Dodaj do ulubionych

office 2007

IP: *.194-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.06.06, 21:36
Dla tych co maja ochote pocwiczyc nowy office 2007 (do lutego gratis,a word
to w porownaniu ze starym bardziej przejrzysty-POLECAM...

www.microsoft.com/france/office/default.mspx
Obserwuj wątek
    • jakubsky Re: office 2007 29.06.06, 11:08
      a jaka jest roznica miedzy nowym i starym - wszedzie sam tekst musi byc recznie wklepany, no chyba ze fachowcy od Gates'a wymysla jak przekladac moj bas na slowo pisane... a te kilka wodotryskow jakie dodadza...
      wole stary soft, juz sprawdzony
      niemniej dzieki, zapoznam sie
      • Gość: t Re: office 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:54
        Nie moge sobie poradzic ze sciagnieciem. Po weryfikacji email, przy zakladaniu
        paszportu - sciezka mi sie urywa.

Dotarl ktos dalej?
        • Gość: t Re: office 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:02
          Juz sie odwiesilo. Wszystko w porzadku mozna sciagac.
          • Gość: anbxl Re: office 2007 IP: *.78-136-217.adsl.skynet.be 29.06.06, 19:34
            jakubsky mam wraazenie,ze ten nowy office jest duzo latwiejszy i jakos tak
            dorobiony,ladne kolorki i...wiecej nic nowego,ale pewnie kiedys w przyszlosci
            przyjdzie nam na nim pracowac to czego nie zrobic tego od dzis???
            • Gość: sorry winnetou Re: office 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:49
              Czy ktos mial problemy z zainstalowaniem?
              Mi jakikolwiek program z office 2007 nie instaluje (groove, onenote, project
              etc.) wyswietla sie, ze instalacja wymaga nowszej wersji windowsa, a ja mam XP!?
              Mam piracka wersje windowsa jednak, czy komus z piracka wersja sie
              zainstalowalo bez problemu?

Czy moze to miec zwiazek z rodzajem Home/Professional - windows XP?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka