Gość: mietek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:26 Mam zamiar wyjechać z tą firma. Może ktoś u nich pracował i może podzielić się opinią. Praca jest w okolicach Emmeloord w Holandi. Dziękuje za opinie. Ewentualnie mój numer GG 7239117. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thajfun Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 22.01.07, 11:41 Witaj pracowałem w Holandii z ludzmi z tej firmy no i nie narzekali.Kasa na czas ,dojazd do pracy zapewniony.Firma (biuro pracy)z tego co wiem jest solidna ,pewnie się spotkamy w Emmeroold też się wybieram.Masz pytania to pisz e-mail thajfun@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
thajfun Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 29.01.07, 19:44 Witaj Mietek daj cynk jeśli masz jakieś wieści z NIEUWLANDu gramy do tej samej bramki .Tylko czy skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonski Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:43 Kiedy sie wybieracie z nimi Może coś konkretniejszego o nich powicie. Mój numer GG 5523509 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.lomza.mm.pl 08.02.07, 18:50 mam wyjechać z tą firmą może już coś wiecie na temat wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:33 Czy nikt o nich nic niewie a może nik z nimi nie jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manienka Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.lipno.com.pl 22.02.07, 15:00 podaje gg napiszcie 4087862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonski Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:22 Cos leca w kulki Nie otrzymuja pozwolen poniewaz zmienia sie rzad i czekaja na decyzje o otwarciu rynku pracy (coś nie chce mi sie w to wierzyc) Co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manienka Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.lipno.com.pl 27.02.07, 20:42 Wonski masz racje!! Do tego wciąz te bajki ,ze wydaja pozwolenia alfabetycznie! Ja jutro bede dzwonić,zobacze co powie. Ale z tego co czytam,obecny rzad ,ktory pracuje odd 19.marca nie jest za rozszerzeniem rynku pracy. Ta ustawę musi przegłosować parlament Haski ktory ma przerwe wiosenna do 5 marca.Czyli opowieści pt: ze nie wydaja pozwoleń do 1 marca czekajac na wynik gosowania sa bzdura. Nie wiem czemu tak manipuluja człowiekiem zamiast powiedzieć prawde np. nie ma pracy czy za pozwoleniem czeka sie np 100 dni i wtedy by było wiadomo co jest grane. A tak dzwonimy, łudzimy się czekamy a agencja opowiada wciaz ta samą śpiewke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manienka Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.lipno.com.pl 02.03.07, 18:53 Nie licz na ta firme- to oszuści!!!!!!!!!!!!!! napewno nigdzie nie pojedziesz. To sa tylko czcze obietnice. Straciłam 3 miesiace i mase kasy na telefony, ktorych w tej firmie nikt nie odbiera, mimo iz podane są trzy. Po 3 miesiacach przyszedł sms by szukać sobie innej firmy. Ta Baba w tej agencji to oszustka wymyslająca same bzdury. UWAZAJCIE!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 08:47 Oszuści Ja również starałem się o prace u tej babu I nic Uważajcie na mich Odpowiedz Link Zgłoś
ciesia Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 23.06.07, 10:42 Aha i jeszcze cos dlaczego masz jakes "ale" tylko do mnie , czyzbys nie czytaj reszty postow?Sporo ludzi tez ma zla opinie na temat tej firmy nie tylko ja. Radze poczytac.A ty jetes jedyny ktory" grasz do tej samej bramki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonski Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 11:33 czy cos sie tam zmieniło czy dalej ta baba ścieme wali Odpowiedz Link Zgłoś
ciesia Uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 06.05.07, 16:17 Uwazajcie na ta firme a w szczegolnosci ta kobieta. Ja ja dobrze znam osobiscie. Caly czas slysze zle opinie na jej temat, ludzie skarza sie ze sciemnia z pozwoleniami, ludzie przyjezdzaja do pracy i siedza w domu tygodniami i na dodatek musza placic za zakwaterowanie. Kto to widzial i jeszcze 50 euro tyg, gdzie u innych firm mniej, duzo mniej. A ten tajfun to chyba jakas jej wtyka albo ona promuje swoje biuro. Uwierzcie i dajcie siobie lepiej spokoj, jest pelno posrednikow ktorzy chetnie przyjma do pracy wiem to bo od jakiegos czasu mieszkam w holandii. pOWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
thajfun Re: Uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 21.06.07, 17:43 ciesia napisała: > Uwazajcie na ta firme a w szczegolnosci ta kobieta. Ja ja dobrze znam > osobiscie. Caly czas slysze zle opinie na jej temat, ludzie skarza sie ze > sciemnia z pozwoleniami, ludzie przyjezdzaja do pracy i siedza w domu > tygodniami i na dodatek musza placic za zakwaterowanie. Kto to widzial i > jeszcze 50 euro tyg, gdzie u innych firm mniej, duzo mniej. A ten tajfun to > chyba jakas jej wtyka albo ona promuje swoje biuro. Uwierzcie i dajcie siobie > lepiej spokoj, jest pelno posrednikow ktorzy chetnie przyjma do pracy wiem to > bo od jakiegos czasu mieszkam w holandii. > pOWODZENIA Zalecam ciesi porządną terapie u psychoanalityka.Nie jestem WTYCZKĄ tylko tam pracuje.Bzdury piszesz i tyle ja mam prace od pierwszego dnia pobytu (12-04-2007)a sfrustrowanym babom mówię stanowcze NIE!!! Ps. pisz polskie znaki (ą,ę,ż,ó)bo nie idzie tego czytać POZDRO! Odpowiedz Link Zgłoś
mietek291 Re: Uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 22.06.07, 12:34 Thajfun nie wiem jak Ty ale ja mam same złe doświadczenia z Nieuwlandem. Baka z całym szacunkiem dla niej p.....rzy od rzeczy. Od stycznia mnie zwodziła. Szkoda słów i nerwów oraz pieniędzy wydanych na telefony do niej. Dla mnie to OSZUŚCI oby mniej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
ciesia Re: Uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 23.06.07, 10:38 No to Ci sie udalo Tajfun:)Ale moze jeszcze sie przejedziesz, nie wszystko jest takie kolorowe jak sie wydaje.Pozdrawiam wzajemnie chociaz to nie stosowne w tego rodzaju postach ktore obrazaja. I do konca nikt nie wie, czy nie jestes WTYKĄ bo niby skad. A co to psychoanalityka a moze lepiej psychiatry to moze ty po jakims czasie bedziesz musial sie udac. To nie jest forum w ktorym obraza sie ludzie lecz wymienia spostrzezeniami i doradza, jak mam swoje zdanie na ten temat, ty swoje wiec staraj sie nie obrazac nikogo i nie szukac jakichs problemow w pisania "A" CZY ", Ą" bo to nie odwroci tematu na inna droge. To ze ty komus zwrocisz uwage na pisownie i obrazisz nie sprawi, ze ludzie Ci uwierza bo tu nie chodzi o takie rzeczy tylko o rzetelne informacje o tej firmie. Aha nie sadze, zeby to bylo trudne do przeczytania bo wszyscy tak pisza a jesli dla Ciebie jest to zbyt trudne to nie czytaj:)! Ja rowniez mam informacje z 1 reki:) Odpowiedz Link Zgłoś
thajfun Re: Uwazajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 23.06.07, 22:14 Bardzo przepraszam za moje niestosowne pisanie.Nikogo nie chciałem obrazić(poniosło minie).Zrozum, że jeśli bym tak nie napisał to pewnie nikogo by to nie ruszyło a ja pracuje, jestem zadowolony i naprawdę nie jestem WTYKĄ (jak zabolało)Jeszcze raz bardzo przepraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziaczekr work today 05.07.07, 10:53 Hej, a słyszałas cos moze o Work Today? Bo mam z nimi jechac i zastanawiam sie czy warto. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
marzena36 Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 24.06.07, 13:49 Dzien dobry Wszystkim zadowolonym a szczegolnie tym poszkodowanym.Bo byc moze i ja juz wsrod nich jestem. Moi drodzy ja mam pomysl aby troche Tej BABIE -naszej rodaczce trroche krwi popsuc!!!!.przez uzyskanie informacji w organizacji gdzie jest zarejestrowana i tam zglosic,ze to oszustka i naciagarka!!!! Bo tam i Tajfun n ie pomoze.A swoja droga,to szkoda,ze nas nasza rodaczka robi w konia a co tu mowic o Holendrach prawda?Pozdrawiam marzena ps.powiadomie Was o wszczetych krokach oraz o trzymanych informacjach.Bo musicie wiedziec w Emmeloord mieszka i okolicy mieszka duzo Polek i to normalnych Polek.ktore nie robia szkody Swoim Rodakom a wrecz przeciwnie,pomagaja Im.Pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
ciesia Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 24.06.07, 17:54 marzena36 daj napisz na gazetowego moze cs poradzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena36 Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 26.06.07, 18:59 Wczoraj dowiedzialam sie,ze jedno z moich dzieci moze jechac na wakacje do Holanii/bylo na liscie rezerwowej!/.Totez chce prosic Kogos z Organizacji Humanitarnej aby pomogl mnie i wszystkim poszkodowanym w rozwiazaniu problemu firmy z Emmeloord.Oby kolejni nasi rodacy nie mieli klopotow.O dalszych poczynaniach i otrzymanych wiadomosciach,bede informowala Was na tym forum.pozdrawiam marzena Odpowiedz Link Zgłoś
marzena36 Re: !!! Pilne!!! Co wiecie o firmie Nieuwland 29.06.07, 16:47 Dzien dobry! Wszystkie informacje przekazalam Pani z Holenderskiej Organizacji Pomocy Dzieciom z Regionu Emmeloord.Lacznie z wydrukami z Forum,Forum Europa oraz Forum -czarna lista.Pani byla zaskoczona praktyka zatrudniania i klamstwa.Powiedziala,""moze cos Wam pomoge,poprzez Wydzial handlu -w Polsce a w Holandi KvK.Ponoc jest to odpowiednik.Poczekamy.To tyle! Pozdrawiam.marzena Odpowiedz Link Zgłoś