Gość: kola IP: *.europe.hp.net 23.03.07, 23:12 czy ktos mi moze polecic tani nocleg w brukseli na kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: tani nocleg w brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:52 ja spałam w hotelu Continental, niedaleko dworca Midi, za 50 euro ze śniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: tani nocleg w brukseli IP: *.access.telenet.be 24.03.07, 09:21 Pewnie najtaniej jest w schroniskach mlodziezowych-jedno obok polskiego kosciola,dosc blisko dworca centralnego,drugi na Madou-wrzuc w wyszukiwarke- temat byl tu przerabiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do kola Re: tani nocleg w brukseli IP: 32.106.94.* 24.03.07, 10:47 Jacques Brel (Auberge de jeunesse) www.laj.be/html/fr/auberges/brel/aubergesbrel_01.htm Génération Europe www.laj.be/html/fr/auberges/europe/aubergeseurope_01.htm Ogolne : www.laj.be/html/en/hostels/auberges_en.htm Sleep Well www.laj.be/html/fr/auberges/europe/aubergeseurope_01.htm Visit Brussels www.eurobru.com/visit00.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epik Re: tani nocleg w brukseli IP: *.upc.chello.be 25.03.07, 20:35 www.sleepwell.be Odpowiedz Link Zgłoś