04.10.06, 11:08
tradycyjnie zajrzyjcie na

epskazenobia.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: blog IP: *.28.81.51.coditel.net 04.10.06, 11:37
      Matko, dziewczyno, przeciez ty nie masz nic do powiedzenia. Na blog trzeba miec pomysl. Zenła.
      • Gość: P.Aff oo mamy krytyka literackiego IP: *.17-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.10.06, 11:41
        no to aniu zdradz jaki ty masz pomysl na bloga? a moze sama kiedys to robilas?
        Smialo wal zenobii po oczach
        • epska_zenobia Re: oo mamy krytyka literackiego 04.10.06, 14:16
          w zasadzie wiesz, kochana, zgadzam sie, nie jest to moze literatura najwyzszych
          lotow, ale jak na razie doskonale swoj warsztat, wiesz duzo czytam. Popatrz na
          ta mloda laske co dostala Nike - mloda a juz jaki talent, doceniono ja. Wiesz,
          nie aspiruje do literackiego Nobla, pewnie predzej dostane jakiegos bobla, ale
          sa ludzie czekajacy na new edition of Epska's Blog. I nie sa to glaby, ale tez
          Epsy. Nie podoba Ci sie - swiete prawo, ale jesli juz to powiedz co - szata
          graficzna, mysli przekazywane, idea... Wiesz o wszystkim mozna podyskutowac,
          ale trzeba miec argumenty. Jak sie nie ma - to sorry, ale lepiej wyslac maila
          na priva, sprawdzam poczte, slawa (a czy ja taka mam???) nie zawrocila mi
          jeszcze w glowie, i nie wyobrazam sobie aby nie moc wejsc w dyskurs
          intelektualny z czytelnikiem.

A poza tym Paw ma racje - jak nie tak, to jak - ten blog to moja piaskownica.
          Nie stoje na nia z rewolwerem w rece i nie zabraniam wejsc i poczytac. Pisanie
          do suflady to przezytek.

pozdrawiam
          • Gość: P.Aff Re: oo mamy krytyka literackiego IP: *.17-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.10.06, 14:27
            i jak tu nie kochac Zenobii? a jak komus sie nie podoba niech odpala wrotki i
            haldujudu z piaskownicy ;)
            • Gość: nowy Re: oo mamy krytyka literackiego IP: *.cec.eu.int 04.10.06, 16:26
              a ja uwieeelbiam Zenobieeeee, szkoda, ze juz zajeta:) Zenobio, tak trzymaj!
              usciski

twoj wielbiciel
              • Gość: ja sugestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:35
                1.proponuję wzbogacic bloga o fotki, najlepiej miejsc uczeszczanych przez epsy,
                co przyszlym epsom daloby jakis obraz-np ja chętnie obejrzłabym tę stołówkę
                jak również inne miejsca wspominane w blogu- Albania

moga byc tylko linki do fotek, bo blogi maja zdaje sie ograniczona pojemnosc

2.mozna by tez zamiescic jakies inne linki- Bruxela, Lux itd

uwaga:
                mahoniowy
                • Gość: ojciec_r. Re: sugestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:58
                  Zenobio tylko nie publikuj zdjec z pompowania ...
                  • Gość: nowy Re: sugestie IP: 87.65.153.* 04.10.06, 22:04
                    A ja najchetniej obejrzalbym te Zenobii kolezanki, Kryche no i te dwie inne..,
                    wydaja sie byc dosc interesujace...hmmmm
                    • Gość: ojciec_r. Re: sugestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:08
                      To tylko wyobraznia ... epski staly w kolejce po wiedze, zeby zdac konkurs ...
                    • Gość: huuummmmmmm Re: sugestie IP: *.upc.chello.be 04.10.06, 22:08
                      huuummmmmmmmmmm!!!!!!!!!
                      • epska_zenobia Re: sugestie 05.10.06, 14:34
                        no wiesz, tak humkac w towarzystwie?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
                    • epska_zenobia Re: sugestie 05.10.06, 14:38
                      zdjec z pompowania nie bedzie
                      zalezy mi na pionie moralnym, nie chce aby mnie kolezanki za plecami palcami
                      wytykaly i szeptaly - patrz, patrz, widzisz ja, jaka harda, a jak glowe wysoko
                      nosi, a o tym, ze sie pompuje to cala komisja (tudziez inna instytucja) wie.
                      wstyd i hanba dla prawowitego epsa!!!

PS a Wam panowie to co tak zayobraznia pracuje??????????????
                    • epska_zenobia Re: sugestie 05.10.06, 14:39
                      w kwestii zdjec kolezanek
                      hmmmm, nie wiem czy sie zgodza
                      • Gość: ja fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:25
                        to moze tak tylko korytarze, tlum spieszacy sie do wyjscia, maszynki z kawa,
                        takie rozne eurokrackie migawki-
                        biurowe (i nie tylko) zycie urzedniczej elity i urzedniczych pionków
                        (moze z ukrycia cos by sie dalo?)

• epska_zenobia Re: fotki 05.10.06, 15:47
                          > biurowe (i nie tylko) zycie urzedniczej elity i urzedniczych pionków
                          > (moze z ukrycia cos by sie dalo?)

stary, masz minusa
                          to proba werbunku agenta
                          musze to zglosic adminowi, bo jak mi kiedys u drzwi stanie zaloga Dzi i mis
                          kolabor....
                          czasy sa niebezpizczne, na wlasnym blogu mozna sie przejechac...
                          • Gość: ja Re: fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:14
                            hehe,

agenci sa wszedzie
                            powoli wychodzi to na jaw
                            dzieki pis
                            • epska_zenobia Re: fotki 05.10.06, 16:37
                              slowo agent jest wieloznaczne
                              nie trzeba werbowac, aby miec agenta, wystarczy by jakas dzialalnosc jakiegos
                              czlowieka w jakims chorym umysle uwidziala sie byc niebezpieczna, a juz pada
                              slowo agent, czyz kiedys krolowie nie mieli agentow, a ich antenaci pewnie tez
                              bez winy nie byli.
                              szpiegowanie to jak sex, narkotyk, alkohol - wciaga i sam juz nie wiesz kiedy
                              mowia o Tobie - agent

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka