neo.nick w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 13.11.09, 23:27 moze ten gosc zaszczepil sie za granica? bardzo prawdopodobne, bo choruja glownie szczepieni i ich rodziny. W USA zmarlo prawdopodobnie kilkaset osob po tej szczepionce. --- www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1783%3Aeight-people-in-sweden-reported- to-have-died-as-a-result-of-pandemrix-admits-medical-products- agency&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 13.11.09, 23:39 Te 80 do 800 osób? neo.nick napisał: > moze ten gosc zaszczepil sie za granica? bardzo prawdopodobne, bo choruja > glownie szczepieni i ich rodziny. W USA zmarlo prawdopodobnie kilkaset > osob po tej szczepionce. > --- > > www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1783%3Aeight-people-in-sweden-reported- > to-have-died-as-a-result-of-pandemrix-admits-medical-products- > agency&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105〈=en Odpowiedz Link Zgłoś
poszum No wlasnie. Ja tez sie zaszczepilem i umieram. 13.11.09, 23:41 Pomocy !!! Umieram !!! Niech ktos cos zrobi do jasnej anielki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:18 neo.nick napisał: bo choruja > glownie szczepieni i ich rodziny skąd taka wiedza podaj wiarygodne linki... W USA zmarlo prawdopodobnie kilkaset > osob po tej szczepionce. podaj linki... Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:26 Kzet, z całą do Ciebie sympatią-czy myślisz, ze osoby które wypisują te rewelacje podadzą Ci wiarygodne linki do informacji? Sam/a widzisz: sprawa jest prosta: umiera się "na grypę", po szczepieniu, a i w śmiertelnym niebezpieczeństwie są ci co koło szczepionego przechodzili, bo atenuowany wirus razi na kilka kilometrów. kzet69 napisał: > neo.nick napisał: > bo choruja > > glownie szczepieni i ich rodziny > > skąd taka wiedza podaj wiarygodne linki... > > W USA zmarlo prawdopodobnie kilkaset > > osob po tej szczepionce. > > > podaj linki... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:27 wiem ale czasem trzeba z "kagankiem wiedzy do ludu" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:33 Ci podalam link ponizej, ale Ty albo nie czytasz tych informacji, albo nie znasz angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:34 Mialo byc: Juz Ci podalam itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:36 No i co z tym kagankiem oswiaty? Jest link do oficjalnego raportu szwedzkiej agendy rzadowej? Jest. Co teraz powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
historyk09 Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:48 hmm, w arykule podaja ze dostali doniesienia o mozliwym powiazaniu szczepionki ze smiercia. Ale po przeprowadzeniu autopsji stwierdzili ze jednak tych powiazan nie ma. Poza tym nie ma nawel linku do tej agencji rzadowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:54 Ja nie powoluje sie na zaden artykul. Swoje informacje zaczerpnelam ze strony Szwedzkiej Rzadowej Agencji d/d Lekow. Link podalam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,902,102954834,102960534,Re_W_Szwecji_8_osob_zmarlo_po_podaniu_szczepionk.html Odpowiedz Link Zgłoś
historyk09 Re: w Szwecji co najmniej 8 osob zmarlo po tej 14.11.09, 00:58 przeczytalas ten raport na stronie rzadowej? i to co oni pisza na temat zwiazku szczepionki z tymi zgonami? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz A według Kopaczki jest świetnie 13.11.09, 23:30 Jutro dalej będzie pie......, że Polska jest rajem, do której świńska grypa nie ma dostępu, a jeśli nawet się przypałęta, to mamy świetnych lekarzy i odpowiednie zapasy leków, więc nikomu nic nie będzie. I tak od kilku miesięcy ze swoim pryncypałem, Ryżym, mielą ozorem i mielą. Ciekawe, ile potrzeba trupów: 10, 100, 1000, 10000, żeby otumanieni ludzie przejrzeli na oczy i wysłali Tuska wraz z całą drużyną na zieloną trawkę. Niech tam sobie kopią piłkę, przecież to ich ulubione zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Re: A według Kopaczki jest świetnie 13.11.09, 23:43 Tylko jak tu ich wysłać na zieloną (na co zasługują) skoro w kolejce do objęcia schedy czeka Wielki Strateg? Ciekawe co on by zrobił? Stawiam na wycofanie wszelkich szczepionek i leków, bo świńska grypa to atak innych krajów na nas, żeby nas wynarodowić. A my z Bożą pomocą sobie poradzimy.... co.ty.powiesz napisała: > Jutro dalej będzie pie......, że Polska jest rajem, do której > świńska grypa nie ma dostępu, a jeśli nawet się przypałęta, to mamy > świetnych lekarzy i odpowiednie zapasy leków, więc nikomu nic nie > będzie. I tak od kilku miesięcy ze swoim pryncypałem, Ryżym, mielą > ozorem i mielą. Ciekawe, ile potrzeba trupów: 10, 100, 1000, 10000, > żeby otumanieni ludzie przejrzeli na oczy i wysłali Tuska wraz z > całą drużyną na zieloną trawkę. Niech tam sobie kopią piłkę, > przecież to ich ulubione zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Re: A według Kopaczki jest świetnie 14.11.09, 10:20 Ty dla odmiany oczywiście nie pie... Tak dla formalności spytam, chociaż i tak myślę że znam odpowiedź. Szczepiłeś się na grypę sezonową? Jeśli tak, to prywatnie czy może w ramach jakichś programów np firmowych? Jakby szczepionka na A/H1N1 była w aptekach to wydał byś te 20zł na zaszczepienie się? Po kiego diabła ja mam opłacać twoje szczepienia ze swoich podatków (albo jeszcze gorzej składowanie szczepionek w magazynach i ich późniejszą utylizację)? Przy okazji w twojej wypowiedzi wyczuwam ten sam rodzaj miłości bliźniego i troski o innych jak w wypowiedziach przykładowo posła Brudzińskiego z PiS. Znacie się? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: A według Kopaczki jest świetnie 14.11.09, 23:28 akiraxx napisał: > Przy okazji w twojej wypowiedzi wyczuwam ten sam rodzaj miłości bliźniego i > troski o innych jak w wypowiedziach przykładowo posła Brudzińskiego z PiS. A ja przy okazji tego fragmentu Twojej wypowiedzi wyczuwam ten sam rodzaj myślenia, jaki spotyka się wśród tych, którzy wszędzie wietrzą spisek żydokomuny, masonerii i cyklistów. Oraz PiS, tak jakby innych opcji nie było. Co się zaś tyczy wcześniejszego fragmentu, to radzę najpierw czytać, ze zrozumieniem, a dopiero potem odpowiadać. W którym miejscu pisałam o szczepionkach? Ja pisałam o tumiwisizmie Kopaczowej i całej ekipy Tuska, która robi wszystko, aby jakoś przetrwać do wyborów prezydenckich i przepchnąć przez nie swojego wodza. A potem - choćby potop. Nie biorą jednak pod uwagę tego, że potop może przyjść o kilka miesięcy wcześniej. I pal sześć że zmiecie ekipę piłkarzyków! Tylko dlaczego przez nich mają cierpieć inni? Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro_2 Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 13.11.09, 23:40 pieprzenie o szopenie Odpowiedz Link Zgłoś
1a-z Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 13.11.09, 23:42 wp. Władze w Nadrenii Północnej-Westfalii prowadzą dochodzenie w sprawie śmierci 46-letniego mężczyzny z Wuppertalu, który zmarł w dzień po podaniu mu szczepionki na grypę A/H1N1 - poinformowała agencja dpa, powołując się na "Westdeutschen Zeitung". Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 00:20 nie zapomnij poinformowac o wynikach tego dochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
milu100 Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 13.11.09, 23:44 "W Szpitalu Zakaźnym w Gdańsku zmarł dziś na zapalenie płuc 37-letni mężczyzna" zapalenie płuc? przeciez u nas się na to już nie umiera, to tylko możliwe na ukrainie. Jeszcze niedawno takie komunikaty płynęły ze strony ministerstwa zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
maariuss Pierwsza ofiara A/H1N1 w Polsce! 13.11.09, 23:51 No to macie dowód niedowiarki, że krowia (ptasia, świńska, mysia...) grypa sieje już spustoszenie. Szczepić, szczepić i jeszcze raz szczepić!!! Koncerny farmaceutyczne nas uratują! Miesiące infantylnej propagandy, tony papieru, miliony słów, tysiące "bezinteresownych" ekspertów, organizacji, stowarzyszeń, rzeczników... apokalipsa, epidemia, pandemia, Sodoma i Gomora. A cała ta szopka dla marnych kilkuset mln EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Re: Pierwsza ofiara A/H1N1 w Polsce! 13.11.09, 23:56 Zwłaszcza, ze w Polsce szczepionek nie ma. A jak będą to tylko dla wybranych. Lepiej się modlić, modlić i jeszcze raz modlić! maariuss napisał: > No to macie dowód niedowiarki, że krowia (ptasia, świńska, mysia...) > grypa sieje już spustoszenie. Szczepić, szczepić i jeszcze raz > szczepić!!! Koncerny farmaceutyczne nas uratują! > Miesiące infantylnej propagandy, tony papieru, miliony słów, > tysiące "bezinteresownych" ekspertów, organizacji, stowarzyszeń, > rzeczników... apokalipsa, epidemia, pandemia, Sodoma i Gomora. A > cała ta szopka dla marnych kilkuset mln EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pierwsza ofiara A/H1N1 w Polsce! 14.11.09, 11:11 fib napisała: > Zwłaszcza, ze w Polsce szczepionek nie ma. A jak będą to tylko dla > wybranych. Nie będa. Produkcja trwa na tyle długo, że jak już epidemia wybuchnie to se mozesz szczepić do upojenia. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 I PO szczepieniach! Ważne, że Miro, Zbychu i Rychu 13.11.09, 23:56 cali i zdrowi. Minister Kopacz może być z siebie dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz W Rajchu zmarły dwie osoby po podaniu szczepionki 14.11.09, 10:51 Ciekaw jestem co mendy PiSowskie by powiedziały, gdyby to się stało w Polsce. Też byłby lament i wrzask, że Kopaczowa kupiła niesprawdzone lekarstwa, że chce wykończyć Polaków itp. delicje. Zainteresuj się jaka jest śmiertelność na skutek powikłań po grypie sezonowej. Ciołku. bugmenot2008_2 napisał: > cali i zdrowi. Minister Kopacz może być z siebie dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
arturx2 Co roku na zapalenie wyrostka robaczkowego umiera 14.11.09, 00:07 w Polsce w XXIw. ok. 1.000 osób. Na wiele innych "drobiazgów" podobnie. Ale to takie mało medialne. No i koncerny jeszcze nie wyprodukowały szczepionki. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Co roku na zapalenie wyrostka robaczkowego um 14.11.09, 00:22 podaj skarbie link to tego newsa o 1000 zgonach w Polsce rocznie na wyrostek robaczkowy proszę bajkopisarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
vfib A to choroba zakaźna? 14.11.09, 00:29 Rany, naprawdę? Skąd ten 1000? Nie zapomnij o nowotworach i niewydolności nerek. Co tam jeszcze? Może zawały mięśnia sercowego? Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka W Szwecji 8 osob zmarlo po podaniu szczepionki 14.11.09, 00:14 I sa to oficjalne dane szwedzkiej agendy rzadowej, a nie plotki publikowane przez tablidy. Tu mozna poczytac: www.lakemedelsverket.se/english/All-news/NYHETER---2009/Summary-of-ADR-reports-in-Sweden-with-Pandemrix-received-up-to- November-10-/ Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: W Szwecji 8 osob zmarlo po podaniu szczepionk 14.11.09, 00:17 link nie dziala, wiec inaczej: www.lakemedelsverket.se/english/ potem na stronie kliknac w news-ach w informacje zatytulowana: Summary of ADR reports in Sweden with Pandemrix (received up to November 10) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: W Szwecji 8 osob zmarlo po podaniu szczepionk 14.11.09, 00:24 lamerk na 2 100 000 podanych szczepionek, ustaw obok siebie 2 100 000 ludzi , tego samego dnia ci umrze 8 albo i więcej spośród nich... statystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: W Szwecji 8 osob zmarlo po podaniu szczepionk 14.11.09, 00:29 Gdybys przeczytal te informacje Szwedzkiej Rzadowej Agencji d/s Lekow, wiedzialbys, ze te zgony MIALY zwiazek ze szczepionka. O innych, licznych i powaznych powiklaniach po szczepionce tez tam pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
vfib Prośba... 14.11.09, 00:41 Lamerko, Jeśli pojawi się na świecie jedna chociaż szczepionka/jeden chociaż lek w 100% dla wszystkich bezpieczny i w 100%skuteczny daj znac natychmiast! Bo to będzie totalna rewolucja, która będzie czymś do tej pory niespotykanym. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Re: Prośba... 14.11.09, 00:51 W tym sek, ze o prawdziwej skali negatywnych skutkow tej szczepionki bedziemy dopiero sie dowiadywac. Ciebie nie niepokoi fakt, ze koncerny farmaceutyczne nie chca wziac na siebie odpowiedzialnosci za te szczepionke? No i chodzi o to, ze gdyby ta szczepionka byla zakupiona przez polski rzad na takich samych warunkach na jakich zakupily ja rzady pozostalych panstw europejskich, PiS pierwszy darlby sie o nieodpowiedzialnosci i eksperymentach na zywym ciele narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Prośba... 14.11.09, 10:26 vfib napisała: > Lamerko, > > Jeśli pojawi się na świecie jedna chociaż szczepionka/jeden chociaż lek w 100% > dla wszystkich bezpieczny i w 100%skuteczny daj znac natychmiast! Bo to będzie > totalna rewolucja, która będzie czymś do tej pory niespotykanym. Jest duża leków,po któych nie było zgonów. Żadna to rewolucja ani rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
krissey Re: W Szwecji 8 osob zmarlo po podaniu szczepionk 14.11.09, 03:23 >lamerk na 2 100 000 podanych szczepionek, ustaw obok siebie /ciach/ kzed, postaw sobie te dwa miliony chorych na sezonowa grype. Po siedmiu dniach statystycznie ilu umrze? 2 000? Przeczytalem twoje komentarze... ty tak mimowolnie, czy ci za to placa? Placzesz ciagle o wiarygodne linki, wiec wrzuce ci jeden List prof dr Marii Doroty Majewskiej w sprawie szczepionek obowiązkowych w Polsce. http://marucha.wordpress.com/2009/10/30/list-prof-marii-doroty-majewskiej-w-sprawie-szczepionek/ ps. Jak nazywa sie szczepionka, ktora twoja firma sprzedaje? "kaganek wiedzy" jaka tu serwujesz, to wiesz gdzie sobie mozesz wetknac. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: W Szwecji 8 osob zmarlo po podaniu szczepionk 16.11.09, 10:22 ja sprzedaje leki a ty jeździsz czarną wołgą i porywasz dzieci na pasztet dla mauretańskich derwiszów.... Opinie p. dr Majewskiej zyskaja jakąkolwiek wartośc gdy opublikuje je chociaż jedno pismo z IF równym chociaż 10 (wg Listy Filadelfijskiej) jak na razie to jest publicystyka a nie nauka Odpowiedz Link Zgłoś
bepower Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 00:21 To "przypadek" czy człowiek? On kogoś kochał, ktoś na niego czekał, są ludzie, którzy cierpią dlatego, że go już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 01:47 bepower napisała: > To "przypadek" czy człowiek? On kogoś kochał, ktoś na niego czekał, są ludzie, > którzy cierpią dlatego, że go już nie ma... ---- --??? O matko,kolejne "dziecko-kwiat".Polecam wizytę w prosektorium... Odpowiedz Link Zgłoś
1a-z prosta statystyka .... 14.11.09, 00:25 najwiecej ludzi umarlo tam, gdzie wprowadzono swinskie szczpienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
1a-z Re: prosta statystyka .... 14.11.09, 00:39 www.pzh.gov.pl/page/fileadmin/user_upload/zaklady/grypa/A_H1N1/10-11-2009.pdf patrz tylko na kraje Europejskie i USA , bo w Azji czy AL to wielka sciema. Zereszta nikt nikogo na nic juz nie bada. Wpisuje sie wielkie liczby i bez umiaru, ale w Europie tam gdzie szczepia jest wiecej zmarlych. na Ukrainie chyba uzyto broni biologicznej opryskow bakteriami dzumy. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: prosta statystyka .... 17.11.09, 00:38 inaczej w Europie jest najlepsza diagnostyka bo jest na to kasa to i zdiagnozowanych przypadków najwięcej na Ukrainie chyba uzyto broni biologicznej opryskow bakteriami > dzumy. uffffff, a myślałem że to stonkę zrzucili imperialiści i jak z tobą dyskutowac po takich rewelacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
qnaw1 zmarl jeden 14.11.09, 00:27 w wypadkach samochodowych zginelo kilku, na zoltaczke zmarlo tez paru na normalna grype tez sa przypadki smierci wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
janoszonline Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 01:18 A ten zmarły człowiek nie był przy okazji HIV+? Przebieg jego choroby wygląda na AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 16.11.09, 10:25 nie, cierpiał na marskośc wątroby Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 A na anginę zmarło znacznie więcej 14.11.09, 01:34 Tylko tego już nie ma w rozkładzie wziątek u lekarzy. Lekarze to jest mafia. Miałem taki przypadek, że po podejrzeniu złamania kości lekarz w zozie mi zaproponował rentgena za 2 miesiące! Kto kogo miał tu za ch.ja? Ja nie zrobiłem prześwietlenia (nawet priva - sam wyleczyłem), lekarz został ostatnim ch.m, a budżet i tak musiał mi wybulić za zwolnienie z pracy. To jaki sens i logika? Ja teraz gromadzę papiery, żeby mieć tyłek chroniony. To moje złamanie urośnie niebywale! I nie mam żadnego obciachu. Bo jak mnie ktoś zamierza robić w ch. - to sam ch. zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
temp123456 Kopacz do więzienia! Za sprowadzenie niebezpieczeń 14.11.09, 03:55 stwa utraty życia na setki tysięcy Polaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krissey Re: Kopacz do więzienia! Za sprowadzenie niebezpi 14.11.09, 04:34 Re: Kopacz do więzienia! Za sprowadzenie niebezpi temp123456 napisał: > stwa utraty życia na setki tysięcy Polaków!!! idz spac. jestes pijany Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 04:27 Brawo durna suko Kopacz i inni bandyci z PO,rodzina zmarłego wam pogratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 06:27 kastor102 napisał: > Brawo durna suko Kopacz i inni bandyci z PO,rodzina zmarłego wam pogratuluje. A jaką masz pewność , że ten człowiek chciałby się zaszczepić chory z nienawiści biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 08:08 kastor102 napisał: > Brawo durna suko Kopacz i inni bandyci z PO,rodzina zmarłego wam pogratuluje. Ja ci tez gratuluje,glupoty! Chyba nie ma innej rady jak zaszczepic tych wszystkich pieniaczy,sprowadzajac szczepionke na imienne zamowienia,pozniej wedlug listy przystawic kalacha do lba(co by sie pieniacz nie rozmyslil w ostatniej chwili) szczepic ile wlezie:P Odpowiedz Link Zgłoś
interia.pl.3 Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 11:14 ITO MI SIĘ PODOBA JA JAKO OBYWATEL POLSKI CHCĘ SIĘ ZASZCZEPIĆ ,A TA SUKA KOPACZ NAM JAKO OBYWATELOM NIE POZWALA DO PIERDLA Z NIĄ ŁĄCZNIE Z poPIE...NYM RUDZIELCEM Odpowiedz Link Zgłoś
sllepyhead nie stwierdzono A/H1N1 14.11.09, 05:29 jest napisane Z PODEJRZENIEM A/H1N1 Odpowiedz Link Zgłoś
cozakoles Na dwoje babka wróżyła, 14.11.09, 06:57 a i tak wychodzi, że w całym tym "przedsięwzięciu" chodzi o farmaceutyczne lobby. Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 08:01 już się boję!!! ggggyyyy...ratunku!! strach się bać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 08:02 Pomór pomór!!! Zagłada idzie!!! apokalipsa! koniec świata :) Tsunami, grypa, dżuma itp :) strach się bać gggyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto A ilu ludzi zmarło w tym czasie z innych powodów? 14.11.09, 08:11 Czasami zastanawiam się nad jednym: jeśli placebo może uleczyć, to być może potrafi także zabić? A w takim wypadku pismaki rozpętujące histerię mogą mieć na sumieniu kilka duszyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: A ilu ludzi zmarło w tym czasie z innych powo 16.11.09, 10:24 abstracto gdybyś ty chociaż raz pomyślał zanim coś skrobniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Re: Gdańsk: zmarł mężczyzna z podejrzeniem A/H1N1 14.11.09, 08:30 Umierają tam, gdzie PIS chce. Obecnie będą częściej, gdyż najjaśniejszy Rzecznik ich wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Otwock :zmarl klient 14.11.09, 08:54 z podejrzeniem wirusa koncowej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
koral777 powinni dokładnie przedstawic proces jego leczenia 14.11.09, 09:04 od dnia w którym wystąpiły objawy, co brał czy chodził do pracy, ile czasu stracił nie leczac się, (bądź może się leczył). Aż po dzień gdy trafił do szpitala w pucku, czy podawano mu te słynne leki (tamiflu i ten drugi), a jednak może nie pomogły, czym leczono go w tym szpitalu. Może byłaby to wskazówka dla osób bagatelizujacych objawy grypy. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_j Re: powinni dokładnie przedstawic proces jego lec 14.11.09, 10:22 Tego raczej nigdy nie ujrzymy, bo jeszcze by sie wydało, jak nieudolnie był leczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: powinni dokładnie przedstawic proces jego lec 16.11.09, 10:27 jak nieudolnie był lec > zony. podaj dowody na to stwierdzenie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś