Gość: Ania IP: *.cec.eu.int 21.04.06, 14:08 Czy ktos z Was odzyskiwal juz VAT za meble zakupione w Polsce? Czy byly jakies problemy? Czy VAT oddaje sklep, w ktorym sie dokonalo zakupu, czy Urzad Skarbowy? prosze o pomoc i info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byly_eurokrata Re: Zwrot VAT w PL IP: *.netcologne.de 21.04.06, 14:23 kurde, wreszcie jakis NOWY temat, a nie w kolko macieja to samo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Ja w sprawie NOWYCH tematow IP: *.cec.eu.int 21.04.06, 14:33 Mozesz wymyslimy nowym sposob odpowiadanie na takie pytania: losowo wklejamy odpowiedz z jakiegokolwiek innego problemu ktory zostal juz przez nas zajechany na smierc ... Nie wiem co z tego wyjdzie, ale moze przynajmniej nie bedzie "szaro, biuro i ponuro". Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Ja w sprawie NOWYCH tematow 21.04.06, 16:40 Chyba chcialas napisac 'szuro'-to taka ekspresja;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ja w sprawie NOWYCH tematow IP: *.cec.eu.int 24.04.06, 14:23 Ostatnio temat pojawil sie w czerwcu zeszlego roku a w starych watkach nie ma nic konkretnego. Nikt tak naprwade nie powiedzial czy mozna czy nie mozna, ani jezeli mozna to na co sie powolac. II Urzad Skarbowy Warszawa Srodmiescie odmiawia, ale nie wie dalczego nie odmawiaja urzedy w Niemczech, Belgii, Francji itd. Probowalam z Wasza pomoca to ustalic. Odpowiedz Link Zgłoś