Dodaj do ulubionych

szukam pracy......

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:38
witam. szukam pracy od zaraz. mam 32 lata,i jestem doswiadczonym
kierowca .Mam prawo jazdy katBi wlasny transport dostawczy.Jezdzilem bardzo
czesto za granice i w kraju.Moge podjac współprace z jakas firmą transportową
na mały transport do 3,5 t.posiadam busa marki fiat ducato. szukam tez pracy
fizycznej.Pracowałem dwa mies.w Szwecji jako pomocnik rolny.Po pokazaniu
umiejetnosci w tym gosp. dostalem odrazu traktor i fadrome do
jazdy.Pracowałem takze na budowie w W-wie przy pracach wykonczeniowych
(malowanie,re-gipsy,szpachlowanie,wylewki,murowanie,stawianie konstrukcji) i
wiele innych.podejme jakąkolwiek z tych prac od zaraz .Prosze o
kontakt:+48509179750 lub meil: iras1974@tlen.pl

Poadrawiam. Irek
Obserwuj wątek
    • Gość: iw78 Re: szukam pracy...... IP: *.centertel.pl 25.11.06, 18:52
      Ty chyba ostatnio często się tu "ogłaszasz". Spróbuj na gratce lub innych stronach internetowych gdzies w Twoich okolicach...może bardziej Ci się poszczęści :)
      Pozdrawiam i zyczę powodzenia.
      • Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 20:10
        Hallo Iw jak zobaczylam Cie w rubryce szukam pracy od razu sie ucieszylam,ze
        przyjedziesz,a to byla tylko odpowiedz.Martwie sie o XXX juz dawno mi nic nie
        przyslal moze jest chory.
        • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 20:45
          hi hi Ty mnie chcesz naprawde poznać osobiście ;))
          Widzę, że tęsknisz za xxx.On już faktycznie kiedyś brał udział w dyskusji z Tobą...szukał "żony" dla przyjaciela :)) Zbliżają się święta, napewno zjawi się aby złożyć Ci życzenia :):):) Nie zamartwiaj się :))

........................................
          W podróż przez życie zabieraj ze sobą wszystkie napotkane uśmiechy!
          • Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 20:49
            Hej Hej Hej odczep sie od mojego xxx ja Ciebie nie chce z nim poznac teraz jest
            kolej na mnie ja chce go poznac chyba sie wybiore w tym celu do Polski.
            • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 21:07
              hi hi czy ja coś mówiłam że chce go poznać? Ani słowka...Nie jestem zainteresowana. Masz więc wolną drogę ;P

• Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 21:13
                A no dzieki raczki z daleka prosze od xxx,bo inaczej bedziesz miala ze mna do
                czynienia a to dopiero zrobie ci awanture. gdzie on sie podzial? Znow
                chcialabym jakis piekny poemat ,albo piekna piosenke musisz przyznac ,ze jest
                bardzo romantyczny, nieprawdaz?
                • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 21:25
                  Nie obawiaj się..no chyba że...;p
                  Czy jest romantyczny...hmm...czy ja wiem :))

• Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 21:29
                    No madam uwazaj sobie dla mnie jest romantyczny i to bardzo nie musisz mi tej
                    przyjemnosci romantyzmu odbierac i mowic,ze tak nie jest
                    • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 21:34
                      No dobra...widać ze ma słabość do Ciebie...:))I widać też, że Ty masz do niego jakieś "ciągoty" ...co na to mąż??;)

• Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 21:48
                        Cos ty on nie musi nic wiedziec tak czy inaczej nie rozumie polskiego.Wiec to
                        co powiem musi wierzyc niema innego wyjscia.
                        • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 22:22
                          No to ładnie...bez komentarza...;) :P
                          Ten Twoj men napewno się wkrótce odezwie...jak to przeczyta hihi

p.s. znów się nam oberwie, ze "podpięłyśmy" się pod czyjś wątek, w dodatku gadamy nie na temat...:))

• Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 22:26
                            No to najwyzej sie nam oberwie.On nie jest jeszcze moj men,no ale jakas
                            piosenke moglby juz przyslac bo on wybiera takie piekne piosenki.Tesknie juz
                            za tym tylko sie boje,ze moze jest chory nie ma mu kto cos cieplego do jedzenia
                            podac albo tabletki moze jest zawrotny (w glowie) Jak myslisz.?
                            • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 22:46
                              Rozbrajasz mnie hihi...nic mu tam nie jest, nawet jesli go coś boli to pomarudzi i tyle. Wiem, wiem jestem bez serca...
                              Nie wiedziałam, ze dasz się złapać na jedną czy dwie piosenki ;p Prawie się zakochałas ;))

• Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 23:08
                                A tak chyba nie watpisz w piosenkach.Jak on jest 3x to musi byc okropnie
                                gruby,ale niemcy mowia tacy ludzie sa stabilni.
                                • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 23:33
                                  Tajemniczy powiedziałabym...anonimowy ;)
                                  hmm...stabilny? Ty już chyba nie musisz szukac stabilizacji, co???

• Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 23:35
                                    A ty skad wiesz tu chodzi o stabilnosc,ze jest gruby i wiatr go nie pociagnie
                                    • Gość: Celina Re: szukam pracy...... IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.06, 23:38
                                      Chlopak szuka pracy a my piszemy o pie..ch.Ale nie szkodzi.Iw kiedy sie do
                                      nas wybierzesz?
                                      • iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 23:53
                                        Nie wiem kiedy...:)Kiedyś pewnie się spotkamy. Pozdrawiam i życze dobrej nocy.

• iw78 Re: szukam pracy...... 25.11.06, 23:48
                                      hihi w zyciu bym o tym nie pomyslała ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka