Dodaj do ulubionych

Frontex - nowe ogłoszenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 13:31
Frontex znowu prowadzi rekrutacje, ciekawe czy będzie równie "transparentna"
jak podczas naboru na asystenów ;)

www.europa.eu.int/epso/temp-staff_en.htm
Obserwuj wątek
    • kttosia Re: Frontex - nowe ogłoszenia 28.03.06, 13:33
      znając życie to tak, przecież wciąż jeszcze nawet nie odpowiedzieli oficjalnie
      "dziękujemy" na poprzednie
      • Gość: april27 Re: Frontex - nowe ogłoszenia IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 28.03.06, 17:41
        czy sa na forum szczesliwcy, ktorzy otryzmali juz letter of offer z Frontexu?
    • Gość: martin Frontex - nowe ogłoszenia IP: 62.233.201.* 29.03.06, 11:27
      myślę, że dotychczasowy poziom transparencji sie utrzyma, bo po korytarzach
      niektórych urzędów w wawie już krążą plotki o tym, komu obiecali te posady, a
      plotki dotyczące wczesniejszych naborów miały zaskakująco wysoką
      sprawdzalność :]
      • jz166 Re: Frontex - nowe ogłoszenia 29.03.06, 15:31
        Ja sie od tych panstwa bede trzymac z daleka. Po poprzedniej rekrutacji nie bylo
        ani "dziekuje" ani "pocaluj nas w dupe".
        • Gość: byly_eurokrata Re: Frontex - nowe ogłoszenia IP: *.netcologne.de 29.03.06, 15:43
          No coz, spytajcie sie Tomiego, ja przytoczylem tu kiedys informacje z onetu, ze
          jednym z VIPow w tej instytucji bedzie byly sld-owski wiceminister spraw
          wewnetrznych. Tomi mnie zaraz zbesztal, ze ta rekrutacja bedzie super
          obiektywna i ze niepotrzebnie tworze w tym zakresie teorie spiskowa.
          Ale niestety jest jak widac tak, ze skoro robi sie tylko ustne interview, to
          kombinacje sa jak najbardziej mozliwe, bo nie ma nic bardziej subiektywnego niz
          wybor personelu na podstawie ustnej rozmowy....
          • tomi_22 Re: Frontex - nowe ogłoszenia 29.03.06, 16:21
            Znam przynamniej 3 osoby na tym gorum, ktore byly na Interwju w BXL i Luxie i
            im nawet nie odpisano ze "dziekuja za przybycie i ze nie". Musialy same po
            kilku mies napisac w swojej sprawie i dopiero im "zdawkowo" odpisano.

Moze same o tym napisza, ale nie wiem, bo jak wiekszosc co dostala prace, o
            forum zapomnieli. Choc moze to i zle, bo forum juz nie jest takie agresywne :)
            • Gość: byly_eurokrata Re: Frontex - nowe ogłoszenia IP: *.netcologne.de 29.03.06, 18:41
              tomi, jedno nie wyklucza drugiego. To nie sprawa GDZIE (WAW, LUX czy BXL) bylo
              USTNE interview, tylko w JAKI sposob prowadzi sie rekrutacje. Moja teza, ze
              rekrutacja odbywajaca sie wylacznie na ustnym interview jest do d..., bo to
              czysta prywata, mozna kazdego oblac kogo sie chcec wzgl. dac zdac temu, komu
              sie chce i nikt nie bedzie w stanie tego zweryfikowac. A czy to frontex czy cos
              innego niewazne, tyle ze w polsce moze jest wieksza pokusa, by czyms takim
              manipulowac, bo stanowiska sa na polskie warunku wybitnie lukratywne, na
              luksemburskie czy brukselskie po prostu "tylko" lukratywne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka