katolik_polski1 25.09.09, 21:45 Nie ma sie co oszukiwac . Islamisci daza do zaglady kultury chrzescijanskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfabry Re: 14 lat więzienia dla autora "podręcznika dla 25.09.09, 21:59 W takim wypadku pozbawienie obywatelstwa + kopa w d... i ekstradycja do kraju pochodzenia powinny być standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare To zamach na wolność słowa. 25.09.09, 22:17 Każdy może sobie pisać książki o czym chce. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzname Re: To zamach na wolność słowa. 25.09.09, 22:19 Też tak uważam. Jeżeli nikogo nie podżegał do popełnienia przestępstwa tylko informował o dostępnych środkach to zgodnie z obecnym stanem prawa karnego w Polsce byłby niewinny. Niestety nie znam prawa australijskiego więc ciężko mi komentować, ale decyzja wydaje mi się szokująca. Odpowiedz Link Zgłoś
biniou Re: To zamach na wolność słowa. 28.09.09, 06:50 zzzname, ty idioto! masz chore pojecie demokracji i wolnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: To zamach na wolność słowa. 28.09.09, 10:54 Oraz wyzywać Alicję Tysiąć od hitlerowców.Bądź konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Ktoś wie do których bibliotek trafił egzemplarz 25.09.09, 22:20 obowiązkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamdre u muzułmanów 25.09.09, 22:27 te rzeczy dzieją się szybciej - złapany zdrajca ma szybki sąd i kula w łeb ... u nas, w naszej pięknej, delikatnej i przyjaznej demokracji za zamordowanie 30 ludzi trafisz tylko do wiezienia ... zastanówmy się - kto przetrwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
smiercrosji 14 lat więzienia dla autora "podręcznika dla te... 25.09.09, 22:32 heheheh ale wtórnosc...wiele lat temu..ba dziesieciolecia lat temu ukazał sie drukiem "mały podrecznik partyzantki miejskiej " autorstwa carlosa marighelli , był pisany z pozycji lewackego sqrwysyna terrorysty i dotyczył raczej kwestii logistycznych niz samych działan stricte terrorystycznych ale wiadomo ze logistyka to podstawa w działalnosci wojskowej tak jak aseptyka w chirurgii :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
canadol A ja moge nawolywac do zabicia mojej krolewny 26.09.09, 04:20 ....Elizabeth II. I tu w Kanadzie mi nic nie zrobia. Pisac mozna sobie wszystko........... Odpowiedz Link Zgłoś
canadol A ile dostane za porady dla Palestynczykow... 26.09.09, 04:23 .......jak walczyc o wolnosc i niepodleglosc. Co prawda nie maja lasow jak nasi paryzanci, ale uwazam ze oni nam nie dorownywuja w niszczeniu wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok 14 lat więzienia dla autora "podręcznika dla te... 26.09.09, 13:16 ma ktos link do tej ksiazki ? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: 14 lat więzienia dla izraelskiego premiera? 28.09.09, 10:58 A napisał jakiś podręcznik terroryzmu? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś