Dodaj do ulubionych

Konkurs AST/23/06

IP: *.access.telenet.be 13.03.07, 18:44
Do ludzi po konkursie AST/23
Dzis probowalam dowiedziec sie konkretow tzn kiedy drugi etap-najpierw nie
chcieli powiedziec,ale potem cos ,,wyciagnelam,,-ciagle sprawdzaja
kandydatury na podstawie przeslanych dokumentow i info bedzie pod koniec
marca lub w kwietniu,a egzamin podobno raczej najpredzej w srodku maja
Obserwuj wątek
    • Gość: ElkA Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.tpnet.pl 13.03.07, 20:04
      Dzieki za informacje. Ja też juz z niecierpliwością czekałam. Czyli jeszcze
      dużo czasu, grzebią w papierzyskach...
    • Gość: atram Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.access.telenet.be 13.03.07, 20:41
      A ja dziennie po kilka razy sprawdzam skrzynke, by wreszcie wiedziec co dalej.
      Z tego wynika, ze nie ma co sie denerwowac kazdego dnia. Dziwi mnie tylko, ze w
      ostatnim liscie napisali, ze rezultaty beda "prawdopodobnie na poczatku marca".
      Powodzenia dla wszystkich oczekujacych na odpowiedz w zwiazku z AST/23/06.
      • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.access.telenet.be 13.03.07, 22:22
        Jestes z Be zadzwon do epso-wytrwalosci w oczekiwaniu na kontakt telefoniczny :-
        )))a nie wysluchiwanie automatycznej sekretarki...bo na maile nie odpowiadaja
        n/t powiedz,ze slyszales (to co napisalam)i ze chcesz potwierdzenia....
    • kttosia wielkie dzięki za info 14.03.07, 07:44
      qsiło mnie już od jakiegoś czasu żeby napisac do epso z pytaniem kiedy wg nich
      jest początek marca ;-)
      dla mnie to w sumie dobra wiadomość bo zmieniam prace i ciesze sie że od samego
      początq nie będzie mi ten egzamin wisiał nad głową
    • Gość: fifibrindacier Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.eesc.europa.eu 14.03.07, 09:36
      Ann, ty na administratorskim stanowisku, prawa reka dyrektora w Komisji i na
      ast ...???
      • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.cec.eu.int 14.03.07, 12:24
        zostaw ten glupi komentarz dla siebie i pisz n/t....A jak masz inne info to
        podziel sie z zainteresowanymi....
        • Gość: gosc Re: Konkurs AST/23/06 IP: 136.173.62.* 15.03.07, 09:39
          > zostaw ten glupi komentarz dla siebie i pisz n/t....

no nie noo, An, fifi zacytowal tylko to co ty na innych forach wypisujesz, wiec
          co sie rzucasz, ze glupi komentarz?

aha, i nie uzywaj skroto ktorych nie znasz (n/t), zwlaszcza na egzaminie hehe
    • Gość: syl Konkurs AST/23/06 IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 14.03.07, 13:10
      dzieki za info,powodzenia i moze do zobaczenia w maju
    • Gość: pav prasowy a co tam wysylam IP: *.133-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.07, 13:17
      bede pracowac w bylym w luxie ;)

Serdecznosci
      PD
      • Gość: anbxl nowe info na pismie IP: *.cec.eu.int 14.03.07, 16:45
        Po naciskach,a wlasciwie reklamacji reklamacji dostalam dzis pisemna
        odpowiedz,ktora jest troche inna od tej uslyszanej wczoraj...bo mowia o
        egzaminach przed wakacjami,a wiec to i moze byc czerwiec
        ----------------------------------------------------------------
        Vous devriez être informée avant la fin de ce mois de votre
        admission/non-admission à la suite des épreuves. Les tests pratiques et oral
        devraient dès lors avoir lieu avant l'été. Des informations plus détaillées
        vous seront envoyées très prochainement.

• Gość: atram Re: nowe info na pismie IP: *.access.telenet.be 14.03.07, 20:57
          No to wedlug mnie wyniki moga byc jutro lub nawet za dwa tygodnie. Praktycznie
          nie okreslaja scisle kiedy to bedzie. Interesujace jest to, ze prawnie od
          rozpoczecia konkursy tzn.daty zamkniecia zgloszen maja 9 miesiecy, by ow
          konkurs zakonczyc. Skoro egzaminy moga byc przed wakacjami to maja czas aby
          zakonczyc wszystko do chyba 9 czerwca jedynie. Ciekawe jak to bedzie dalej.
          • byly_eurokrata epsia matematyka 9=18 15.03.07, 20:13
            Gość portalu: atram napisał(a):
            Interesujace jest to, ze prawnie od
            > rozpoczecia konkursy tzn.daty zamkniecia zgloszen maja 9 miesiecy, by ow
            > konkurs zakonczyc.

A co to znaczy "prawnie"
            W konkursie dla tlumaczy polskich bylo tak, ze
            - konkurs ogloszono w maju 2005 roku
            - udzial w preselekcji trzeba bylo potwierdzic do polowy sierpnia 2005
            - preselekcja byla 11.11.2005
            - wyniki ustnego 18.10.2006, czyli od ogloszenia do wynikow poltora roku a nie
            9 miesiecy

i nie bylo z tego powodu zadnych "prawnych" klopotow
            • Gość: atram Re: epsia matematyka 9=18 IP: *.access.telenet.be 15.03.07, 20:28
              Mowiac prawnie mam na mysli termin jaki napisany zostal w OJ tzn Oficjanym
              Dzienniku, na konkurs AST/23/06 pisze, ze od daty zamkniecia skalania zgloszen
              do konca konkursu bedzie 9 miesiecy. A to jaki tam konkurs byl kiedys dla
              tlumaczy, to mnie naprawde nie interesuje i nie mam pojecia co podali wowczas w
              OJ, ktory jest jedynym prawnym dokumentem z informacjami co do ow konkursu.
              • byly_eurokrata Re: epsia matematyka 9=18 15.03.07, 21:53
                gratuluje wiary w OJ,
                modlisz sie do niego co wieczor? Moze to pomoze, bo co sie stanie, jak konkurs
                sie nie zakonczy w 9 miesiecy? Prokurator jakis sformuluje akt oskarzenia? Kary
                umowne beda? A moze rozwiaza EPSO za kare?
                • Gość: gosc Re: epsia matematyka 9=18 IP: *.l.strato-dslnet.de 15.03.07, 22:27
                  Byly, czemu ty jestes taki sfrustrowany i czepiasz sie inny - nie poszlo ci na
                  ostatnim egzaminie, to wyluzuj, a nie czepiaj sie innych. i zyj prawdziwym
                  zyciem, a nie tym na forum - bo mam wrazanie, ze nie ma watku bez twoich
                  przemyslen.
                  • byly_eurokrata Re: epsia matematyka 9=18 16.03.07, 06:56
                    Gość portalu: gosc napisał(a):

> Byly, czemu ty jestes taki sfrustrowany i czepiasz sie inny - nie poszlo ci
                    na
                    > ostatnim egzaminie
                    - po pierwsze primo ja juz jestem na liscie rezerwowej, po drugie primo ostatni
                    konkurs to byl moj dodatkowy, zeby sie dostac na druga lista, poszedl mi o
                    wiele lepiej niz myslalem i o wiele lepiej niz pierwszy nawet. Czy dostane sie
                    do grupy najlepszych, zobaczymy

>a nie czepiaj sie innych. i zyj prawdziwym
                    > zyciem, a nie tym na forum
                    Dziekuja za porady psychologiczne typu przedostatnia strona czasopisma "Pani
                    domu". Nie bede po raz 15-ty zajmowal stanowiska co do takich hasel, bo to
                    troche nudne
                    Co do "czepiania" - przeczytaj chronologicznie, najpierw jako praktyk zwrocilem
                    uwage, ze nie ma co liczyc na 9 miesiecy, w zupelnie neutralnym tonie. Ale na
                    zblazowana uwage to ja tez potrafie odpowiedziec w zblazowanym tonie, to zadna
                    sztuka.
                    Zycze milego dnia i wszystkim, by ich konkurs trwal jak najkrocej oraz skonczyl
                    sie sukcesem
                    • Gość: gosc Re: epsia matematyka 9=18 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.07, 09:45
                      oj byly, czytelniku Psychologii itp, jestes po prostu zalosny - forum to chyba
                      dla ciebie substytu prawdziwego zycia, nie ma watku, gdzie bys nie wtracil
                      swoje 3 groszy, czasami nawet o 6 rano, chlopie wyluzuj.
                      • byly_eurokrata Re: epsia matematyka 9=18 16.03.07, 10:20
                        Gość portalu: gosc napisał(a):

> forum to chyba dla ciebie substytu prawdziwego zycia...

Drogi gosciu, troche wtorny to argument, bo juz raz padl, nie wnosi nic nowego.
                        Idac Twoim tokiem myslenia: forum to chyba dla ciebie substytut kompleksu
                        pedagoga, bo probujesz wychowywac innych ludzi na podstawie pseudoanaliz
                        psychologicznych. Wylyzuj wiec troche, jeden lubi ogorkowa, drugi pisanie bdzur
                        na forum o godz. rano.
                        Czy ten co lubi, ma prawdziwe zycie, a ten co pisze na forum substytut? Gosc ma
                        odpowiedz. Chyle czolo.
              • byly_eurokrata Re: epsia matematyka 9=18 15.03.07, 22:05
                i Atram, specjalnie dla ciebie rzucilem okiem na ogloszenie w OJ o konkursie
                dla tlumaczy,
                znalazlem tam taka bajke z mchu i paproci pt. "konkurs potrwa od momentu
                potwierdzenia udzialu w preselecku ok. 9 miesiecy".......

To tez byl jedyny "prawny" dokument dotyczacy tego konkursu....
    • Gość: gosc Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.cec.eu.int 15.03.07, 09:22
      Nie chce byc zlosliwa,ale tu znow wychodzi typowe pieniactwo Anbxl.
      Wydzwaniac,reklamowac,ochrzaniac,dopytywac-pytam po co? Co to zmieni,ze EPSO
      udzieli (lub nie) Ci informacji? Nie zmieni to dokladnie NIC ani dla Ciebie ani
      dla innych zdajacych,wiec po co bic piane? Lepiej grzecznie czekaj i zakuwaj.
      A swoja droga po Twoich ostatnich wystepach na tym forum dalabys juz spokoj i
      usunela sie w cien kobieto...
      • Gość: kasia Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:39
        a ja musze przyznac, ze z checia sie "doinformowalam". zreszta nie widze w tym
        nic dziwnego, ze sie dziewczyna probuje czegos dowiedziec- sami pisali, ze info
        bedzie na poczatku marca, a jest juz polowa miesiaca i nic.... a mysle ze
        wiekszosc osob chociaz w przyblizeniu chcialaby wiedziec jak planowac sobie
        czas. wiec co to za pieniactwo dopytywac sie, jesli druga strona sama wyznacza
        jakies terminy a potem ich nie dotrzymuje???????????
      • Gość: anbxl do gosc IP: *.cec.eu.int 15.03.07, 12:42
        To jest twoje zdanie i zachowaj dla siebie-zadnych wystepow nie bylo-nie znasz
        mnie i wierzysz w jakies smieszne i idiotyczne,,konstrukcje,,to twoja
        sprawa.Piszesz nie n/t,skoro post ciebie nie interesuje to nie musisz czytac ,a
        tym bardziej bez sensu komentowac..........Jak widac info nie jednemu przydalo
        sie,a w moim wypadku chodzilo o ustalenie wyjazdow itp biorac pod uwage
        egzaminy.A wiec w przyszlosci odpusc sobie,,glupawy,,komentarz kompletnie nie w
        temacie
        • Gość: XxX Re: do gosc IP: *.cec.eu.int 15.03.07, 14:16
          Anbxl,jestes bezczelna ze swoimi komentarzami i tonem na tym forum. Niby chcesz
          pomagac,niby dzielisz sie informacjami,ale mam wrazenie,ze to tylko po to,aby
          zablysnac. Uswiadom wreszcie sobie,ze dla wielu ludzi od dawna jestes smieszna
          osobka,a odkad zdemaskowano twoje klamstwa, budzisz juz tylko usmiech
          politowania...
          • Gość: atram Re: do gosc IP: *.access.telenet.be 15.03.07, 17:48
            Moim zdaniem to jest forum na ktorym kazdy ma prawo sie wypowiedziec. Nie chce
            brac zadnej ze stron, ale pragne zwrocic uwage na to, ze AnBxl piszac swoj post
            nikomu kzywdy tym nie zrobila. Jestesmy osobami doroslymi, mam nadzieje, i do
            nas nalezy ocena tego,czy jej wierzyc lub nie. Sam fakt, ze ktos pisze post nie
            oznacza, ze wiadomosc ma jakakolwiek moc prawna itd. Chcesz wchodzic tu i
            czytac OK, ale nie ma sensu sie klocic. Prosze Was Polacy nie zachowujmy sie
            jak margines. Osoby starajace sie o prace w Unii powinny miec przeciez na tyle
            kultury, by nie atakowac jeden drugiego w taki sposob.
          • Gość: anbxl Re: do xxx IP: *.cec.eu.int 15.03.07, 18:03
            dla ciebie to sa klamstwa,dla mnie tez klamstwa,ale w innym wydaniu,bez
            komentarza...No i pisz n/t,jak mnie jakis temat nie i,nteresuje to nie pisze,a
            ciebie nie interesuje,ale musisz skrytykowac co innym moze przydac sie-info,a
            wiec komentuj dalej....
            ps najlepsze jest to ze teksty nie sa podpisane nickami tylko gosc,xxx etc :-)))
            • Gość: m Re: do xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:23
              nie wiem czemu ma sluzyc ta ciagla krytyka anbxl. przeciez to dziecinada drodzy
              europracownicy
              • Gość: anbxl Re: do m IP: *.access.telenet.be 15.03.07, 18:56
                ja wiem ...jezeli chodzi o 2-3 osoby,a reszta to pewnie chce siebie docenic,bo
                latwo jest krytykowac kogos kogo sie nie zna(no oprocz asiuni,bo ona mnie
                zna,ale chyba jest za daleko :-)).Ja nie mam sobie nic do zarzucenia i nie
                zamierzam po kilku glupich komentarzach zaprzestac wymiany info...Po to jest to
                forum,zeby sobie pomagac i wymieniac info...
                • Gość: papatya73 Re: odnosnie anbxl i bylego_eurokraty IP: *.180-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.03.07, 22:15
                  Zupelnie nie wiem, o co niektorym osobom chodzi na tym forum.
                  Anbxl chce jedynie podziekowac za podzielenie sie informacja, jaka uzyskala z
                  espo.
                  Odnosnie bylego_eurokraty, to musze przyznac, ze czytajac jego komentarze
                  zawsze cenie sobie rzeczowosc i precyzyjnosc z jaka udziela odpowiedzi. Osoba,
                  ktora wie gdzie szukac informacji, ma trafne uwagi i twardo stapa po ziemi.
                  Wydaje mi sie, ze nalezy bylemu jedynie za to podziekowac, a nie krytykowac!
    • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06-nowosc IP: *.cec.eu.int 21.03.07, 14:21
      Wlasnie przed chwila dostalam wiadomosc w webdor,ze zarezerwowano sale na
      konkurs Ast/23/06 na 10/05-tylko nie wiem jeszcze czy to po to,zeby omawiac ten
      konkurs czy na druga czesc egzaminow...
      • Gość: oj an, an Re: Konkurs AST/23/06-nowosc IP: *.cec.eu.int 23.03.07, 10:58
        Twoja mitomania jest wielka.
        nie wprowadzaj ludzi w blad bo w zadnym webdorze nic takiego o czym piszesz
        niema.

dla nie zorientowanych moze i posiadasz tajemna wiedze ale dla mnie to nie
        jestes czarodziejem ani nawet wiedzma;))
        • Gość: anbxl Re: do poprzednika IP: *.access.telenet.be 23.03.07, 18:42
          Pewnie zle sprawdzales,albo nie masz dostepu,zle sprawdziles????-moge ci wyslac
          potwierdzenie na priva.Nawet dzis na obiedzie inni Polacy tez o tym mowili...
          • Gość: kto o tym mowil Re: do poprzednika IP: *.upc.chello.be 23.03.07, 21:28
            Prosze oto moj e-mail czekam na dor w pdf
            ula19772@gazeta.pl
            pzdr

• Gość: anbxl Re: do poprzednika IP: *.access.telenet.be 24.03.07, 09:17
              ale wymagania...jeszcze w pdf :-)))Moge przeslac linka tylko ludziom,ktorzy
              maja dostep do maila sluzbowego(min wejscie na intracom lub outlook)
              • Gość: poprosze Re: do poprzednika IP: *.upc.chello.be 24.03.07, 14:54
                o cokolwiek co potwierdza twoje slowa
                • Gość: anbxl Re: do poprzednika IP: *.access.telenet.be 24.03.07, 15:50
                  oki wrzuce ci na priva kopie ale dopiero w poniedzialek
    • Gość: anka12 Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.oami.europa.eu 22.03.07, 16:49
      Czy ktos moglby sie podzielic ze mna jakas blizsza informacja na temat jak
      wyglada czes pisemna tego egzaminu na AST/23/06 tzn. tzw. esej czy inna forma
      wypowiedzi pisemnej. Dzieki za info.
      • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.cec.eu.int 22.03.07, 16:57
        Moze bede cos blizej wiedziala po kursie przygotowawczym,ktory mam wkrotce,to
        dam znac,napisz do mnie na priva,zebym nie zapomniala :-)
        • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.cec.eu.int 26.03.07, 18:07
          Juz sa wyniki preselekcji dla niektorych nowych krajow min dla moich kolezanek
          z pracy i....szok,zadnej z 3 nie przepuszczono do dalszej rundy-zdane
          egzaminy,po studiach humanistycznych,ale bez wczesniejszego doswiadczenia
          sekretarskiego...Oczywiscie pisza odwolania
          • Gość: gosc Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.c.strato-dslnet.de 26.03.07, 19:58
            dostalam wlasnie maila z epso - zaproszenie na egzamin. jestem taka happy!
            • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.access.telenet.be 26.03.07, 20:28
              Ja tez dostalam zaproszenie na dzien moich imienin,ale chociaz mamy sporo
              czasu.....
              Troche to pogmatwane-wpisz tu,wypelnij tam,zrob to......Wszystkim
              zakwalifikowanym dalej gratuluje,a tym ,ktorych odrzucili przez jakies tam....
              radze pisac odwolanie tak jak moje kolezanki z pracy
              • Gość: Monika Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.226-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.03.07, 22:03
                Mnie też przepuścili :-), ale znajomej nie...
                • Gość: kasia Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:25
                  dziwne, co piszecie. myslalam, ze przepuszcza wszystkich ze skonczonymi
                  studiami wyzszymi, bo chyba nie precyzowali jakie maja byc. a kiedy macie
                  egzamin? ja 23.04
                  • Gość: Aarkit Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.acn.waw.pl 26.03.07, 22:44
                    Też ciekaw jestem za co można było odpaść...Ja 19.04 do egzaminu przystępuję.
                    • Gość: malena888 Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.lublin.mm.pl 26.03.07, 22:48
                      Super, udało się. Ja zdaję 31 maja, widzę, że inni wcześniej, ciekawe dlaczego
                      ja zdaję tak późno. Ale z drugiej strony więcej czasu, źeby się przygotować.
                      Zobaczę jak to wszystko się ułoży. I tak jestem dumna, że mnie zakwalifikowali.
                      W 2003 nie udało się, zabrakło 2 punkty a teraz pięknie, jestem bardzo
                      szczęśliwa. Teraz muszę znaleźć jakiś hotel na kilka dni i zarezerwować chyba
                      samolot, jeżeli zwracają koszty. Pozdrawiam
                      • Gość: Ola Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.97-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.03.07, 22:58
                        Do tych, ktorzy przeszli- moglibyscie napisac po jakis studiach jestescie? Ja
                        nie przeszlam i glowie sie dlaczego. Moze mialam za malo kierunkowe studia ale
                        w takim razie nie mam pojecia co trzeba bylo studiowac, zeby przejsc dalej.
                        • tuhanka Re: Konkurs AST/23/06 26.03.07, 23:04
                          Nie wiem, jakimi kryteriami sie kierowano, ja do ostatniej chwili sie
                          niepokoilam, czy mi nie odrzuca dokumentow, bo cos np. pominelam, ale w wielkim
                          skrocie:
                          dyplom licencjata administracji publicznej
                          mgr nauk politycznych.
                          Brak doswiadczenia stricte sekretarskiego, natomiast praca urzednicza,
                          dziennikarska, krotko auxiliaire w instytucjach europejskich, rok w
                          telefonicznej obsludze klienta i drobiazgi dorywcze, ktorych szczegolowo nie
                          opisywalam.
                          • Gość: anbxl Re: Konkurs+tuhanka IP: *.access.telenet.be 27.03.07, 07:37
                            Moje znajome (Litwinki i Czeszka)tez po studiach z administracji publicznej,ale
                            z krociutkim doswiadczeniem i podobno dlatego je odrzucili.Witaj TUHANKA-ciagle
                            w UK???Napisz do mnie na priva...
                            Proponuje otworzyc nowy temat n/t bo ten zrobil sie dlugi...
                            • tuhanka Re: Konkurs+tuhanka 27.03.07, 07:57
                              Owszem, nadal w UK, choc inna praca i inne miasto :)
                              • epsoelka Re: Konkurs+tuhanka 28.03.07, 08:20
                                Tuhanka
                                przeslalam Ci maila.Moglabys zerknac i odpowiedziec?
                                Dzieki
                                Ela
                                • tuhanka Re: Konkurs+tuhanka 28.03.07, 13:40
                                  Juz szukam, na razie mi sie nie rzucil w oczy, ale dokladnie przejrze :)
                        • kttosia doswiadczenie 27.03.07, 08:58
                          prawo + podyplomowe prawo amerykanskie, 6 lat doswiadczenia
                  • Gość: Monika Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.201-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.03.07, 13:41
                    Ja też myślałam, że wystarczą studia wyższe, nie ważne jakie.

Ja mam egzamin 18.04.
          • ula19772 Re: Konkurs AST/23/06 Do ANBXL 27.03.07, 11:12
            An gratuluje ale co by sie nie rozmylo;)) wciaz czekam na ten
            link ......................
            • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 Do ANBXL IP: *.cec.eu.int 27.03.07, 11:53
              juz masz info oficjalne to nie mam zamiaru podawac ci zadnych linkow i
              proponuje otworzyc nowy temat na ten temat
              • Gość: czyzby stara Re: Konkurs AST/23/06 Do ANBXL IP: *.upc.chello.be 27.03.07, 20:38
                sztuka unikow.
                oj an o sobie mozesz opowiadac ze jestes ksiezniczka belgijska ale nie
                dezinformuj ludzi.
                • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 Do ANBXL IP: *.access.telenet.be 27.03.07, 22:08
                  nie zamierzam tobie podpisujacemu sie pod zmiennymi nickami tlumaczyc,nie tobie
                  mnie sprawdzanie,a jak masz dostep do webdor i jestes taki oswiecony to sprawdz
                  sobie sam................Choc to juz chyba zbedne,bo jest info-szukaj zwady pod
                  innym adresem:-)))))))
                  • Gość: dociekliwy Re: Konkurs AST/23/06 Do ANBXL IP: *.cec.eu.int 28.03.07, 09:05
                    Wiesz dostep mam i "jakos" nie moge znalezc. jesli by bylo to by bylo a jak
                    niema to nie ma wiec dziwi mnie skad posiadasz takie info bo strona o ktorej
                    mowisz nie jest podzielona na tajna i jawna czesc.
                    dlatego zwracam sie do ciebie z uprzejma prosba o przeslanie linka na podany
                    ponizej adres.

nikt nie szuka zwady chyba ze ty sama zaczniesz.
                    • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 Do ANBXL IP: *.cec.eu.int 28.03.07, 10:28
                      stajesz sie nudny...........Juz ci odpowiedzialam-masz oficjalne info to ci
                      powinno wystarczyc,daj sobie spokoj bo nie zamierzam w kolko powtarzac sie-
                      szkoda miejsca na forum
    • Gość: Ania Re: Konkurs AST/23/06 IP: 217.153.114.* 28.03.07, 10:34
      A ja mam termin 10 maja. Wybiera się ktoś z Was do Bruxa na ten dzień?

Pozdrawiam

A.
      • tuhanka Re: Konkurs AST/23/06 28.03.07, 13:42
        Ja mam, ale 11 maja i planuje zostac na weekend.
    • Gość: Nieprzekonana Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.consilium.eu.int 28.03.07, 17:01
      "Nie wiem" czemu, ale ja, Anbxl nie chcialabym z Toba pracowac. Ot i tyle.
      • tuhanka Re: Konkurs AST/23/06 28.03.07, 17:11
        A ja nie mialabym nic przeciwko. A dlaczego? Dlatego, ze anbxl znam osobiscie i
        wiem, ze jest mila osoba. Po wpisach na forum nie mozna ocenic czlowieka, to
        wciaz za malo o nim informacji.
      • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.cec.eu.int 28.03.07, 17:11
        To twoj problem nie moj...........Pewnie nie masz innych zmartwien :-)))tylko
        problem z kim chcialabys i niechcialabys pracowac :-)))
        • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.cec.eu.int 28.03.07, 17:14
          Tuhanka,daj spokoj.......to tylko forum (ostatnio bylo tu sporo polowan-nie
          rusza mnie to) ,ale juz wkrotce pogadamy in live-odpisze jeszcze dzis
    • Gość: gosc Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.192-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 30.03.07, 00:09
      przylatujacym na Brussels Internetional podaje wskazowki, jak dojechac na
      egzamin ustny. Na lotnisku zjechac winda na sam dół i udac sie z wyjcia w
      prawo. Przy ostatnim stanowisku jest przystanek autobusu nr 12 (w dni wolne od
      pracy 11), ktorym dojedziecie do ronda SCHUMAN, od ktorego odchodzi Avenue de
      Cortenbergh. Autobus kosztuje 3 Euro. Bilet jest wazny przez godzine na
      wszystkie srodki transportu miejskiego (w tym metro).
      A, nie jestem pewna, ale kosztu hotelu nie sa pokrywane(nie dam za to glowy)
      przysluguje Wam natomiast dieta 50 EURO za kazde pelne 24h. Wystarczy dokladnie
      przeczytac wszystkie zalaczniki, w ktorych dokladnie opisuja sposob rozliczania
      sie za wyjazd. Wezcie tez poprawke na to, ze na zwrot kosztow czeka sie dosc
      dlugo.
      Dla tych, ktorzy nie wiedza jeszcze gdzie sie zatrzymac przesylam link do mojej
      ulubionej wyszukiwarki, www.brusselslife.be/E/home.php

Zycze powodzenia.
      • Gość: ja Re: Konkurs AST/23/06 IP: 80.51.245.* 30.03.07, 23:31
        Hej..... dziekuje bardzo za wskazówki xxx
        • Gość: ja Re: Konkurs AST/23/06 IP: 80.51.245.* 30.03.07, 23:34
          zobacz jakie buraki nikt ci nie podziekował
          • Gość: booooo nikt nie podziekowal IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 30.03.07, 23:35
            beda dziekowac :)
            • Gość: anbxl Re: nikt nie podziekowal IP: *.access.telenet.be 31.03.07, 08:19
              nie wiem do kogo to bylo,ale np ja wychodze z zalozenia,ze tam gdzie mozna
              nalezy sobie pomagac i bez oczekiwan na jakies poklaski czy
              podziekowania.Wiem,ze moze to troche idealistyczne podejscie do sprawy,ale
              skoro jestesmy jedna nacja to powinnismy byc troche jak wielka rodzina
    • Gość: magnolia Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.196-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.04.07, 18:45
      I jak Wam idzei, dlaczego nikt sie nie chwali?
      • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.access.telenet.be 17.04.07, 19:53
        pochwalila sie unijka choc juz 16 rodakow bylo na egzaminie,ale spotkalam sie
        nawet z takimi wypowiedziami,ze nikt nic nie powie bo life is brutal-
        konkurencja,co osobiscie mnie smieszy
        • Gość: ja Re: Konkurs AST/23/06 IP: 80.51.245.* 18.04.07, 19:44
          prosze zobaczyc na link
          biznes.onet.pl/0,1521229,wiadomosci.html
          jest duzo miejsc, to raczej my nie grzeszymy potencjalem i nie wykorzystujemy
          przedzielonej nam puli ........
          • sil.bi Re: Konkurs AST/23/06 18.04.07, 20:09
            To raczej EPSO nie nadaza z konkursami. Zapewniam Cie,ze Polacy nie sa gorzej
            przygotowani do egzaminow niz przedstawiciele innych krajow.
          • byly_eurokrata Re: Konkurs AST/23/06 18.04.07, 20:11
            Gość portalu: ja napisał(a):

> prosze zobaczyc na link
            > biznes.onet.pl/0,1521229,wiadomosci.html
            > jest duzo miejsc, to raczej my nie grzeszymy potencjalem i nie wykorzystujemy
            > przedzielonej nam puli ........

link juz zostal podany wczesniej
            Sorry ja, ale przeczytalem twojego posta 3 razy i kompletnie nie rozumiem, co
            znaczy sformulowanie "nie grzeszymy potencjalem"

a co do nie-wykorzystywania puli, to ciesze sie - i to jako zdeklarowany
            przeciwnik Kaczki - ze rzad RP podjemuje wreszcie jakies kroki w celu zmiany
            tej sytuacji. Bez nacisku politycznego nie bedzie etatow, bez etatow, nie ma
            zatrudniania. to proste i nie ma nic wpolnego z "potencjalami" whatever it is
        • Gość: gosc Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.55-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.04.07, 23:02
          no popatrz a to nie Ty napisalas, ze "powinnismy byc troche jak wielka
          rodzina"?. Ja od dawna nie mam takiego zdania i na kazdym kroku przekonuje sie
          ze Polacy sa zawistni, niepokorni i egocentryczni. Tak i jeszcze dorzuce do
          odpowiedzi komentarz dla Bylego Eurokraty. To, ze jestesmy wyksztalceni nie
          oznacza nie oznacza, ze wiemy, co to taktyka i ze umiemy myslec przyszlosciowo.
          Polacy nie potrafia myslec konstruktywnie tam, gdzie nie maja swojego interesu.
          Wszystkim, ktorym nadal przychodzi do glowy wmawiac nasze wspaniale cechy
          narodowe, zarzucac patetycznymi haslami, polecam rozejrzec sie dokolo i
          oprzytomniec. Oto jak rozumiem nie grzeszymy potencjalem. Niby madrzy a tacy
          glupi:((((( Glupota polega na tym, ze nie widzimy dalej niz czubek wlasnego
          nosa. A, od razu prosze mi nie przytaczac przykladow heroicznych porywow czy
          Owsiaka, to za malo!!!

A zdjacym egzamin radze dobrze nauczyc sie MC office i angielskeigo!!! czytac
          gazety i otworzyc umysl. zawsze pomaga.

• sil.bi Re: Konkurs AST/23/06 19.04.07, 09:12
            Oj oj oj,jakie wielkie i-nomen omen- patetyczne slowa! Nagle od egzaminow EPSO
            przeszlismy do heroicznych porywow i czubka wlasnego nosa. Czyz to wlasnie nie
            jest typowo polskie (w tym mniej pozytywnym sensie)? Robienie z
            przyslowiowej 'igly widly'? Wieczne narzekanie? Zreszta zapytam bardziej
            konkretnie: co pozwala Ci myslec,ze Polacy wypadaja na egzaminach gorzej niz
            inni?Jakies dowody, statystyki,badania,wykresy z Eurostatu?
            • Gość: gosc Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.55-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.04.07, 18:49
              Przeciez ja slowem o tym nie pisze. I nie ode mnie zaczela sie ta
              dyskusja.Pisze tylko ze wszyscy tu chca zdac a cos cicho o pytaniach i
              zagadnieniach. Cos jakby dyskusja ucichla.No a mi sie wydaje, ze to wlasnie Ty
              masz ochote mi cos udowadniac.Szkoda gadac, nadszedl czas opuscic ten las!
              • Gość: anbxl Re: Konkurs AST/23/06 IP: *.access.telenet.be 19.04.07, 19:55
                tak ja tez jestem zdziwiona postawami egoistycznymi....Ale c'est la
                vieeeeeeeeeee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka