Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: dlaczego zostalem EPSEM 11.09.05, 10:56 Dobre, nie powiem. Zapomnialem. Ale ja mleko rozwoze... jestem mleczrzem i mam dobry kontakt z klientem, wiec na samotnosc nie narzekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 UWAGA, UWAGA!!! 11.09.05, 10:57 Szykuje sie awantura. Ktos z IP chello.pl naskakuje na mnie. Szanowne towarzystwo prosze o przeanalizowanie jego zachowania, zeby nie bylo, ze ja zaczynam lub cos ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomi Re: UWAGA, UWAGA!!! IP: *.chello.pl 11.09.05, 11:01 uhahahahuhahahahahahahahahaha, mozna peknac ze smiechu, uhahahahahahah!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekonomist(k)a PD, zostales EPSEM?? Gratuluje :P IP: 80.91.145.* 11.09.05, 23:50 ... no ale sam musisz sobie odpowiedziec na pytanie dlaczego ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a jest czego gratulowac? ;P n/t 13.09.05, 19:05 stoi napisane kurde n/t czytac nie umie?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady rport podsumowujacy 16.09.05, 00:27 100% kobiet przyjechalo zeby znalezc meza Wlocha ze skonczona jedna klasa A 100% mezczyzn przyjechalo zeby znalezc ciepla pewna posadke testy byly przeprowadzana na reprezantatywnej probce ludznosci wiejskiej przyjezdzajaej do Bxl. Z testami neizgadzaja sie mieszkancy malych miasteczek ludzie starsi, slabo wyksztalceni i niezaradni zyciowo. slowem dupy i wsiory. Odpowiedz Link Zgłoś