Gość: Wachock IP: 87.65.182.* 17.05.06, 09:48 Pozywka kulturalna dla Adasia fakty.interia.pl/news?inf=749350 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arise4 Re: Cos dla Adasia 18.05.06, 10:40 Przeciez on to wie, zabolalo to co Ci powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wachock Re: Cos dla Adasia IP: *.3-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.05.06, 11:12 Nie no cos ty , wlasnie wyciagnalem z mojej aktowki "sprzet" i se polewam do musztardowy wodeczki bo kac jak cholera , zagryzsc ogorasem do tego polska swojska kielbasa z miesnego spod Batuaru, no i teraz mozna sobie popracowac troche , bo jak "qrw.." widze ten stos papierow ( worki po gladzi tynkowej ) to rence opadaja , w razie czego zapraszam na lunch pociagniemy sobie razem. A tak na przyszlosc to niewp........ sie miedzy wodke a zagryzke. Koniec topicu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paffff uuuuuuuuuuuuuuuuuuu adas adas IP: *.0-136-217.adsl.skynet.be 19.05.06, 01:39 masz iwlebicielke, wpradzie tak samo udan jak ty ale zawsze elsze to niz nic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
arise4 Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuu adas adas 19.05.06, 07:40 Gość portalu: paffff napisał(a): > masz iwlebicielke, wpradzie tak samo udan jak ty ale zawsze elsze to niz nic ;D Wytrzezwiej i napisz jeszcze raz, jak juz jedna klawiature zobaczysz. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff do swiata bikoz zi najt IP: *.0-136-217.adsl.skynet.be 19.05.06, 12:50 a coz pszczolko robisz tak wczesnie na nozkach? czekasz na moje posty hmm niespelion oj niespelniona .... Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
arise4 Re: bikoz zi najt 19.05.06, 22:33 Gość portalu: paff do swiata napisał(a): > a coz pszczolko robisz tak wczesnie na nozkach? Chciales powiedziec na skrzydelkach? > czekasz na moje posty hmm niespelion oj niespelniona .... Yeah! Jutro bede Cie wyczekiwac jeszcze wczesniej. Czekam. > Caluski Buziaczki od pszczolki. Zaraz, zaraz, czy to nie Ty szukales alergologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawiu po nocy Re: bikoz zi najt IP: *.29-136-217.adsl.skynet.be 20.05.06, 00:51 > Gość portalu: paff do swiata napisał(a): > > > a coz pszczolko robisz tak wczesnie na nozkach? > > Chciales powiedziec na skrzydelkach? nie bede sie klocic szkrzydelko czy nozka. osobiscie wole nozki. a jzu szczegoliej stopki ;) Ps alergologa nie szukalem bo nie jestem elka ;D. Ja ma alergie na glupote jeno ;) co do czytaie moich postow chentie napisze znow cos tylko dla ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arise4 Re: bikoz zi najt 20.05.06, 08:24 Gość portalu: pawiu po nocy napisał(a): > >> nie bede sie klocic szkrzydelko czy nozka. osobiscie wole nozki. a jzu > szczegoliej stopki ;) No, to blisko, blisko, tez lubie. > > Ps alergologa nie szukalem bo nie jestem elka ;D. Ja ma alergie na glupote > jeno ;) Eee, ja tylko chcialam wiedziec czy nie spuchniesz po buziaczkach od pszczolki, kochany. > co do czytaie moich postow chentie napisze znow cos tylko dla ciebie ;) Bosze, jak mi dobrze! Tylko dla mnie! Ja tez pisze tylko dla Ciebie, kochany. Czekam. Caluje, caluje, caluje... Odpowiedz Link Zgłoś