tompken DVB-T Kraków 20.11.09, 12:23 Najlepszym przykładem cyfracyzacji Polski jest wyłączenie DVB-T w Krakowie po ponad rocznych testach (testy sama sobie sponsorowała prywatna firma). Wielkie gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Tusk wszyscy maja dosc twoich cudow i klamstw,odej 20.11.09, 12:25 dz teraz to uratujesz POlske od zacofania!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Donald Tusk "Master of disaster" - odejdź już... 20.11.09, 12:39 Chcemy normalności... chcemy PiS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Lepper i Giertych - to POdrzucone "kukułcze jajka" 20.11.09, 13:50 Donald Tusk "Master of disaster" odejdź już! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Jarek błagał ich na kolanach i pewnie zrobił im... 20.11.09, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
dedalus1 Niewinni czarodzieje biznesu czyli sukces Tuska 20.11.09, 12:32 Jak się ustawia przetargi w najbliższym otoczeniu Donalda "niewinnego" Tuska. Kształcące...(zródło bloger gw1990) Sobiesiak dzwoni do Chlebowskiego 14.09.2009 r. : ZCh : No cześć witam cię RS: Witam. Mogę? Cześć dwa słowa ZCh: Tak, tak. RS: Powiedz mi…tamto, tamto to wiesz no to oni w każdej chwili mogą, ale to była na pewno 100 % sztukowana, ale to jak się spotkamy gdzieś ten, pogadamy. A powiedz mi co … robicie tam porządek z tym, z tymi swoimi tam w tym, tej Małopolsce czy nie? ZCh: wiesz ja z rozmawiałem no wiesz, nie wiem jakie ostateczne podejmie on decyzje wiesz, ale wiesz ja zrobiłem wszystko co mogłem. Ja nawet wczoraj byłem yyy tam wiesz w koło Krakowa RS: Tak ZCh : I ten, i tego , i też rozmawiałem w tej sprawie. Byłem wczoraj w Niepołomicach wiesz. RS: Yhmm ZCh: A jutro się spotykam o 12 z Tadziem RS: A spotykasz się z (niezrozumiale) no to, to super. Powiedz mi, a ten czyli tutaj tego, tego gościa nie przywrócicie, bo z tego co widzę to, to chyba nie, ale tamta jak on powiedział, on się … panoszą się coraz bardziej ci PISowcy, a on nie odpuści no bo jego lewymi papierami chcieli zastrzelić nie ZCh: On nie może odpuszczać, on musi z nimi walczyć wiesz i ten…zobaczymy jeszcze nic straconego Rysiu RS: No to jak byś tam to pomyślał coś to , to by było dobrze, jak by coś tam z nim wyszło nie ZCh: (niezrozumiale) RS: Dobra, to, to, to ok. No to jak jutro się będziesz z Tadziem widział to pogadajcie. To w takim razie pozdrawiam cię. Jak będziesz gdzieś tutaj miał chwilę wolnego to tyrknij to może gdzieś będę to byśmy się zobaczyli. Sobiesiak dzwoni do Janczego, 15.09.2009 r.: LJ: Halo RS: Cześć Leszek, rozmawiałem właśnie LJ: No cześć, cześć Rysiu. Słuchaj ja tylko pół minutki, bo wiesz co dopchałem się dzisiaj do tego … RS : No właśnie i co ? LJ: …Pikusia z Sącza no i w czwartek umówieni są z Gradem na rozmowęyyy i tam mają kwestie energetyczne i ten temat ma być doprecyzowany RS: No to ku... ci chciałem powiedzieć, źebyś tego Andrzeja przypilnował bo ja wczoraj rozmawiałem ze Zbyszkiem i on ku... mówi to samo, że on już nie ma siły, wiesz do Mirka ku... dwa dni nie odbiera telefonu dupek jeden, teraz był w telewizji, myślałem, że wyjdzie i odbierze, jak ty dzwoniłeś to ja właśnie dzwoniłem do niego, ale nie odebrał. No i teraz tylko musisz tego Andrzeja żeby on ku... Mirka, powiedz mu ,że on ma najwięcej naciskać na Mirka. To Mirek mu ku... pomoże, no bo taki był, bo taka była rozmowa ze mną, a poza tym do ku... nędzy nie wiem czy nie dobre by było, żebyś ty przyjechał i im naświetlił, chyba, że on to wszystko wie, to co ty wiesz LJ: Ja myślę, że wiesz bo on na razie (niezrozumiale) i były te opóźnienia bo nie odbierał telefonu i co yyy co oni… RS: Oni tam ku... mają jakieś swoje wiesz powody, przecież ja dwa tygodnie temu rozmawiałem i oni mieli to już załatwić dwa tygodnie temu. I nie wiem czy może rzeczywiście ten Grad był pod obstrzałem cały czas, nie było usiąść na ten temat. Ale ku... nie chce mi się wierzyć, żeby oni się nie spotykali nie LJ: Nie no ja też dałem do zrozumienia, że wiesz dla mnie to jest temat 5 minut RS: Ja powiedziałem Zbyszkowi, że ty tego nie zostawisz jak cię nie przywrócą z powrotem to będziesz ku..., rozłożysz to wszystko bo masz papiery i pokażesz im ku... jak oni tam rządzą Sobiesiak dzwoni do Rosoła, 27.09.2009 r.: RS: a powiedz mi tam się z Magdą nic nie szykuje? MR: jeszcze, jeszcze trzeba poczekać, bo tam ta ta rada (nie wyraźnie ) jeszcze się nieukonstytuowana RS: aha MR: ja to mam rękę na pulsie, także wszystko tam będzie, mam nadzieję będzie (nie zrozumiale) RS: dobra a powiedz mi w sprawie tego Czorsztyna tam naszego szsz, koła nic nie nie nie rozm MR: oni to dopiero załatwią bo mieliśmy ciężki tydzień zeszły , wiesz RS: a bo bo on ma do końca miesiąca tylko ja mówiłem Mirkowi, bo ja się z nim widziałem w tamtym tygodniu MR: ok. przekazał mi wszystko, słuchaj ja się spotkam w przyszłym tygodniu, naprawdę miałem ciężki tydzień i dopiero jutro będę mógł się tym zająć RS: rozumie, tylko, wiesz bo to jest ostatnie teaz ten tydzień znaczy, ostatnie cztery dni bo on ma tam do końca miesiąca MR: (nie wyraźnie) on mówił tylko Czorsztyn, tak? RS: Czorsztyn no to to jest ten od was człowiek, nie bo yyy bo on jest taam szefem i ten i w ciula z nim grają RS: no on ma tam do końca miesiąca yyyyyy trzy miesiące ma wypowiedzenie no i chodzi o to że żeby go zostawić, nie, MR: dobra, ja z nim pogadam o tym RS: wie, wiesz o co chodzi, bo jak, jest taka sytuacja, że ja już powiedziałem Mirkowi, jeżeli go nie zostawią to on ma gdzieś tam papiery takie że, że na pisiorów że w głowie, a wy nie chcecie z nim rozmawiać w ogóle, no MR: dobra, dobra, dobra RS: wiesz z kim trzeba to gadać, nie MR: dobra, dobra tylko nie przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Megalomania tego kolesia jest obrzydliwa. 20.11.09, 12:33 Woda sodowa do łba uderzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
geolog72 Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 12:33 Kazimierz Wielki to był wielkim ale rozpustnikiem,kobieciarzem,miał gdzieś kościelne przykazania.MA SIĘ TUSK DO KOGO PORÓWNYWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar "miał gdzieś kościelne przykazania" tak jak ja :D 20.11.09, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 12:35 "- Zastaliśmy analogową, zostawimy cyfrową. " Ja bym to ujal inaczej: grypa sie zmienila z ptasiej na swinska... ______________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
ww-77 Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 12:36 A co pan na to, panie premierze: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7273729,Ostra_krytyka_OECD_dotyczaca_polskiej_polityki_gospodarczej.html Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Nie psuj panu premierowi Szołu... :))) 20.11.09, 12:45 Ale wkoło jest wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah gamon0 napisał 20.11.09, 16:51 Ale wkoło jest wesoło :) no a w PiS jest gamoniowato,,,,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_komentator :( 20.11.09, 12:44 Zastaliśmy analogową, zostawimy ... drewniana.. Odpowiedz Link Zgłoś
abba2009 Re: Tusk: Mój rząd poradził sobie z kryzysem niez 20.11.09, 12:44 TUPET tego faceta jest NIEPOROWNYWALNY! Donek czekamy na dymisje tego twojego CYRKU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 12:52 o wy smiecie z ku...kiej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
wivaldibb Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 12:55 Panie premierze TUSK ! Jestem za Panem bo alternatywy żadnej a groźba władzy oszołomskich Kaczek jest paraliżująca ale czego się Pan najadł że takie rzeczy opowiada? Jestem mieszkańcem Bielsko-Białej sporego miasta na Podbeskidziu, nie mieszkam gdzieś na jakimś odludziu i nie mam szans na żadne porządne łącze kablowe (TP SA brak możliwości technicznych - czyt. chęci), WIFI ledwo dociera gdyż mieszkam w dolince, a również na WIMax nie ma szansy choć w Bielsku była wykonana kilka lat temu jedna z pierwszych w Polsce instalacji. Kablówki rzecz jasna nie ma. Sytuację ratują operatorzy GSM ale wcale nie jest to aż takie tanie a i parametry są poważnie ograniczone. Kilka tygodni temu byłem u znajomych w Holandii, mieszkaja pod lasem, mają kablówkę i wszelkie możliwości, Internet 16 Mps za 35 Euro bez żadnych ograniczeń Więc pytam Pana Panie Premierze: Gdzie my jesteśmy? Autostrady? Zobaczymy? Ile to będzie kosztować? Może wielu ludzi po prostu nie będzie stać z nich korzystać Ceny mediów? Są już porównywalne z Europą Zachodnią Ja daję radę, ale niech Pan spojrzy czasem jak wygląda żywot tych najbiedniejszych. Jaki tu jest system socjalny? Nie oszukujmy się, nie masz kasy? Zdychasz Tak że całość nie napawa optymizmem, przynajmniej mnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszki 20.11.09, 15:08 czlowieku, holandia ma powierzchnie jednego polskiego wojewodztwa i tam sobie mozna budowac sici ile wlezie. Ciesz sie z tego co masz bo zbudowanie porzadnej sieci w calym kraju potrwa jeszcze wiele lat. niestety im mniejszy kraj tym latwiej zbudowac autostrady, kolej, internet i reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Nie jesteśmy Kopciuszkiem, bo jesteśmy kopciuchem. 20.11.09, 12:56 ======================= Ratujcie, bo zdechnę ze śmiechu!!! Cyfrowy system przekazu to zasługa POTuska??? Różne już bajki opowiadał, ale ta chyba przejdzie do annałów klasyki politykierskiej hipokryzji i obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor104 bedzie "Tarcza" sukces, nie będzie też sukces 20.11.09, 13:00 będzie "Tarcza" sukces, nie będzie "Tarczy" też sukces, będzie inna, nie wiadomo jaka "Tarcza", oczywiście sukces. Bo Tusk to człowiek sukcesu i to, że zechciał trudzić się dla Polaków to jest ten "cud na jaki Polska zasługuje". Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 13:01 Sporą zasługę w opanowaniu kryzysu ma rząd Tuska. Są oczywiście powody obiektywne związane ze strukturą gospodarki, ale zasługa rządu i Rostowskiego polega na tym, że nie wpadli w panikę i nie zaczęli zadłuzać kraju aby wspierać jakieś firmy i nie robili żadnych panicznych ruchów, które mogłyby spowodować panikę wśród obywateli i kłopoty banków, a za nimi kłopoty całej gospodarki. To co proponował PiS było drogą do kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Cyfry dlugu narodowego wzrosly $$$$ jak nigdy $$$$ 20.11.09, 13:02 Panie Tusk, cyfry zadluzenia Polski rzeczywiscie wzrosly za panskich nieRZADOW. Okazal sie pan wyjatkowo posluszna marionetka w rekach niePOLAKOW. A dlaczego pan nie powie Polakom jaka jest wysokosc dlugu obecnie a jaka byla gdy pan obejmowal nieRZADY (po latach bezprecedensowej prasowej nagonki na poprzedni rzad). A dlaczego nie powie pan Polakom kto jest wierzycielem tego dlugu (narodowosc, religie wierzycieli) Polacy powinni wiedziec dla kogo (na splate dlugow) placa tak ogromne podatki panie Tusk. Za rzadow Kosciola podatki wynosily 10% (dziesiecina) a ile wynosza za rzadow marionetek ????? A ile Polacy stracili pod panskimi nieRZADAMI na akcjach? Prosimy aby pan to powiedzial. Marionetki takie jak pan same sobie zadaja pytania (ktore im napisali niePOLACY) i same sobie odpowiadaja odpwiedziami z kartki niePOLAKOW. Prosze nam odpowiedziec na pytania ktore my zadajemy. Ile miliardow dolarow Polacy stracili na stoku? I gdzie sa te pieniadze? Gdy Polak kupuje stock od niePOLAKA, placi twarda waluta. Czyli te pieniadze gdzies sie podzialy. Prosze nam powiedziec jaka jest religia i narodowosc tych co je zabrali. Za caly okres kapitalizmu w Polsce Polacy tyle nie stracili co za pare lat panskich rzadow. Cenzorze, jesli to nieprawda, podajcie mnie do sadu a nie zachowujcie sie jak wujaszek morderca stalin ktory tez cenzurowal prawde o sobie. Tu jest polska cenzorze, nie afganistan. Badz cywilizowanym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lichwa.i.kara Kazimierz Wielki vs. Tusk 20.11.09, 13:08 Panie Tusk, porownywanie Kazimierza wielkiego do pana to tak jak porownywanie krzesla do krzesla elektrycznego. Zadluzanie obywateli bez ich zgody powinno byc karane sadami karnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Co ty dupku pier" ? 20.11.09, 13:46 plec i kolor wlosow wierzycieli tez jest wazny ? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj A ten samochwała wie, po ile "som japka"? 20.11.09, 13:04 ======================= Czy ma pojęcie o pogłębiającj się nędzy w Polsce? Pewnie też udałby zaskoczenie o narastającym bezrobociu, a na wschodzie kraju kompletnej klęski (około 35-40%!!!!). Czy ta "nieświadomość" też jest komplementem, bo nikt nie ma odwagi napluć mu w twarz o tych faktach? Odpowiedz Link Zgłoś
gosi_40 Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 13:05 Nawet nie potrafię już się denerwować czytając te pełne samozadowolenia frazesy, po prostu jest mi strasznie smutno, że jako naród nie mamy szczęścia do polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2008 Gosi_40 osiołku, sami ich wybieramy... 20.11.09, 14:25 Odtąd nie głosuj na 1 miejsce na liści, ale ostatnie. Tam wodzowie partyjni sadzają niepokornych, na 1 miejscach wazeliniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Kupiles komputer?............ 20.11.09, 13:06 Nie zapomnij podziekowac Tuskowi.Jezeli brak wody i elektryki w domu, nie zapomnij zrzucic to na Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Zastaliśmy Polskę analogową, zostawimy.. . 20.11.09, 13:11 i całe szczęście. POpaprani nieudacznicy - odpie.... sie w końcu od Polski! Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Przypominam, że PiS nie utrzymał własnego rządu :D 20.11.09, 13:38 Czy PiS to nieudacznicy? Chyba tak skoro zdobyli władzę i... zaraz ją stracili. Nawet niewiele zrobili w tym czasie zrobili - Kaczyński na końcowym ekspose chwalił się głównie ustawami LPR'u. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Zastaliśmy Polskę analogową, zostawimy.. . 20.11.09, 15:01 A mnie za to dwie godziny wcześniej, o 11,08 na osła wysłali. A potem będzie z e złamałem regulaminn!!! Bo osła zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Huurrra! Niech żyje i wiecznie nami rządzi 20.11.09, 13:12 =========================== POPiSowa nomenklatura. Teraz będą już tylko cuda i zachodni dobrobyt obiecywany solennie 20 lat temu. Powtarzono te obietnice także 2 lata temu bez żadnego komplementowania, więc jak takiemu wodzowi nie wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Huurrra! Niech żyje i wiecznie nami rządzi 20.11.09, 13:30 Darkraj.Wpadles w paranoje.Chyba po wywiadzie Kiszczaka dla Dziennika.pOWIEM CI JEDNO.Kiszcak powiedzial jedna prawde o Polsce tamtej i III RP.Oczywiscie nie rzadzi PiS.Rzadzi PO.Lewica jest marginesem spolecznym.Z wlasnej woli.PiS moglo rzadzic bez LPR i Samoobrony.Jednak poddali sie dyktatowi demokracji.I twoja ulubiona lewica rzadzila w mniejszosc, pomimo ze mieli demokracje i wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Huurrra! Niech żyje i wiecznie nami rządzi 20.11.09, 13:47 "PiS moglo rzadzic bez LPR i Samoobrony.Jednak poddali sie dyktatowi demokracji" PiS mogło rządzić bez LPR i Samoobrony ALE NIE CHCIAŁO! Jarkowi marzyła się władza totalna, a gdy okazało się, że taki Giertych robi więcej niż on to musiał rozwiązać rząd - jak to wyglądało, że ludzie bardziej cenili kontrowersyjne ustawy ministra oświaty niż Słońce na Ziemi Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Huurrra! Niech żyje i wiecznie nami rządzi 20.11.09, 19:25 prawdziwy-moher napisał: > Darkraj.Wpadles w paranoje.Chyba po wywiadzie Kiszczaka dla Dziennika.pOWIEM CI > JEDNO.Kiszcak powiedzial jedna prawde o Polsce tamtej i III RP.Oczywiscie nie > rzadzi PiS.Rzadzi PO.Lewica jest marginesem spolecznym.Z wlasnej woli.PiS moglo > rzadzic bez LPR i Samoobrony.Jednak poddali sie dyktatowi demokracji.I twoja u > lubiona lewica rzadzila w mniejszosc, pomimo ze mieli demokracje i wybor. ======================= Nie wiem, o jakim wywiadzie Kiszczaka dla Dziennika piszesz. To "wydawnictwo", a raczej tuba polityczna oszołomstwa, pozostaje poniżej stopnia mojego zainteresowania. O roli jego samego, jako głównego negocjatora władz PRL z Watykanem (reprezentującym solidarność) wiem od ponad 20 lat. Wielu też zna te niuanse przekazania władzy, majątku i w efekcie: Narodu, w brudne łapska antypolskich elementów. I co z tego, skoro o takiej "niesłusznej prawdzie" każdy boi się nawet głośno, publicznie pomyśleć. Powtarzam raz jeszcze, że PO i PiS to jedna sitwa pogrobowców "etosu" solidarności nie mającej nic wspólnego z interesem społecznym. W Polsce nie istnieje lewica, przynajmniej w praktyce. Twoje supozycje są więc chybione. Moje opinie na temat sposobu podziału dochodu narodowego, który w Polsce jest już tylko pustym dźwiękiem, rzeczywiście odbiegają od kapitalistycznego(?) zamordyzmu. To wina zbyt długiej nauki i praktyki na "zgniłym" Zachodzie i przyjrzeniu się z bliska sposobom pożytkowania pieniędzy podatników. Reszta medialno-roszczeniowych zagrań POPiSu, to tylko żałosne gierki na pokaz ciemnej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 13:15 Takiego bajeru sam tow.Wiesław by się nie POwstydził.Zastaliśmy Polskę w miarę normalną,a zostawimy(oby jak najprędzej)doszczętnie ogłupioną Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar "Spieprzaj dziadu!" z pozdrowieniami od Leszka K. 20.11.09, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: "Spieprzaj dziadu!" z pozdrowieniami od Leszk 20.11.09, 15:20 Puknij się w czoło - pierdoło! Czy każda osoba krytykująca rząd Jego Nieomylności" Donalda musi być sympatykiem PIS lub SLD! Coś w tej "logice" musi być chorego i zarazem bardzo niebezpiecznego! Odpowiedz Link Zgłoś
ryku1 Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 13:19 Wystarczy przejechać się samochodem po drogach tego dumnego państwa, zaprosić znajomych ze Skandynawii, Francji, chocby Hiszpanii i przejść się ulicami większych miast tego dumnego państwa, zaprowadzić ich do przychodni miejskiej gdy poczują się żle, cały czas napawając się nieustanną dumą, że mamy wreszcie tak wspaniałych przywódców, którym zawdzięczamy tę dumę. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Rospuda to już symbol nieudolności... 20.11.09, 13:28 tego rządu. Dobrze że pan premier zdaje sobie z tego sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Rospuda to już symbol nieudolności Kaczyńskiego 20.11.09, 13:33 Ciekawe, ja myślałem, że to Jarek podpisał zgodę na budowę wbrew unijnemu prawu, które zgodziliśmy się respektować, a tak miliony złotych poszły do piachu bo WSZYSCY WIEDZIELI, że trzeba będzie ją zatrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A to jesteś całkowicie w błędzie... 20.11.09, 14:07 Jak zwykle i jak większość pisujących tu "pożytecznych idiotów" która tu na forum upowszechnia swą niewiedzę. Budowa ruszyła jeszcze przed naszą akcesją do UE i nie powinna w ogóle podlegać jej nadzorowi. Prace trwały od kilkunastu lat. To po pierwsze. Po drugie budowa szła całkowicie w zgodzie z tym prawem a obecne "rozwiązania" nie będą niczego poprawiać a przeciwnie spowodują tylko utopienie znacznie większych pieniędzy w inwestycji i droga dalej pójdzie przez dolinę Rospudy jeszcze bardziej ingerując w ekosystem nie mówiąc już o opóźnieniu. Sprawa była do wygrania w Strasburgu z "jedną ręką w kieszeni". To ten rząd nieudaczników mając gwarancję wygrania sprawy doprowadził do jej wycofania aby nie kompromitować KE! Dobrze byłoby abyś sobie nieco posłuchał ze zbiorów archiwalnych RM co na ten temat ma do powiedzenia profesor Szyszko zanim zaczniesz pleść co Ci GW i TVN na język przyniosły i popisywać się swą niewiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Tusk podsumowuje: Już nie jesteśmy Kopciuszkiem 20.11.09, 13:30 Pan Premier Tusk ma rację ! Tylko ! Z jednym zasadniczym zastrzeżeniem; nie jest to zasługa Rządu Pana Tuska ! Rząd Pan Premiera Tuska winien się zając tym co do niego należy. Rządzeniem ! Tylko jak skoro wybit ni specjaliści okazali się być miernotami ! Nie jestem zwolennikiem PiS Głosowałem na Platformę ! Twierdzę, że od mojego Rządu mam prawo wyma gać nieprzeciętności ! Odpowiedz Link Zgłoś