kttosia 07.12.06, 08:12 proponuje taki wątek dla odprężenia ;-) Ja miałam pytanie w teście o Unii: Choroba wściekłych krów to inaczej: i tu cztery możliwości do wyboru: encecośtam (właściwa odpowiedź), tuberculosis, malaria i coś czwartego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:05 to przynajmniej mialas cos wesologe, ja miales same nudne pytania o kompetencje i procedury decyzyjne Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:11 ja pamietam cos takiego ABCD to 1. BSCDF 2. IJFBKLJ 3. LKFNLK 4. ABDGE mniej wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:15 AC/DC do to znam, ale ABCD? 'To na pewno jakas pulapka byla! Odpowiedz Link Zgłoś
kontraktowiec Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:33 ENCEPHALOPATHY a dokladnie: Bovine spongiform encephalopathy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:38 no coz, wyklinalem na studiach na ta lacine, ze do niczego niepotrzebna, ale teraz sie przydaje..... To akurat bym zgdal w 5 sekund, w przeciwienstwie do najprostszego nawet zadania z procentami...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: najgłupsze pytanie w testach IP: *.europarl.eu.int 07.12.06, 09:56 tez bym to pytanie odgadl bez problemu :) Przypominam sobie natomiast pytanie z mojego testu: Dyrektywa 913/93 mowi ze, zwana rowniez dyrektywa EBA mowi ze: - fvgjopabgvjad - dfuhyasfu - dfbgiggsg - dfghoighjio i strzelaj tu czlowieku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: najgłupsze pytanie w testach IP: *.upc.chello.be 08.12.06, 21:41 to musialo byc rozporzadzenie - w referencjach dyrektywy najpierw podaje sie rok, a potem numer ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kttosia na chwile Re: najgłupsze pytanie w testach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 09:33 jaqbsky a jaka była włąsciwa odpowiedź ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:39 do dzis nie wiem, te skroty widzialem pierwszy raz w zyciu a poza tym teraz te litrerki wpisalem przypadkowo, po prostu dla pokazania zasady dzialania pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: najgłupsze pytanie w testach IP: *.kline-europe.com 07.12.06, 09:47 ABCD may mean: A mnemonic for memorizing essential steps in resuscitation. See ABC (first aid). ABCD (ethnic slur), an ethnic slur used to refer to East Indian Americans, which is an initialism for American Born Confused Desi. ABCD is an acronym devised in 1985 to make it easier for patients to know what to look for in terms of a possible melanoma. ABCD stands for Asymmetry, Border irregularity, Color variation, and Diameter (greater than 6 millimeters), as properties of a mole that may indicate melanoma. ABCD was also a saying in World War II that means America, Britain, China, and the Netherlands. ABCD also stands for Asset-Based Community Development ABCD are the first 4 letters in the Latin alphabet AB/CD is a Swedish AC/DC tribute and cover band from Stockholm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanica Re: najgłupsze pytanie w testach IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 07.12.06, 09:48 najglupsze pytanie to ja znalazlam raz w ksiazce, co prawda, a nie na konkursie, w Ultimate EU Test Book: "W filmie Ocean's Eleven Catherine Zeta-Jones gra agentke: a)Interpolu, b) Europolu, c)CIA, albo: d)w ogole nie ma takiej postaci w filmie" :))))) debilne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 09:54 a moze to jakies UFO przeprowadza na nas eskperymenty a nam naiwnym sie wydaje, ze to jakis konkurs EPSO????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziamdzia Re: najgłupsze pytanie w testach IP: 149.156.14.* 07.12.06, 12:35 Kttosia, mnie tez dopadło pytanie o chorobę wściekłych krów ;) Na szczeście to pytanie jest o tyle proste, ze jak sie wie, ze to inaczej BSE to bez probelmu można wydedukować :) Odpowiedz Link Zgłoś
polished Re: najgłupsze pytanie w testach 07.12.06, 20:43 proste ale mialem chwile zawahania z opcja b czyli foot and mouth disease. pol Odpowiedz Link Zgłoś
nina2711 Re: najgłupsze pytanie w testach 08.12.06, 17:25 Też miałam pytanie o chorobę wściekłych krów. A w teście zawodowym miałam pytanie co zrobię jeśli ktoś obcy będzie wchodził do mojego biura przez okno. :) Test był dla gr. III w CAST 25. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaamerykanka Re: najgłupsze pytanie w testach 09.12.06, 16:04 Autentyczne pytanie z testów dla kontraktowych (EU-25): Kto jest odpowiedzialny za twoją karierę: a) nikt b) twój szef c) instytucja, w której pracujesz (chyba, nie pamiętam dokładnie sformułowania) d) ty sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru Re: najgłupsze pytanie w testach 10.12.06, 17:12 no przeciez jak widze takie pytania to mam wrazenie, ze uwazaja nas za debili Odpowiedz Link Zgłoś
nina2711 Re: najgłupsze pytanie w testach 11.12.06, 10:51 Hm... cos w tym jest. :) Trzeba brac pod uwage, ze kazde takie pytanie jest punktowane. Dodam jeszcze tylko, ze na II cz. CAST25 gr. III mialam jeszcze pytanie o Prawo Parkinsona... Odpowiedz Link Zgłoś