kikami 19.11.05, 11:40 Urodziny to jak wypicie kolejnego kieliszka... lepiej się czujesz, gdy nie liczysz ile ich już masz na swoim koncie. :-) Najlepszego asiunia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia.lux Re: asiunia.lux 19.11.05, 17:55 No nie moge!! Ty TUTAJ??? Dzieki, dzieki!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: asiunia.lux 19.11.05, 18:19 asiunia.lux napisała: > No nie moge!! Ty TUTAJ??? > > Dzieki, dzieki!! ;))) jestes juz w pelni kwalifikowana raszpla? no to wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: asiunia.lux 19.11.05, 18:55 paw_dady napisała: > jestes juz w pelni kwalifikowana raszpla? A jaki jest pulap? Mysle, ze tak ;) >no to wszystkiego no to dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: asiunia.lux 19.11.05, 18:59 asiunia.lux napisała: > paw_dady napisała: > > > jestes juz w pelni kwalifikowana raszpla? > A jaki jest pulap? Mysle, ze tak ;) asiuniu wiesz ze dla ciebie nie ma pulapu zawsze bedziesz piekna i mloda ;) > >no to wszystkiego > > no to dziekuje alez prosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: asiunia.lux 19.11.05, 19:01 paw_dady napisała: > asiuniu wiesz ze dla ciebie nie ma pulapu zawsze bedziesz piekna i mloda ;) no patrzcie jaki jajcarz... > alez prosze ;) alez dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: asiunia.lux 19.11.05, 19:03 asiunia.lux napisała: > paw_dady napisała: > > > asiuniu wiesz ze dla ciebie nie ma pulapu zawsze bedziesz piekna i mloda > ;) > > no patrzcie jaki jajcarz... z reka na piersi ! byle jedrnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kikami Re: asiunia.lux 19.11.05, 20:57 asiunia.lux napisała: > Ty TUTAJ??? Gdzies musialem Cie zlapac skoro na tel. nie reagujesz. Pomyslalem, ze tu mam niezle szanse :-) Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flippa Re: asiunia.lux IP: *.crowley.pl 19.11.05, 23:05 wszystkiego naj naj naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: asiunia.lux 19.11.05, 23:56 Hej Asiuniu! Wszystkiego najlepszego również ode mnie- mam nadzieję, że zdążyłam przed wybiciem północy. Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle5 Re: asiunia.lux 20.11.05, 00:52 Droga Asiuniu, spoznione nieco, ale naj naj najlepsze zyczenia!!! Mam nadzieje,ze wkrotce opijemy to i owo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Alles gute IP: *.dsl.scarlet.be 20.11.05, 10:06 Co prawda ciut spoznione, ale rowniez wszystkiego naj naj naj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re najjjjjjjjjjjjj IP: *.242.81.adsl.skynet.be 20.11.05, 10:50 Choc spoznione,ale tez dolaczam sie-wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: asiunia.lux 20.11.05, 18:32 Dzieki Wam serdeczne! Buziak dla kazdego;) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady to i ja sie dopisze ;o) 20.11.05, 18:34 asiunia.lux napisała: > Dzieki Wam serdeczne! > Buziak dla kazdego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: asiunia.lux IP: *.supermedia.pl 21.11.05, 10:29 O jejka ja sie spóźnilam dwa dni ale zyczenia ślę podwójne wszystkiego najlepszego, pogody ducha, dobrego humoru tak trzymaj dalej pozdr Hala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: asiunia.lux IP: 212.190.74.* 21.11.05, 13:10 I ja sie spoznilam, wiec tymbardziej serdeczne sa moje zyczenia!! Wszystkiego naj, naj Asiunia! Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Od zaspanego Epsotka 21.11.05, 15:06 Epsotek troche zaspał ale mimo wszystko wszystkiego najepsowniejszego i jeszcze bardziej :) Sto lat Asiuniu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: asiunia.lux 21.11.05, 17:03 Dzieki Wam Epsiaki jeszcze raz! I jeszcze raz buzka dla wszystkich (...no moze nad pawiem sie jeszcze zastanowie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: asiunia.lux 21.11.05, 21:29 asiunia.lux napisała: > Dzieki Wam Epsiaki jeszcze raz! > I jeszcze raz buzka dla wszystkich (...no moze nad pawiem > sie jeszcze zastanowie;)) ehm jak mam to rozumiec? chcesz wystapic w komxie? zaczekaj wystapisz a sie zdziwisz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś