tim7 09.09.06, 17:50 Trzymam kciuki za powodzenie misji !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppo Wahadłowiec Atlantis wystartował 09.09.06, 17:59 Kolejny złom sprzed 25-lat zabrał ludzi w kosmos. W Polsce większość samochodów w tym wieku nie zostałaby dopuszczona do ruchu po ulicach, a USA nadal wysyła takie "szrotowate" wahadłowce w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Wahadłowiec Atlantis wystartował 09.09.06, 18:42 Prowokujesz czy naprawde jestes taki glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Wahadłowiec Atlantis wystartował 09.09.06, 20:34 ppo napisał: > Kolejny złom sprzed 25-lat zabrał ludzi w kosmos. W Polsce większość > samochodów > w tym wieku nie zostałaby dopuszczona do ruchu po ulicach, a USA nadal wysyła > takie "szrotowate" wahadłowce w kosmos. Właśnie, właśnie. Co za głupi Amerykanie! A przypomnij mi, ilu my wysysyłamy rocznie ludzi w kosmos, bo zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-pesymista pogoda 09.09.06, 19:36 Współczuje amerykanom tej ich pogody... Nie pamietam kiedy ostatnio udało im sie wystartować za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Wahadłowiec Atlantis wystartował 09.09.06, 19:58 kiedy takie rakiety będą startowały z Polski,niekoniecznie w kosmos ? Odpowiedz Link Zgłoś