epska_zenobia 04.10.06, 11:08 tradycyjnie zajrzyjcie na epskazenobia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: blog IP: *.28.81.51.coditel.net 04.10.06, 11:37 Matko, dziewczyno, przeciez ty nie masz nic do powiedzenia. Na blog trzeba miec pomysl. Zenła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff oo mamy krytyka literackiego IP: *.17-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.10.06, 11:41 no to aniu zdradz jaki ty masz pomysl na bloga? a moze sama kiedys to robilas? Smialo wal zenobii po oczach Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: oo mamy krytyka literackiego 04.10.06, 14:16 w zasadzie wiesz, kochana, zgadzam sie, nie jest to moze literatura najwyzszych lotow, ale jak na razie doskonale swoj warsztat, wiesz duzo czytam. Popatrz na ta mloda laske co dostala Nike - mloda a juz jaki talent, doceniono ja. Wiesz, nie aspiruje do literackiego Nobla, pewnie predzej dostane jakiegos bobla, ale sa ludzie czekajacy na new edition of Epska's Blog. I nie sa to glaby, ale tez Epsy. Nie podoba Ci sie - swiete prawo, ale jesli juz to powiedz co - szata graficzna, mysli przekazywane, idea... Wiesz o wszystkim mozna podyskutowac, ale trzeba miec argumenty. Jak sie nie ma - to sorry, ale lepiej wyslac maila na priva, sprawdzam poczte, slawa (a czy ja taka mam???) nie zawrocila mi jeszcze w glowie, i nie wyobrazam sobie aby nie moc wejsc w dyskurs intelektualny z czytelnikiem. A poza tym Paw ma racje - jak nie tak, to jak - ten blog to moja piaskownica. Nie stoje na nia z rewolwerem w rece i nie zabraniam wejsc i poczytac. Pisanie do suflady to przezytek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: oo mamy krytyka literackiego IP: *.17-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.10.06, 14:27 i jak tu nie kochac Zenobii? a jak komus sie nie podoba niech odpala wrotki i haldujudu z piaskownicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: oo mamy krytyka literackiego IP: *.cec.eu.int 04.10.06, 16:26 a ja uwieeelbiam Zenobieeeee, szkoda, ze juz zajeta:) Zenobio, tak trzymaj! usciski twoj wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sugestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:35 1.proponuję wzbogacic bloga o fotki, najlepiej miejsc uczeszczanych przez epsy, co przyszlym epsom daloby jakis obraz-np ja chętnie obejrzłabym tę stołówkę jak również inne miejsca wspominane w blogu- Albania moga byc tylko linki do fotek, bo blogi maja zdaje sie ograniczona pojemnosc 2.mozna by tez zamiescic jakies inne linki- Bruxela, Lux itd uwaga: mahoniowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec_r. Re: sugestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:58 Zenobio tylko nie publikuj zdjec z pompowania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: sugestie IP: 87.65.153.* 04.10.06, 22:04 A ja najchetniej obejrzalbym te Zenobii kolezanki, Kryche no i te dwie inne.., wydaja sie byc dosc interesujace...hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec_r. Re: sugestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:08 To tylko wyobraznia ... epski staly w kolejce po wiedze, zeby zdac konkurs ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huuummmmmmm Re: sugestie IP: *.upc.chello.be 04.10.06, 22:08 huuummmmmmmmmmm!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: sugestie 05.10.06, 14:34 no wiesz, tak humkac w towarzystwie?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: sugestie 05.10.06, 14:38 zdjec z pompowania nie bedzie zalezy mi na pionie moralnym, nie chce aby mnie kolezanki za plecami palcami wytykaly i szeptaly - patrz, patrz, widzisz ja, jaka harda, a jak glowe wysoko nosi, a o tym, ze sie pompuje to cala komisja (tudziez inna instytucja) wie. wstyd i hanba dla prawowitego epsa!!! PS a Wam panowie to co tak zayobraznia pracuje?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: sugestie 05.10.06, 14:39 w kwestii zdjec kolezanek hmmmm, nie wiem czy sie zgodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:25 to moze tak tylko korytarze, tlum spieszacy sie do wyjscia, maszynki z kawa, takie rozne eurokrackie migawki- biurowe (i nie tylko) zycie urzedniczej elity i urzedniczych pionków (moze z ukrycia cos by sie dalo?) Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: fotki 05.10.06, 15:47 > biurowe (i nie tylko) zycie urzedniczej elity i urzedniczych pionków > (moze z ukrycia cos by sie dalo?) stary, masz minusa to proba werbunku agenta musze to zglosic adminowi, bo jak mi kiedys u drzwi stanie zaloga Dzi i mis kolabor.... czasy sa niebezpizczne, na wlasnym blogu mozna sie przejechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:14 hehe, agenci sa wszedzie powoli wychodzi to na jaw dzieki pis Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: fotki 05.10.06, 16:37 slowo agent jest wieloznaczne nie trzeba werbowac, aby miec agenta, wystarczy by jakas dzialalnosc jakiegos czlowieka w jakims chorym umysle uwidziala sie byc niebezpieczna, a juz pada slowo agent, czyz kiedys krolowie nie mieli agentow, a ich antenaci pewnie tez bez winy nie byli. szpiegowanie to jak sex, narkotyk, alkohol - wciaga i sam juz nie wiesz kiedy mowia o Tobie - agent Odpowiedz Link Zgłoś