Dodaj do ulubionych

AD4/04 - Lista rezerwowa

IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 26.06.06, 19:09
Gdzie szukac? (Wiem, ze jeszcze nie ma, ale jak juz bedzie...)
Obserwuj wątek
    • Gość: dziamdzia Re: AD4/04 - Lista rezerwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:36
      Listy rezerwowe i w ogole wszelkie info o konkursach są publikowane w dzienniku
      urzędowym - seria C, dodatkowo z literką "A":
      europa.eu.int/eur-lex/lex/JOMonth.do?year=2006&month=6
      Lista powinna byc tez na stronach epso, ale chyba z wiekszym poslizgiem :-(
      • Gość: gosc Re: AD4/04 - Lista rezerwowa IP: *.242.81.adsl.skynet.be 27.06.06, 10:16
        no dobrze ale kiedy mniej wiecej publikowane sa te listy? po miesiacu czy
        wczesniej, nie znalazlem jeszcze np. listy rezerwowej z konkursu head of unit
        A9 tlumaczy pisemnych, ktory przeciez skonczyl sie juz chyba 1,5 mies temu
        • Gość: psss a po co ci? IP: *.cec.eu.int 27.06.06, 10:35
          rodzinie mozesz macac listem od epso :))
          • Gość: pers Re: a po co ci? IP: 83.217.99.* 27.06.06, 10:36
            Bo jestem ciekawa, ile osob przyjeli. A list juz oprawilam w ramke i pokazywac
            nie moge ;)
            • Gość: Pawel Re: a po co ci? IP: 212.244.213.* 27.06.06, 10:41
              No właśnie, może jakiś insider napisze ile osób umieszczono na liście skoro
              nie można na razie tego sprawdzić samemu.
              Ciekawy też jestem swojej punktacji, ale nie wiem jak mogę się tego dowiedzieć.
              Napisać do EPSO czy co?
              Pozdrawiam
              • Gość: asiunia.lux Re: a po co ci? IP: 212.190.74.* 27.06.06, 12:57
                Gość portalu: Pawel napisał(a):

> No właśnie, może jakiś insider napisze ile osób umieszczono na liście skoro
                > nie można na razie tego sprawdzić samemu.

My tez nie mamy takich informacji.
                A z grafiku z konkursami na rok 2005/2006 wynika, ze lista rezerwowa z tego
                konkursu przewidziana jest na poczatku wrzesnia. Chociaz wydaje mi sie, ze
                doczekacie sie pewnie troche wczesniej, gdyz na tym samym grafiku egzaminy
                ustne przewidziane sa do do konca lipca, a skoro juz wyniki macie to raczej te
                ustne sie juz skonczyly....:)) Wiec mozliwe, ze i lista rezarwowa pojawi sie
                wczesniej niz przewidziano.
                Gratuluje wszystkim!:)
                • Gość: Pawel Re: a po co ci? IP: 212.244.213.* 27.06.06, 13:09
                  Dzięki za odpowiedź.
                  Pytałem ponieważ czasami pojawiały się informacje z "wewnątrz" o tym ile osób
                  zakfalifikowało się do dalszego etapu konkursu. W tym postępowaniu po pisemnych
                  też ktoś podał, że przed ustnymi zostało 147 osób na 135 miejsc. Nie wiem czy
                  była to informacja prawdziwa /choć tak wyglądała m.in. ze względu na IP
                  zamieszczającego :)/ ale była długo dyskutowana w kontekście dalszych szans w
                  konkursie. Myślałem wobec tego że ktoś może też wiedzieć ile osób z Polski
                  ostatecznie zakwalifikowano na listę.
                  A co do ilości punktów w poszczególnych testach ma ktoś pomysł jak się
                  dowiedzieć?
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Lalka Re: a po co ci? IP: *.static.isionline-dialin.de 27.06.06, 13:36
                    jak Cie zatrudnia, to sam sie dopytasz:-)
                    • Gość: Pawel Re: a po co ci? IP: 212.244.213.* 27.06.06, 14:11
                      To prawda tylko będę musiał dłużej czekać :)
                  • Gość: Danuta H Re: a po co ci? IP: *.17-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be 29.06.06, 17:46
                    Tak jest. 147 kandydatow na 135. Nie wszyscy sie jednak zglosili wiec bylo i
                    tak mniej osob niz miejsc.
                    pozdr.
                    • Gość: lalka do Danuty IP: *.static.isionline-dialin.de 30.06.06, 09:53
                      jestem ciekawa, skad Ty masz te informacje?pracujesz w Epso?
                      • Gość: Danuta H Re: do Danuty IP: *.219.184.144.adslpower.by.edpnet.be 01.07.06, 00:15
                        Lalka, nie pracuje w EPSO, ale informacja jest prawdziwa. Musisz uwierzyc albo nie..
                      • Gość: Lalka Re: do Danuty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.06, 13:18
                        moglabys napisac do mnie na priva: lalkade@gazeta.pl
            • Gość: pssss oj pers pers IP: *.cec.eu.int 27.06.06, 10:41
              dopiero co tak biadolilas... naciesz sie chwilke swoim wynikiem, zanim
              posprawdzasz kto ze znajomych-konkurencji sie dostal/poslizgnal :)))
              • Gość: pers Re: oj pers pers IP: 83.217.99.* 27.06.06, 11:00
                Nikogo nie znam. W ogole nikogo nie znam w instytucjach. Chce wlasnie sie
                nacieszyc, bo jesli przyjeli na przyklad tylko 50 osob, to radosc tym wieksza
                bedzie, ze znalazlam sie w takiej waskiej grupie. A pobiadolic nadal moge, bo
                na samym koncu jestem w trzeciej grupie; oj oj oj.
                • Gość: Tez Egzamin Re: oj pers pers IP: *.cec.eu.int 27.06.06, 11:21
                  Pers: a jakies szukasz posady? W jakiej dziedzinie (ja mam nadzieje na
                  przeszeregowanie juz tutaj gdzie jestem)? Bo jak cos uslysze...
                  • Gość: pers Do Tez egzamin IP: 83.217.99.* 27.06.06, 11:38
                    Napisz, prosze na priva: persymonka@yahoo.co.uk
                    Dzieki,
                    p.
                    • Gość: Pawel Poszukiwania :) IP: 212.244.213.* 11.07.06, 10:52
                      Czy zaczęliście już szukać miejsca dla siebie w instytucjach?
                      Sprawdzacie wakaty? A jeśli tak to gdzie je znaleźć?
                      A może na razie wszyscy się urlopują :)
                      • Gość: pers Re: Poszukiwania :) IP: 83.217.99.* 11.07.06, 14:20
                        Podlaczam sie do pytan, choc chyba raczej ludzie ponabierali wody w usta...
                        Jesli chcesz, to napisz do mnie na: persymonka@yahoo.co.uk- razem bedziemy sie
                        wspierac.
                        • Gość: XXX Re: Poszukiwania :) IP: *.cec.eu.int 11.07.06, 14:46
                          Ponabierali bo teraz juz chodzi o konkretna prace i konkretne pieniadze:)
                          Wydaje mi sie ze nie jest tak zle. Poprostu sporo osob juz wyjechalo na wakacje.
                          Nastepne kilka tygodni tak do wrzesnia beda troche martwe. Owszem kilka Unitow
                          moze zacznie poszukiwania ale to bedzie wyjatek raczej niz regula.

Instytucje juz maja listy a na tych listach sporo ludzi juz jest na A5 wiec
                          praktycznie ich sie nie liczy, sporo ludzi juz pracuje w instytucjach i jak sa
                          OK to szfowie beda sie starali im znalezc miejsca.

Ja pracuje w bardzo popularnym DG wiec u nas jest bardzo ciezko o cokolwiek ale
                          tez dyrekcja robi intensywne starania o wakat.
                          Osobiscie zostawiam im z tym probmemem na kilka tygodni bo jade na urlop a jak
                          wroce i konkretnie mi powiedza kiedy zaczynam to oczywiscie OK. Jak natomist
                          jeszcze konkretnie nie beda wiedzieli to zaczne szukac gdzie indziej. Do tej
                          pory dostalam 2 telefony od zainteresowanych DG ale jeszcze nic konkretnego.
                          • Gość: pers Do XXX IP: 83.217.99.* 11.07.06, 14:51
                            Czy to znaczy, ze dyrekcje JUZ sie kontatkuja z ludzmi z naszego konkursu?!
                            • Gość: XXX Re: Do XXX IP: *.cec.eu.int 11.07.06, 15:32
                              Tak. Ale nie sadze ze jest to robione na szeroka skale jeszcze.
                            • Gość: julka Re: Do XXX IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 12.07.06, 09:37
                              A wiec teoretycznie( albo nawet praktycznie) najwieksze szanse na znalezienie
                              wakatu maja te osoby z listy, ktore juz pracuja w Komisji. A ja mialam
                              nadzieje, ze ktos zainteresuje sie osobami z zewnatrz, ktore moga zaoferowac
                              rownie wysokie kwalifikacje i ciekawe doswiadczenie zawodowe.
                              A moje jednak sie myle?
                        • Gość: Pawel Re: Poszukiwania :) IP: 212.244.213.* 11.07.06, 15:13
                          Napisałem.
                          Pozdrawiam :)
    • Gość: Tez Egzamin Re: AD4/04 - Lista rezerwowa IP: *.cec.eu.int 12.07.06, 17:23
      Na liscie jest ponoc 125 osob (nieco mniej niz mialo byc)
      Powodzenia dla wszystkich starajacych sie!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka