Gość: kite IP: *.cec.eu.int 07.07.09, 13:32 Mam ochote sprobowac kitesurfingu. Macie jakies doswiadczenia belgijskie n/t? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: kitesurfing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:28 Kup odpowiedni sprzęt, ja swój kupowałem w www.x-sport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: kitesurfing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 08:04 Najpierw przydałby sie jakis obóz albo szkolenie.. Tu masz szczegóły www.kitecenter.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafebelga Re: kitesurfing IP: *.cor.europa.eu 08.09.09, 12:21 Kilka uwag: belgijskie plaze sa idealne do kite-, wind- czy nawet samego surfowania. Wszedzie sa kluby plazowe gdzie mozna odbyc szkolenie lub wypozyczyc sprzet, np. Knokke surfersparadise.be/Blankenberge www.surfclub.be/ jest tez sklep w Brux, polecam mozna zawsze poprosic o porade: www.passion.be/ Niestety nie orientuje sie w cenach ani nie moge polecic zadnej konkretnej szkoly. Pozdro dla wszystkich surferow i nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: kitesurfing IP: *.aster.pl 08.08.10, 16:25 Warto spróbować. Ja jestem wręcz fanatycznym wielbicielem kitesurfingu. Egipt jest prawdziwym rajem dla doświadczonych kitesurferów. Ale w Polsce też są fajne miejsca. Osobiście polecam Kite Cup Cue&Emofix. A skoro dopiero chcesz się uczyć, to kurs kita możesz wygrać, np na jobs.pl zdobywając tytuł Super Kajtka! :D Zabawny konkurs :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga Re: kitesurfing IP: 94.252.125.* 08.08.10, 16:49 ta samoreklame trzeba usunac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalectwo Re: kitesurfing IP: *.dyn.as47377.net 10.08.10, 22:07 kitesurfing, super sprawa jak sie chce sobie noge skrecic, albo zerwac sciegno, albo sie na dluzej unieszkodliwic i do konca zycia miec klopot z nogami, extra sprawa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: kitesurfing IP: 94.252.125.* 20.08.10, 18:32 autoreklame johny'iego mozna prosic o usuniecie Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaa0708 Re: kitesurfing 20.12.22, 12:14 Polecam firmę Kiteaway, organizują świetne wyjazdy, kiteaway.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś