IP: *.access.telenet.be 27.03.07, 19:06
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4018679.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Do anbxl Re: ku info IP: 136.173.162.* 28.03.07, 14:01
      Masz wiecej informacji ?
      • Gość: anbxl Re: ku info IP: *.cec.eu.int 28.03.07, 14:15
        Dlaczego pytasz-przeciez to bylo ku info??O jakie info ci chodzi i dlaczego
        taki wlasnie nick???
        • Gość: Do anbxl Re: ku info IP: 136.173.162.* 28.03.07, 19:43
          Przepraszam, anbxl. Pytam bo dzis w BE-prasie mowia o "wlochow" ???
          • asiunia.lux Re: ku info 28.03.07, 19:46
            www.gazetaprawna.pl/wydarzenia/?news=PAP20070328W06587
            • Gość: anbxl Re: ku info IP: *.access.telenet.be 28.03.07, 21:05
              Sorry,ze tak napisalam......Ale tu mozna spodziewac sie roznych podpuch......i
              nie przepraszaj,bo przeciez nic mi nie zrobiles :-)))Tak,to prawda mowi sie o
              Wlochach.Slyszalam cos niecos n/t sprawy od znajomych mojego meza,ale czy to
              prawda,czy VL chca tylko narobic rabanu???Sprawa jest,ale dlaczego pisza
              dopiero teraz,kiedy prokurator zajmuje sie tym od 3 lat-moim zdaniem chca
              narobic halasu,aby co innego przykryc.Dopiero byla olbrzymia afera po stronie
              belgijskiej n/t zarzadzania budynkami ministerstw federalnych,byla afera n/t
              eurokratow prowadzacych -bedacych wlascicielami belgijskich burdeli,wewnetrzne
              afery jak to w UE dobierano personel,nasz europosel wykorzystujacy prostytutke
              i cooooooooooooooooooooooooooooo-wielkie NIC,nie ma cd i tak bedzie tutaj-moze
              znajda kozla ofiarnego na pozarcie-oczywiscie to tylko moje zdanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka