Dodaj do ulubionych

wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament

18.07.08, 11:10
Kochani, niestety nie otrzymalam jeszcze wakatow z Komisji na
lipiec, wiec trzeba te wakacje jakos przeczekac. Jak tylko cos
bedzie to dam znac.
Mam jeszcze jedno pytanie - mam teraz dostep do wakatow w
Parlemencie, ale niestety nie ma tam podanych kontaktow, jest tylko
nazwa departamentu i ogolne dane. Po prostu wewnetrznie trzeba
zglaszac sie elektronicznie i kontakt nie jest ujawniony.
Czy mimo to chcecie otrzymywac te wakaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: oj Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.cec.eu.int 18.07.08, 12:00
      O co chodzi z tym rozsylaniem wakatow? W Komisji pracuje tysiac
      Polakow, kazdy ma dostep do Sysper2, wiec dlaczego to taki problem?
      • hpetka Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 18.07.08, 12:36
        no coz, jezeli ktos ma ochote w tym miesiacu wyreczyc epsotka w
        przygotowaniu plikow, to bedzie bardzo mily gest w stosunku do
        wszystkich, ktorzy szukaja pracy w instytucjach.
    • Gość: outsider Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:55
      chcemy jak najbardziej, pozdrawiam
    • Gość: asiunia Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: 88.207.137.* 18.07.08, 14:11
      hpetka, ale Ty przeciez masz dostep do wszystkich wakatow, nie tylko
      tych naszych, ale i komisyjnych i wszystkich innych z pozostalych
      instytucji i agencji. Bym Ci pokazal gdzie, ale jak wiesz do
      wrzesnia nie ma mnie na etacie. Poszperaj troche sama to znajdziesz:)
      • hpetka Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 18.07.08, 14:42
        no co ty? tyle szukalam i nie znalazlam... chyba nie najlepiej ze
        mna jest ostatnio.. Asia teraz nie moze, to moze ktos mi podesle
        linka? Dzieki!
        • Gość: do hpetka Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.cec.eu.int 18.07.08, 14:54
          Sprawdz maila- powinnas juz miec wakaty.
          • hpetka Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 19.07.08, 19:59
            Juz mam! wielkie dzieki! porozsylam w poniedzialek, bo wlasnie
            zaczynamy przeprowadzke.
            • Gość: camillec Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 22:05
              Ja rowniez poprosze wakaciki dla administratorow na camillec@wp.pl
              Dziekuje Ci serdecznie z gory.

K
              • Gość: Greg Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 22:30
                Ja równiez poproszę o wakaciki na alfacom@wp.pl
            • izabel.3 Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 06.03.09, 15:15
              Witam serdecznie.
              Czy ja również mogłabym poprosić o przysłanie mi wakatów na
              annzz@wp.pl. Będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam,
              A.
    • anias6 Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 18.07.08, 18:37
      Hpetko, dziekuje ci bardzo za rozsylanie wakatow. To bardzo wazne
      dla osob starajacych sie o prace w instytucjach. czy moglibym Cie
      rowniez prosic o przeslanie wakatow w Radzie Europejskiej? dziekuje
      serdecznie. A
      • Gość: ja Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.23-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.07.08, 23:17
        ja rowniez dolaczam sie do podziekowan za przesylanie wakatow oraz
        jesli bylaby mozliwosc dostwania rowiez wakatow z rady europejskiej
        i parlamentu to bylo by jeszcze bardziej super! dzieki.
        • Gość: Patryk Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: 82.177.9.* 22.07.08, 13:05
          w zgodzie z przedmówcami dołączam się do podziękowań i proszę o
          przesłanie wakatów z Parlamentu i Rady na maradam@wp.pl
          • jatez-jatez Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 22.07.08, 16:12
            to moze ja tez poprosze, na guakamol@gmail.com, merci!
            • Gość: dama Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.227-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.07.08, 17:39
              Ja tez poprosze uprzejmie o wakaty na damawand@gazeta.pl
              dziekuje
              • Gość: Kar Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.107.datacomsa.pl 23.07.08, 13:12
                I ja też poproszę jeśli można :) Mój adres: karolina-mat@wp.pl
              • Gość: jaon Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.cec.eu.int 23.07.08, 13:48
                Czy damawand to od tego szczytu wulkanicznego?
                • Gość: dama Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.229-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.07.08, 13:53
                  tak
                  • timbuktuu Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 23.07.08, 17:21
                    moge prosic na puddlemaster@gmail.com
                  • Gość: jaon Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: 88.147.28.* 26.07.08, 11:10
                    Piekna gora...widzialas osobiscie?
                    • Gość: dama Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.223-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.07.08, 16:16
                      Tak, widzialam osobiscie. To prawda, piekny szczyt i w ogole piekny,
                      ciekawy region. Jest gdzie chodzic po gorach! Podrozowales tam?
                      • Gość: jaon Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: 88.147.14.* 28.07.08, 22:54
                        A jakze podrozowalem! Nawet szusowalem w okolicach Dizin. Bylas
                        czysto turystycznie, czy tez interesujesz sie tymi okolicami jakos
                        szczegolnie?
                        • Gość: dama Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.251-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 11.09.08, 17:11
                          Bardzo fajnie, ze miales okazje pojezdzic w Dizin! Ja tez o tym
                          myslalam, zwlaszcza ze dotarlam na polnoc w drugiej polowie marca, a
                          wiec pewnie jeszcze mozna bylo troche skorzystac z zimy, chociaz to
                          juz pewnie byla koncowka sezonu. W kazdym razie dojezdzajac do
                          granicy, ledwo przedarlismy sie z lancuchami przez zasypane
                          przelecze, wiec wyobrazam sobie, ze sniegu w tamtym regionie nie
                          brakuje. Tak czy inaczej Dizin obejrzalam dopiero teraz na zdjeciach
                          w Internecie, jak przywolales temat i ten kurort. Na pewno swietny
                          pomysl, zeby tam pojechac. Moze bedzie jeszcze okazja...
                          Natomiast wtedy duzo czasu spedzilam w srodkowej czesci kraju i
                          calkiem na poludniu.
                          Pracowalam troche w sasiednim panstwie i jak tylko mialam dluzsza
                          przerwe, pojechalam do tego pieknego kraju. Niezapomniana podroz!
                          A co Ciebie sklonilo?
                          • Gość: d. Re: Konferencja IP: *.168-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.03.09, 09:17
                            Od wczoraj na ULB konferencja "30 ans de Republique Islamique, et puis apres?"
                            www.ulb.ac.be/socio/cecid/
    • hpetka Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 24.07.08, 11:56
      Kochani, prosze o chwilke cierpliwosci. Kompletnie zawalilam w tym
      miesiacu ze wzgledu na przeprowadzke. Jutro wysle.
      • Gość: kl98 Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 00:39
        I ja też poproszę jeśli można: karol@poczta.neostrada.pl
        Bardzo dziękuję :)
      • Gość: gosia Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: 195.20.110.* 28.07.08, 08:55
        ja równiez bede bardzo wdzieczna za dolaczenie mnie do listy -
        tzynamon@gmail.com
        • Gość: kronneck Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 09:14
          te wakaciki nadal nie rozesłane, bo ja nic nie dostałem jeszcze....
          prosze na kronneck@yahoo.de
          • Gość: kamila Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:47
            Czy ja bym mogła też prosić? klepkowska@mc.org.pl
            Z góry wielkie dzięki
            Kamila
    • hpetka Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 15.09.08, 10:32
      Kochani, jezeli jeszcze newsy nie dotarly, informuje, ze wakaty
      rozsyla teraz nasza kolezanka Kamila, a email do niej to
      camillec@wp.pl.
      Powodzenia, Ola
      • byly_eurokrata Re: wakaty na lipiec- trzeba poczekac i Parlament 15.09.08, 10:46
        a tak przy okazji: z roznych rozmow, wewnetrznych maili ze strony zwiazkow zawodowych, komunikatow itd itp rzeczywiscie tak troche wyglada na to, ze tych WOLNYCH wakatow do obsadzenia przez ludzi z list bedzie coraz mniej.
        Wiec moja osobista rada (podkreslam slowo: osobista i subiektywna, zeby sie off-topic nie zrobil) dla osob wiszacych na listach a naprawde zainteresowanych praca w instytucjach: nie czekajcie na dream wakaty, tylko bierzcie na poczatek, to co wam oferuj, potem zawsze sie mozna przeniesc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka