von.g 21.11.09, 09:17 Lech Kaczynski jest autentyczna porazka :) Ale Szczuglo ma poczucie humoru , trzeba mu to przyznac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stiven55 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:18 półczczygło - ujada ale juz nie ma zebów i nie ugryzie-tylko współczuć temu malutkiemu człowieczkowi Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 09:54 Jeśli już obracamy się w świecie bajkowych porównań to do kogo według was można porównać Lecha Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 10:09 Dzielny i waleczny niczym Toudi dreakmore.tigana.pl/obrazki/drek10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ---za to plemiel Tuśk to wielki lób--------- 21.11.09, 10:34 mistrz w picowaniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: małgośka k głupia ci... 21.11.09, 15:30 Ta baba jest w permanentnym szoku poporodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
esbek_ze_szkla_kontaktowego Herrr_Tuske_To_Pająk_Krzyżak__:))))))))))))))))))) 21.11.09, 23:20 Wstyd mi przed Europą i całym światem, że Polska ma za premiera obrzydliwego pająka zagryzajacego konkurencję do tego mafijnego łgarza i śmierdzącego lenia, który uratował Ubekistan od lustracji a teraz babra się w podstępne wygryzanie konkurencji, opluwanie opozycji, mafijne malwersacje i łamanie polskiego prawa ! ................................................................. Donek Ząb - Zupa - Dąb :) to korytowy, leniwy, niekompetentny chamek o podejrzanych folksdojczowskich korzeniach i poglądach, wybawiciel Ubekistanu od lustracji i pachołek oligarchów jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej pachołka zagranicy rozwalającego Państwo Polskie na wszystkich frontach! - politycznym, ekonomicznym i militarnym ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. --------------------------------- DLA DONKA EURO-FOLXDOJCZA , NORMALNOŚĆ TO PEWNIE DZIADKOWY BANDYCKI WERMAHT I NIEMIECKIE ZBRODNICZE OBOZY KONCENTRACYJNE Odpowiedz Link Zgłoś
palim.psest Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 14:24 von.g napisał: > Dzielny i waleczny niczym Toudi boskie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 11:45 stiven55 napisał: > półczczygło - ujada ale juz nie ma zebów i nie ugryzie-tylko współczuć temu > malutkiemu człowieczkowi Kaczyński nawet w kibucu by nie wygrał,tylko raz Polacy mogli popełnić taki błąd aby wybrać na prezydenta jakiegoś Iweria. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Zaszła oczywista pomyłka, powinno być: 21.11.09, 12:59 ''Lech Kaczyński przegra wybory, bo jest autystyczny'' Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:18 Fantasta czy wypierający rzeczywistość frustrat? Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:20 Ech, dajże już spokój z tymi ustawicznymi epitetami! Czy nic innego pan nie potrafisz? Nic merytorycznego nie masz do powiedzenia? To nic nie mów, będzie lepiej dla Polski, dla dyskusji publicznej, i dla ciebie, PiS i prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
boolba Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 13:36 mracek napisał: > Ech, dajże już spokój z tymi ustawicznymi epitetami! Czy nic innego pan nie potrafisz? Nic merytorycznego nie masz do powiedzenia? To nic nie mów, będzie lepiej dla Polski, dla dyskusji publicznej, i dla ciebie, PiS i prezydenta.< bez komentarza; zastanowiłeś się pan, czego tu nie widać? czego nie ma? brakuje sensu, najkrócej rzecz ujmując. więc bierzesz pan udział w dyskusji o doopie maryni. w takich przypadkach sawuar wiwr radzi nie zabierać głosu, czego także panu życzę. b. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:20 Nadworny blazen dal glos. A "Wujek Sama Destrukcja i Obstrukcja" jest rzeczywiscie tak do bolu autentyczny, ze o zwyciestwie moze sobie tylko pomarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 11:03 konigin napisała: > Nadworny blazen dal glos. A "Wujek Sama Destrukcja i Obstrukcja" > jest rzeczywiscie tak do bolu autentyczny, ze o zwyciestwie moze > sobie tylko pomarzyc. Myślę ze może wygrać jak wszyscy wyjadą a pozostanie sama wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Kapciowy kaczora w roli wrozki 21.11.09, 09:21 Kapciowy kaczora w roli wrozki.Pobozne zyczenia dworu trzeba stale pokazywac.Wbrew wszystkim sondazom i wbrew zdrowemu rozsadkowi.Zobaczymy za rok,panie kapciowy z Biura Wrozb prezydenckich... Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc A zegar tyka.......... 21.11.09, 09:36 W wojsku by powiedzieli 3 z przodu :) rtoip . ovh . org/trash/ktl.php Odpowiedz Link Zgłoś
laptop-zera Re: Kapciowy? hehehehehehe 21.11.09, 09:55 on służy jako papier toaletowy prezia, tylko nie bardzo jarzy bo wiecznie naćpany, widać to po oczach Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Szczygło, jak UBecka, plugawa świnia..... 21.11.09, 09:21 ten chamski, plugawy język.. pl.northrup.org/photos/pig/huge-pig.htm Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysadov Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 09:22 Przypomina mi się parada Kaczyńskiego w chełmie strażackim Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 09:22 von.g napisał: > Lech Kaczynski jest autentyczna porazka :) > > Ale Szczuglo ma poczucie humoru , trzeba mu to przyznac :) > ja nie wiem, czy to poczucie humoru, czy po prostu skrajna głupota... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Autentyczny Szczygło powinien już szukać se roboty 21.11.09, 09:26 AUTENTYCZNIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:29 I takich właśnie kwękaczy utrzymuje Polski podatnik. Za co on w ogóle odpowiada ? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 09:53 A za nic nie odpowiada. Cała jego rola sprowadza się do głupiego gadania i inkasowania za to co miesiac sporej kasy z pieniedzy podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
alejagwiazd Frekwencja 21.11.09, 09:29 Jezeli tak jak poprzednim razem olejemy wybory i zostaniemy w domu do pan Kaczynski z pewnoscia wygra. Dzisiaj lament podnosza ci, ktorzy ostatnio nie poszli na wybory. Mam kilku takch znajomych. Co gorsza, wcale nie jestem pewien czy pojda na wybory w przyszlym roku. Robie wiec wszystko zeby ich przekonac. Tusk jest po prostu mniejszym złem i nie sieje wszechobecnej nienawisci wokół jak panowie K i ich poplecznicy tudzież sojusznicy Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Frekwencja 21.11.09, 09:41 Jak ocenic osobnika ktory przegra z leniwa,proznya i zaborcza siostra Czerwonego Kapturka? Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Re: Frekwencja 21.11.09, 10:01 Przyznaję ze wstydem, że to ja pomogłem wybrać Lecha K. na urząd prezydenta RP. Pomogłem, ponieważ w dniu wyborów nie chciało mi się ruszyć doopska. Teraz uroczyście obiecuję, że pójdę na wybory i oddam głos na przeciwnika Lecha K. I będę namawiał do tego moich znajomych. Dość wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
wivaldibb Re: Frekwencja 21.11.09, 10:24 W 100% zgadzam się ze słowami przedmówcy Odpowiedz Link Zgłoś
woland7 Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:33 Kaczyński...autentyczna porażka... Liczba sukcesów na arenie międzynarodowej = 0, porażki - całe mnóstwo (np. popieranie Saakaszwilego, niepodpisanie traktatu, klapa z pisowskim pomysłem tarczy antyrakietowej, zlanie go przez wszystkich wielkich polityków tego świata), liczba sukcesów w kraju = 0. Do tego jego urzednicy handlują narkotykami, zatrudnia podejrzanych ludzi, rozbija się na nasz koszt w dobie kryzysu. Po co nam w ogóle taki prezydent???? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:33 Jeszcze chwila i Szczygło dorówna intelektem...Nelly Rokicinie. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp [...] 21.11.09, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
laptop-zera I tak trzymać 21.11.09, 10:06 ja ma się paranoików sokół siebie to tylko małpkować pozostało i udawać że nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
alesieporobilo Czy ktos wie? 21.11.09, 09:41 Czy ktos wie co Szczyglo bierze? Bo ja tez chce. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Czy ktos wie? 21.11.09, 09:51 alesieporobilo napisał: > Czy ktos wie co Szczyglo bierze? Bo ja tez chce. Może tabletki pomylił... prozac sobie wtyka, a czopki łyka? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:42 czy pisior to musi być od razu idiota? To on nie wie że belzebub już ich skasował? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda mieszkancy Jezioran! Wasza szuja przynosi Wam wsty 21.11.09, 09:43 d!!! mala gnida, ktora wlazi w dupe kaczorom bedzie na topie jeszcze pare miesiecy - potem razem z kacza bolszewia zniknie z pola widzenia! Gotow jestem sie zalozyc, ze za rok zapyziale kacze klony i ich przydupas szkolony wsrod malorolnych amerykanskich famerow w Wisconsin, znikna z pola widzenia polskiej polityki!!!! Te wspomiane szuje bedzie popieral tylko kociubinski z Urugwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcyc Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 09:43 Wygrana Kaczyńskiego to następna kadencja nie prezydenta ale PiSdenta i konserwowanie polskiej zaściankowości, kompleksów i manii wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Szczygło, to rodzona siostra Sobeckiej.... 21.11.09, 09:47 w miejscu gęby , posiada cuchnący odbyt... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopcius 21.11.09, 09:54 szlachcyc napisał: > Wygrana Kaczyńskiego to następna kadencja nie prezydenta ale PiSdenta i > konserwowanie polskiej zaściankowości, kompleksów i manii wielkości. o wygranej kaczego nieudacznika można mówić tylko w kategoria niesmacznego żartu... kacze zero tak sobie nabruździło, że osiągnięcie wyniku powyżej 8% powinien traktować jako sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Niech oni lepiej zmienią dealera 21.11.09, 09:44 bo pałac prezydencki zaczyna już takie bzdury wygadywać, że człowiek nawet nie wie czy śmiać się czy plakać. A co do samego Pana Szczygło, niech on się nie wypowiada, co dobre a co złe, bo sam tak wygląda jakby był w stanie wszystko poświęcić dla własnej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
40_plus Szczygle gratulujemy dobrze(?) wychowanego szefa 21.11.09, 09:45 Lech, jak macocha kopciuszka - dała jasno do zrozumienia co myśli o ciemnym ludzie i nie tylko: 'spieprzaj dziadu', 'małpa w czerwonym', 'stokrotka', 'agent Bolek'. No nic dodać nic ująć, chodząca uprzejmość i nienaganne maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Szczygło: Tusk jak przyrodnia siostra Kopciuszka 21.11.09, 09:51 Obaj Panowie to porażka polskiego systemu partyjnego. Wynik degeneracji powstałej w następstwie krzyżowania się wewnątrz zamkniętej kasty, wspieranej przez rodziny oraz część społeczeństwa ogarniętą demencją starczą. Reszta Narodu (ok. 80%) ma to wszystko głęboko w d... Mam nadzieję, że do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcyc Re: Liczba sukcesów zero? 21.11.09, 09:51 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > dokonania rządu PiS-u: Wykrycie "Układu" we własnym rządzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nadpis jedno jest pewne, Szczygło nie wygra wyborów 21.11.09, 09:52 musialby sie usamodzielnić i uniezależnić od kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: jedno jest pewne, Szczygło nie wygra wyborów 21.11.09, 10:01 nadpis napisała: > musialby sie usamodzielnić i uniezależnić od kaczynskiego To zwykła marionetka, pozbawiona nie tylko zwojów mózgowych ale odrobiny nawet krytycyzmu wobec samego siebie. Żałosny, przegrany człowiek, który ma wysokie mniemanie o sobie i, jak to w kaczym klanie - nikczemną posturę i zero intelektu. Napoleon z niego nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Typowy pisowski przedstawiciel. 21.11.09, 09:55 Małostkowy,mściwy,bezgranicznie oddany,wyznający zasadę: "nie rozum, lecz chęć szczera zrobi z ciebie bulteriera" Odpowiedz Link Zgłoś