15.12.12, 13:21
Witam
Mam już prezenty Swiateczne dla rodziny i tak się teraz zastanawiam...
Teściowa zawsze jak wręcza nam prezenty tzn mi albo dzieciom to nie odrywa metek z cenami. Myślę że robi to specjalnie bo inni jakoś z metkami nie dostają. Kiedyś na Swięta dala mi prezent z metką i jak zobaczyła że widzę cenę to udała zmieszaną i zaraz oderwała. Następne prezenty dla nas były jednak z metkami.
Może ja tak dla odmiany wręcze Jej prezent świąteczny z ceną smile
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Prezenty. 15.12.12, 13:26
      Wrecz ale tylko wtedy jesli jest za minimum tysiac inaczej to bez sensu.
      A tak serio zastanawiam sie po co ludzie znizaja sie do poziomu buractwa.
      Jesli ktos nim jest to trzeba mu dogryzc znizajac sie do jego poziomu?
    • vesper_lynd_1 Re: Prezenty. 15.12.12, 13:26
      > Może ja tak dla odmiany wręcze Jej prezent świąteczny z ceną smile

Dokładnie tak zrób. Najlepiej niech będzie jeszcze napisane "Sale - 70%", się baba nauczy w końcu....
    • jematkajakichmalo Re: Prezenty. 15.12.12, 13:34
      Mozesz jeszcze dodac, ze to chyba podrobka, bo normalnie ta rzecz kosztuje 3 x tyle big_grin
    • style4you Re: Prezenty. 16.12.12, 18:06
      Moi teściowie też tak robią ale nie zawsze, zwykle jak dają zabawki dzieciom, tak sobie to tłumaczę, że sami nie mogą uwierzyć że tyle kosztuje kawałek plastiku, który zwykle na tyle nie wygląda wink
    • klubgogo Re: Prezenty. 16.12.12, 18:40
      Jakaś niewychowana ta twoja teściowa. Może zaproponuj jej umowę na prezenty za 100 zł (plus minus 10 zł), przecież dzisiaj i tak wiadomo, co ile kosztuje.
      • martaborys Re: Prezenty. 16.12.12, 19:38
        Jak dała prezenty w Buta dla dzieci to były w ładnych torebkach a w środku na każdej rzeczy cena!! Teraz już udaje że tych cen nie widzę.
        Może chce nam pokazać ile wydaje na nas smile
        • franczii Re: Prezenty. 16.12.12, 20:02
          > Może chce nam pokazać ile wydaje na nas smile

A duzo wydaje?tongue_out
    • angazetka Re: Prezenty. 16.12.12, 20:30
      Ciesz się, masz piękne życie, skoro taki detal zaprząta ci umysł.
      Serio, daruj sobie, Święta idą. Luz.
    • baltycki Re: Prezenty. 16.12.12, 21:21
      martaborys napisała:

> Myślę że robi to specjalnie bo inni jakoś z metkami nie dostają
      Moze nie chce pozbawiac Ciebie/siebie mozliwosci wymiany, gdyby prezent nie pasowal lub nie podobal sie?
    • mamalgosia Re: Prezenty. 16.12.12, 21:23
      Dobrze byłoby oderwać cenę z czegoś dwa razy droższego i przykleić na prezent dla niejsmile
    • gato.domestico Re: Prezenty. 16.12.12, 21:36
      ciesz sie ze daje smile ja mam generalnie prezenty od t...gdzies ...zreszta nigdy NIC nie dostałam smile ale wnuczkowi moglaby choc ksiazeczke a 5zl podarowac ( biedy nie klepie)

kiedys na wielkanoc dala mu lukrowego baranka choc dziecko nie kumate bylo - mialo rok i pomijam fakt ze nieochrzczone ...ale moze to byl element jej manifestu smile
      kiedys dostal 2 gruszki a pól roku temu kiedy do nas zawitała (srednio co pól roku mamy przyjemnosc) 10 szt jaj od szczęsliwej kurki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka