bakuja Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 15:48 Jestem tym wszyskim bardzo zaniepokojona. Obawiam się, że każdą partię, oczywiście tę liczącą się będzie można wmanipulować we wszystko byle pozbyć się rywala. Afery, jak rozumiem jeszcze nie ma, za to jest wrzawa co niewątpliwie spowoduje, że odpryski błota na pewno przykleją się do tych których się w tej chwili obwinia mimo, że jeszcze nic nie jest oczywiste. Poza tym p.Konarski mógłby używać bardziej wyważonego języka chodzi mi - cytuję -"Jeśli pojawi się więcej takich afer,PO może się nimi udławić" ,Zamieszanie w całejsprawie ma niewątpliwie podłoże polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
xpingus Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 15:49 no i co, będziecie przez to głosować na PIS? A oni lepsi byli? A może na SLD? Już zapomnieliście o ich aferach? Prawda jest taka, że nie ma na kogo głosować, ja jednak z dwojga złego wolę PO. Odpowiedz Link Zgłoś
bakuja Re: Konarski: To może być początek końca marzeń P 02.10.09, 15:52 xpingus napisał: > no i co, będziecie przez to głosować na PIS? A oni lepsi byli? A może na SLD? > Już zapomnieliście o ich aferach? Prawda jest taka, że nie ma na kogo > głosować, ja jednak z dwojga złego wolę PO. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Konarski: To może być początek końca marzeń P 02.10.09, 16:00 Aferty bSLD przy PO to mały pikuśxpingus napisał: > no i co, będziecie przez to głosować na PIS? A oni lepsi byli? A może na SLD? > Już zapomnieliście o ich aferach? Prawda jest taka, że nie ma na kogo > głosować, ja jednak z dwojga złego wolę PO. Afery SLD to przy nich mały pikuś!!!SLD wyciagnęło Polskę z bagna po POPIS-ie, zostawilo im wzrosti co teraz mamy? Ja wiem , że jest kryzys, ale to , co robi Tusk- to dramat dla Polski- za wszelka cenę chce zostac prezydentem , i bedzie rozdawał kiełbasę wyborczą na lewo i prawo, nie stac go , jak SLD na bolesne cięcia, aby ratować budzet.Oszust i faryzeusz!!!W Polsce najgorsza lewica jest lepsza od najlepszej prawicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Platforma to "Rysie" , tak trzeba ich nazywać 02.10.09, 15:51 Rysiu dzwoni do Rysia z Platformy, a Rysiu załatwia i bierze po cichu komisowe. Tylko o tym już nie mówią przez komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 służby wychodzą z siebie 02.10.09, 15:55 Znowu jakiś profesor, któremu funkcjonariusze zrobli wszystkie prace naukowe. Od dawna służby testowały głupotę Polaków i wyciąganie wychodowanych za granicą polityków polityków. Czy Polacy są głupi i nie wiedzą ze hazardem zajmują się służby a Chlebowski był podstawionym pionkiem. Po to PIS zrobił CBA aby chronić rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 15:57 DNO = PLATFORMA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 16:07 POKER FACE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav mógł czy mógłby 02.10.09, 16:14 to duża różnica stracił czy teoretycznie stracić mógłby w przyszłości nie zmienia to faktu, że to patologia Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Dał głos "całkowicie przesadny" politolog. 02.10.09, 16:14 Już dziś rano widziałam go przepytywanego przez słusznego dziennikarza z "Wprost" w TVP INFO - odzyskanej przez LewoPiS, który nie nadawał konferencji prasowej D. Tuska po jego wyjściu z kompromitującego urząd prezydenta spotkania u L. Kaczyńskiego - najwyraźniej przebranego za szeryfa w ramach kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 16:16 SMIERC PLATFUSOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Zbyniu, Donek dwa bratanki i do krętactw i do szkl 02.10.09, 16:26 szklanki Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 16:43 Ta afera to kolejny argument za, aby odsunąć od władzy takich ludzi, jak Kaczyńscy, Kamiński, Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Odnowa moralna 02.10.09, 16:58 Jak w expose premiera Tuska usłyszałem o odnowie moralnej, to myślałem, że spadnę z krzesła z radości. Małolaty mogą w to uwierzyć, bo goowno wiedzą a wystarczy trochę pobuszować po internecie, aby klapki z oczu opadły. Ta banda fachowców w ciągu tych 20 lat zrobiła więcej przekrętów niż nam się wydaje. Nie wszyscy zapomnieli o AWS a teraz przypomina się Eureko. Im się nigdy nic nie udawało za wyjątkiem propagandy. Historycznie patrząc, to jedno pasmo nieszczęść tych nieudaczników, którzy partie zmieniali jak rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 17:43 To nie marzenia Platformy, lecz determinacja ludzi wyniosla PO do wladzy. Juz widze te tlumy bylych zwolennikow PO jak uciekaja pod skrzydla Kaczynskiego czy w objecia ojca dyrektora. Przeciez ludzie nabrali wstretu do PiS wlasnie na skutek takich detych afer, ingerencji sluzb specjalnych w zycie polityczne oraz prezentowanych przez pisuary pogladow politycznych na granicy choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ----Parada Oszustow w akcji----------------- 02.10.09, 18:09 to bylo pewne, ze PO przefarbowane z Kongresu Lewych Dochodow w koncu pokaze prawdziwa twarz i nawet wsciekla propaganda Tusiowych wazeliniarzy z PełOwskich mediow nie pomoze tych POszustom - skoncza jak KLD i UW Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Konarski: To może być początek końca marzeń PO 02.10.09, 18:50 Z niego taki profesor jak z rydzyka doktor. Śmiechu warte te tytułu. Im większy kretyn -tym poważniejszy tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1947 Koniec PO 02.10.09, 22:16 No Platformo weź się do kupy, bo PIS i inii zajrzy wam, tam gdzie sami nie zaglądacie, a i po opinii stracicie i w sondażach też. To tak miało być! Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Konarski: To może być początek końca marzeń PO 05.11.09, 08:07 Może ale nie musi. Nie ma alternatywy. Widać celowo nie mówi o tym, że wzrośnie poparcie dla PiS bo wiadomo, że to niemożliwe. O SLD nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś