gadaczka 21.09.09, 15:01 Powolutku powolutku, jest jeszcze procedura odwoławcza. To, że jeden sąd taki wydał wyrok jeszcze o niczym nie swiadczy. Panie Stefanie nie trać Pan wiary i dołóż Kaczystom !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamon0 Koniec mitu o "fajnej" PO i "straszliwym" PiS... 21.09.09, 15:32 "Wole PiSa, Tusk mi zwisa" Odpowiedz Link Zgłoś
maaac To nie mit to prawda 21.09.09, 15:56 PO jest naprawdę "fajniejsze" niż PiS. Za to padł inny mit - "o stronniczości" polskicg sądów. Jak widaczasem rację przyznają. Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Dziwny jest ten Kaczyński... 21.09.09, 16:53 Publicznie popierał ferowane przez książkę tezy, a jak ktoś przypisał mu "patronat" nad nią, to się obraził i go pozwał, zupełnie jakby brzydził się jej treścią. To jeszcze niekonsekwencja, czy już hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Dziwny jest ten Kaczyński... 21.09.09, 17:01 A pamiętasz słynną listę Wildsteina i Wildsteina stosunek do niej? Jak ktoś wprost mu zarzucał, że on ją wyniósł to zaprzeczał. Twierdził też, że nigdy nie mówił że to lista agentów, no i że była jawna. Tylko jakoś nie potrafił powiedzieć, kto tą listę wyniósł, po co ją wyniósł skoro była jawna i wszyscy do niej mieli dostęp, i po co ją ujawniał skoro tak naprawdę jej wartośc poznawcza była zerowa jeśli zawierała i agentów i ludzi którzy agentami nie byli, a tak naprawdę nie było wiadomo kto jest kim na niej. IMHO więc takie zachowanie to dla stronników PiSu to typowe. Z jednej strony są DUMNI z tego co robią, z drugiej strony chyba podświadomie wiedzą, że robią draństwa. Stąd takie rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Dziwny jest ten Kaczyński... 21.09.09, 17:02 PS. Stosunek IPNu do dzieła Zyzaka również był taki "podwójny". Odpowiedz Link Zgłoś
gyubalwahazar Niesiołowski, nie poddawaj się!!! 21.09.09, 17:44 Co robi poseł Dziedziczak gdy Jarek schyla się po mydło??? Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Re: Dziwny jest ten Kaczyński... 21.09.09, 17:28 maaac napisał: > A pamiętasz słynną listę Wildsteina i Wildsteina stosunek do niej? A pamiętasz Zybertowicza i jego zarzuty pod adresem Michnika? W sadzie tłumaczył sie ze on wcale nie powiedział tego co powiedział. Ale przeprosić nie chciał. Jeszcze lepszy był Ziemkiewicz najpierw niby nie powiedział tego co powiedział, a jak doszło do ugody między nim a Michnikiem, to twierdził ze nie przeprosił choć przeprosił! BO TO ZWYKŁE TCHÓRZE SĄ! Tylko ze Michnik żądał 1 500 zł na sierociniec, a Kaczyński 10 000. Inaczej mówiąc im mniejszy format człowieka, tym domaga się większej kary! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Nie p***ol 21.09.09, 17:03 Jaki wyrok był taki był. Nikt z nas nie zna pełnej sentencji, wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie p***ol 21.09.09, 17:45 Dlaczego? ten argument był wyciągany za każdym razem jak wyroki były nie po myśli pisofanów. Ja bym powedział tak - skoro nie udało się Niesiołowskiemu udowodnić przed sądem politycznego zamówienia na tą ksiązkę to znaczy, że dowody zostały zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Nie p***ol 21.09.09, 18:17 Jak mnie pies obszczekuje nigdy mi by do głowy nie wpadło by by na niego też szczekać. Jak człowiek na mnie szczeka tez nie będę mu się odszczekiwał. Co najwyżej w odpowiednim momencie przypomnę mu jak się zachowywał. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie p***ol 21.09.09, 18:27 Ja to traktuję jako właśnie taką formę przypomnienia. W przeciwieństwie do Ciebie jestem potwornie złośliwy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Nie p***ol 21.09.09, 18:51 Hmmm niestety trzeba wyraźnie zanaczać że to nie sa twoje poglądy tylko wyraz złośliwości. Jak już nie raz powtarzano kabaracierze dziś w Polsce mopgą z głodu umrzeć bo politycy z pełną powagą wypowiadają kwestie prosto rodem z kabaretu. Trudno więc już się zorientowac, co jest wyrazem skretynienia, a co ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 maac bliski szaleństwa ze zgryzoty 21.09.09, 18:59 A przecież Kaczyński i Niesiołowski to tylko dwóch Wolaków, którzy toczą pianę jak wściekłe psy. Nie ma się tak co podniecać. Jeden wart drugiego. Chwilowo górą jest Kaczor. Niesioł chyba się jednak trochę przeliczył. Jak się chce mieć poparcie Salonu, to trzeba używać salonowego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac ?? Szaleju się najadłeś?? 21.09.09, 23:42 Gdzieś Ty zgryzotę się dopatrzył? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: ?? Szaleju się najadłeś?? 22.09.09, 00:07 Tylko mi nie mów, że ta sprawa Ciebie i wielu innych głęboko nie poruszyła. A mnie to się śmiać chce. Niesioła w ogóle nie można traktować poważnie. Szkoda czasu na utarczki sądowe z jego udziałem. Jedyne co mnie martwi, to to, że ktoś taki jest wicemarszałkiem sejmu. Przecież on nadaje się tylko do występowania w kabarecie u Szymona Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ?? Szaleju się najadłeś?? 23.09.09, 19:00 To się nazywa "projekcja". To ciebie ten wyrok poruszył, a nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Stęfan Oszoł-Ąmski 23.09.09, 22:27 > To się nazywa "projekcja". To ciebie ten wyrok poruszył, > a nie mnie. Mnie poruszyło tylko poruszenie wśród fanów GW, jakie ta sprawa wywołała. Inne media jakoś tego specjalnie nie nagłaśniają. To ty posługujesz się szablonowym podejściem GW, inaczej mówiąc stosujesz projekcję Michnika, dokonując rzutowania elementów z hiperprzestrzeni głosów niezależnych w płaską przestrzeń wyobrażeń dziennikarzy GW na temat PiS. Wnioski wyciągane na podstawie takich projekcji muszą być oczywiście błędne, bo odrębne w przestrzeni wielowymiarowej elementy po takiej projekcji nakładają się na siebie, uchodząc za to samo. Co do Stefana Niesiołowskiego: PO musi zwolnić go z funkcji wicemarszałka sejmu i zatrudnić w TVP, żeby robił tam program "Stefan Niesiołowski Szoł". Jakby jeszcze zapraszał regularnie Vincenta Rostowskiego, to byłby niezły ubaw, efekt murowany, a Szymon Majewski zagrożony spadkiem popularności. Może nawet wpływy z abonamentu by wzrosły i Donek nie musiałby się tłumaczyć z obietnicy jego zniesienia. Talent medialny Stefana jest ewidentny i aż szkoda był chłop się tak marnował na Wiejskiej. Trzeba go zagospodarować. Stęfan Oszoł-Ąmski w Sejmie powinien pojawiać się wyłącznie ze swoją ekipą z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Stęfan Oszoł-Ąmski 23.09.09, 22:34 ?? ?? Pozostaje mi tylko wyrazić ci najserdeczniejsze współczucie skoro widzisz nieistniejące. Zresztą nie powinienem się dziwić, to standardowa przypadłość w kręgach zwolenników PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 O cholera! 23.09.09, 22:37 Jaka błyskawiczna odpowiedź. Pozostaje mi tylko wyrazić ci najserdeczniejsze współczucie skoro jesteś 24 godziny na dobę na posterunku. Zresztą nie powinienem się dziwić, to standardowa przypadłość w kręgach zwolenników GW. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: O cholera! 23.09.09, 22:56 ?? I znów projekcja.... ech ty biedaku biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: O cholera! 23.09.09, 23:00 > I znów projekcja.... ech ty biedaku biedaku Tak. Projekcja zamierzona, ironiczna i precyzyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: O cholera! 23.09.09, 23:06 Ok dobra to ja sobie idę już spać, a ty sobie dalej uprawiaj ten onanizm forumowy utwierdzając się w przekonaniu jakiś to jest genialny. Pa Pa. No i nie zapomnij powlepiać tego samego tekstu w 10 wątkach by się nie zmarnował. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: O cholera! 23.09.09, 23:28 > Ok dobra to ja sobie idę już spać. Miłych snów. Kto pracuje na drugiej zmianie? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Powielanie tekstu 23.09.09, 23:44 > No i nie zapomnij powlepiać tego samego tekstu w 10 wątkach by się > nie zmarnował. Ty za to powielasz w każdym poście, w setkach wątków genialną dedykację dla "niezależnie myślących". To chyba działa u ciebie niczym buddyjski młynek modlitewny. Dziwne, bo jakoś nie masz przy tym żadnego niesmaku, zarzucając mi jednocześnie powielanie tekstów, które ja stosuję z rozmysłem i sporadycznie, i na pewno nie w 10 wątkach. Poza tym ja nie mam nawet 1/10 twojego czasu na łażenie po forach. Odpowiedz Link Zgłoś
varvar przed tym sędzią przegrał art. 13 Konstytucji 21.09.09, 17:03 Art. 13. Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: przed tym sędzią przegrał art. 13 Konstytucji 21.09.09, 18:18 Możesz rozwinąć swoja mysl? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Koniec mitu o "fajnej" PO i "straszliwym" PiS 21.09.09, 17:42 gamon0 napisał: > "Wole PiSa, Tusk mi zwisa" Hmmm tusk Ci zwisa.... i dlatego wolisz robić piss..?! próbowałeś rozmawiać o tym z seksuologiem? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mari-ka50 Re: Niesiołowski z calym PO to swiry!! 21.09.09, 15:37 Kryjesz sie za nickiem..pokaz fizys.może to ty jestes swirem. Pan Niesiołowski jest tylko członkiem PO- nie,cała PO....Zwolennicy tatki rydzyka i PiSu NIGDY NIE PISZĄ NA TEMAT !! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Niesiołowski z calym PO to swiry!! 21.09.09, 15:49 > Pan Niesiołowski jest tylko członkiem PO- nie,...<Ale wcześniej chciał być członkiem PIS-u ale został ODGONIONY! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prezes Kaczynski przypomnial zachowanie Niesiola 21.09.09, 17:03 Prezes Kaczynski przypomnial zachowanie Niesiola w trakcie slynnych przesluchiwan przez SB gdzie tenze ponoc zaczal sypac bez opamietania, ale ta lekcja nic nie nauczyla tego speca od owadow. Zabrnal dalej w bagnie sromoty kwalifikujac odmawiajac zbrodni w Katyniu charakteru ludobojstwa. Ze tez takie postaci nei zostaly jeszcze zepchniete w mroki dziejow i wzgardliwego zapomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Niesiołowski z calym PO to swiry!! 21.09.09, 15:37 Niesiołowski oczywiście powinien przeprosić, jeśli taki będzie prawomocny wyrok sądu. Na marginesie tej sprawy, zastanawiam się, czy nie byłoby sprawiedliwie, obligatoryjnie zawieszać obowiązek przeprosin, do momentu, gdy osoba przepraszana sama nie wywiąże się z podobnego obowiązku wobec innych (oczywiście obowiązku potwierdzonego prawomocnym wyrokiem sądu). Taka zasada powinna motywować do zaległych przeprosin,bo w przeciwnym wypadku osoba uchylająca się od obowiązku przeprosin sama zwalniałaby z podobnego obowiązku wszyskich, na których spocząłby on wobec niej samej. Zawieszenie powinno wygasać po wywiązaniu się ze wszystkich własnych "obowiązków przeprosinowych". A czy Jarosław Kaczyński wywiązał się już z własnych obowiązków w tym względzie (potwierdzonych prawomocnymi wyrokami)? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: Niesiołowski z calym PO to swiry!! 21.09.09, 18:13 a jakie to ma obowiązki " w tym względzie" Jarosław Kaczyński, może sobie je wymyśliłeś Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Niesiołowski z calym PO to swiry!! 21.09.09, 18:39 Dorna przeprosił? Może zacytuj tekst przeprosin i miejsce, gdzie zostały opublikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran a Libertas przeprosił? 21.09.09, 18:47 przegrał proces w trybie wyborczym - analogicznie, Stasiek - kiedy przeprosił i jakimi słowami? Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 15:04 Janina Ochojska będzie na pewno wdzięczna Muchołapkowi Osiołowskiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 15:13 Nie wierzyłbym za bardzo sądom w reżimie Thuske. W tym reżimie nie ma wolności słowa, a takich niezależnych dziennikarzy jak T. Sakiewicz albo K. Hajke wsadza się do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
3715p Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 15:11 A kiedy Kaczyński przeprosi Polakow za swoje klamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mari0007 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 15:29 Przeprosi, przeprosi... jak obecny premier zrealizuje swoje wszystkie CUDA... Odpowiedz Link Zgłoś
marian_porucha Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 18:42 Tego właśnie bym się po Kaczyńskim spodziewał, że prędzej cuda się ziszczą niż on kogokolwiek przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_porucha Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 18:45 Ups, to miała być odpowiedź na post mario0007. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ci "wszyscy" zapomnieli powiedzec sedziemu... 21.09.09, 15:19 Sędzia to wyrobnik Thuske dlatego orzeczenie jest takie a nie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio I tak wiadomo ze to robota Jarkacza 21.09.09, 15:27 tak pewne jak jego dwie lojalki Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 15:36 gadaczka napisał: > Powolutku powolutku, jest jeszcze procedura odwoławcza. To, że jeden > sąd taki wydał wyrok jeszcze o niczym nie swiadczy. Panie Stefanie > nie trać Pan wiary i dołóż Kaczystom !!! Polityka, wg zwolenników PO to "dokładanie" przeciwnikom? OK. Jak już mówimy o Niesiołowskim: - planował zamach na pomnik Lenina; - dał się złapać; - wsypał współtowarzyszy; - za zamach siedział we więzieniu; - siedzenie we więzieniu za wystąpienie przeciw komunistycznemu reżimowi jest chwalebne i nadaje status opozycjonisty; A który z w/w punktów miał wpływ na to, że biografia Niesiołowskiego zawiera pewne odstępstwa od biografii innych opozycjonistów: pozbawienie pracy, trudności ich dzieci w dostępie do różnego rodzaju dóbr np. studiów, itd.? Który z w/w punktów ma związek z tym, że pan Niesiołowski obronił pracę doktorską PRZED 1980 rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 15:53 lokator napisał: (...) > Który z w/w punktów ma związek z tym, że pan Niesiołowski obronił > pracę doktorską PRZED 1980 rokiem? Najpewniej ten sam punkt, który ma związek z tym, że obaj bracia Kaczyńscy obronili prace doktorskie przed 1980 rokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 23.09.09, 22:52 ayran napisał: > Najpewniej ten sam punkt, który ma związek z tym, że obaj bracia > Kaczyńscy obronili prace doktorskie przed 1980 rokiem. Aaaa... Rozumiem.... Lech wsypał panią Marię, a ona, odmiennie niż u Niesiołowskiego, wyszła za niego za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
kryeda2 Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 15:36 Moment!!! A w jaki sposób Kaczyński udowodnił, że to nie pis namawiał i dostarczał fałszywe dokumenty. Sąd wydał wyrok na jakiejś podstawie niekoniecznie słusznej. A ja wierzę jednak Niesiołowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 15:56 kryeda2 napisała: > Moment!!! A w jaki sposób Kaczyński udowodnił, że to nie pis namawiał i > dostarczał fałszywe dokumenty. Sąd wydał wyrok na jakiejś podstawie<To sąd,DURNIU,ma udowodnić że PIS "namawiał i dostarczał" ale widocznie nie miał dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
a2mt Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 16:10 Sąd niczego w postepowaniu cywilnym nie udowadnia. Udowadnia ten, kto coś twierdzi - w tym przypadku Niesiołowski. To się nazywa "ciężar dowodu". Jeśli nie udowodni - przegrywa. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
awe dla sztabowców PO nawet wyrok jest nieważny 21.09.09, 15:38 komusze "prawo" musi być po ich stronie, bo jak nie to krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: dla sztabowców PO nawet wyrok jest nieważny 21.09.09, 15:49 Możesz mi przypomnieć CO się dzieje jak w sądzie przegra ktoś z antysalonu? Czy przypadkiem nie leca hasła o konieczności lustracji sędziów? Czy nie ma sugestii, że PO zastrasza sądy? Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: dla sztabowców PO nawet wyrok jest nieważny 21.09.09, 18:16 to znaczy po czyjej Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: dla sztabowców PO nawet wyrok jest nieważny 21.09.09, 18:20 Na twoim miejscu bym tak nie podskakiwał ! Niejaki Braun, który spotwarzył prof. Miodka, że współpracował z SB, przegrał sprawę i zapowiedział, że nie przeprosi bo "nie"... jak to nazwiesz ?! A ów Braun to wierny pistolet PiS, związany z IPN... awe napisał: > komusze "prawo" musi być po ich stronie, bo jak nie to krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 15:46 myszkiewiczius POczuł się bezkarny Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 15:50 He he, jeden plus z tego. Niesiołowski nauczy się gadać to, co będzie mógł obronić przed sądem. W tym przypadku nie miał żadnych dowodów, na poparcie swoich słów! Mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w las i następnym razem dowali konkretnie! Braciom- baranom! Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:13 niesiołowski już niczego się nie nauczy jest głupim neofitą peowskim będzie gadał byle pluć na urojonych wrogów-polityków, dziennikarzy,wszystkich którzy się z nim nie zgadzają-temat jest obojętny Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 15:50 Niesiołowski często ma procesy? przegrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 15:50 Muchołapek nie potrafił przed sądem dowieść tez, którymi rzucał w wariackim szale i dlatego teraz grzecznie przeprosi Prezesa Kaczyńskiego i wpłaci 10 patyków dla Janki Ochojskiej, która kupi za nie koce dla dzieci w zniszczonej przez hordy Sowietów Gruzji. Ciekawe ile jeszcze razy Oszołom Muchołap będzie musiał bulić za plucie na kolegów z Sejmu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 16:37 A PiSiaki poszaleją na kolejnych dożynkach, a żałobę narodową przesuną na czas nieokreślony. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 A kiedy nas przeprosi Peja polityki-Tusk 21.09.09, 15:52 za to że szczuł nas jak stado nabuzowanych gó...arzy, oszust jeden Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Re: A kiedy nas przeprosi Peja polityki-Tusk 21.09.09, 16:27 A może by tak przeprosił popierddujacy i mlaskajacy kaczor za nieudaczne rządy a prezio za osmieszanie kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 PO to PEJA polskiej polityki 21.09.09, 17:17 Nagonka na opozycję to ich jedyna metoda na rzadzenie, banda hochsztaplerów i łobuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 15:55 przegrywaja wszystkie procesy z prawdziwymi Polakami.Macierewicz wygrywa kazdy proces ktory mu wywolali antyPOlacy. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 15:58 Czyli ci co z PO przegrali nie są "prawdziwymi Polakami". Q.E.D. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 16:00 Wszystko co robi PO jest antypolskie.Od gospodarki, armii, policji, sadow, prokuratury po zwyklych obywateli , jest antypolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 16:03 Uwaga czytać zgodnie ze UBeckim słownikiem miłośnika PiSu z Francji. "Antypolskie" w tym języku oznacza "antyPiSowe". Polska to PiS. Prezydent Polski to Prezydent PiSu. Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 16:01 nie ciesz się tak moherek, jedna jaskółka wiosny nie czyni! Jak Leszkowi uda się czyjegoś nazwiska nie przekręcić, to też tak się cieszysz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 16:04 Przekrecenie nazwiska?.Nie rusza mnie.Ot pomylka.Jezeli chodzi o antypolaka Niesiolowskiego-kazde slowo to nienawisc przeciw Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..PO czwary z PO................. 21.09.09, 16:07 Nie rusza, bo jesteś z tej samej gliny, nieudacznik jak i on ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Każdy wie że Kaczyński miał rację, PO szczuje 21.09.09, 15:58 Polaków na siebie. Niestety musimy przeczekać te złe rządy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Każdy wie że Kaczyński miał rację, PO szczuje 21.09.09, 15:59 PO, a ty skąd piszesz, nie widzisz co wyprawia kaczorek-potworek? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Każdy wie że Kaczyński miał rację, PO szczuje 21.09.09, 16:04 A możesz mi powiedzieć jaka to była ta "racja" Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Każdy wie że Kaczyński miał rację, PO szczuje 21.09.09, 16:09 pewnie piszą o układzie, ale to już nie chwyci.... już ludzie widzą, że przydooopasy pisiarni, związkowcy, to właśnie ten układ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Każdy wie że Kaczyński miał rację, PO szczuje 21.09.09, 16:52 No i nie dowiedziałem się. A tacy są pewni swoich racji. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 Pola 21.09.09, 16:01 cy, wtoczmy sprawę Tuskowi za kłamstwa o: 1. "drugiej Irlandii" 2. za "lepiej opłacanych nauczycieli" 3. za "sprawniejszą służbę zdrowia" 4. za "lepszą sytuację ekonomiczną" 5. za "wzrost PKB" 6. za "wzrost inwestycji zagranicznych" 7. za "gwarancję lepszego życia" 8. za "odpolitycznienie urzędów i spółek skarbu państwa" etc., etc. ... do pierdla (dla lepszego oglądu polskiej rzeczywistości)i dożywotni zakaz obejmowania stanowisk w administracji państwowej Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pola 21.09.09, 16:02 > cy, wtoczmy sprawę Tuskowi za kłamstwa o: wtaczać, to możecie na peron, we włoszczowej :D Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Pola 21.09.09, 16:11 Na poczatek proponuje przypomniec Kaczynskiemu trzy miliony mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Pola 21.09.09, 17:59 pierot9 oskarz Tuska tez za swoja glupote i brak myslenia samodzielnego Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 Polacy, wtoczmy sprawę Tuskowi za kłamstwa o: 21.09.09, 16:02 1. "drugiej Irlandii" 2. za "lepiej opłacanych nauczycieli" 3. za "sprawniejszą służbę zdrowia" 4. za "lepszą sytuację ekonomiczną" 5. za "wzrost PKB" 6. za "wzrost inwestycji zagranicznych" 7. za "gwarancję lepszego życia" 8. za "odpolitycznienie urzędów i spółek skarbu państwa" etc., etc., etc., ... do pierdla (dla lepszego oglądu polskiej rzeczywistości)i dożywotni zakaz obejmowania stanowisk w administracji państwowej Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Polacy, wtoczmy sprawę Tuskowi za kłamstwa o: 21.09.09, 16:12 jak wyżej: wtaczać, to możecie na peron, we włoszczowej Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 16:28 Sąd ukarał Niesiołowskiego za prawdę. Dla każdego jest jasne że inspiratorem tzw książki był popierdujący borsuk. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 16:32 co nie zmienia faktu, że nie umiał tego udowodnić! I dlatego oberwał, słusznie czy nie, to mało ważne. Wiele rzeczy w Polsce jest niesłuszne, a są, np. taka pisiarnia i ich familijny prezes :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ten śmieć POwinien złożyć mandat i POwiesić s 21.09.09, 16:30 nie ma go jarek i leszek, Niesiołowski i wpłaci i przeprosi. Z kwaśną miną, ale zrobi to... a jak tam Kaczyńskich narodu przepraszanie? Zrobili już to, co sąd im nakazał? Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 16:32 Panie Niesiołowski,pana polityczne oceny,a jest ich ciągle dużo /bez końca/ nadają się do .../tu pasuje wyłącznie brzydkie słowo/ !!! Po przejrzeniu się w lustrze powinien pan szybko udać się do psychiatry.Napewno pomoże !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 16:34 > Napewno pomoże !!! Tia, na pewno!!!! to WAM nic nie pomoże :)))))) no chyba że wróci lepper i nabije wam pkt, tych na plus, bo ostatnio to jakoś na minusie jedziecie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Niesioł-choągiewka wdupia... 21.09.09, 16:32 Chamowaty, wulgarny, złośliwy i zajadły podlak Niesiołowski przegrywa? Dobrze. Niech plująca jadem menda wie, że nawet obecnie nie może sobie na wszystko pozwolić. Przyssana do koryta pijawa zmieniająca swoje zdanie jak wiatr zawieje zasługuje na jak najsurowsze kary. Niesioł to (obok Paligłupa) wstyd polskiej demokracji. Taki pełowski Lepper... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesioł-choągiewka wdupia... 21.09.09, 16:36 Widać Polacy z pisu mają dziwne poglądy na temat pucia jadem.... gdzie kurski, już ma ciepły stołek, to i się zamknął? Czy już zmądrzał, i nie chce sobie robić obory w PE? Ale wy na wszystko macie dziwne poglądy, więc i w tej kwestii musicie być inni. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Niesioł-choągiewka wdupia... 21.09.09, 18:03 Nie wiem co w tym dziwnego, że za obrażanie domaga się przeprosin. Nie wiem co dziwnego w nazywaniu chamem chama. Nie wiem co dziwnego w stwierdzeniu faktów: Niesiołowski to jeden z najmiększych kręgosłupów polskie polityki, gnida, która by zostać przy korycie gotowa jest popełnić każde świństwo, powiedzieć każdą rzecz. Ostatnie wypowiedzi obleśnika na temat Katynia nie dziwią. Niesioł musi uciekać do przodu, musi być coraz wulgarniejszy, coraz bardziej chamski, by zakrzyczeć to, co gadał wcześniej... Więc skoro piętnowanie tego podlaka nazywasz dziwnym, to proszę bardzo. Mogę być dla ciebie dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy rzetelnie?Niesiołowski musi przeprosić najpierw.. 21.09.09, 16:34 a 10tys.odbierze komornik... Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Niesiołowski: nekropolityka braci Kaczyńskich 21.09.09, 16:34 Dożynki w Spale udały się i powrót do Warszawy atmosferą przypominał nieco powrotną podróż z Grenoble, sprzed dwóch lat, kiedy to prezydent nad wyraz sprawnie rzucił się na pozostałości po polskiej wycieczce autokarowej i przy okazji pokazał się w telewizji w towarzystwie prezydenta Francji. Tym razem nie było oczywiście aż tak dobrze i tryumfem było już to, że nikt prezydenta publicznie nie zelżył, co mogło być dowodem operacyjnej sprawności Stasiaka, oraz że przemówienie miało stosunkowo niewiele elementów gomułkowskich. Fragment blogu „Ostatnie 497 dni prezydenta” Więcej notek: balsamlomzynski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 16:55 NIESIOLOWSKI JEST JAK GOWNO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Niesiołowski zrobi wszystko dla KORYTA 21.09.09, 16:58 Przykleja się do każdej partyjki która zapewni mu chwilę przy korycie. W Zamian służy swoją gębą wiernie jak mało który piesek opluwając takie wybitne osobowości jak pan premier Kaczyński. Niesiołowski jest w dodatku żałosny niczym michnik usprawiedliwiając swoje wybryki zasługami w walce z komuną. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesiołowski zrobi wszystko dla KORYTA 21.09.09, 16:59 > Przykleja się do każdej partyjki która zapewni mu chwilę przy tylko on???????????? Odpowiedz Link Zgłoś