Gość: aga IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 16:01 Jakich miejsc tu nie ma (albo moze sa ale nie tak latwo je znalezc)w ktorych chcielibyscie spedzac czas wolny? Ja tesknie za empikiem i traffikiem najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofi Fajny pomysl na watek - gratulacje ! IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 16:13 1) pierogarnia na Bednarskiej 2) Raczej traffic niz Empik 3) Tatry (bunc, bryndza, i wszystko co z nimi zwiazane) Pociesze was, ze udalo mi sie znalezc w Belgii prawdziwy kefir - pychota !!! Maja toto w sklepach BIO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikia Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.consilium.eu.int 20.12.05, 16:15 a mnie brakuje bankomatow na kazdej stacji metra i ... Dorożkarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 16:22 Chyba nie bede oryginalna, ale duzo kolezanek przyzna mi racje: porzadnej galerii handlowej z dobrymi sklepami:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi sil.bi do Antwerpii musisz sie wybrac - polecam IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 16:23 chociaz mnie akurat takie rzeczy nie kreca Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: sil.bi do Antwerpii musisz sie wybrac - polec 20.12.05, 16:30 Kreci, nie kreci, ale ubrac sie w cos trzeba, prawda;-)? W Antwerpii bylam, bylam, rzeczywiscie prezentuje sie lepiej niz Bxl pod tym wzgledem. Chociaz ostatnio jestem bardziej pod wrazeniem Kolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: sil.bi do Antwerpii musisz sie wybrac - polec 20.12.05, 19:28 Kolonia?? no nie, cos ty? opowiedz;-))a skad ty sie tam wzielas?? a ja prosze o namiary na antwerpie bo na razie znam tylko pseudo-antyki w porcie, i cholerny ring.....a to tylko 30min stad...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: sil.bi do Antwerpii musisz sie wybrac - polec IP: *.241.81.adsl.skynet.be 20.12.05, 19:41 Tak warto jechac na zakupy do A pen po 10 stycznia,a jeszcze lepiej po 20/01 dzielnica MEIR oraz okolice Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Kolonia 20.12.05, 19:49 No mówię Ci:-), wiesz jak fajnie było? A jaką metę na nocleg mieliśmy! Ho, hooo! A co do Antwerpii, to idź po prostu głównym deptakiem i kuuupuj:-). Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Zakupy - Sil 20.12.05, 19:58 Polecam Maastricht. Male to jest, owszem, ale sklepy sa. Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: Kolonia 20.12.05, 20:28 no nieee, daj namiary na ta mete! i na ten deptak w antwerpii...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Wiezdzasz do centrum Antwerpii i masz deptak IP: 81.247.180.* 21.12.05, 07:49 Nic prostszego. A jak nadal masz problemy z trafieniem - to trzeba isc tam gdzie zmierza tlum ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady silbi se skocz do Dusseldorfu 20.12.05, 19:43 pare fajnych sklepow tez tam jest, choc ceny nie na epsia kieszen ;P Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: silbi se skocz do Dusseldorfu 20.12.05, 20:30 taa, na twoja pewnie.. gdziesz czytalam (doki pisal) ze twoja kieszen to 3.5K, tak? he he :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: silbi se skocz do Dusseldorfu 20.12.05, 20:37 adm-adm napisała: > taa, na twoja pewnie.. gdziesz czytalam (doki pisal) ze twoja kieszen to 3.5K, > dziennie jeszcze nie ale blisko > tak? he he :-)) czytamy a nic nie rozumiemy cooo, przeczytajmy raz jeszcze mzoe cos zrozumiemy ;) ja nigdy nie pisalem ile zarabiam i napewno doki nie pisal -> dzentelmeni nie epsi i o kasie nie gadaja o) a ja coz ja po prostu nic nie zarabiam tak na dobra sprawe jezdem deficytowy ;o) 3,7/mies to zarabia eps A i dlatego go na takei rzeczy nei stac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: silbi se skocz do Dusseldorfu 20.12.05, 20:52 ho ho, ugryzlo? pisal pisal, w belgia-polska, tez sie zdziwilam:-))) dac linka? Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm pardon 20.12.05, 21:00 to byl vico1.. doki tylko przyznawal racje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10432&w=33440468&v=2&s=0 a pawiu drogi, kto szabelka wojuje.... wiec przestan nam liczyc w kieszeni:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a gdzie konkretnie jest to napisane? 20.12.05, 21:09 bo szuka szukam i za cvholere nie wiedze NIC o swoich dochodach. Natomiast widze ze to nei bylo o moich dochodach tylko o sredniej belgijskiej ;) zycze zrozumienie textu pisanego naprawde warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: a gdzie konkretnie jest to napisane? 20.12.05, 21:13 ano tu: • Re: doki ma racje vico1 14.12.05, 21:45 + odpowiedz Radosc zycia zaczyna sie od 3.5 kilo netto/rodzine/miesiac. Czyli dwie osoby musza pracowac, albo zarabiac tyle co Paw. i nie nerwuj sie tak... tylko moze sie zastanwaiaj wiecej jak piszesz o epsach.. :-) i wyciagasz szabelke... a rozumienie ekstu czytanego ... hm.. w koncu jestem epsem, mialam 20/20:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady nadel tego tu nie ma probuj dalej ;) 20.12.05, 21:21 adm-adm napisała: > ano tu: > • Re: doki ma racje > vico1 14.12.05, 21:45 + odpowiedz > Radosc zycia zaczyna sie od 3.5 kilo netto/rodzine/miesiac. Czyli dwie osoby > musza pracowac, albo zarabiac tyle co Paw. hmm nadal nie wiedze czy tu jest gdzies napisane ile zaraabiam? jest napisane 'albo tyle co paw' A widzisz tu jakas liczbe ja nadal nie widze ;) Natomiast dochody epsa A sa publiczne i wiem i kazdy wie np ile ty masz. Pamietaj tylko spokoj moze cie uratowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: nadel tego tu nie ma probuj dalej ;) 20.12.05, 21:29 tak pawiu, tak, a swistak.... itd:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawiu ha ha argumenty sie skonczyly? ;) IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 20.12.05, 21:37 no bo ile zarabiam? moze nic? a moze 100k mies? i to jakiej waluty? no tak ale czy jest to dochod kapitalowy np. z wynajmu mieszkan z Bxl? a moze dywidenda? ew czy z pracy najemnej. Ooops nie wykonuje pracy najemnej zapomnialem. A moze jestem deficytowy i nic nie zarabiam ? a ktoz to wie, mzoe twoj swistak? ;) niestety pozostanie to slodka tajemnica a ja ide na eu.int zobaczyc ile ma np. eps A z twoim doswiadczeniem. Dobrej nocy i milych snow o przystojaniakch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Re: ha ha argumenty sie skonczyly? ;) 20.12.05, 21:59 Dobranoc! Pawich Snuff! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: ha ha argumenty sie skonczyly? ;) 20.12.05, 22:21 drugapolowaeurokratki napisał: > Dobranoc! > Pawich Snuff! ja jeszcze nie wlasnie skonczylem batch maili na jutro ;) ale co tam wyspie sie w piachu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 16:28 a jakie to sa dobre sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: do Sofi IP: *.tt / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:30 a gdzie jest jakis dobry sklep bio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi sklep BIO IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 16:41 Nie wiem gdzie jest dobry - ja trafilam przypadkiem na St. Job przy rynku. Znalazlam tam kefir i pszenice na kutie. Oczywiscie bylo wiecej jakichs rzekomo ekologicznych badziewi, ale nie znam sie na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 16:31 Peek&Cloppenburg na ten przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
konewka.dorotki CZYSTOSCI!!! 20.12.05, 16:31 To absolutne NUMERO UNO. Poza tym lista jest dluga. No nic, trzeba przywyknac. Ale ten syf na ulicach dobija :( Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: CZYSTOSCI!!! 20.12.05, 16:35 a mi tu niczego nie brakuje, ha ha. Sklep bio: Bio planet (www.bioplanet.be - tam chyba jest najwiekszy wybor), Sequoia (sa dwie, jedna w Uccle, jedna w Stockel) Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki A mi brakuje: 20.12.05, 17:04 1) KINOTEKI (UGC i Kinepolis niech sie schowaja) 2) eMPiKa (FNAC to dziadostwo!) 3) Galerii Mokotow (City 2 i Woluwe no comment!) 4) CHMIELNej (Nieuwstraat to makabra) 5) Wodnego Parku 6) Malinovej i wielu wielu innych miejsc z prawdziwej stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Vivat Malinova !!!! Malo przez nia nie zbankrutowa IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 17:07 lam ... biorac pod uwage ze mieszkalam w budynku naprzeciwko:) Panie kelnerki w Malinovej podobno wciaz sie dopytuja, gdzie wyjechal moj synus, ktory zaciagal tam nas zawsze po przedszkolu i wyludzal dodatkowe wafelki ("jeden dla Patyka i jeden dla tatusia"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: A mi brakuje: IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 17:07 mozesz rozwinac temet malinovej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Lodziarnia na rogu: IP: *.cec.eu.int 20.12.05, 17:11 Madalinskiego i Al. Niepodleglosci. Mniam - robione na miejscu i pychota. Polecam - pistacjowe. A z sorbetow - cytrynowy z wytrwanym martini. Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Re: Lodziarnia na rogu: 20.12.05, 17:17 Ech wspomnienia ... :-( (next week tam ide!) Pozdrowienia od Mokotowianina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi A mi brakuje... IP: 85.28.83.* 20.12.05, 17:34 - komunikacji nocnej, - kioskow ruchu na kazdym rogu, gdzie mozna kupic np.chusteczki do nosa, - hali banacha, - traffica oczywiscie, - dynamizmu w przejsciu kolo metra centrum ( poranny tlum na Gare Central jest jedynie marna namaistka) - bajecznych ... i dlugo by jeszcze wymieniac... Odpowiedz Link Zgłoś
woluwe Re: A mi brakuje... 20.12.05, 17:46 - Ojca Dyrektora - Premiera z Gorzowa - Radia Ma Ryja - Naszego Dziennika - MOHEROWEJ REWOLUCJI - Prezydentowej Kaczynskiej - Dwoch Takich I wogole calej tej cholernej (H)IV RP Gdynia Zawsze Wierna ! Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Re: A mi brakuje... 20.12.05, 17:50 Woluwe spowazniej! A ja sie podpisuje pod chusteczkami higienicznymi i autobusami nocnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: A mi brakuje: IP: *.247.81.adsl.skynet.be 20.12.05, 19:24 A która kelnerka ci się najbardziej podobała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawiu eeeeeee robi sie ciekawie IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 20.12.05, 19:30 skoro baby leca na baby, czekamy na zdjecia z akcji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcie ci sięmylą Re: eeeeeee robi sie ciekawie IP: *.247.81.adsl.skynet.be 20.12.05, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ni hu hu 20.12.05, 19:41 Zocha z jakas druga baba dyskutowala wiec bylem ciekaw jak kazdy hetero facet ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Zocha w tym czasie akurat imprezowala, a IP: 81.247.180.* 21.12.05, 07:48 kelnerki w malinovej podrywali jej obydwaj panowie - mlodszemu to lepiej wychodzilo (ale nie dziwie sie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawiu podatkow 19% IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 20.12.05, 19:31 i niczego wiecej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 19:57 1. rowne chodniki 2. opis urzedow nie tylko w lokalnych narzeczach 3. centra handlowe 4. normalnej obslugi klienta pozostawiajacej wiele do zyczenia 5. takiego systemu informacji o lekarzach, ze jak sie zapytam o okuliste, to Pages d'Or nie wywali mi wszystkich lekarzy dzialajacych w miejscie i na pewno sie cos jeszcze znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady jak to ktus napisal tijd om te leren ;P 20.12.05, 20:16 jakubsky napisał: > 1. rowne chodniki czesto codziles pieszka w Wawie? ;o) > 2. opis urzedow nie tylko w lokalnych narzeczach w ilu narzeczach jeszcze bys chcial? w RFN masz cos pzoa niemieckim? w Fr cos pzoa francuskim? a w Pl poza polskim? ;o) > 3. centra handlowe ee sa 2 ;P > 4. normalnej obslugi klienta pozostawiajacej wiele do zyczenia buhaha miales kiedy telefon w tpsa czy tv w cyfrze? ;P > 5. takiego systemu informacji o lekarzach, ze jak sie zapytam o okuliste, to Pa > ges d'Or nie wywali mi wszystkich lekarzy dzialajacych w miejscie > > i na pewno sie cos jeszcze znajdzie tpsa j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 12:13 kumpli z liceum i osiedla, sklepu nocnego, linii nocnych (gdzies mi sie w oczy rzucil jakis plan miasta BXL z naniesiona calkiem interesujaca siatka linii nocnych, ale bylo po fr. i .nl wiec nie zwrocilem uwagi, czy to jakas jednorazowa akcja), ulubionych laweczek i picia piwa na nich - te dyskusje po swit... mnie strasznie smakuje maslanka z GB - to a propos kefiru z deleza Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Nocne 21.12.05, 15:13 No co Ty! Jest cala jedna linia, ktora jakos z centrum przez peryferia Etterbeeku zahacza. Do Szumana nie dojedziesz za nic. Generalnie 'mizeria'. Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki brak oj brak 21.12.05, 15:17 Jeziorka Czerniakowskiego (nie kapalem sietam 15 lat ale co tam) Bazarku na Walbrzyskiej, Pulawskiej, TONICa i Tortilla Faactory, i nawet tej glupiej bufono-warszawkowej Szpilko-Szpulko-Szparki. Ech Wawa, Wawa, Wawa. (Krakowa i Gdanska tez mi brak, zeby nie bylo). PS. Ale nie brak mi Dresiarzy i Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 20.12.05, 20:27 -kefiru (dostępnego w każdym sklepie a nie tylko w ekocornerze) -ładnych Polek (zaraz dostanę po łbie) w większej ilości -śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 20:30 Gość portalu: K napisał(a): > -kefiru (dostępnego w każdym sklepie a nie tylko w ekocornerze) a kazdym delhaize do dostania kefir, tlko trzeba wjesc przez drzwi ;P > -ładnych Polek fakt ;P Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 20:31 sniegu galerii mokotow przystojnych polakow Odpowiedz Link Zgłoś
metrosexualna Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 20:44 adm-adm napisała: > przystojnych polakow I kto to pisze. Od kiedy gustujesz w Polakach :) Odpowiedz Link Zgłoś
adm-adm Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 20:51 a co ma wspolnego to ze stwierdzam brak;-)) z tym w czym gustuje:-)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: 81.247.180.* 21.12.05, 07:54 > przystojnych polakow - znalezc ci ? Oczywiscie poza spolecznoscia epsow :) Da sie, da sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.adsl.proxad.net 20.12.05, 22:14 Pewno zaraz dostane w ucho, ale nadziwic sie nie moge, ze brakuje wam Galerii Mokotow (i innych centrow handlowych)! To amerykanskie kolosy, ktore zabijaja strukture europejskiej stolicy. Zycie umiera na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 20.12.05, 23:11 Galerie handlowe są gó..ane, zgadzam się z tobą i nie tylko dlatego że zabijają strukturę miasta. Ale to że życie zamiera na ulicach to już zupełnie inna sprawa, gdyby ulice miały ofertę konkurencyjną to by nie zamierało. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 20.12.05, 22:20 W Brukseli brak mi najbardziej: 1. męża 2. rodziny 3. przyjaciół Poza tym brakuje mi także, ale głównie w chwilach słabości: 1. polskiej jakości usług (sic!) 2. kefiru (wiem, że miejscami jest, ale się trzeba nachodzić) 3. nocnych autobusów 4. bigosu 5. prawdziwego mrozu i trzeszczącego śniegu pod stopami 6. normalnych sklepów otwartych po 18.30 7. bobu (o tej porze roku - mrożonego) 8. ciniminis (królestwo za miejsce w Brukseli, w którym sprzedają ciniminis, bo zajmują mi dużo miejsca w walizce) Z miejsc magicznych brakuje mi: 1. mojego mieszkania 2. Antykwariatu na Żurawiej (herbaciarnia) 3. Gagi 4. Kompanii Piwnej Ale gwoli ścisłości - tutaj jest też parę magicznych miejsc, albo takich, które są po prostu bardzo interesujące: księgarnia-antykwariat Pele-Mele, gdzie mogłabym siedzieć godzinami, pub Delirium Tremens w okolicach Grand Place, w którym sprzedają ponad 2 tysiące gatunków piwa i parę innych. A tak poza tym, to ja już jutro jadę do domu :-) Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: 62.235.214.* 20.12.05, 23:54 codziennej porcji radości z jazdy samochodem ( bo tu panie,nuda ... ) zabawy słowami przestrzeni, teraz już tego nie widzę, ale na początku, kilometrowe wąwozy budynków i wąskie schody ... tak i przyjaciół (pewnie tego najbardziej) do których można wpaść, ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
essere1 Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 00:14 Gość portalu: aga napisał(a): > Jakich miejsc tu nie ma (albo moze sa ale nie tak latwo je znalezc)w ktorych > chcielibyscie spedzac czas wolny? > Ja tesknie za empikiem i traffikiem najbardziej :) Ale sympatyczny watek:):):):) Mnie brakuje fajnej polskiej ksiegarni... Ulubionej cukierenki na rogu z ptysiami, kremowkami i elklerkami:):) Pani Stasi z warzywniaka (u ktorej kupuje odkad pamietam i ktora od 20-kilku lat czestuje mnie cukierkami, jak zagladam:):)) Niemieckiego, cichutkiego metra i czystosci w nim Mniej ja 3 minuty czekania w kolejce do placenia np. w Inno... Noca to czasmami sympatyczniej bywa w Nowej Hucie, albo na Balutach... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bruxellka Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 09:11 odpisuje tak kruciutko :) kefir mozna kupic w Delhaize nazywa sie tam kefir :) i troche produktow mozna tez tam nabyc. Naprawde nie jest zle :) Odpowiedz Link Zgłoś
woluwe Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 09:44 A co to za zabawy Zochy z ta druga?? ;-) Lesbian power- every hour! Odpowiedz Link Zgłoś
woluwe Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 09:46 OK juz powazniej :-) Na powaznie to w Bruksie brakuje mi: - Baltyku - Daru Pomorza - 'Obroncow' Monte Cassino w Zoppocie - Długiego Targu w FSD - ul. Slaskiej w mojej Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 10:33 dobra rada - wystosuj petycje do rzadu o wyrobienie nam dostepu do morza (Bałtyckiego) i no problem Bruxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.cec.eu.int 21.12.05, 11:32 - natury i ciszy - gdziekolwiek sie nie pojedzie zawsze slychac jakas autostrade - Gorcow i Helu - sklepu Solar - przyzwoitej obslugi klijenta - Brunszwiku od A do Z - niemieckiej sluzby zdrowia - kefiru, bryndzy, kiszonych ogorkow i kapusty (takich z prawdziwego zdarzenia) Nie brakuje mi: - chamstwa na ulicach - rzadu Marcinkiewicza, reszty niewydarzonego Sejmu, Kaczorow tudziez niewytlumaczalnej "wyzszosci moralnej" wszystkich wymienionych - narodowo-chrzescijanskiego zaklamania - lysych gosci z kijami bejsbolowymi - tesciowej - kadrowej z FAPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruxa Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.cec.eu.int 21.12.05, 11:44 zgadzam sie z toba : szczegolnie tesciowej mi nie brakuje, ale ogórki można dostac. jak nie to podeśle ci przepis na kiszenie, jest prosty jak obsluga cepa, a nawet koper tu w sezonie dostałam wiec no problem :-))) z kapusta może gorzej, ale też sie da zalatwic Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:53 Przede wszystkim dobrej obslugi klienta i nastawienia, ze klient ma zawsze racje, dobrych ksiazek o Brukseli (chcialbym wiedziec wiecej o miescie w ktorym mieszkam), wiekszej troski mieszkancow o swoje miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 11:55 Klimatu rodzinnego Grochowa. Parku Skaryszewskiego i skweru Augusta. Zakladu fryzjerskiego u pani Tereski. Zuli pod sklepem nocnym na rogu Grochowskiej i Podskarbinskiej, ktorzy zawsze sepili ode mnie kase. Misianki i Pod pstragiem. No i wspanialej atmosfery na meczach Legii na Lazienkowskiej. I rownie wspanialych zadym po meczach (niestety na slynna zadyme na Heysel sie nie zalapalem). Odpowiedz Link Zgłoś
rudziel Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? 21.12.05, 11:59 Ahhh, no i zimy z prawdziwego zdarzenia, z trzaskajacymi mrozami i sniegiem po pas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Czego Wam brakuje w Brukseli? IP: *.cec.eu.int 21.12.05, 12:05 Rudy, a od kiedy Ty na mecze chadzasz?? Tudziez w zadymach uczestniczysz? W Krasnej Horce nie chciales... Odpowiedz Link Zgłoś