adas313 09.11.09, 19:29 Cóż, poszedł po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tp4949 Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:30 Bezczelny typ. Według niego to nie on jest winny łamania przepisów, tylko media, że o tym napisały. Tylko w tym kraju możliwe jest, żeby ktoś taki był przedstawicielem narodu. Panie Jacku, proszę pamiętać, że pracodawca odpowiada za pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:24 tp4949 napisał: > Bezczelny typ. Według niego to nie on jest winny łamania przepisów, > tylko media, że o tym napisały. Tylko w tym kraju możliwe jest, żeby > ktoś taki był przedstawicielem narodu. > Panie Jacku, proszę pamiętać, że pracodawca odpowiada za pracownika. takkkkk pracodawca powinien jezdzic z kazdym kierowca i go pilnowac! ez glabie a jak ma stu kierowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
zzzname Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:42 Nie, nie musi jeździć, ale i tak jest odpowiedzialny. Art. 429 i 430 KC. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:32 Prawdę powiedziawszy to mocno zimmunizowany jest na tym zdjęciu. Niemal jak Kaziuzakochajsię po lobsterze. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:33 Kurski ma immunitet, ale kierowca nie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:44 Ma rowniez licencje na przekrety: www.polityka.pl/kraj/279145,1,honor-honoraty.read Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_666 Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 20:50 mracek napisał: > Kurski ma immunitet, ale kierowca nie. czyli co tydzień nowy kierowca :] Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonasukienka1 Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:42 czy jego nowy kierowca tez bedzie wyjezdzal na zdezak z parkingu przy gdanskim lotnisku nie placac za parking? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:55 Jestem pelen uznania dla p.Kaczmarek i proponuje te akcje - udowadniania zrodel posiadanego majatku Kurskiego prowadzic z maksymalnym rozmachem. Pamietam tego osobnika sprzed kilku lat , ze Szkoly deLa Salle, gdzie uczyly sie dzieci ,jako wyjatkowego dziada i nie sadze , aby w trakcie owego czasu , w cudowny sposob posiadl niespotykane kwalifikacje zawodowe lub wygral w Totka. To proste. Zmusic go do wykazania zrodel posiadanego majatku. Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:50 Kto bedzie placil kierowcy, Kurski czy podatnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.polityczny Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 23:08 Aby zabrać głos w sprawie pana jacka k. trzeba się zalogować! Czyżby jakieś śledztwo lub dochodzenie? Teraz mandaty z fotoradarów rozłożą się na dwóch - a my zapłacimy za noclegi w Brukseli - przecież nie będzie kimał na parkingu. A może ktoś się przyjrzy takim może fikcyjnym zatrudnieniom? O dziadostwie posła nie będę się wypowiadał, ale jaki koń jest każdy widzi! Dorwał się do diety europosła przez kilka miesięcy i ... po...ło się w saganie! A jak pomyślał, że tak będzie przez kilka lat to pewnie niedługo babę zostawi i znajdzie jakąś Isabell, co da mu więcej niż sąsiadka! Pozdrowienia dla żony euroosła Jacka K. Odpowiedz Link Zgłoś
po.jest.partia.niewiarygodna Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:50 Pewnie mendowate media piszac o grzeszkach znienawidzonych politykow jednej partii nawet w sprawach nie partyjnych podkreslaja do jakiej nalezy. kiedy jednak chodzi o kogos innego z partii ktorej sa organem propagadowym nie tylko nie wspominajaj o tym ale wrecz znowu przypominajja o.... innych.Typowe da tego czegos. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 pewien me...waty komentator na forum.. 09.11.09, 20:31 ..probuje sobie dodac kilka punktow IQ udajac inteligenta, ale nawet po sztukowaniu jego IQ ma wartosci w zakresie temperatur pokojowych Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:54 Do GW: macie tam w redakcji drugiego Kurskiego - mądrego, to piszcie o nim.... po co tego idiotę przypominacie? Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 19:58 Tego typu wypowiedzi tak charakterystyczne dla tego Pana, są wyraźnym sygnałem pogardy dla plebsu który na niego głosował i nie głosował, słoma wyłazi z butów Panie Pośle, i chamstwo wyziera z postawy, a poczucie humoru na poziomie koszarowej fali. Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 20:05 teraz_komentator napisał: > Tego typu wypowiedzi tak charakterystyczne dla tego Pana, są wyraźnym sygnałem > pogardy dla plebsu który na niego głosował i nie głosował, > słoma wyłazi z butów Panie Pośle, i chamstwo wyziera z postawy, > a poczucie humoru na poziomie koszarowej fali. Bingo! Bardzo trafny komentarz do poczynań tego pana (z dużej litery bym go nie napisała). Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb teraz kierowca bedzie placic mandaty? 09.11.09, 20:09 z wlasnej kieszeni? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hsurim Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 20:09 Jak ktoś taki, kto ignoruje w bezczelny sposób obowiązujące prawo może być posłem - a europosłem tym bardziej ?? Ten poseł "ciemny lud wszystko kupi" to nawet nie "mężczyzna", bo ciągle chroni się pod kiecką immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb "Immunizowałem się na media"-buhahahahaha 09.11.09, 20:11 tzn. ze nie bedzie wystepowac juz telewizorni/radiu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: "Immunizowałem się na media"-buhahahahaha 09.11.09, 20:19 sirseb napisała: > tzn. ze nie bedzie wystepowac juz telewizorni/radiu czy co? mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 ciemny lud wsyzstko kupi 09.11.09, 21:50 kpina z prawa a mimo to ciagle go ktos na niego glosuje to czyja jest to ina ze cuiagle jest wybierany? jego czy ludzi ktorzy na niego glosuja chocby nie wiem co? w normalnym kraju jego kariera juz by sie skonzyla ale w zasciankowej polsce trwa w najlepsze i niewazne co on zrobi i tak ludize na niego beda glosowac jednym slowy demokracja jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 A ciemny naród musi czytać takie bzdety! 09.11.09, 20:17 kurski to przedstawiciel piskomuny a nie Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 20:24 Niech zatrudni jeszcze kogoś, kto ma choć trochę rozumu, bo jemu myślenie nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Kurski to Wasze kompleksy panowie... 09.11.09, 20:24 Jest oczywiste że ani na intelekt, ani na elokwencję, ani tym bardziej na argumenty z Kurskim nie wytrzymujecie, więc zdalnie i na odległość usiłujecie mu się odgryzać i przynajmniej kopać go po kostkach. Ale to daremny trud i żałośnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz bydlo_prof_wb, tia, Kurski, to wybitny "intelekt". 09.11.09, 20:32 5 prawomocnych wyroków za kłamstwa i pomówienia, następnych kilkanascie w toku Afery, korupcja, to jego główne "Zalety intelektu" Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kurski to Wasze kompleksy panowie... 09.11.09, 20:33 bydlo_prof_wb napisał: > argumenty z Kurskim nie wytrzymujecie, Przypomnij nam wszystkim, ile to Kurski spraw o mówienie nieprawdy( eufemizm) miał i przegrał... O elokwencji się nie wypowiadam, dlatego, że obiecałem nie przeklinać, spróbuje napisać tak , aby było poprawnie, Ty mylisz elokwencję ze zwyczajnym ...chamstwem, nieudolne próby zakrzyczenia z argumentami, hmmm... intelekt, mam nieodparte wrażenie graniczące z pewnością, że z intelektem to on tyle wspólnego, ile ja z liturgią Zaratustrian... Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Kurski ; "patrzcie, jak się wyżarłem" !!! 09.11.09, 20:35 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kurski ; "patrzcie, jak się wyżarłem" !!! 09.11.09, 21:01 dobra rada dla szofera! Nagrywaj kolo, oj nagrywaj, bo to nie Kurski pójdzie siedzieć, jak coś się stanie, ale na pewno to on będzie ci kazał zapierdzielać! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Cill, to PO tak mało Ci płaci, że na szofera nie 09.11.09, 21:29 stać? Jakiemu panu ty służysz? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Cill, to PO tak mało Ci płaci, że na szofera 09.11.09, 22:18 masz daleko idące wnioski z moich wpisów (przynajmniej ostatnio) tony.c! Widzisz, że można napisać cały nick?! To nie jest trudne jak z szoferem :D Nie musisz mieć pomocy do tego, chyba że nie umiesz przepisywać bez błędów, co często to udowadniasz, że nie umiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Moje błędne wnioski - stać cię na szofera. 09.11.09, 23:09 POradź jak się na taką kasę załapać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mekmis Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:00 Czas aby społeczeństwo czyli naród immunizował sie na Pana Kurskiego i skierował go w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:17 dlaczego ten goi jest obrzezany? Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:13 Jacek Kurski jest przeciętnym polskim kierowcą. Tzn uważa że przepisy , zwłaszcza ograniczenia predkości, są dla innych, bo on sam jeździ doskoale. Do tego ma immunitet. To jedyna różnica miedzy nim a jego przeciętnym wyborcą. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:38 sajm napisał: > Jacek Kurski jest przeciętnym polskim kierowcą. Tzn uważa że > przepisy , zwłaszcza ograniczenia predkości, są dla innych, bo on > sam jeździ doskoale. Do tego ma immunitet. To jedyna różnica miedzy > nim a jego przeciętnym wyborcą. > Ech... strasznie jestem ciekawy jakim to nieprzecietnym kierowca ty jestes? ile robisz km rocznie? jezdzisz osobowka do kosciola w niedziele? jak sobie odpowiesz na te tylko pytania to moze sie zastanowisz nad tym co piszesz! kierowca zawodowo jezdzacy w polsce nie ma fizycznej mozliwosci jazdy według przepisow, bo jakby jezdzil to by na paliwo do samochodu na dojazd do pracy nie zarobil, a miasta bylyby tak zakorkowane ze do pracy by sie dojezdzalo na poludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 10.11.09, 00:20 Cóż, anonimowi bohaterowie programu "uwaga, pirat!" też muszą mieć swojego przedstawiciela w parlamencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Sprzedal leśniczówkę? 09.11.09, 21:18 Nie tak dawno działacze PiS pokazywali oświadczenia majątkowe, z których wynikało, że nie mają nic. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c O Sikorskim nie można komentować. O Żydach i agen 09.11.09, 21:27 tach GW nie lubi komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 21:40 a tak wlasciwie to kto to jest ten kurski??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 22:02 Czy Kurski placi podatek i ZUS, za zatrudnionego kierowce?. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwi2662 Jacek Kurski zatrudnił kierowcę 09.11.09, 22:15 A mówili że Anna Fotyga będzie obsługiwała misję w Gruzji.A tu proszę będzie szoferem u Kurskiego.Biorąc po uwagę jej ostatni karambol rowerowy nie wróży to niczego dobrego.... Odpowiedz Link Zgłoś
mniastowy Przed wojną arystokracja też zatrudniała szoferów 09.11.09, 22:32 Popieram panie Kurski w końcu jest pan śmietankom towarzyskom , robi pan poważne interesy , kupuje dworki leśne w końcu .... jak pana widzą tak i piszą . Celny ruch z tym szoferem ! Odpowiedz Link Zgłoś