jorge.martinez 28.11.09, 16:15 Burn Baby, Burn! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqq315 Palą się do pracy? 28.11.09, 16:45 czy raczej któryś poseł (posłanka?) zapłonął miłością? Odpowiedz Link Zgłoś
katypol płoń płoń płoń parlamencie!!!!(Kazik) 28.11.09, 16:21 Płoń, płoń, nie ma litości Dla tych, co czynią ohydę Płoń, płoń, koniec radości Gdy ognie się ślizgają po ohydy wstydzie Uważaj, tu trwa ohydy przewalanie Polityczne frakcje dzielą się, jednoczą Drewniane ławy nad rozumne rozmowy To trupy żywe bełkoczą Nie pytaj o bełkotu logikę Jest celem samym w sobie, mówię poważnie Szmer i okrzyki dla oszustwa ludności W imię równości W imię wolności Płoń, płoń, płoń parlamencie Niech spali cię ogień na historii zakręcie Niech zginą pod dachem posiadania władzy żądze Trupy się bawią też za twoje pieniądze Płoń, płoń, płoń parlamencie Niech spali cię ogień na historii zakręcie Niech zginą pod dachem posiadania władzy żądze To wszystko się dzieje też za twoje pieniądze Ta rozmowa trwa od wieczora do rana Nikogo nie widać, nagle krzyk w oddali - Alkohol tu piliśmy już przed rokiem Będziesz skakać ruro z hotelowych okien? Gdy się przyjrzycie, znajdziecie pijanego Leżącego w bramie, zarzyganego Spójrz, on ma parlamentu dokument Jest sługą ludu, tylko zbłądził na moment Płoń, płoń, płoń parlamencie Niech spali cię ogień na historii zakręcie Niech zginą pod dachem posiadania władzy żądze To trupy się bawią też za twoje pieniądze Radzą już siódmą godzinę W jaki sposób się wzbogacić i swoją rodzinę Ja jestem ustawodawcą i poniekąd rządzę Rządzić chcę za coraz większe pieniądze Jestem tu siedzący i ty mnie wybrałeś Nawet jeśli nie głosowałeś I mam nadzieję, że wszystko rozumiesz Że chcesz, czy nie chcesz, ale mnie utrzymujesz Płoń, płoń, płoń, parlamencie Niech spali cię ogień na historii zakręcie Niech zginą pod dachem posiadania władzy żądze Trupy się bawią też za twoje pieniądze Płoń, płoń, nie ma litości Dla tych, co czynią ohydę Płoń, płoń, koniec radości Gdy ognie się ślizgają po ohydy wstydzie Płoń, płoń, to ogień z nieba Uczyni to, co czujesz, że trzeba Uczynić bez twojej aktywności Płoń, płoń ku wielkiej radości Płoń, płoń, płoń parlamencie Płoń, płoń Płoń, płoń, płoń parlamencie Niech spali cię ogień na historii zakręcie Niech zginą pod dachem posiadania władzy żądze Trupy się bawią też za twoje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
aerman Re: płoń płoń płoń parlamencie!!!!(Kazik) 28.11.09, 20:29 Ten wiersz jest dobry . Treść w nim zawarta przedstawia radość . Widze że miłość do rządu obywatela jest wielka . Może jak święty zacząć od osiołka myśle o rzadzie ???. Nie wyobrażam sobie Rydza na osle na mule tak . Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman_zasadniczo_1 Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:24 A może to ćwiczenia? Tak jak ostatnio z porwaniem HGW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ps01 Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:24 Któryś z posłów wolał palić sobie w szatni, aby nie ujawniać swego brzydkiego nałogu, ale o peta się nie zatroszczył oczywiście. To tylko najbardziej niewinny przykład podwójnej moralności tego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Re: Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:30 Ja obstawiam, że to od ciepła z frykcji bezlubrykacyjnej pomiędzy jarosławą a pupcią krótkorękiego. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:31 ps01 napisała: > Któryś z posłów wolał palić sobie w szatni, aby nie ujawniać swego brzydkiego > nałogu, ale o peta się nie zatroszczył oczywiście. To tylko najbardziej > niewinny przykład podwójnej moralności tego towarzystwa. ---------------------- Kolego tam był i Tusk. Palili trawkę i tak się napalili że aż sejm kochany podpalili. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:27 To napewno robota kaczora - bierze przykłąd z Adolfa H.a potem powie,że widział posłów PO wzniecających ogień!!!! Co za buc. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:34 norton2 napisał: > To napewno robota kaczora - bierze przykłąd z Adolfa H.a potem > powie,że widział posłów PO wzniecających ogień!!!! > Co za buc. ---------------------------------- To Tuska robota. Teraz powie, że dla opozycji w sejmie nie ma miejsca i Peło będzie miało w sejmie 100 procent swoich posrańców i nikt im nie przeszkodzi by Tuska posadzić na tronie kanclerza. A po roku koronować na cesarza cesarstwa tuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
metry.pl Jakie papiery i/lub laptop miały zginąć tym razem? 28.11.09, 16:30 Dowiemy się tego wkrótce. Z Rzeczpospolitej... Odpowiedz Link Zgłoś
d4x Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 16:48 No to czekamy na wyjaśnienie przyczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
adan127 Ktoś sie chciał zemścić... 28.11.09, 16:53 mleczko.interia.pl/zdjecia/rysunki-kolorowe,10561/zdjecie,1072414 Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph nadgorliwość gorsza od faszyzmu !!! 28.11.09, 16:54 Napisałem wcześniej ironiczno komiczny komentarz że Jarek K. poszedł w ślady Adolfa H. który spalił wcześniej Reichstag ... a gazeta nadgorliwie usunęła ten post. Droga Gazeto! Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu i sama postępujesz niczym Adolf H. którego tak cenzurujesz. WSTYD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
errata_net Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 17:07 Ależ macie, ludzie, porąbane! Nie wiecie nic, ale MUSICIE się zapluwać z emocji, a innych opluwać! To jest właśnie "polskie piekło"! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 mam tu coś dla gojów 28.11.09, 17:11 www.youtube.com/watch?v=bl6i5lvVGhQ Odpowiedz Link Zgłoś
wupe77 Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba ranna 28.11.09, 17:14 najpierw któryś za dużo dźiabnął w restauracji sejmowej, później pomieszały się poziomy i zmęczony przysnął z papierosem Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Ciekawe, jak to jest należeć do grupy ludzi 28.11.09, 17:18 tak znienawidzonych przez własne społeczeństwo, że śmiem twierdzić, że 90% ludzi(wyłączając lobbystów), z nadzieją mniej lub bardziej ukrywaną, życzyłoby spopielenia tego cyrku wraz z zawartością. Odpowiedz Link Zgłoś
rrouter Re: TVP Info: Pożar na terenie Sejmu. Doszło do e 28.11.09, 17:22 :) a niech se płonie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 krakus24kr, to już po Jarkaczu,Gosiewskim, itd ? 28.11.09, 19:35 oby... Odpowiedz Link Zgłoś
t-hx TVP Info: Pożar na terenie Sejmu. Doszło do ewa... 28.11.09, 17:29 Nie prowokujcie do wypowiedzi...Nie martwcie się ,nie martwcie-to nie "zemsta ludu".Ludzie są już dziś "odpowiednio, dojrzale ogupiali" na tyle, że nie potrafią walczyć w żadnej "formie".Czy jakakolwiek walka może być legalna?Uwaga piszący,przy okazji:brak poszanowania danych osobowych i brak jakiejkolwiek ochrony tych danych w inernecie jest zatrważający!Nie słuchać bredni o ochronie danych! Wszyscy wyłudzają dane -nie mówiąc o KRS,które je "sprzedaje"(bo jak to nazwać)do przetwarzania.Nic dziwnego póżniej,że data urodzenia człowieka ,podana jako data urodzenia szefa -przy okazji wpisu firmy do KRS(przymus- nie dobra wola)- traktowana jest jak "dane firmy",nie jak "dane osobowe".Wywołując nazwisko takiego człowieka-dowiadujemy się o nim mniej niż "sobą reprezentuje"(jest też przecież np.żoną ,matką,córką itd),tzn.tylko tyle,że jest szefem i należy go "obnażyć"za karę.Data urodzenia widnieje w internecie(do informacji na cały świat)-na pierwszym miejscu jako najważniejsza "informacja o człowieku"! Nie traktuje się jej w w/w przypadku jako "najważniejszego elementu danych osobowych"-osoby też prywatnej(nie tylko szefa)?Pozbawia się ją należnej prywatności. Nie "zarabia"ona jak "osoba publiczna" ,bo nią nie jest?Przenosi się informację z KRS na nazwisko konkretnej osoby.Czyni tak np.firma Info Veriti.Uważa ona, że ustawa o KRS upoważnia ją do przenoszenia "danych szefa" na "osobę prywatną",jaką niewątpliwie ten szef jest? Myśli,że jest usprawiedliwiona i może zarabiać dalej?Reklamuje się jako "wspaniała",bo z jej informacji "wszyscy o wszystkich i wszystkim"(tak zrozumiałam)mogą się rzetelnie dowiedzieć i na dodatek z "tupetem" dodaje,że jest(o ile dobrze zrozumiałam) "najlepszą w ochronie danych osobowych"!Nie baczy jednak w sposób właściwy na "protest" osoby,której "poniewiera się datą urodzenia", z powodu swoistej"dyskryminacji wiekiem",powołując na znany paragraf ustawy o KRS?Czy "niewola" może sięgać aż tak daleko?Jak można z "czymkolwiek złym" (w odczuciu obywatela)-walczyć?Czy jest dla tych "nielicznych-odważnych" jakiś sposób? Dobrze byłoby,gdyby "Gazeta"opublikowała tego typu informację- dla dobra ogółu.(Ma do tego prawo wg Regulaminu).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg płonie, płonie babilon! 28.11.09, 17:30 płonie, płonie babilon! cieszą się wierni, radośnie dzwonią dzwony bo gloria w babilonie płonie, płonie babilon! gromadzą się dzieci boga na wietrze łopoczą sztandary rozbłysła jasnością gwiazda syjonu oświetla drogę wiernych i tylko noc, noc w babilonie i tylko noc, noc w babilonie babilon płonie! płonie, płonie babilon! Odpowiedz Link Zgłoś
czytuje Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba lekko podtr... 28.11.09, 18:28 no a gdzie poslowie?? podkladaczu ognia : FALSTART!! ehhh a tak by bylo palenie glupow. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba lekko podtr... 28.11.09, 18:41 Co za nieszczescie! Wszyscy "posloewie" powinni sie spalic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 wet3, mniej denaturatu i zdala z zapałkami ! 28.11.09, 19:33 i nie uciekaj wiecej ze szpitala w Tworkach.. Lekarze, naprawde mogą ci pomóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 Zamiast ewakuować trzeba było zablokować... 28.11.09, 18:42 ... ogień oczyściłby najlepiej scenę polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba lekko podtr... 28.11.09, 18:53 ...a mówiłem że Adolf Kłamczyński w końcu coś podpali.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 Widziano w pobliżu Antka z zapałkami... 28.11.09, 19:31 mam duże podejrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tadjan 28.11.09, 21:28 tadjan napisał: > ...a mówiłem że Adolf Kłamczyński w końcu coś podpali.... A ja myslalem, ze to ty lub wynajeta dziewczynka z zapalkami. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba lekko podtr... 28.11.09, 19:43 Nie podpalajcie Sejmu. Co ma wisieć, i tak się nie spali. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba lekko podtr... 28.11.09, 19:57 Piecyk gazowy w odróżnieniu od posłów spalił się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Pożar na terenie Sejmu. Jedna osoba lekko podtr... 28.11.09, 20:29 Nie rozumiem strażaków - pożar w szatni? Przecież zawsze podają cyt. niesprawna instalacja elektryczna. Pomyliło im się czy co? Odpowiedz Link Zgłoś