szemjaza ZBiR 10.10.09, 17:56 jesli komus nie podoba sie Polska zintegrowana z UE to naprawde nikt tu nikogo na siłe nie trzyma...,mozna sie przenieść do Rosji ew.na Białoruś, miozna wyemigrowac do Am.Płd do Wenezueli , mozna sie przeniesc do Korei Płn lub na Kube. To nie czasy prl..droga wolna i krzyz wam na droge i w nery. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 18:20 Pan Bóg dał znać. Kaczor - jednak podpisałeś. Masz minusa. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow sprzedał Polskę 10.10.09, 18:38 www.youtube.com/watch?v=fPZsGC-g3kk Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 18:41 I taka jest prawdziwa siła oszołomów od Rydzyka - kilkadziesiąt osób protestujących pod Pałacem. Tyle tylko, że są głośni. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Zalosny Kaczor walczyl do konca... 10.10.09, 18:51 ... probowal nawet numeru z piorem, jak uczniak z podstawowki... A swoja droga, to w UE nie ma miejsca dla dyktatur (Gruzja) czy tez rozpadajacych sie panstw rzadzonych przez neonazistow (Ukraina)! Odpowiedz Link Zgłoś
baxa Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 18:59 I co obsrajnogi pisałam,że nie należy słuchać jarka i innych fafluniarzy tylko zaczekać co powie Głowa Państwa na temat podpisania Traktatu.I znowu wyszło na moje przewidy. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1115 I po ptokach 10.10.09, 19:06 Pióro uczciwsze i mądrzejsze od prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
barnakiel Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 19:21 "... Twierdziłem, że podpiszę Traktat, kiedy Irlandczycy w referendum opowiedzą się za jego przyjęciem..." No ja normalnie myslalem, ze do Irlandii wyjechali polscy masarze, tynkarze i pielegniarki. A co, prezydentowi tez za malo w Polsce placa? Czyli mamy przypadek polskiego prezydenta, ktory reprezentuje katolikow i Irlandczykow ..... Pajac, brat pajaca b. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 19:33 Sam jesteś pajacem frajerze,w dodatku nikim.. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher Polska odzyska pełną wolność, gdy Kaczynscy odejdą 10.10.09, 19:23 wyjada, lub,co by było najlepsze , umrą...Jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
federerek Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 19:29 Wstyd mi. Oddaliśmy to, o co umierali nasi dziadkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 19:44 Z prezydenckiej kancelarii płyną też sygnały, że głowa państwa czeskiego nie ma w ogóle zamiaru podpisywać traktatu. www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=101076_________________ Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 11.10.09, 18:29 federerek napisał: > Wstyd mi. Oddaliśmy to, o co umierali nasi dziadkowie." A TO dziadek by wolal, zeby Niemcy i Rosjanie wchodzili do nas militarnie kiedy zechca??! Bo to taka niezaleznosc byla. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Hej, ukroczku, czkawka cie meczy, czerwondupcu? 10.10.09, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Moze i zmienił . Za to twoje posty sa jak zwykle.. 10.10.09, 20:25 niezmiennie debilne, ty durnawa niedojdo. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Moze i zmienił . Za to twoje posty sa jak zwy 11.10.09, 01:31 pogromca_gamonia napisała: > niezmiennie debilne, ty durnawa niedojdo. Taki stwor nie istnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re:hivek kralik zmienił nick...jak zwykle 11.10.09, 02:11 W czubkowie kazdy sie nazwya jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
saved Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 19:52 20 lat ouciekania od komuny na marne. Polsko, straciliśmy cię. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Kto podpisał akt wasalny? Lech Kaczyński!!!!!!!!!! 10.10.09, 19:57 Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 11.10.09, 01:30 saved napisał: > 20 lat ouciekania od komuny na marne. Polsko, straciliśmy cię. Przykre jest to, ze jaks czesc Polakow przy tym klaszcze. Boze, cos Polske... Daj choc ciut ciut rozumu naszym politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzowsze Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 20:01 Szkoda, że go media nie zbojkotowały. Powinien ten dokumnet podpisać zaraz po uchwaleniu przez Sejm. Teraz zrobił sobie z tego reklamówkę wyborczą. Pan Prezydent Kaczyński nie robi żadnej łaski, że podpisuje dokument, który jest następstwem wyboru większości Polaków. Polacy wypowiedzieli się za przystąpieniem Polski do Unii i żaden oportunista nie ma prawa podważac tej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
sievert Prezydent Irlandii czekał na wyniki referendum 10.10.09, 20:20 a gdy naród irlandzki wyraził swoją wolę to prezydent Irlandii podpisał traktat cóż w tym dziwnego... ? Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 20:28 Podpisał i to najważniejsze. Myślę, że można puścić w niepamięć te 557 dni oczekiwania. Tych którzy krzyczą o hańbie i utracie suwerenności odsyłam do referendum. Tym, którzy nazywają większość narodu durniami, proponuje wybrać sobie inny naród. Agentom wpływu państw nieprzyjaznych radzę się pakować. Niewiele już tu po was. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 11.10.09, 01:13 jerjar napisał: >Tych którzy krzyczą o hańbie i utracie suwerenności odsyłam do >referendum. Tym, którzy nazywają większość narodu durniami, > proponuje wybrać sobie inn y naród. To byla jaks wiekszosc? Bez takich uproszczen. Czy ktos z polskich politykow pojal o czym traktat jest. Czmu Niemcy sa w stanie swoje urobic w nim? <lapki opadaja -saem geniusze polityczne i jest jak kon kazdy widzi> Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 11.10.09, 09:15 Większość jest. Była w referendum europejskim i jest w sondażach ws. stosunku do traktatu. Problem oczywiście jest, mentalny. Ma go mniejszość, która podaje się za prawdziwszą, wartościowszą, przenikliwszą, patriotyczną i niezłomną. Radzę nie tkwić w daremnej frustracji, lecz mieć nadzieję, że idzie ku lepszemu. Ten Niemiec, co nim tak straszycie to już nie agresor, ale szwargocący sąsiad, a wobec Moskala nie trza już iść przez zboże, bo silni jesteśmy Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 11.10.09, 09:47 jerjar napisał: > Większość jest. Była w referendum europejskim i jest w sondażach ws. stosunku do traktatu. Problem oczywiście jest, mentalny. Ma go mniejszość, która podaje się za prawdziwszą, wartościowszą, przenikliwszą, patriotyczną i niezłomną. Radzę nie tkwić w daremnej frustracji, lecz mieć nadzieję, że idzie ku lepszemu. Te> n Niemiec, co nim tak straszycie to już nie agresor, ale szwargocący sąsiad, a > wobec Moskala nie trza już iść przez zboże, bo silni jesteśmy Europą. *************** Człowiecze co ty wiesz o Unii? Unia jest silna jak twierdzisz? Gdzie i na czym? Dowiesz się krok po kroku co znaczy Unia jak ci będzie ubywać pieniedzy w portfelu, bo przecież ktoś musi utrzymać ten wielki aparat nierobów w niej. Ano już jest planowany podatek klimatyczny od węgla, prądu, gazu i paliwa, nie dość że będziesz płacił od paliwa do tego dolicz sobie podatek w całej Europie za przejazd autostradami. Bo przecież jest to już planowane. By utopić twoje problemy i zapomnieć chcieć na chwile o teraźniejszości będziesz tez przez unie proszony o kasę, Szwedzi z ramienia unii chcą podnieść podatek na wszelkie wyroby alkoholowe w tym piwa i wina, wiec nie uda ci się to i będziesz zmuszony krzyczeć: "precz z unia" Nie zapomnijmy tez ze chcą wpuścić do unii konkurentów (emigrantów)już i tak taniej siły roboczej bo przecież zarabiasz i tak już krocie, które dla unii jest sola w oku bo przecież masz być pokorny do usług naszych władców w Strasburgu i Brukseli bo im się to należy. Dyktatura rozrasta się i umacnia swoje korzenie u ludzi nieświadomych niczego, którzy przyklaskują własnemu niewolnictwu. www.sat1.at/ratgeber_magazine/akte/topthemen/aktuell/content/00163/ Kokainspuren im Europäischen Parlament Ślady kokainy w europejskim parlamencie. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Vaszku wytrzymaj do wyborów w GB ! 10.10.09, 21:16 Europa Ci tego nigdy nie zapomni.Czechy uratują Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Prezydent podpisał Traktat Lizboński 10.10.09, 21:25 Trudno sobie wyobrazić co teraz się dzieje w Radiu Maryja. Przecież tam cała siedziba przeciwników unii i traktatu. A co zrobi teraz o.dr. Tadeusz Rydzyk? Czy nie przegoni PiS-owcow na cztery wiatry? Żeby ich za bardzo nie denerwować i nie narazić się, to prezydent powiedział, że też są ludzie, ktorzy inne maja zdanie itp. Ale czy to wystarczy dla tych skrajnych nacjonalistów i przeciwników? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Prezydent podpisał Traktat Lizboński 11.10.09, 01:09 omidas napisał: > Trudno sobie wyobrazić co teraz się dzieje w Radiu Maryja. Przecież > tam cała siedziba przeciwników unii i traktatu. A co zrobi teraz > o.dr. Tadeusz Rydzyk? Czy poza kpina masz jakies konkrety. (jakos konstytucje EU odrzeczono wiec wcielono to w traktat, obce mi sa rozne radia -jednak co powiesz o samymym traktacie ? OK, ze RP juz nie ma?) Odpowiedz Link Zgłoś
minness rzygać się chce jak się to czyta 10.10.09, 21:26 chlera jasna, co ja taki zwyklaczek mogę z tym zrobić??????????? w jedzeniu mam truciznę, w wodzie też, nad głową rozpylają nie wiadomo co, czy wszyscy mamy umrzeć na raka dla ich satysfakcji????? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: rzygać się chce jak się to czyta 11.10.09, 00:59 minness napisała: > chlera jasna, co ja taki zwyklaczek mogę z tym zrobić??????????? w jedzeniu Dabaj o zdrowie. Stres zabija. Zielona herbata, lampka czerwonego wina, troche spotu powaznie -nie naigrywam sie. Rzecz wcale nie jest trywialna.Jednostka jest spychana. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.jacek_i_placek Turbodymomen zawstydził prezydenta 10.10.09, 21:28 Turbodymomen zawstydził prezydenta - podpisał traktat po 835,5 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Turbodymomen zawstydził prezydenta 11.10.09, 00:55 tw.jacek_i_placek napisał: > Turbodymomen zawstydził prezydenta - podpisał traktat po 835,5 dniach. To nie czas istotny. Istotne co sie podpisalo. Niemiaszki beda maily swoje wlasn wersje. (lapki mi opadaja -siegam po Tyskie) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal Pi(e)S Prezydent 10.10.09, 21:31 Sukcesem Owczesnego rzadu nie watpliwie jest jego krotkotrawala kandecja!! Noz on nie moze sie nachwalic tego cudownego rzadu, ktory byl the best, a poza tym kto k.rwa zdecydowal o ratyfikacji traktatu? Irlandczycy czy Polacy? Jak do tego ma sie nasza suwerennosc? ZALOSNE PISdowaty prezydencie, juz niedlugo i pogonia cie lachudro! Odpowiedz Link Zgłoś
orwell2009 Jak Prezydent to podpisał to Polska nie straci 10.10.09, 22:27 Mogłem nie czytać pierdołów z Lizbony lecz jestem na 1000% pewien że jak Kaczyński wynegocjował i podpisał to Polska jest bezpieczna. Jak by podpisał Tłusk to co innego - trzeba by było komisje śledczą zwoływać Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Re: Jak Prezydent to podpisał to Polska nie strac 11.10.09, 14:30 orwell2009 napisał: > Mogłem nie czytać pierdołów z Lizbony lecz jestem na 1000% pewien że > jak Kaczyński wynegocjował i podpisał to Polska jest bezpieczna. Jak > by podpisał Tłusk to co innego - trzeba by było komisje śledczą > zwoływać Komentarz: Sz.Pan się chyba przejęzyczył. Jeśli Pan pozwoli to ten cytat poprawię: "jakby Kaczyński abdykował to Polska będzie bezpieczna" O teraz wyglądamy poprawnie, jak mówił ojciec uciąwszy głowę synowi, który miał zeza! Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Jak Prezydent to podpisał to Polska nie strac 11.10.09, 18:31 orwell2009 napisał: > Mogłem nie czytać pierdołów z Lizbony lecz jestem na 1000% pewien że > jak Kaczyński wynegocjował i podpisał to Polska jest bezpieczna. Jak > by podpisał Tłusk to co innego - trzeba by było komisje śledczą > zwoływać" HA HA , DOKLADNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
orwell2009 Miałem ci cos odpisać ale tobie trzeba psychologa 10.10.09, 22:30 albo sie pier...nij z mostu przy kolejnej aferze peło Odpowiedz Link Zgłoś