wlodzimierz.ilicz Donaldzie, Waldek Pawlak powiedzial, że kantujesz 22.09.09, 12:56 w sprawie TVP bo popierasz Farfała. Teraz za późno się pucować. Odpowiedz Link Zgłoś
pesymista2 Re: Donaldzie, Waldek Pawlak powiedzial, że kantu 22.09.09, 15:22 www.youtube.com/watch?v=usSO7O-RJXw Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 12:57 no to Donald przetrącaj! Zancznij od siebie i Grada! Odpowiedz Link Zgłoś
kolo125 Tusk - żenada 22.09.09, 13:06 po co nam facet bez jaj i wigoru, oj Tusku prezydentem to ty nigdy nie zostaniesz! bo trzeba mieć jaja i to coś Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Tusk - żenada 22.09.09, 13:12 Ależ was zabolało, pisuarki! Tyle jadu za kilka słów prawdy? PiS i SLD sami sobie grób kopią: jak wyborcy przez dwa lata ich jeszcze będą oglądać w TVP, nikt na nich nie zagłosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kolo125 Re: Tusk - żenada 22.09.09, 13:28 ćwoku jeden a skąd wiesz ze jestem pisuarkiem, popierałem Tuska i nawet na niego głosowałem, ale to co wyprawia jest prostackie, a ty matole nie potrafisz znieść krytyki? i wszystkich od razu do jednego wora wrzucasz? wypad karakanie Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Tusk - żenada 22.09.09, 13:39 >wypad karakanie gość był od Szetyny, ewidentnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:08 "czarny misio" i"fuńka",natychmiast wyłazić z szafy! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:19 > "czarny misio" i"fuńka",natychmiast wyłazić z szafy! jak oddasz klucze!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
don_cicero To ktoś jemu jeszcze wierzy? 22.09.09, 13:23 Więc pewnie, gdyby powiedział, że święty Mikołaj istnieje to też byście uwierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: To ktoś jemu jeszcze wierzy? 22.09.09, 13:29 a dlaczego nie? On nie Jarek, nie rzuca tekstów, że nie będzie premierem kiedy..... Wkrótce się przekonamy, jak zmieni zdanie, to oberwie! Odpowiedz Link Zgłoś
zabarwiacz jasne - kastrował pedofilów, zwalniał Grada 22.09.09, 15:13 nie brał pieniędzy na PO z budżetu państwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
mileg Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:29 o pan płemieł już wie, że nie udało się utrzymać farfała na stołku prezia tvp, mimo wysiłków wielu popaprańców z gradem na czele i teraz udaje, że nie prowadził rozgrywki z lpr by zawładnąć politycznie kolejną tubą propagandową; i co grad straci ręce na szafocie? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:31 ale nie o tym temat - jak znierozumiesz to rozpiszę: o n p o w i e d z i ł , że n i k t z P O n i e m o ż e s i ę t a m p c h a ć ! Zrozumiał? Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Było już coś takiego 22.09.09, 13:33 "Każdy szaleniec, który odważy się podnieść rękę na TVP, niech będzie pewny, że przewodniczący Tusk mu tę rękę odbrąbie". Jakoś tak to szło... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Tusk: PiS i SLD mają za złe Gradowi, że nie p 22.09.09, 13:38 Szkoda ze nikt nie zauwazyl czegos innego... Tego ze to kto tam siedzi u wladzy, czy to jakis grubas, czy inteligencik, czy aferzysta czy faszysta - nie ma to zadnego wplywu na poziom tej telewizji. Po prostu zadnego. Ta sama papka i beznadzieja co zawsze, nie ma najmniejszej roznicy.... Ale podoba mi sie podejscie Tuska - on tam nie miesza w tym rak, POMIMO tego ze sa ta przelewane gigantyczne kwoty z budzetu, oraz abonament od, teoretycznie, kazdego obywatela. I Tuska to po prostu nie interesuje. Co mu tam, niech se bierze te media kto chce, i niech se bierze i te kase. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:39 kiedys palant obiecywal ze przegoni grada -wszyscy widzieli czym sie skonczylo- Odpowiedz Link Zgłoś
pesymista2 Tusk jest żenujący. 22.09.09, 15:27 www.youtube.com/watch?v=usSO7O-RJXw Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Tusk: PiS i SLD mają za złe Gradowi, że nie p 22.09.09, 13:39 partia - polityk ktora przed wyborami rezygnuje z mediow albo on jest samobojca albo cos gorzej w kazdym badz razie to jest jakies novum albo po prostu zwykly klamczuch i hipokryta obstawia za tym ostatnim Odpowiedz Link Zgłoś
ubolek Sratatata ! 22.09.09, 13:40 Chemiczny Donald realizuje obietnice wyborcze wobec prywatnych me(n)ndiów. Świadomie podsyca i toleruje bałagan TVP by ją doprowadzić do ruiny i likwidacji. "Publiczna" pozostanie tylko TVP1 uzależniona całkowicie od kaprysów (dotacji) rządu, a reszta, za symboliczną złotówkę, zostanie sprywatyzowana. Chrapkę na TVP2 ma Agora, która swego czasu próbowała przejąć Superstacje... Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Czyli farfał już DEAD, stad rudy pryncypialny 22.09.09, 13:40 się zrobił... pewnie dostał telefon z KRS że nic się nie da zrobić w/s Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 uciekł z pod kontroli Jarosława??? 22.09.09, 13:41 To dopiero żenujące, że "dziennikarze" tak znanego portalu popełniają szkolne błędy gramatyczne. Ucieka się spod kontroli! matołki! Odpowiedz Link Zgłoś
citaobscura T.usk V.N., P.O.lsat ----------------------------- 22.09.09, 13:42 funkcjonariusze w rodzaju Lisa -- Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: T.usk V.N., P.O.lsat ------------------------ 22.09.09, 13:50 > Czego mu wiecej trzeba ? zniknięcia jarka i leszka, tych dwóch małych k...ek, które trzymają swoich w TVP :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 A Katarzyna Kolenda-Zalewska jest zdania, 22.09.09, 13:44 że za TVP odpowiada PO.Pani Kasiu ,bo za takie bzdury przestanę panią lubić i zaprowadzę do smoczej jamy na pozarcie.Kaczyńskie zdołowali TVP a Tusku ma ponosić za to odpowiedzialność.To jakaś paranoje.Bardzo dobrze,Panie Premierze.Niech SLD i PiS popływają trochę w tych fekaliach telewizyjnych,zanim utoną. Odpowiedz Link Zgłoś
zabarwiacz Kasia liczy na etat w TVP 22.09.09, 13:53 Dwójka ma ponoć przypaść SLD Odpowiedz Link Zgłoś
pesymista2 Tusk chyba wróci do picia 22.09.09, 15:28 www.youtube.com/watch?v=usSO7O-RJXw Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:48 "Poprzetrącam ręce ludziom PO, którzy będą chcieli zdobyć TVP " i zapewnne dlatego tak ryłeś ze swoimi ludźmi wokół TVP, a swoją niesłownością nawet eseldówek do siebie zraziłeś.... ej Donek Donek... "Jestem gotów wesprzeć każdego, kto przerwie ten chocholi taniec i odbierze politykom media publiczne - dodał" a byla propozycja... Tyle tylko, że gdzieś z okolic PiSu - hihihi. Słoneczko Kochane, trzymam Cię za słowo :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 13:53 > niesłownością nawet eseldówek do siebie zraziłeś... ???? tak zraził, że poszła ta eseldówka do pisiarni. Też mi zrażenie do siebie. Pamiętaj, z kim przystajesz takim się stajesz? Widziałeś wczoraj może Teraz MY z Napieralskim :D, mało nie wyszedł ze studia, tak go przycisnęli :))))) > Słoneczko Kochane, trzymam Cię za słowo :) ja też, mam nadzieję, że nie będzie tam żadnego z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 14:06 cillian1 napisał: > ???? tak zraził, że poszła ta eseldówka do pisiarni dokładnie. A teraz zastanów się, co to mogło takiego byc, że komuszki poszły do tak znienawidzonych przez siebie Kaczorów :) Widziałeś wczoraj może Teraz MY > z > Napieralskim :D, mało nie wyszedł ze studia, tak go przycisnęli :))))) zasadniczo nie oglądam WSI24. Mam alergię na kapusi :) > ja też, mam nadzieję, że nie będzie tam żadnego z PO. w TV? Jak tylko Donek coś zmontuje - spoko. Zapomni o wszelkich obietnicach. Przecież już zdążył nas do tego przyzwyczaić :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 14:22 > komuszki poszły do tak znienawidzonych przez siebie Kaczorów :) kaczy kuper?! Bo raczej na dogadanie to nie liczę! Jak myślisz, nauka po SO i LPR im umknęła? Znaczy Lewicy.... > zasadniczo nie oglądam WSI24. Mam alergię na kapusi :) kapusie powiadasz, hmmmm, no dobra, jeden woli trwam, drugi WSI - jak piszesz. Kto na tym lepiej wyjdzie, zobaczymy ;) > Zapomni o wszelkich obietnicach. nie mówię nie! Ale może się uda.... że się nie zdziwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 14:54 cillian1 napisał: > kaczy kuper?! Bo raczej na dogadanie to nie liczę! wcale bym sie nie zdziwił że to zagrywka esledówka mająca na celu przytarcie noska naszemu rudemu Pinokiu Donku :) Jak myślisz, nauka po SO i > LPR im umknęła? Znaczy Lewicy.... e, rozpad tamtej koalicji to robota głównie tych stojących za wyborem naszego Ryżego Słoneczka na premiera. Choć muszę przyznać średnio mnie ten rozpad zmartwił. W tamtym układzie Kaczory mogli już tylko dryfować. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa słowa, słowa, słowa 22.09.09, 14:01 w kwestii deklaracji PO jest wspaniała. Tylko dlaczego słuchając tych deklaracji i obietnic człowiek ma wrażenie że są fałszywe? Ta władza przypomina PRLowskie czasy. Co innego się mówi co innego robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: słowa, słowa, słowa 22.09.09, 14:05 nie uogólniaj - To że nie odwołał Grada, to nie wszystko. Bo chyba nie uwierzyłeś w cuda!!!! Myśle, że w tej kwestii dotrzyma słowa, to tak samo łatwe, jak "nie będę premierem.....". Nie potrzeba do tego żadnej ustawy, wytycznych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa kieszonkowy Tusk 22.09.09, 14:03 Skoro TVP nie jest firmą prywatną, to za wszystko, co z nią związane odpowiada pan Tusk. On rządzi, ma realną władzę i związaną z nią odpowiedzialność. Ta nie tylko żenująca, ale i zdegenerowana sytuacja ma związek z jego decyzjami politycznymi. Tusk jest kieszonkowym, tuzinkowym politykiem. Żadnej kompetencji, żadnej odpowiedzialności. Nie umie niczego dobrze zrobić. A słowa o przetrącaniu rąk go po prostu kompromitują. Jest taki sam w swojej awuesowskiej mendalności jak Kaczyńscy czy Krzaklewski. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 14:11 > Nie umie niczego dobrze zrobić. a kto twoim małym zdaniem umie?! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 14:22 cillian1 napisał: > a kto twoim małym zdaniem umie?! mnóstwo ludzi :) Jedyne rzeczy, które Tusek na pewno potrafi to: 1. jarać blanty 2. walić mózgotrzepy 3. kominy malować 4. lenić się 5. handlować starzyzną (do tego sam się przyznał) 6. liczyć (do kilku) głosy 7. gadać długo jak sam mistrz Gomułka (choć Fidelowi do pięt nie dorasta) 8. latać na wycieczki 9. obiecywać, obiecywac, obiecywać.... Może jeszcze kto coś dorzuci? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 14:24 dawaj nazwiska, konkrety. O to prosiłem, czy też umiesz tylko rzucić hasło i pleść głupoty, jak pisiarnia? Myślałem, że stać cię na więcej losiu4 Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 23:04 A co ma zupa pomidorowa do ćwikły? To wątek o Tusku. Ps. Doceniam twoje wielkie zdanie. Zdanie gigantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 14:46 A co to jest ta awuesowska "mendalność"? Nawiasem mówiąc TVP jest spółką i nic premierowi do rzadzenia nią, bo tu rzadzą przepisy Kodeksu Spółek Handlowych. Nie Tobie oceniać kompetencje, chyba że jesteś taki swojski , domorosły "sędzia" wszystkich i wszystkiego poza sobą, ale takich to u nas połowa narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 23:10 Awuesowska mendalność to jest to, czym się wykazuje Tusk niczym nie różniący się od Kaczyńskiego. Oczywiście, Tuskowi nic do TVP. Tu przyznaję ci rację. Tusk nic bowiem nie może nigdy zrobić. To taki malowany premier. Jego rząd nie próbował zmienić ustawy o TVP, dogadywać się w tym z SLD. To wszystko fatamorgana. O tym, co mi wolno oceniać, ty masz prawo oceniać. To jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
pesymista2 Tusk - kieszonkowy wibrator 22.09.09, 15:31 www.youtube.com/watch?v=usSO7O-RJXw Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 16:05 ajakzupa napisał: > Skoro TVP nie jest firmą prywatną, to za wszystko, co z nią związane odpowiada pan Tusk. On rządzi, ma realną władzę i związaną > z nią odpowiedzialność Czy chcesz powiedzieć ,że Farfal albo Szwedo zostali mianowany przez Tuska ? Wydarzenia ostatnich tygodni pokazują ,że Tusk nie ma nic do powiedzenia w sprawie TVP. Może tylko stać z boku i się przyglądać co robią PiS , SLD, SO i LPR. Gdy chciał sie wtrącić , dostał dwa razy po łapach od prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: kieszonkowy Tusk 22.09.09, 23:16 Hm, przekonałeś mnie. Tusk dostał po łapach, bo SLD za nic w świecie nie chciało wesprzeć Tuska. Głupcy z SLD teraz zrzucają winę na Tuska, mówią, że ich oszukał. Ale kto się w ich bredzenie nabierze. Tusk nie ma żadnego manewru, żadnej możliwości, aby nie dostawać po łapach. Jest to bowiem Tusk do bicia i niczego więcej. Byle kaczor go leje jak chce. Ot, biedniuteńki Tusk. Nie obchodzi mnie, kto kogo mianował. Natomiast interesuje, co może zrobić rząd. Czy może uchwalać ustawy? Czy w ogóle rządzi? Czy też trwa na stołku, a kaczor go bije po łapach, bo Tusk niczego nie może zrobić, tylko służy do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 14:36 I tak nie wiem za co oprócz polityki i życiorysu wywalają Farafała. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 14:38 jest okazja przejąć TV (pis i sld) za nic innego, nawet to że był neofaszystą, by im nie przeszkadzało, gdyby był pisiarni potrzebny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Szczyt obłudy 22.09.09, 14:49 A co robi PO ze swoim przedstawicielem w Radzie Nadzorczej? Czy działania tej pani nie są ukierunkowane na pozostawienie Farfała, bo to lepiej przy wyborach prezydenckich? Tak wstrętnych, oszukańczych i obłudnych wypowiedzi jakie słyszę z ust Tuska nigdy nie używali wcześniejsi premierzy. Jak widzę hasła stoczniowców o Donaldzie bezczelnym kłamcy to zaczynam wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kociogon Oczywiście :) 22.09.09, 15:05 > A co robi PO ze swoim przedstawicielem w Radzie Nadzorczej? Pomaga PiS-owi i SLD strzelać sobie w stopę :) > Czy działania tej pani nie są ukierunkowane na pozostawienie > Farfała, bo to lepiej przy wyborach prezydenckich? Czy niedźwiedzie s...ą w lesie? Swoją drogą wolę już wyrachowanie Tuska od pancernej głupoty łosi od TVP. Mogliby spokojnie zostawić TVP z Farfałem Tuskowi ale zaślepiła ich chyba żądza odegrania się na niedawnym koalicjancie no i może przekonanie że ich elektorat wierzy w to co podadzą w TVP. Wyłożyli się na tym koncertowo, Tusk byłby matołem gdyby tego nie wykorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
kociogon Tusk wymiata 22.09.09, 14:54 Niespecjalnie przepadam za Tuskiem ale jego przeciwnicy polityczni są tak głupi, że mógłby spokojnie ogłosić, że ma wszystko w d..., wyjechać na wakacje, wrócić 3 dni przed wyborami i skosić 70 procent głosów. No, może od czasu do czasu mógłby przysłać pocztówkę wyrażającą zatroskanie kolejnym strzałem PiS-u do własnej bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
krasowy28 Tusk: Sytuacja w TVP jest żenująca 22.09.09, 15:19 Rany Julek, nie znałem premiera od tej strony!!! Premier zapowiada publicznie że dokona samookaleczenia! Choć: 1. Tusk do najbardziej słownych nie należy. Ani sobie ani nikomu łapek zapewne nie poprzetrąca/połamie (nie urąbie?). 2. Nawet jeśli by się zdecydował i poprzetrącał sobie łapki (nie wiem jakie upodobania ma nasz premier ale jeśli lubi sobie łamać ręce to czemu nie) to w graniu w piłkę i tak ważniejsze są nogi. Nie ręce, nawet nie głowa ;D Donek, powiedz że poprzetrącasz tym którzy mają chcicę na TVP (tylko nie zalewaj Donciu że jej nie masz) nogi. To będzie dramatyczne, to będzie prawdziwe, to będzie brzmiało przekonująco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Oj nie będzie lekko w tej kampanii 22.09.09, 15:19 Stosunkowo niewinna i raczej niepodważalna logicznie wypowiedź Tuska wywołała niezwykłe ujadanie.Widać, ze PiS ruszył do ofensywy wypuszczając sforę. Dyrektywę wydał jasną: każdą wzmiankę o Tusku zasypywać mailami wskazującymi na kolor włosów, niemieckość, nieodwołanie Grada, używać innych niegodziwych argumentów. Oj nie będzie Tuskowi lekko w tej kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
kociogon Wręcz przeciwnie! 22.09.09, 17:17 > Stosunkowo niewinna i raczej niepodważalna logicznie wypowiedź Tuska wywołała n > iezwykłe ujadanie.Widać, ze PiS ruszył do ofensywy wypuszczając sforę. Dyrektyw > ę wydał jasną: każdą wzmiankę o Tusku zasypywać mailami wskazującymi na kolor w > łosów, niemieckość, nieodwołanie Grada, używać innych niegodziwych argumentów. > > Oj nie będzie Tuskowi lekko w tej kampanii. Wręcz przeciwnie - pluciem i straszeniem Niemcami można zagrzać do walki słuchaczy Rydzyka, którzy i tak zagłosowaliby na PiS. Pozostałych bez wysiłku zgarnie PO na zasadzie wyboru negatywnego. Im większą chamówę pokaże PiS tym większa szansa że ruszą się z domu i zagłosują na PO. Odpowiedz Link Zgłoś