Dodaj do ulubionych

skarga na epso porta

IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 09:39
Zaraz wysylam skarge do ombudsmana na epso porta,bo pomimo zapewnien ze
bedzie mozna od dzis zapisac sie na egzaminy nie ma zadnych zmian-ciagle ten
sam blad error,ale teraz nawet do thomsona nie mozna dodzwonic sie i idm dla
epso.Tym ktorzy maja podobno problem radze wyslac tez taka skarge bo czym
wiecej tym lepiej :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: skarga na epso porta IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 09:54
      Wlasnie mialam kontakt z ludzmi z epso i od mediatora z parlamentu-podobno call
      odlaczyl telefony bo juz jest mase skarg.Poradzono mi,zeby wysylac maile do
      thomsona,a potem kopie do epso mailem-jest mozliwosc ze wszystko zostanie
      przedluzone i zmienione-podobno juz nad tym pracuja
      • Gość: pytajnik ale po co? IP: *.cec.eu.int 21.11.05, 10:06
        ja nie mialem problemu. Wszystko dziala.
        • Gość: paula Re: ale po co? IP: 150.254.111.* 21.11.05, 10:25
          Ja też miałam problemy. niby się zarejestrowałam i doszłam do ostatniej strony.
          ale nie dostałam listu potwierdzającego rejestrację. Wkurzyło mnie też, że
          ciołki podali miejsce testów: jakieś centrum IT a brak jakichkolwiek danych
          gdzie to jest. Już też napisałam do thomsona. Jak dobrze pójdzie odpowiedzą w
          ciągu 2 dni. Akurat...
          • bamaza42 Re: ale po co? 21.11.05, 10:39
            Japonskie Centrum IT..cokolwiek to znaczy, na Koszykowej...podaja te dane w
            liscie potwierdzajacym.
            Mnie udalo sie bezproblemowo zarejestrowac w zeszlym tygodniu (tzn wtedy, jak
            sie to stalow ogole mozliwe, to jakos poszlo) i dostalam tego samego dnia albo
            nastepnego potwierdzenie mailem , potwierdzajace moje dane, podajace ades
            centrum, itd....
            A swoja droga, jakby ktos chcial, to mam do odstapienia termin - 3.12, godz.
            17:00, bo nie bede brac w tym udzialu tym razem...nie po drodze mi do
            warszawki. Mialam nadzieje, ze gdzies w Polsce jeszcze bedzie mozliwosc, tak
            jak preselection...
            • Gość: anbxl Re: ale po co? IP: *.243.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 16:03
              Mnie tez sie udalo zarejestrowac 3 osoby-dostaly potwierdzenia-daty byly od
              wyboru do koloru.Jednak mnie samej nie udalo sie zarejestrowac pomimo
              wielorotnych lub raczej tysiecznych prob-zawsze to samo-error
              Rozmawialam z ludzmi od rzecznika i z epso-tam podobno nawet zawiesili call
              center bo nie jestem sama i jest mase skarg,co chic ma spowodowac pewne
              nastepstwa,ale o tym nie na forum,bo to nie potwierdzone
              • cannella Re: ale po co? 21.11.05, 20:11
                Tak to jest, jak się całemu internetowi podaje własne eligibility ID.
                • Gość: anbxl Re: ale po co? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 22:39
                  jezeli chcesz wiedziec to to nie ma kompletnie nic do rzeczy i to akurat nie
                  byl moj tylko kolezanki ktora zdawala na 2 grupe i nie miala zadnych problemow
                  z rejestracja,bo przeciez ma swoj mail i haslo :-)))a wiec zle wiesci-gdzies
                  dzwonia ale nie wiesz gdzie :-)
                  • cannella Re: ale po co? 22.11.05, 20:49
                    Wiesz co, Anbxl, współczuję ci z całego serca. To musi być przeraźliwie
                    wyczerpujące tak wszystko wiedzieć i na wszystkim się znać.
                    • anbxl Re: do cannella 22.11.05, 22:29
                      cannella napisała:

> Wiesz co, Anbxl, współczuję ci z całego serca. To musi być przeraźliwie
                      > wyczerpujące tak wszystko wiedzieć i na wszystkim się znać.

No wlasnie najwlasciwiej jest tak w twoim przypadku,bo nie znasz mnie
                      osobiscie,a piszesz takie bzdury,no chyba,ze masz siebie na mysli :-)))
            • kajak75 Re: ale po co? 25.11.05, 16:01
              Czy masz jescze to wolne miejsce na 3 grudnia?

kajak75@yahoo.com
    • jakubsky Re: skarga na epso porta 22.11.05, 15:59
      Gość portalu: anbxl napisał(a):

> Zaraz wysylam skarge do ombudsmana na epso porta,bo pomimo zapewnien ze
      > bedzie mozna od dzis zapisac sie na egzaminy nie ma zadnych zmian-ciagle ten
      > sam blad error,ale teraz nawet do thomsona nie mozna dodzwonic sie i idm dla
      > epso.Tym ktorzy maja podobno problem radze wyslac tez taka skarge bo czym
      > wiecej tym lepiej :-)

ZMIEN PRZEGLADARKE !!!
      jesli nie dziala na Operze czy Netscape to wez dziadowski IE
      • Gość: anbxl Re: skarga na epso porta IP: *.243.81.adsl.skynet.be 22.11.05, 21:12
        Juz probowalam na tych dwoch tez,ale po ostrych protestach u mediatora (podobno
        bylo juz sporo skarg,ale udalo mi sie dotrzec do osobistego sekretarza,bo
        najpierw jakas panienka powiedziala mi -no szkoda,ale beda jeszcze inne
        egzaminy w przyszlosci :-))) i u web mastera thomsona via belgijski oddzial IBM
        dostalam osobny skrypt-program i podobno ma zadzialac natychmiast zaraz to
        sprawdze i dam znac na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka